2009 Aralık Anneleri

ebrucum bende seni marak ediyordum çok sevindim canım..şimdi eski görevinemi dönmüş oluyorsun.

ebru hanım özel mesaj kutunuz dolu diyor.
ebru hanım renk kırmızı olacak dimi,evet kapıda ödeme istemiyorsanız havale yapayım derseniz havale yapın,ptt ile kapıda öderim derseniz kapıda ödeyin.hangisi size uydunsa.ptt ile kapıda ödeme ücreti ve kargo dahil 22 tl, havale yaparsanız kargo dahil 20 tl oluyor.son duruma gelince 1 arkadaşa 1 uzun kulak ve 1 hello kity yolladım.şimdi elimde 3 tane daha bitmiş var.pzt ye kadar 2 tane daha bitirmeye çalışıyorum.pzt kargoya vercem elimdekileri inş. kura çekerek kime bu elimdekileri göndereceğimi belirleyim diyorum haksızlık olmasın diye.ben banka bilgilerini yollarım size hangisi size uygunsa.kaçırdığınız bişey yok yani:)

ah canım seni çok iyi anlıyorum nazda 14 şubatta ameliyat oldu bende çok kötü oldum.. soyup ameliyat önlüğünü giyince bide sedasyon verdiler kolu kanadı düştü doktor aldı kucağına götürdü öyle kötü oldumki allah bidaha yaşatmasın kimseye böyle bişi dicem ama sanırım bize 2. ameliyat görünüyo hiç geçmedi nazın gözü..

ayy aynen melike şimdi ne olsa meme.. düştü ağlıyo sussun diye meme.. uykusunda kabus görüyo sakinleşsin diye meme.. arabada durmuyo dursun diye meme.. asıl bırakınca napıcaz onu düşünüyorum ben..

ay yerim ben onları.. zaman ne çabuk geciyo gerçekten kocaman oldular.. maşallah hepsine..

ayyy canımm çok sevindim.. hadi bakalım bi iki gün daha sık dişini.

Biz hastayiz 1 haftadirda gecmedi cok kotu oksuruyor mina bugun baska bir dr bulmaliyim Drumuz rahatsizlandi suresiz belli olmayan izine cikti ne kadarda cok guveniyordum o dr a hepsi biryana minayi telefondan anliyordu artik gripmi alerjikmi ne diye nobetci dra gittik gecen ilaclar 1 haftadir ise yaramadi bu arada gunaydin & iihaftasonlari banka bilgisi bende bekliyorum haber atarsaniz odemeyi gerceklestireyim hemen

ayy çok sevindim ebru hadi gözün aydın allah bir daha yaşatmasın
maşallah maşalah yavaş ör şirin acelesi yok kimsenin sonra kolların falan ağrır evde 2 çoçuk var beni biliyosun 1 hafta tyel kırma yaptım ne oldum
bnmkilerin acelesi de yok nasılsa burdayım herke4sinki bitysin dinlen mola ver 1-2 hafta öyle yaparsın

aa geçmiş olsun pelin kıyamam ya uyuyamaıyordurda şimdi öksürük çok gıcık bişy

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19979&attachmentid=152895 resim ekledim

Selam pelin meliste öksürüyodu biliyosun ben de ilaç önermedi doktor öksürük için doğal yollardan tedavi etmeye çalıştım karaturpu oyup içine bal koydum geceden sabaha kadar beklettim şurup gibi oluyor bunu içirdim 1-2 hafta öksürüğü azalmıştı ama hala öksürüyodu pekmez yedirdim tabi bunları hep zorla yedirdim çoğu kez kustu heryer battı çok zor ya en son zencefil serptim balın üstüne çok çok az ama şu an öksürük yok gibi maşallah diyimde ara da sırada öksürüyo işte o da iyice geçer inşallah zamanla 1 ay sürdü valla Allah yardımcızım olsun şimdide diş çıkarıyo iştah gitti((((( ne doluymuş yavv geçmiş olsun tekrar canım inşallah bir an evvel atlatır mina tatlısı

aman ne güzel haberle başladım okumaya çok sevindim canım hadi sık dişini 1-2 gün hayırlı olsun tatlım

ayy aynen melike şimdi ne olsa meme.. düştü ağlıyo sussun diye meme.. uykusunda kabus görüyo sakinleşsin diye meme.. arabada durmuyo dursun diye meme.. asıl bırakınca napıcaz onu düşünüyorum ben..

