2009 Aralık Anneleri

ya kurbiye dedinizde zeynoya kurabiye yapmak istiyorum yumuşak yiyebileceği gibi..tarifiniz varmı

s
melike geçmiş olsun kuzum. Migren mi vardı sende uzun sürmez umarım baş ağrın. Anneciğim çok çekiyor migreni var.

yok canım gittim dr a mr tahlil filan istedi yok birşey dedi ama stres filan birşeyler söyledi migren mi bilmiyorum ama çok düzenliydi son günlere kadar 1 gün ağrıyordu 1 gün ağrımıyordu lşimdi ara vermiyor fena

canım tırtıl kurabiye yap.hem ince uzun elinde kolay yer..
canancım tamam erzaman beklerim. yaa evet bloglar kapanıyor.mahkeme kararıyla engellenmiş.bazı bloglarda maç yayını yapılıyormuş.digitürk de mahkemeye verip topluca kapattırmış.

2 tane kitap var ücretsiz. ama birini seçiyorsun.bebeğim ve hamileyim adlı 2 kitapdan.kargo parası 5 tl.ben kızkardeşim için istedim geldi.kitapda güzel fena değil...

geçmiş olsun melike hapta içemiyorsun tabi
aman ne iyi yapmış madem öyle yayın yapanları kapatsaşlarya yada tazminat vs ödetsinler kurunun yanında yaşda yandı tabi

Efet bige dediydi ben de o vasıtayla almıştım bu arada ben sanki resim yükledim

evet kitabı bige dediydi bende ozaman form doldurmuştum ama gelmedi

kızımla evde olmanın saadeti içindeyim görüşürüz kızlar.. :))

nasılsınız kızlar uzun zaman oldu gelemedim koşturup duruyorum iş güç kız ev öyle işte kendinize iyi akın

Arkadaslar selam uzun kulakları cekilisle alıyoruz sanıyordum ama eft ile alınabilir gibi anladım ben eft ve kargo ile alabilirim kime yollamam gerek parayı adresimi???

Arkadaslar selam uzun kulakları cekilisle alıyoruz sanıyordum ama eft ile alınabilir gibi anladım ben eft ve kargo ile alabilirim kime yollamam gerek parayı adresimi???

nehircim uzun kulakları ben örüyorum.ördükçe yollayacağım ya,kime yollayacağımı belirlemek için çekiliş yapayım dedim.kimseye haksızlık olmasın. ödeme konusuna gelince bige ye adres bilgilerini yolla canım.ben ona bi hasap numarası vercem havale yapmak isteyenler için ona havale yaparsın canım.

hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....

günaydın kızlar eşim evde bugün giremem nete evde çok işim var o yağmura bakarken bnde temizlik yapmayı düşünüyorum
ptesi erzuruma gidiyoruz süre belli değil 20 gün falan sanırım eşime kurs çıktı b,zde gidicez gezeriz falan dedik inşallah yağmur durur durmazsada ağrıya geçmeyi düşünüyoruz eşimin yeğeni orda oturuyo
internet varmı bilmiyorum laptopu götürcez ama oyuncaklarla ilgili bana ihtiyac kalmadı artık şirin giriyor nasılsa siteye onunla görülürsünüz bilge bnm uzun kulakları ekle cnm listeye 2 adet süslü kırmızı gözlü kulak olacak :)
sibel boişver uykuyyu ne yapcan yanında olda bpoşveeeeeeeer uyku nedir ben hatırlamıoyorum zaten 1 yıldır alıştı bünyeler artık
nazan 5 eft hakkı vardı sanırım biride senin olur o zaman kaldı 3 hak ayla adres attımı bige atmadıysa faceden ulaşabilirim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…