2009 Aralık Anneleri

nasılsınız kızlar uzun zaman oldu gelemedim koşturup duruyorum iş güç kız ev öyle işte kendinize iyi akın

senin hayatını al bizlere uyarla işte esra
bu arada aralık 2009 bebelerine bir örnek oyuncak ördürüyoruz düşünürsen ayrıntıları bildirelim

Arkadaslar selam uzun kulakları cekilisle alıyoruz sanıyordum ama eft ile alınabilir gibi anladım ben eft ve kargo ile alabilirim kime yollamam gerek parayı adresimi???

selam nazancım
adresi bana yollayacaksın eft için 5 kişi sınırı vardı sen 4. olarak girdin listeye kaldı bir eft hakkımız
hesap no gelince ben sana ve diğer eft yapacaklara bildireceğim, diğerlerimiz kapıda ödeme yapacak zaten

hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....

günaydınnnnn umutta da erken kalkmalar başladı beni kaçırmamak için sanırım

süslü 2 mi oldu canan bir tane eklemiştim
ayla adres gönderdi canancım sağolasın
berna için işlemleri sen hallediyorsundur diye varsayıyorum doğru mudur?

Herkese günaydın
bige ben 1 uzunkulak 1 kermit demiştim ya
onu 2 uzunkulak 1 kermit yapabilirmiyiz. bizim kiracımızın da 5 aylık bir kızı var ona da 1 tanesini hediye edeyim

Herkese günaydın
bige ben 1 uzunkulak 1 kermit demiştim ya
onu 2 uzunkulak 1 kermit yapabilirmiyiz. bizim kiracımızın da 5 aylık bir kızı var ona da 1 tanesini hediye edeyim

günaydın yapalım aylacım yalnız uzunkulakların kulak içinde 12.2009 yazıyor onunkine yazılmasın muhtemelen di mi?

nevracım günaydın bu arada

bilgecim bu seçil kimdi hatırlayamadım ben. bide gün parasınımı yollamadı. tam anlamadım:44:

beyaz_beyaz'dı nicki tülaycım taaaa hamilelikten beri beraberdik yazık etti yani
ilk ay gecikmeli de olsa gönderdi (hatırlatmak zorunda kalınca ayılmamız lazımmış aslında) sonrasında yok kendisi 3. sıradaydı, 2. sıradaki arkadaşımıza da yollamamış ama o bize söylememiş biz de her şey yolunda diye düşündük, kendisine sıra gelince bir-iki kez sorduktan sonra hesap numarasını verdi bizler de yolladık, sonrasında duvara dönüştü kendileri ne maillere dönüyor, ne smslere, ne face mesajlarına, ne msn mesajlarına... mecbur kalıp telefonda konuşursa konuşuyor ki şu saatten sonra onları da açacağını sanmam

tamam nikini hatırladım şimdi.söylenecek söz çokda neyse. ayıp etmiş. unuturum diye kaç gün öncelerinden telefonuma kuruyodum.takvimime not alıyorum valla. çok şükür bitiridk. yüzümüzün akınla.ama bilemezsin insanları işte böle şeyler paylaşdıkça tanıyor insan birbirini. bende kk da satış yapıyordum bi ara. kıyafetleri aldı bi arkdaş demiycem bir üye. ve parasını ödemedi. zaten benden kıyafet aldı bir daha steye o nikle uğramadı. ulaşamadım . söleyseydi ihtiyacım var diye hediye ederdim ne olacak sanki

hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....

günaydın kızlar tabi kalkar annesi sen evdesin uyanınca seni göreceğini biliyor hemen uyanmak istiyor dün akşam kızım yarım kase çorba içti o bana rende havuç yedirdi ben ona çorba eline çatal ver ondan mutlusu yok bu sabahta bebnim çatalımı aldı 2 lokma peynir sürümüş lokma yedi çatala batırıp sonra bir kızdı çatalı bir salladı çenemde 2 delik var

ben de gecikiyordum ödemelerde ama içim içimi yiyordu ödemedim diye neyse bu güzel arkadaşlığı kaybetti

amman melike dikkat et geçmiş olsun.. bunların elinin ayıra yok valla.. burnumun sızısı geçmedi daha..

görümcem geldi hazır o varken temizlik yapsam hsonuda kızımla bana kalsadiyorum ama okadar uykum varki bi tarafımda yat uyu delimisin ne işi diyo :)

ayda 50 lirayla hiçbirimiz zengin olmadık valla tülaycım... fakir de olmadık verip karşılığını almayınca çok şükür... evlatlarımızın başının gözünün sadakası olsun diyorum şahsen bizim kaybettiğimiz hiçbir şey yok

günaydın canım
afiyet olsun turtaya
heheh sen de niye kızdırıyosun ki çocuğu

melikecim gecikmek ayrı bir şey insanlık hali hepimizin başında gün geliyor 1 lira çıkmayabiliyor ama konuşursun söylersin insan var karşında kimse boğazına sarılmıyor
ama insanda haya olmayınca olmuyor işte, senin utanma duygun var ki geciktiğinde kendini yiyorsun, bunda haya kalmamış o olmayınca da gerisi ne olursa olsun hikaye