aynen kara kara düşünüyorum hele ben daha hiç sallayarak uyutamadım hep memede uyudu uyku bayağı zorlayacak beni

o karab turpu bnde duydum ya işe yarıyor diyorlar evet bizede öksürük şurubu önermediler 2 yaşına kdr tavsitye edilmiyormuş

geçmiş olsun pelin.. ay sabahtan beri giriyorum ne okuyabildim doğru düzgün ne yazabildim.. seni arıcaktım pelin arayamadım da .. yarın arıcam inşallah..

Sagol canan valla uyuyamyr funda ewt biliyrm cnim karaturp aklima geldi ama acaba dokunurmu dedim bilemedim minaya hergun 1 tatli kasigi pekmez vryrm ihlamur icmiyr icse biraz rahatlar emerken bile yutkunmasi tuhaf sut decicmiyor ki balli sut falan verym. Pazartesi gdcgikndra haftasonu hep nobetci drlar var hastanelerde sibel sagol cnm ya dusunmen yeter sen yarin arayamasanda bana ozelden drun ismini yazarsan olmadi minayi ona gtreyim bende

selam kızlar kimsecikler yok tabii ki ben de kızı uyuttum bakayım dedim

arkadaşlar neredeyse 7 tane uzun kulak hazır 2 koldan yapıyoruz ama adres bilgisi çoğunun yok...adres bilgilerini bana yada bige ye bildirirseniz biten uzun kulakları yollarız bizde...birde adresi tam ve eksizksiz birde telf nosu ekleyin....

ebrucum bende seni marak ediyordum çok sevindim canım..şimdi eski görevinemi dönmüş oluyorsun.
Sağol Öznurcuğum inşallah müdür şu yazımı imzalar da biran önce kurtulurum ben de o cehennem yerinden.
Dağıtımın müdürü farklı artık o nerede derse orada çalışacağım ama en azından parayla ve müşterilerle bir işim olmayacak ilk yerim olsa tabii çok iyi olur en azından bildiğim bir iş ama bakalım hayırlısı.

Allah allah niye geçmedi hala Sibel kuzumun gözü doktorlar ne diyor peki inşallah gerek kalmaz bir daha da iyileşir bir an önce Nazımız.

Çok teşekkürler canım.

Sağol Melikeceğim artık dayanırız bir iki gün ama umarım daha fazla oyalanmadan geçerim diğer tarafa.

Sibel simdi ebru alinti yapinca farkettim kontrole ne zaman gideceksiniz tuh ya insallah sen yaniliyorsundur gerek klmaz baska ameliyata

hem sibel hem pelin ikinizi de atlamışım nasıl okuduysam geçmişi çok geçmiş olsun minaya ah şu kar mı yağsın da mikroplar ölsünn yaz mı gelsin de havalar ısınsın bebeler hep hasta oldular bu kış hiç kıyamam
sibel ciğim ameliyatın işe yaramama gibi bir etkisi var mıydı inşallah düzelmiştir tatlım bir daha gerek kalmaz

herkese günaydııııııın
ben geldim evimeeee
hayırdır kimsecikler yok :26:
pelin
çok geçmiş olsun canım

sibelim inşallah gerekmez 2.bi ameliyat yaaa(((

sevgicim sizede çok geçmiş olsun hem sünnet hem dişler zor valla((((

ebru canım çok ama çoooook sevindim işinin yolunda gitmesine
tez kurtulursun şu bölümdende istediğin bölüme tez geçersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…