herkese slm giriyorum kk ya okuyamadan yazılanlara cvb veremeden çıkıorum yiğit çok huysuz oldu sünnetden sonra hep memede
buarada hayırlı eden herkese tesekkür ederim darısı size biz kurtulduk valla yaaçok ağladım yiğit ameliyathanedeyken
sağol canım bazıları diyor kes aç kalırsa yer diye ama inanmıyorum ben de zaten şimdi kış en azından soğuklar geçsin hem dediğin gibi yemiyor ama emiyor ve çok severek emiyor bir de düşüyor veya bir yere vuruyor normal yolla susmuyor illa memeyi sokacak ağzına o zaman avunuyor yoksa kırk saat pışpışla hala vurduğu yeri görünce mızıldanıyor
selam kızlaar. haftanın son iş günü ne güsel
bu sabah benim sıpalar beni uğurlarken abi kardeş bir olup alay ettiler benle yaa
akşam ayberki yatırırken bana anne keşke kocaman bir bantımız olsa dedi ne yapıcan oğlum dedim senin ağzını bantlıycam bana yemek ye diş fırçala süt iç uyku zamanı gibi laflar söylememen için dedi. mıncıkladım ısırdım yatırdım sıpayı. sabah da evden çıkarken annecim kahvaltını güzel yap anneanneni üzme diyordum ki anneee lütfen bant almayı unutma gelirken demesin miyanında da küçük cüce öptüm ikisini de cüceye hadi el salla diyorum kafayı iki yana sallıyor hayır anlamında öpücük at diyorum yine kafayı sallıyor bir de ellerini birbirine vurup bittiii diyor ağbisiyle nasıl gülüyorlar ama bir tuhaf oldum bacak kadar sıpaların maskarası oldum şimdiden yaw gelecekte nice olur halimiz kimbilir:76:
Arkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
Dua eden, iyi dileklerde bulunan, düşünüp aklından geçiren herkese çok ama çok teşekkürler yeniden hayata döndüm resmen ömrümde geçirdiğim en kötü günlerdi Allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın kimseyi dara zora düşürmesin.
ayy çok sevindim ebru hadi gözün aydın allah bir daha yaşatmasınArkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
Dua eden, iyi dileklerde bulunan, düşünüp aklından geçiren herkese çok ama çok teşekkürler yeniden hayata döndüm resmen ömrümde geçirdiğim en kötü günlerdi Allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın kimseyi dara zora düşürmesin.
maşallah maşalah yavaş ör şirin acelesi yok kimsenin sonra kolların falan ağrır evde 2 çoçuk var beni biliyosun 1 hafta tyel kırma yaptım ne oldumebru hanım özel mesaj kutunuz dolu diyor.
ebru hanım renk kırmızı olacak dimi,evet kapıda ödeme istemiyorsanız havale yapayım derseniz havale yapın,ptt ile kapıda öderim derseniz kapıda ödeyin.hangisi size uydunsa.ptt ile kapıda ödeme ücreti ve kargo dahil 22 tl, havale yaparsanız kargo dahil 20 tl oluyor.son duruma gelince 1 arkadaşa 1 uzun kulak ve 1 hello kity yolladım.şimdi elimde 3 tane daha bitmiş var.pzt ye kadar 2 tane daha bitirmeye çalışıyorum.pzt kargoya vercem elimdekileri inş. kura çekerek kime bu elimdekileri göndereceğimi belirleyim diyorum haksızlık olmasın diye.ben banka bilgilerini yollarım size hangisi size uygunsa.kaçırdığınız bişey yok yani:)
Biz hastayiz 1 haftadirda gecmedi cok kotu oksuruyor minabugun baska bir dr bulmaliyim Drumuz rahatsizlandi suresiz belli olmayan izine cikti ne kadarda cok guveniyordum o dr a hepsi biryana minayi telefondan anliyordu artik gripmi alerjikmi ne diye nobetci dra gittik gecen ilaclar 1 haftadir ise yaramadi bu arada gunaydin & iihaftasonlari banka bilgisi bende bekliyorum haber atarsaniz odemeyi gerceklestireyim hemen
Biz hastayiz 1 haftadirda gecmedi cok kotu oksuruyor minabugun baska bir dr bulmaliyim Drumuz rahatsizlandi suresiz belli olmayan izine cikti ne kadarda cok guveniyordum o dr a hepsi biryana minayi telefondan anliyordu artik gripmi alerjikmi ne diye nobetci dra gittik gecen ilaclar 1 haftadir ise yaramadi bu arada gunaydin & iihaftasonlari banka bilgisi bende bekliyorum haber atarsaniz odemeyi gerceklestireyim hemen
Arkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
ayy aynen melike şimdi ne olsa meme.. düştü ağlıyo sussun diye meme.. uykusunda kabus görüyo sakinleşsin diye meme.. arabada durmuyo dursun diye meme.. asıl bırakınca napıcaz onu düşünüyorum ben..
