nilgünüm hasret kaldık sana yaaselam herkese yine gelemedim
bugünmerkezden müdürler felan geldi kabul günümüzdü :)
o yüzden bakamadım
sevgi çok geçmiş olsun canım ne bile okurken hihhhhhhhh dedim seni düşünemüyorum bile
ama Rabbim beterinden saklasın dert verip derman aratmasın
bununla geçsin gitsin, bir dahada yaşatmasın
hepinizi öpüyorum birazdanda çıkacağım dişçide randevum var
yarın öbür gün yokum
pazar günüde genelde siz olmuyorsunuz
inşallah pazartesi görüşürüz
herkese iyi hafta sonları kazasız belasız ve keyifli
öp benim için kuzuları
ebru bizimki de memeyi bırakalı 3 ay olacak ama dediğini gibi daha beter oldu. ağlayınca susturacak birşey de bulamıyorsun meme emmeyince. biraz emzikle idare ediyoruz ama istemezse onu da fırlatıp atıyor gecenin bir saati bul bulanilirsenBen de kestim Canberk i memeden önce gündüz kestim gece başa çıkamam diye baktım gece de kesintisiz uyudu vermedim dedim herhalde meme yüzünden kakıyormuş ama sevincim kısa sürdü üç gece sonra aynen eskiye döndü hatta daha da beter oldu diyebilirim bir bir buçuk saat boyu gecenin bir yarısı ağlama krizine giriyor memeden kesmek de çözüm olmadı bize
sibel yok muumuş kesin bir çözümü bunun yaa durmadan deneme yapıp çocuğu da seni de yıpratıyorlar. allah şifa versin güzel gözlü nazımaçok apar topar göz attım geçmişe canım çok sıkkın nazın kontrolü vardı bugün.. doktor ameliyat demiş.. bu sefer sikilon bi tüp koycaklarmış 6 ay kalcakmış o tüp. sonra çıkarttıklarında geçmeme ihtimali de varmış. ki tüp takıldığında ucu tam gözünün dibinde durduğundan bebekler tutup çekip çıkartabiliyolarmış..
neyse kız mızırdanıyo öptüm hepinizi iyi bakın kendinize ve meleklerinize..
oy maaşallah sabaha karşı 4 suları oyun oynuyorsunuz demekgünaydın biz uyumadık oynuyoruz coştuk bu gece ağlamıyorda oyun oynuyo oynasın bakalım bnde ayakta uyuyom ne güzel dimi :)))))
ebru çok sevndm seni,n adına oh saatlerde ii evde yakın inş taşınma işi uzun sürerde snde keyfini sürersin bunun
maaşallah benim akıllı kızıma oyuncağıyla da uyurmuş. berkaya daha 3 aylıkken uyku arkadaşı almıştım playskool un hiç istemedi yatağında alıştıramadım.ilk günaydın benden olsun
bu sabah çok uykum var şekerler
çok şükür cuma hafta yine bittiiiii
öykü uzun kulağı çok sevdi
hatta gece birlikte uyudular
demek memeyi bıraktınız hıııı
aslına bakarsanız 2 gündür öyküde uzuklaştı gibi memeden
aklına gelince veriyorum gece pek vermiyorum
bakalım yavaş yavaş bırakırız inşallah
haklısın canım bence de memeden değil haşarılıktan kalkıyor bu yaramazlargünaydın herheseee ve hayırlı cumalar cümleten
memeden değil gece kalkmaları
haktan uyumaya başlardı öyle olsaydı
dün gece o kalktı ben yatırdım o kalktı ben yatırdım
ay bide çirkin yatıyo ki
360 derece dönüyo yatakta gece boyunca ve şekilden şekile giriyo :96:
ben de uyku tulumu giydirriyorum yoksa ne örtü ne birşey tutmuyor fır dönüyor yatakta
yasemincim ablan da sağlıkla kucağına almıştır inşallah bebeğini allah analı babalı büyütsün
benim delü kızımda 360 derece dönen sıpalardan yasisabaha kadar üstününde ne var ne yok tepiyor
canandan ilk günaydın geldi demi yaaaaaaayeminle çok uykum var yasi
gözlerim kapanıyor
uzun kulağını çok sevdi evet cnm
sabret meralim haftanın son iş günü yarın kuzularla keyif zamanı.