selamm herkeslere
bugün itibarıyla dağıtımda ilk yerimde, eski yuvamda başlamış bulunmaktayım çok çok şükür.
Yalnız oranın mesai saati 07:00- 16:00 imiş ben 7:20 de gidicem ama ev allahtan çok yakın 5 dk arabayla tabii taşınacak ama inşallah taşınamazlar bir süre daha şimdilik sorun yok yani akşam da dörtte çıkıyorum oh ne güzel oldu öbür salak taraftaki gibi para say hesap yap döküm al ve bilimum saçma salak işle uğraşma derdi de yok.
Böyle işte sizlere ne yapıyorsunuz bakıyorum ama geceleri ancak bakabiliyorum herkesler iyi anladığım kadarıyla çok şükür.
Geçmişe bakarım bir ara.
Ben takip edemiyorum arkadaşlarım. Uzun kulak ne ?Şansa bakki bura da da gene kimsecikler yok.
[/URL][/IMG]
arkadaşlar bunlar yolladığım uzun kulaklar....
[/URL][/IMG]
arkadaşlar bunlar yolladığım uzun kulaklar....
Ben de kestim Canberk i memeden önce gündüz kestim gece başa çıkamam diye baktım gece de kesintisiz uyudu vermedim dedim herhalde meme yüzünden kakıyormuş ama sevincim kısa sürdü üç gece sonra aynen eskiye döndü hatta daha da beter oldu diyebilirim bir bir buçuk saat boyu gecenin bir yarısı ağlama krizine giriyor memeden kesmek de çözüm olmadı bizegünaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz
bilmem var mı öyle bişey
rüya işte :86: hayır olsun iiiinşallah dedim gitti
maşallah de gelinime annesi
olur arada öyle
diş çıkarcaktır rüya görmüştür gazı vardır falan filan
biz bi dünya kalkıyoz her gece
hemde emmediği halde
veeeee fotoğraf makinelerindende hiiiiç anlamam
Sevgi çok geçmiş olsun Yiğite bununla geçmiş gitmiş olsun Allah beterinden saklasın.slm kızlar canm çok sıkkın daha doğrusu çok korktum dün akşam
misafir vardı çay içioduk yiğitte ortalarda tabi dedik salıncağına koyalım biraz durdu sıkıldı beyzade tam babası indirdi koştu servis sehpasına alt kısmı kaşının ortasına geldi yarıldı koştuk acile sonuç 4 dikişlik bi yarık hastanede o saatte plastik cerrahta yok evinden çağrttık adamı valla yoksa sağlık memuru dikcekmiş izin vermedik tabi doktorumuz 4 dikişlik ama 2 dikişle hallederiz iz kalmasın çok dedi ama çok ağladı kuzum uyuşturmak için iğne vurmuşlar kaşına(beni içeri almadılar kötü olurum diye)onda bastı çığlığı yavrum dikiş esnasındada çok ağladı yavrum ya moralim çok bozuk ben misafirin çayıyla ilgileniodum babasının gözü önünde oldu kaza işte allahım beterinden saklasın:26:
havale yapan arkadaşlar,nicklerinizin kim olduğunu bilmediğim için bana özel mesajla parayı gönderenler adlarını belirtirlerse sevinirim....
slm kızlar canm çok sıkkın daha doğrusu çok korktum dün akşam
misafir vardı çay içioduk yiğitte ortalarda tabi dedik salıncağına koyalım biraz durdu sıkıldı beyzade tam babası indirdi koştu servis sehpasına alt kısmı kaşının ortasına geldi yarıldı koştuk acile sonuç 4 dikişlik bi yarık hastanede o saatte plastik cerrahta yok evinden çağrttık adamı valla yoksa sağlık memuru dikcekmiş izin vermedik tabi doktorumuz 4 dikişlik ama 2 dikişle hallederiz iz kalmasın çok dedi ama çok ağladı kuzum uyuşturmak için iğne vurmuşlar kaşına(beni içeri almadılar kötü olurum diye)onda bastı çığlığı yavrum dikiş esnasındada çok ağladı yavrum ya moralim çok bozuk ben misafirin çayıyla ilgileniodum babasının gözü önünde oldu kaza işte allahım beterinden saklasın:26:
peluse,canım benim telf mesaj atan sen miydin,bi mesaj geldi parayı yollandı diye ama isim falan yokdu,arkadaşlar kimler parayı yatırdı hesaba havale yazarsanız iyi olur,çünkü ben mesaj kutusu doldu diye silmişim
ebru gözün aydın hayırlı olsun arkadaşımSelamm herkeslere
Bugün itibarıyla dağıtımda ilk yerimde, eski yuvamda başlamış bulunmaktayım çok çok şükür.