Selam pelin meliste öksürüyodu biliyosun ben de ilaç önermedi doktor öksürük için doğal yollardan tedavi etmeye çalıştım karaturpu oyup içine bal koydum geceden sabaha kadar beklettim şurup gibi oluyor bunu içirdim 1-2 hafta öksürüğü azalmıştı ama hala öksürüyodu pekmez yedirdim tabi bunları hep zorla yedirdim çoğu kez kustu heryer battı çok zor ya en son zencefil serptim balın üstüne çok çok az ama şu an öksürük yok gibi maşallah diyimde ara da sırada öksürüyo işte o da iyice geçer inşallah zamanla 1 ay sürdü valla Allah yardımcızım olsun şimdide diş çıkarıyo iştah gitti((((( ne doluymuş yavv geçmiş olsun tekrar canım inşallah bir an evvel atlatır mina tatlısı
Sağol Öznurcuğum inşallah müdür şu yazımı imzalar da biran önce kurtulurum ben de o cehennem yerinden.ebrucum bende seni marak ediyordum çok sevindim canım..şimdi eski görevinemi dönmüş oluyorsun.
Allah allah niye geçmedi hala Sibel kuzumun gözü doktorlar ne diyor peki inşallah gerek kalmaz bir daha da iyileşir bir an önce Nazımız.ah canım seni çok iyi anlıyorum nazda 14 şubatta ameliyat oldu bende çok kötü oldum.. soyup ameliyat önlüğünü giyince bide sedasyon verdiler kolu kanadı düştü doktor aldı kucağına götürdü öyle kötü oldumkiallah bidaha yaşatmasın kimseye böyle bişi dicem ama sanırım bize 2. ameliyat görünüyo hiç geçmedi nazın gözü..
ayy aynen melike şimdi ne olsa meme.. düştü ağlıyo sussun diye meme.. uykusunda kabus görüyo sakinleşsin diye meme.. arabada durmuyo dursun diye meme.. asıl bırakınca napıcaz onu düşünüyorum ben..
ay yerim ben onları.. zaman ne çabuk geciyo gerçekten kocaman oldular.. maşallah hepsine..
ayyy canımm çok sevindim.. hadi bakalım bi iki gün daha sık dişini.
Çok teşekkürler canım.ayy çok sevindim ebru hadi gözün aydın allah bir daha yaşatmasın
maşallah maşalah yavaş ör şirin acelesi yok kimsenin sonra kolların falan ağrır evde 2 çoçuk var beni biliyosun 1 hafta tyel kırma yaptım ne oldum
bnmkilerin acelesi de yok nasılsa burdayım herke4sinki bitysin dinlen mola ver 1-2 hafta öyle yaparsın
Sağol Melikeceğim artık dayanırız bir iki gün ama umarım daha fazla oyalanmadan geçerim diğer tarafa.aman ne güzel haberle başladım okumaya çok sevindim canım hadi sık dişini 1-2 gün hayırlı olsun tatlım
aynen kara kara düşünüyorum hele ben daha hiç sallayarak uyutamadım hep memede uyudu uyku bayağı zorlayacak beni
dünürrrrrrrrrrrr hoşgeldin günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?