heheh sen de niye kızdırıyosun ki çocuğu

ben kızdırır mıyım çocuğu ne haddime biliyorum açarsa o minicik ağzını
dedesi şokella sürmüş ekmek lokmasına uzattı yesin diye zavallı adam onu normal çocuk sandı çikolatalı ekmek yiyecek ona kızdı daha doğrusu 6.5 da uyandı uyuyamadı uykusu vardı o yüzden ekstra asabiydi

herkese slm giriyorum kk ya okuyamadan yazılanlara cvb veremeden çıkıorum yiğit çok huysuz oldu sünnetden sonra hep memede
buarada hayırlı eden herkese tesekkür ederim darısı size biz kurtulduk valla yaaçok ağladım yiğit ameliyathanedeyken

selam sevgi sünnet sonrasına azılar denk gelmiş olabilir mi?
amin inşallah darısı bizim de sağlıkla başımıza olsun

ya sorma geçen gün onu düşündüm yaptığı en ufak şeyi büyük kahramanlık olarak görüp gözlerim doluveriyor, çok sağlam waterproof maskara almam lazım ilerde okula başladığında falan hönkürücem belli... eh bir yandan da çocuğun karizmasını sağlama almak lazım alice cooper gibi gezmek olmaz... ben biraz makyaj malzemesi inceleyeyim yakın zamanda

Son düzenleme:

annem çok ağlamıştı teyzem oğlu sünnet olurken ağlayan ilerde oğlunu gelininden kıskanır demişti amaaaaan ne batıl teyzem var aklıma geldi de
ben de ağlardım heralde

arkadaşlar tecrübeli bir anne olarar sizlere tavsiyem bebeğiniz yemek yemiyor diye sakın sütten kesmeyin.sebep emdiği için yemediği değil.diş çıkarma,1 yaş sonrası yemek yememe genelde bebeklerde görülüyor.siz memeyi bıraksanız bile bebek birden yemeğe başlamayacak emin olun.en azından bişey yemediği zaman emziriyorsunzu ve bebek gerekli besini alıyor.diğer türlü hem o hem siz eziyet çekersiniz.hele de diş çıkarma döneminde bebeklerin en büyük yardımcısı meme oluyor.başka bişey yitip içmiyolar..

evet cnm hemde sünnete denk geldi yazık 2 azı birden 14 dişi oldu oğlusun ama 10 tanesi belirgin diğerleride çıkıo küçücükler:))
ama zordu ya ameliyat önlüğü giydirdiler damar aqçacaklar ama yiğitin damarları hem ince hem kilolu diye çok bellide olmuyodu zor oldu ya 10 kere denediler iğne ile girdiler ama damarı bulamadılar yavrum helak oldu ayağından kolundan heryerinden sonunda ayak bileğine yakın biyerlerden buldular ama bizde yiğitte mahvoldu beni içeri almadılar çığlıklarını duydum ama sonra ameliyathaneye dsoğru gittik anestezi doktoru aldı oğlumu kucağımdan öptüm kollarını bacagını..zaten yiğitin sünneti eşimin çalıştığı hastanede oldu yapanda ailece görüştüğümüz çocuk cerrahı bana baktı mahsunlastı meger sakinleştirici uyku yapıcı bi iğne vurmuşlar gitti oğlum çok ağladım elimde deil tek tesellim babasıda girdi yanında o bendende beterdi doktor olmasına ragmen çok dirayetsizdi valla.neyse 20 dk sonra çıktı yiğit uyuyo sedyede bi kötü oldum ki narkozun etkisi çok yok ama 3_4 saat uyur dedi doktoru tam kapıdan cıktı yiğit uyandı ordada belli etti uykuya düşkünlüğünü(narkozdan kendine gelemio gözleri yarı açık yarı kapalı etrafa saldırıyo kalkmaya çalışıo çok ağladı belli ağrısı vardı fitil verdiler biraz rahatladı ama belli çok ağrımıştı yavrumgece 3 ten beri bişey yememişti öğlen saat 12ye kadar yasaktı çok acıkmıştıda oyalamakta çok zorlandık allahtan odada televizyon vardıda
bence bi çocuk dogar doğmaz sünnet olmalı ayaklanınca cok zor ilk gün evde de çok zorlandık kalkıp yürümek istiyo oyuncakla falanda kanmıo annem vardıda allahtan zaptettik yoksa işim zordu
ay ne çok yazmışım ayrıntıları isteyen arkadaslar için yzadım

annem çok ağlamıştı teyzem oğlu sünnet olurken ağlayan ilerde oğlunu gelininden kıskanır demişti amaaaaan ne batıl teyzem var aklıma geldi de
ben de ağlardım heralde

dogrudur melike ben kesin kıskanırım şimdi bile kıskanıom başkalrından nolcak benim halim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…