2009 Aralık Anneleri

sevgi maşallah bebeğine 14 dişş. bizde bu dişlerden sadece 2 tane var bekliyoruz çıksın diye. bu gidişle benim cadı okula başlayana kadar tamamlayacak dişlerini

sevgi maşallah bebeğine 14 dişş. bizde bu dişlerden sadece 2 tane var bekliyoruz çıksın diye. bu gidişle benim cadı okula başlayana kadar tamamlayacak dişlerini

çocuktan cocuğa değişio cnm ya bizm ilk dişimiz 4 ay bitiminde çıkmıştı erken başladık

sağol canım bazıları diyor kes aç kalırsa yer diye ama inanmıyorum ben de zaten şimdi kış en azından soğuklar geçsin hem dediğin gibi yemiyor ama emiyor ve çok severek emiyor bir de düşüyor veya bir yere vuruyor normal yolla susmuyor illa memeyi sokacak ağzına o zaman avunuyor yoksa kırk saat pışpışla hala vurduğu yeri görünce mızıldanıyor

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serinus asin25+ likapa_ sevgii:)+ karanfil81+ b_i_o+ Tweety75+

maşallah kadro iyi ama herkes susuyor işler yoğun galiba

evet bige 2 tane oldu süslü
berna halledi,nce haber et adres vs vereyim dedi faceden yazışıyoruz onunla bugün tekrar mesj atıp adres istiyim ondan
günaydın günaydınnn

kar gelioymuş doğrumu arkideşler
burdan hiç gitmedi zaten :)imşallah geliyordur sizede
ayıp valla ya aklı sıra sevinmiştir kandırdım diye lime lime çıkar onların parası ondan
maşallah 14 diş bizde 9 oldu 1 tane azımız var
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serinus asin25+ likapa_ sevgii:)+ karanfil81+ b_i_o+ Tweety75+
baba kız uyuyor bizimkiler acıktım :82:
maşallah kadro iyi ama herkes susuyor işler yoğun galiba

selam kızlaar. haftanın son iş günü ne güsel
bu sabah benim sıpalar beni uğurlarken abi kardeş bir olup alay ettiler benle yaa
akşam ayberki yatırırken bana anne keşke kocaman bir bantımız olsa dedi ne yapıcan oğlum dedim senin ağzını bantlıycam bana yemek ye diş fırçala süt iç uyku zamanı gibi laflar söylememen için dedi. mıncıkladım ısırdım yatırdım sıpayı. sabah da evden çıkarken annecim kahvaltını güzel yap anneanneni üzme diyordum ki anneee lütfen bant almayı unutma gelirken demesin mi yanında da küçük cüce öptüm ikisini de cüceye hadi el salla diyorum kafayı iki yana sallıyor hayır anlamında öpücük at diyorum yine kafayı sallıyor bir de ellerini birbirine vurup bittiii diyor ağbisiyle nasıl gülüyorlar ama bir tuhaf oldum bacak kadar sıpaların maskarası oldum şimdiden yaw gelecekte nice olur halimiz kimbilir:76:

slm müzeyyencimm ay çok güldümm valla maskaraları olduk .. burak ta aynı akşamları oyuncağı benim benimle uğraşıyoo gelip , gidip sataşıyoo bana .. ısırıyorum, öpüp, kokluyorum oda aynını yapıyoo beni öpüp, koklamaya çalışıyoo ve ısırıyoo hemde fena

ben yemeğe gidiyorum görüşürüz..

selammm herkesee gırıp okuyorumda yazamadan cıkıyorum...
sabıhanın kıtabı banada dun geldı,,bıge sağolsun benımde ondan haberım oldu...
dun göksu parkına gıttık,,dolaştık hava aldık azrada cok eglendı ordeklerı kuşları kovalıcam dıye koştur koştur gezdııı oyle etrafta
foto yuklıcem bı ara ınş...

