Teşekkür ederim
kuzum senin sevindiğine adım gibi eminim de melike kadını "bir daha gitme" diyor :86:
bu kadar uzun ara verme diyelim o zamanteşekkür ederim
kuzum senin sevindiğine adım gibi eminim de melike kadını "bir daha gitme" diyor :86:
ay uyudu şükür bnm cadım ne yapsam yatsammı bnde yatasımda yok hiç uyuyamam zaten kocişede nöbet yazmışlar ne güzel öğlen gelince ben bakarım akşam sen yatarsın dediydi sevindiydim
netsemki gdeyim bi çay koyayım bari
bebişiniz analı babalı sağlıkla büyüsün inş....
hadi gözünüz aydın canım analı babalı büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
OHHH ANNENDE BİR SÜRÜ TORUN PORTAKAL DA GELECEK YAKINDA
allah analı babalı büyütsün yaseminim ay ne güzel senin fıstığada arkadaş olacak birlikte büyürler hadi darısı sana :)
canımsın
allah dört gözden ayırmadan sağlıkla büyütmek nasip etsin
ismini ne koydular teyzoş???
yaaaaa örnek al işte
Yasemiin hadi gözünüzaydın canım. allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. bahtı güzel olsun. senin portakal hanıma da hem kuzen hem arkadaş ne güzel yaa
içten resim yorumlarınız ve güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederiz teyzeleri. ben ve paşalarım sizleri öpüyoruz
bige ben de bazı hallerini duruşlarını benzetiyorum dişler aralık gözler fıldır fıldır ya tam haşarat suratlı ikisi de kuduruklar nolcak
bir de umutun saçını kestirme bence şimdi kış nasılsa biz de ekimde kestirmiştik en son. arada gözüne girmesin diye önleri kısalttırıyoruz sadece. allahtan seviyor berber koltuğunu. zaten cümbür cemaat gidiyoruz berberebabasıyla oturuyor bir oraya bir buraya saldırsa da ağlamıyor en azından. o tulumlu hali son halleri çok tatlı oluyor uzayınca saçları. yaza doğru kestiririm diyorum ben de.
bu kadar uzun ara verme diyelim o zaman
aaaaaaaaaaaa delinin zoruna bak bana sardı gene
sağolun canlarım benim
amiiiin tüm güzel dualarınıza
melikecim anacığımın 6.torunu bu
portakalla 7 olcak allah izin verirse
canancım müzeyyencim pek yanyana büyüyemeyecekler
ankarada onlar geldimi biz gittikmi görüşecekler sadece
oda pek sık olamıyor ne yazık ki((
bigecim senlik olmayan isimlerden
hüma koyacaklar:))))
sayendede benimkinin adı portakal kaldı
kocişim bile portakal hanım diyo artık
adıyla şanıyla güzel bir ömrü olsun inşallahsağolun canlarım benim
amiiiin tüm güzel dualarınıza
melikecim anacığımın 6.torunu bu
portakalla 7 olcak allah izin verirse
canancım müzeyyencim pek yanyana büyüyemeyecekler
ankarada onlar geldimi biz gittikmi görüşecekler sadece
oda pek sık olamıyor ne yazık ki((
bigecim senlik olmayan isimlerden
hüma koyacaklar:))))
sayendede benimkinin adı portakal kaldı
kocişim bile portakal hanım diyo artık
aynen iki kuduruk birarada nasıl olur onu çok merak ediyorum müzeyyen
ya saçları çok ince telli kestirirsem kuvvetlensin diye kestiricem ama yine de baharı bekliyorum işin açıkçası
Birrrrrrr ben düşünemedim umut tarafını kasten demedim ki ikiiiiiii ne yapalım kızım seviyoz seni
slmmm nabersiniz.. herkes iyidir umarımm
slmmm nabersiniz.. herkes iyidir umarımm
kızlar ben kaçıyorumDışarıda bazı işlerim var onları halledip sonra da paşalarımaa yuppi öpüyorum sizi ve kuzuları
kızlar ben kaçıyorumdışarıda bazı işlerim var onları halledip sonra da paşalarımaa yuppi öpüyorum sizi ve kuzuları
selam nevracıımiyi canım sen nasılsın? paşa nasıl? yoğunluk devam mı?
Iyiyz nevracım ne yapalım bigeyle uğraşıyoruz sen nabıyon
biz iyiyiz sen nasılsın burak nasıl ?
kızlar ben kaçıyorumdışarıda bazı işlerim var onları halledip sonra da paşalarımaa yuppi öpüyorum sizi ve kuzuları
i
iyiyim canımcım ben tam gaz çalışıyorum ,burakta kuduruyoo ,
sen nasılsın , zeynep nasıl
valla iyiyiz canım aynen kuduruyor zeynep te geceleri uyumuyor sabahları uyanmıyor tam dengesiz oldu pazar sabahları işime geliyor geç kalkıyoruz ama hafta içi sarhoş gibi oluyorum
al benden d o kadar burakta uyumuyoo . kıyamet kopuyoo uyutacağım zaman .. sabahta 9,5 - 10 dan önce kalkmıyoo .. hafta sonu keşke uyusa hafta sonu evdeyiz diye erken kalkıyoo paşamız 7,5 - 8 dedin mi ayakta .. dün bütün gece emzikle uğraştık .. emziği ağzından düşüyoo ağlıyoo , ben veriyorum , o düşürüyoo ben veriyorum .. bütün gece böyleydik .. ne zaman düzene girecek bunlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?