Yalnız oranın mesai saati 07:00- 16:00 imiş ben 7:20 de gidicem ama ev Allahtan çok yakın 5 dk arabayla tabii taşınacak ama inşallah taşınamazlar bir süre daha şimdilik sorun yok yani akşam da dörtte çıkıyorum oh ne güzel oldu öbür salak taraftaki gibi para say hesap yap döküm al ve bilimum saçma salak işle uğraşma derdi de yok.
Böyle işte sizlere ne yapıyorsunuz bakıyorum ama geceleri ancak bakabiliyorum herkesler iyi anladığım kadarıyla çok şükür.
Geçmişe bakarım bir ara.
ah sibelcim sıkma canını dşycem anne yüreği söz dinlemezkicanım ben sibel. ptesi gönderdim havaleyi..
ah sevgi resmen içim cız etti çok çok geçmiş olsun canım..
ebru senin adına da çok sevindim hadi gözün aydın..
çok apar topar göz attım geçmişe canım çok sıkkın nazın kontrolü vardı bugün.. doktor ameliyat demiş.. bu sefer sikilon bi tüp koycaklarmış 6 ay kalcakmış o tüp. sonra çıkarttıklarında geçmeme ihtimali de varmış. ki tüp takıldığında ucu tam gözünün dibinde durduğundan bebekler tutup çekip çıkartabiliyolarmış..
neyse kız mızırdanıyo öptüm hepinizi iyi bakın kendinize ve meleklerinize..
günaydın biz uyumadık oynuyoruz coştuk bu gece ağlamıyorda oyun oynuyo oynasın bakalım bnde ayakta uyuyom ne güzel dimi :)))))
ebru çok sevndm seni,n adına oh saatlerde ii evde yakın inş taşınma işi uzun sürerde snde keyfini sürersin bunun
özledik nilgünüm yaaa senide bilgeyideselam herkese yine gelemedim
bugünmerkezden müdürler felan geldi kabul günümüzdü :)
o yüzden bakamadım
sevgi çok geçmiş olsun canım ne bile okurken hihhhhhhhh dedim seni düşünemüyorum bile
ama Rabbim beterinden saklasın dert verip derman aratmasın
bununla geçsin gitsin, bir dahada yaşatmasın
hepinizi öpüyorum birazdanda çıkacağım dişçide randevum var
yarın öbür gün yokum
pazar günüde genelde siz olmuyorsunuz
inşallah pazartesi görüşürüz
herkese iyi hafta sonları kazasız belasız ve keyifli
memeden değil gece kalkmalarıBen de kestim Canberk i memeden önce gündüz kestim gece başa çıkamam diye baktım gece de kesintisiz uyudu vermedim dedim herhalde meme yüzünden kakıyormuş ama sevincim kısa sürdü üç gece sonra aynen eskiye döndü hatta daha da beter oldu diyebilirim bir bir buçuk saat boyu gecenin bir yarısı ağlama krizine giriyor memeden kesmek de çözüm olmadı bize
Sevgi çok geçmiş olsun Yiğite bununla geçmiş gitmiş olsun Allah beterinden saklasın.
canım ben sibel. ptesi gönderdim havaleyi..
ah sevgi resmen içim cız etti çok çok geçmiş olsun canım..
ebru senin adına da çok sevindim hadi gözün aydın..
çok apar topar göz attım geçmişe canım çok sıkkın nazın kontrolü vardı bugün.. doktor ameliyat demiş.. bu sefer sikilon bi tüp koycaklarmış 6 ay kalcakmış o tüp. sonra çıkarttıklarında geçmeme ihtimali de varmış. ki tüp takıldığında ucu tam gözünün dibinde durduğundan bebekler tutup çekip çıkartabiliyolarmış..
neyse kız mızırdanıyo öptüm hepinizi iyi bakın kendinize ve meleklerinize..