turtaya afiyet olsun san da geçmiş olsun melikecim
ben de geçen gece uyutmaya çalışıyorum diye burnuma kafa yedim omzumu ısırdı ne haşin veletler oldu bunlar yaa
aman sibel hazır evdesin dinlen kızınla koklaş oyna boşver temizliği sen yapacaksın naz arkadan eski haline getirecek zaten
valla doğru dedin arkadaşım biz birşey kaybetmedik kaybeden düşünsün 50 lirayı da kayıp görmüyorum 50 liraya insan tanıdık diyorum maalesef
ben ayberkin ilk kreşe başladığı gün ve ilk gösterisinde dağılmıştım resmen ağlamaktan bilmem berkayda da aynı olur muyum acaba:26:
ah sevgi çok şükür bugününze atlattınız ya canım. tabi daha oturdan kalktan anlayacak yaşta da değil tam hareketli zamanı zor olmuştur zaptetmek. inşallah bundan sonra sağlık sorunu da çözülür rahat eder paşam
kimi bebekler yaşından sonra başlıyor çıkarmaya kuzenimin kızları da öyle çıkarmıştı ama 2,5 yaşına kadar tamamladılar

yaramaz tosbağalar tam yemelik oldular oyun oynamaya doymuyorlar biz de onlara doyamıyoruz valla

selam fatma oh ne güzel gezmişsiniz. inşallah hafta sonu hava güzel olur ben de paşalarımla gezmek istiyorum. kaç haftadır hep yağmur soğuk hep kapalı yerlere gidiyoruz

canan alıntı yaptıştım çıkmamış şimdiden iyi yolculuklar canım sağlıkla gidin gelin inşallah. 20 gün de uzunmuş be güzelim özlüycez sizi net vardır belki girersin gittiğin yerden

gel öpücem seni aynen öyle açmadı en son 2 kez aramıştım :96:

canancım süslü uzun kulak 2 tane olacak dimi canım? resmini koymuşun ondan olacak dimi 2 side?
bu arada iyi yolculuklar canım.sen gelene kadar kaçtane yapcaz bakalım uzunkulakları:)
arkadaşlar telf nonuuz da verin bigeye.telf numarası da olsun postaya verirken tel noda soruyolar.olurda ulaşamazlarsa falan arıyolar galiba....

selam fatma oh ne güzel gezmişsiniz. inşallah hafta sonu hava güzel olur ben de paşalarımla gezmek istiyorum. kaç haftadır hep yağmur soğuk hep kapalı yerlere gidiyoruz

aynen valla hep kapalı yerlerden sıkılmıştık artık,,alında yaz kış cocuga hava aldırmak lazımmış ama bız hasta olmasından korkuyoruz halbukı hastada olması lazım bağısıklığı kuvvetlenır ama o kadarına bıle kıyamıyoruz ıste,,doğru mu yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz bılemıyorum....bız yıen parka ınıcez bırazdan gerı eve cıkarması zor oluyor ama cok sevıyor parkı hanfendüü

bizim apartmanın yanı park hergün ağbisinin servisi gelmeden 15 dk. önce iniyorlar oynayıp ağbiyi servise bindirip eve çıkıyorlar bizimki de hiç istemiyormuş eve girmeyi ama tüm bunlar bensiz oluyor tabi

Bigeee sesin soluğun çıkmıyor kuzum yoğunsun sanırım:44:

Meralden haber alan var mı kızlar o da hiç görünmüyor:26:

canan alıntı yaptıştım çıkmamış şimdiden iyi yolculuklar canım sağlıkla gidin gelin inşallah. 20 gün de uzunmuş be güzelim özlüycez sizi net vardır belki girersin gittiğin yerden
sağol müzeyyen inş vardır
evet ondan 2 tane birinde yazı olmycak bn gelene kdr bitirirsin ya sn bu hızla maşallahın var
Bigeee sesin soluğun çıkmıyor kuzum yoğunsun sanırım:44:

Meralden haber alan var mı kızlar o da hiç görünmüyor:26:

Arkadaşlarrrrrrr cehennemden kurtuluyorum sonunda yazım gelmiş ama müdür imzalamamış bugün çok şükür ki imzalamama gibi bir yetkisi yokmuş ancak birkaç gün geciktirebilirmiş olsun ne yapalım bu kadar dayandım azıcık daha dayanırım.
Dua eden, iyi dileklerde bulunan, düşünüp aklından geçiren herkese çok ama çok teşekkürler yeniden hayata döndüm resmen ömrümde geçirdiğim en kötü günlerdi Allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın kimseyi dara zora düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…