nasılsınız kızlar uzun zaman oldu gelemedim koşturup duruyorum iş güç kız ev öyle işte kendinize iyi akın
Arkadaslar selam uzun kulakları cekilisle alıyoruz sanıyordum ama eft ile alınabilir gibi anladım ben eft ve kargo ile alabilirim kime yollamam gerek parayı adresimi???
hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....
günaydın kızlar eşim evde bugün giremem nete evde çok işim var o yağmura bakarken bnde temizlik yapmayı düşünüyorum
ptesi erzuruma gidiyoruz süre belli değil 20 gün falan sanırım eşime kurs çıktı b,zde gidicez gezeriz falan dedik inşallah yağmur durur durmazsada ağrıya geçmeyi düşünüyoruz eşimin yeğeni orda oturuyo
internet varmı bilmiyorum laptopu götürcez ama oyuncaklarla ilgili bana ihtiyac kalmadı artık şirin giriyor nasılsa siteye onunla görülürsünüz bilge bnm uzun kulakları ekle cnm listeye 2 adet süslü kırmızı gözlü kulak olacak :)
sibel boişver uykuyyu ne yapcan yanında olda bpoşveeeeeeeer uyku nedir ben hatırlamıoyorum zaten 1 yıldır alıştı bünyeler artık
nazan 5 eft hakkı vardı sanırım biride senin olur o zaman kaldı 3 hak ayla adres attımı bige atmadıysa faceden ulaşabilirim ona
Herkese günaydın
bige ben 1 uzunkulak 1 kermit demiştim ya
onu 2 uzunkulak 1 kermit yapabilirmiyiz. bizim kiracımızın da 5 aylık bir kızı var ona da 1 tanesini hediye edeyim
günaydınnnnn , günaydınnnnnn
herkese günaydınnnnnnn
günaydın yapalım aylacım yalnız uzunkulakların kulak içinde 12.2009 yazıyor onunkine yazılmasın muhtemelen di mi?
nevracım günaydın bu arada
günaydın günaydınnn
kar gelioymuş doğrumu arkideşler
evet bigecim yazılmasın
bilgecim bu seçil kimdi hatırlayamadım ben. bide gün parasınımı yollamadı. tam anlamadım:44:
beyaz_beyaz'dı nicki tülaycım taaaa hamilelikten beri beraberdik yazık etti yani
ilk ay gecikmeli de olsa gönderdi (hatırlatmak zorunda kalınca ayılmamız lazımmış aslında) sonrasında yokkendisi 3. sıradaydı, 2. sıradaki arkadaşımıza da yollamamış ama o bize söylememiş biz de her şey yolunda diye düşündük, kendisine sıra gelince bir-iki kez sorduktan sonra hesap numarasını verdi bizler de yolladık, sonrasında duvara dönüştü kendileri ne maillere dönüyor, ne smslere, ne face mesajlarına, ne msn mesajlarına... mecbur kalıp telefonda konuşursa konuşuyor ki şu saatten sonra onları da açacağını sanmam
hadi bakalım ilk günaydın benden olsun.. ben işe giderken bu cadıyı yedibuçukta zor uyandırıyorum şimdi üç gündür evdeyim ya 6 da kalkıyo sıpam.. bi uyuyalım demi nerdeee....
tamam nikini hatırladım şimdi.söylenecek söz çokda neyse. ayıp etmiş. unuturum diye kaç gün öncelerinden telefonuma kuruyodum.takvimime not alıyorum valla. çok şükür bitiridk. yüzümüzün akınla.ama bilemezsin insanları işte böle şeyler paylaşdıkça tanıyor insan birbirini. bende kk da satış yapıyordum bi ara. kıyafetleri aldı bi arkdaş demiycem bir üye. ve parasını ödemedi. zaten benden kıyafet aldı bir daha steye o nikle uğramadı. ulaşamadım . söleyseydi ihtiyacım var diye hediye ederdim ne olacak sanki
günaydın kızlar tabi kalkar annesi sen evdesin uyanınca seni göreceğini biliyor hemen uyanmak istiyor dün akşam kızım yarım kase çorba içtio bana rende havuç yedirdi ben ona çorba eline çatal ver ondan mutlusu yok bu sabahta bebnim çatalımı aldı 2 lokma peynir sürümüş lokma yedi çatala batırıp sonra bir kızdı çatalı bir salladı çenemde 2 delik var
ben de gecikiyordum ödemelerde ama içim içimi yiyordu ödemedim diye neyse bu güzel arkadaşlığı kaybetti
heheh sen de niye kızdırıyosun ki çocuğu
herkese slm giriyorum kk ya okuyamadan yazılanlara cvb veremeden çıkıorum yiğit çok huysuz oldu sünnetden sonra hep memede
buarada hayırlı eden herkese tesekkür ederim darısı size biz kurtulduk valla yaaçok ağladım yiğit ameliyathanedeyken
herkese slm giriyorum kk ya okuyamadan yazılanlara cvb veremeden çıkıorum yiğit çok huysuz oldu sünnetden sonra hep memede
buarada hayırlı eden herkese tesekkür ederim darısı size biz kurtulduk valla yaaçok ağladım yiğit ameliyathanedeyken
selam sevgi sünnet sonrasına azılar denk gelmiş olabilir mi?
amin inşallah darısı bizim de sağlıkla başımıza olsun
ya sorma geçen gün onu düşündüm yaptığı en ufak şeyi büyük kahramanlık olarak görüp gözlerim doluveriyor, çok sağlam waterproof maskara almam lazım ilerde okula başladığında falan hönkürücem belli... eh bir yandan da çocuğun karizmasını sağlama almak lazım alice cooper gibi gezmek olmaz... ben biraz daha makyaj malzemesi inceleyeyim yakın zamanda
annem çok ağlamıştı teyzem oğlu sünnet olurken ağlayan ilerde oğlunu gelininden kıskanır demişti amaaaaan ne batıl teyzem var aklıma geldi de
ben de ağlardım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?