günaydın biz uyumadık oynuyoruz coştuk bu gece ağlamıyorda oyun oynuyo oynasın bakalım bnde ayakta uyuyom ne güzel dimi :)))))
ebru çok sevndm seni,n adına oh saatlerde ii evde yakın inş taşınma işi uzun sürerde snde keyfini sürersin bunun
ilk günaydın benden olsun
bu sabah çok uykum var şekerler
çok şükür cuma hafta yine bittiiiii
öykü uzun kulağı çok sevdi
hatta gece birlikte uyudular
ebru gözün aydın hayırlı olsun arkadaşım
inş herşey bundan sonra çok daha güzel olur
demek memeyi bıraktınız hıııı
aslına bakarsanız 2 gündür öyküde uzuklaştı gibi memeden
aklına gelince veriyorum gece pek vermiyorum
bakalım yavaş yavaş bırakırız inşallah
ah sibelcim sıkma canını dşycem anne yüreği söz dinlemezki
inş bu tedavi sonuç verirde kuzum de iyi olur
rabbim başka büyük dert keder vermesin
oh maşallah kızıma benim
gecesini gündüzünü şaşırdı sanırımdelüüüüüüüüüü ya
şimdi öğlene kadar uyur herhalde
günaydın herheseee ve hayırlı cumalar cümleten
özledik nilgünüm yaaa senide bilgeyide
gelin artık yaaa(((
memeden değil gece kalkmaları
haktan uyumaya başlardı öyle olsaydı
dün gece o kalktı ben yatırdım o kalktı ben yatırdım
ay bide çirkin yatıyo ki
360 derece dönüyo yatakta gece boyunca ve şekilden şekile giriyo :96:
kıyamam nazar boncuğuma yaaa((
çocuğum ne kadar çekti gözünden((
kesin şu geçirir diyemiyolarmı yaaa!
geçmeme ihtimali varmış denilincede insanın hepten morali bozuluyo
hey büyük allahım tüm kuzularla birlikte naz kuzumuzada şifa ver sen ya rabbim
vay minik pıtırcık vaaaayyy
aman alışır aynı saatlerde oyun ister heee canan müsaade etme yatır
günaydın bacımmmmm
seninde gündüzün gecene karışmış herhalde bak ilk günaydın diyen senmisin canan mı
kara kuzunu yiyeyim senin
sevdi demek heee yeni cici oyuncağını
mart sonu gibi ankaraya gidip kıyafet alacamm
öptüm sizleri kuzularıı
slm kızlar canm çok sıkkın daha doğrusu çok korktum dün akşam
geçmiş olsun sevgi nekadar dikkat edersek edelim ille oluyor
akşam benimkide benden kaçarken düştü koltuğa çarptı alnını şimdi mosmor geziyoruz
selam millet
melike umarım bi gecelik bişeydir ya biz sürekli kalkar vaziyetteyiz az kalkması için yanımıza almamız gerekiyo ben nasıl ayırıcam onu düşünüyorum kara karaçok alıştı beraber yatmaya.
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]boyu 55 cm civarında oldu...kocaman yani..
Selamm herkeslere
Bugün itibarıyla dağıtımda ilk yerimde, eski yuvamda başlamış bulunmaktayım çok çok şükür.
Yalnız oranın mesai saati 07:00- 16:00 imiş ben 7:20 de gidicem ama ev Allahtan çok yakın 5 dk arabayla tabii taşınacak ama inşallah taşınamazlar bir süre daha şimdilik sorun yok yani akşam da dörtte çıkıyorum oh ne güzel oldu öbür salak taraftaki gibi para say hesap yap döküm al ve bilimum saçma salak işle uğraşma derdi de yok.
Geçmişe bakarım bir ara.
ilk günaydın benden olsun
bu sabah çok uykum var şekerler
çok şükür cuma hafta yine bittiiiii
öykü uzun kulağı çok sevdi
hatta gece birlikte uyudular
günaydın herheseee ve hayırlı cumalar cümleten
özledik nilgünüm yaaa senide bilgeyide
gelin artık yaaa(((
memeden değil gece kalkmaları
haktan uyumaya başlardı öyle olsaydı
dün gece o kalktı ben yatırdım o kalktı ben yatırdım
ay bide çirkin yatıyo ki
360 derece dönüyo yatakta gece boyunca ve şekilden şekile giriyo :96:
canım günaydın
yettim ama akşama yine iki gün tatil
ben de sizi özledim ama yaaa
ama ama yasi ya memeden kesersem her şey yoluna gircek hayalimizi şu an tuzla buz ettin yaaaaa
nasılsın canuuuummmm
umut paşam nasıl?
boş hayallar peşinde koşmayın diye uyandırdım sizi diyelim
belki bazısı düzelmiyodur bazısı düzeliyodur deyip yeni bir umut ışığıda yakayım ama
ayyy şu an 5.kez teyze olmak üzereyim
ankarada olan kız kardeşim 3.kızını doğurmak üzere sezeryanda şuan :18:
dua edin emi kızlarrrr
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG]boyu 55 cm civarında oldu...kocaman yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?