2009 Aralık Anneleri

nilgünüm hasret kaldık sana yaa
öp benim için kuzuları
ebru bizimki de memeyi bırakalı 3 ay olacak ama dediğini gibi daha beter oldu. ağlayınca susturacak birşey de bulamıyorsun meme emmeyince. biraz emzikle idare ediyoruz ama istemezse onu da fırlatıp atıyor gecenin bir saati bul bulanilirsen
sibel yok muumuş kesin bir çözümü bunun yaa durmadan deneme yapıp çocuğu da seni de yıpratıyorlar. allah şifa versin güzel gözlü nazıma
oy maaşallah sabaha karşı 4 suları oyun oynuyorsunuz demek bu nasıl bir enerjidir yaa:96: herhalde şu saatlerde uyuyorsunuzdur hala
maaşallah benim akıllı kızıma oyuncağıyla da uyurmuş. berkaya daha 3 aylıkken uyku arkadaşı almıştım playskool un hiç istemedi yatağında alıştıramadım.
haklısın canım bence de memeden değil haşarılıktan kalkıyor bu yaramazlar
ben de uyku tulumu giydirriyorum yoksa ne örtü ne birşey tutmuyor fır dönüyor yatakta

yasemincim ablan da sağlıkla kucağına almıştır inşallah bebeğini allah analı babalı büyütsün

sabret meralim haftanın son iş günü yarın kuzularla keyif zamanı.

allah bir avazda kurtarsın ikisini de sağlıkla inşallah yasemincim

umut paşa allaha şükür iyi ama kudurukluk ve yatağında yatmama olayları mahvediyor insanı

Selammmmmmmmmm kızlarrrr nasılsınız
yasemin allah ablanı bir avazda kurtarsın tatlım sağlıkla alsın kucağına inşallah
sibel canım yok mu bunun kesin bir çözümü güzel gözlü kızıma çok geçmiş olsun
bige gitme bir daha özlüyoruz seniii

yok kııı nerde uyucak 1 saat anca uyudu hala uyanık öğle uykusuna bile yatmadı bugün rekor kırdı dünne yedirdim die düşünüyorum bu kdr enerji nerden geliyo komşu teyzesindeydik dün bnm tabağı o temizledi onlarmı yaradı nedir
bnde kahvemi içtim cin gibi oldum maşallah
demek sevdi öykücük oyıuncağını yerim bn onu ama çok güzel dimi ya el örgüsü gibi değil hazır gibi hemde sağlıklı be meral ay bnm çok içime sindi bu oyuncaklar bnde köpek örüyorum şimdi renk renk bitsin resmini aklaerim burayada
hee ilk günü biz aydırdık bugün karanlıkta kalktık günü ağarttık valla
kahve iç açılıyo insan
yağmurnisada aynı ya beşiğinde koyduğum yerde bulaıyorum altını üstüne getiriyo uykuda
sihri harika olmuş eline emeğine sağlık. bayıldım valla
ay bnde bayıldım bi ara örce inşallah üşenmezsem
allah bir avazda kurtarsın ikisini de sağlıkla inşallah yasemincim

umut paşa allaha şükür iyi ama kudurukluk ve yatağında yatmama olayları mahvediyor insanı
yasemin ne diyim bilemedim :26:hayırlı olsun geçmişn olsun sağlıkla kurtulsunlar inşallah

iyidir melikecim senden naber?
teşekkür ederim kuzum özlemeniz memnuniyet verici tabii de... 3-4 saat sonra yine gidiyorum

evet özlüyoruz senin yokluğun çok belli oluyor kimse gelmiypor foruma ama gelmemene bn çok seviniyorum ne yalan söliym umutun yanında oluyosun ne güzel

bebişimiz epidural sezeryanla dünyaya geldi çok şükür:)))))
kardeşimde bebişimizde çok iyiler sağolun canlarım güzel dualarınız için

hadi gözünüz aydın canım analı babalı büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
OHHH ANNENDE BİR SÜRÜ TORUN PORTAKAL DA GELECEK YAKINDA

Son düzenleme:
sevgili likapa kermiti beğenmene sevindim,senin uzunkulaklarla birlikde pzt yollucam inş.

arkadaşlar gönderdiğim uzun kulakları netten takip ettim ptt sitesinden dağıtıcıya verilmiş hepsi,bugün elinizde olması gerek,bi aksilik falan olursa bana bildirin sizede takip nosunu vereyim sizde yakınınızdaki ptt ye sorarsınız....
1 kişiye kesin ulaşmış,diğerleride alınca bildirirlerse sevinirim..

allah analı babalı büyütsün yaseminim ay ne güzel senin fıstığada arkadaş olacak birlikte büyürler hadi darısı sana :)

evet özlüyoruz senin yokluğun çok belli oluyor kimse gelmiypor foruma ama gelmemene bn çok seviniyorum ne yalan söliym umutun yanında oluyosun ne güzel

canımsın

allah dört gözden ayırmadan sağlıkla büyütmek nasip etsin
ismini ne koydular teyzoş???

bakkkk düşünceli arkadaş valla doğru söylüyorsun

yaaaaa örnek al işte

Yasemiin hadi gözünüzaydın canım. allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. bahtı güzel olsun. senin portakal hanıma da hem kuzen hem arkadaş ne güzel yaa

selam melikeciim iyi diyelim iyi olalaım inşallah sen nasılsın turtacık nasıl bakalım
evet yaa çok belli oluyor bigenin yokluğu di mi arkadaşım
yaaaaa örnek al işte

hıh sanki biz sevinmiyoruz oğluşun yanında olunca
özlüyoruz işte ne yapalım

teşekkür ederim

kuzum senin sevindiğine adım gibi eminim de melike kadını "bir daha gitme" diyor :86:

ay uyudu şükür bnm cadım ne yapsam yatsammı bnde yatasımda yok hiç uyuyamam zaten kocişede nöbet yazmışlar ne güzel öğlen gelince ben bakarım akşam sen yatarsın dediydi sevindiydim
netsemki gdeyim bi çay koyayım bari

içten resim yorumlarınız ve güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri. ben ve paşalarım sizleri öpüyoruz

bige ben de bazı hallerini duruşlarını benzetiyorum dişler aralık gözler fıldır fıldır ya tam haşarat suratlı ikisi de kuduruklar nolcak

bir de umutun saçını kestirme bence şimdi kış nasılsa biz de ekimde kestirmiştik en son. arada gözüne girmesin diye önleri kısalttırıyoruz sadece. allahtan seviyor berber koltuğunu. zaten cümbür cemaat gidiyoruz berbere babasıyla oturuyor bir oraya bir buraya saldırsa da ağlamıyor en azından. o tulumlu hali son halleri çok tatlı oluyor uzayınca saçları. yaza doğru kestiririm diyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…