2009 Aralık Anneleri

teşekkür ederim

kuzum senin sevindiğine adım gibi eminim de melike kadını "bir daha gitme" diyor :86:
bu kadar uzun ara verme diyelim o zaman

ne çayı güzelim sabah kadar oturmuşsun yat dinlen yahu valla öyle bir yatarım ki yerinde olsam kuzunun yanına

bebişiniz analı babalı sağlıkla büyüsün inş....

hadi gözünüz aydın canım analı babalı büyütün sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
OHHH ANNENDE BİR SÜRÜ TORUN PORTAKAL DA GELECEK YAKINDA

allah analı babalı büyütsün yaseminim ay ne güzel senin fıstığada arkadaş olacak birlikte büyürler hadi darısı sana :)

canımsın

allah dört gözden ayırmadan sağlıkla büyütmek nasip etsin
ismini ne koydular teyzoş???

yaaaaa örnek al işte

Yasemiin hadi gözünüzaydın canım. allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah. bahtı güzel olsun. senin portakal hanıma da hem kuzen hem arkadaş ne güzel yaa

sağolun canlarım benim
amiiiin tüm güzel dualarınıza

melikecim anacığımın 6.torunu bu
portakalla 7 olcak allah izin verirse

canancım müzeyyencim pek yanyana büyüyemeyecekler
ankarada onlar geldimi biz gittikmi görüşecekler sadece
oda pek sık olamıyor ne yazık ki((

bigecim senlik olmayan isimlerden
hüma koyacaklar:))))
sayendede benimkinin adı portakal kaldı
kocişim bile portakal hanım diyo artık

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 6 ziyaretçi)

karanfil81,yasil_haktanemin+,b_i_o+,asin25+,serinus+,

MAAŞALLAH ZİYARETÇİ SAYIMIZ DA HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

aynen iki kuduruk birarada nasıl olur onu çok merak ediyorum müzeyyen
ya saçları çok ince telli kestirirsem kuvvetlensin diye kestiricem ama yine de baharı bekliyorum işin açıkçası

bu kadar uzun ara verme diyelim o zaman

iyi hadi öyle olsun bakalım :86:

aaaaaaaaaaaa delinin zoruna bak bana sardı gene

ama en güzel seninle uğraşılıyo bu biiiiir
gitme diye sen söyledin bak geçmişe bu da iki

yooo hüma ismini severim ben
severim derken kızıma koymam ama son dönemin moda isimlerinden değil ben eskiden beri bilirim o ismi :97:

tamam bi de benim adımı koyarsak hem bebeklik lakabımız hem de isim olarak adaş olmuş oluruz lakin anne olarak sen nelerle karşılaşırsın onu anama sorman gerek

adıyla şanıyla güzel bir ömrü olsun inşallah
olsun be güzelim uzak olsa da yaşıtı bir kuzeni olması çok güzel büyüdükleri zaman daha sık görüşürler belki

aynen iki kuduruk birarada nasıl olur onu çok merak ediyorum müzeyyen
ya saçları çok ince telli kestirirsem kuvvetlensin diye kestiricem ama yine de baharı bekliyorum işin açıkçası

bol atraksiyon olacağı kesin :86:

Birrrrrrr ben düşünemedim umut tarafını kasten demedim ki ikiiiiiii ne yapalım kızım seviyoz seni

Birrrrrrr ben düşünemedim umut tarafını kasten demedim ki ikiiiiiii ne yapalım kızım seviyoz seni

biiiiiiiiiiir çok sıkıldııııııımmmmmmmmm
ikiiiiiiiiiii yerim çok daaaaaarrrrrrrrrrr
üüüççççç benden çok var
de gidi rober hatemo

kızlar ben kaçıyorum dışarıda bazı işlerim var onları halledip sonra da paşalarımaa yuppi öpüyorum sizi ve kuzuları

selam nevracıım iyi canım sen nasılsın? paşa nasıl? yoğunluk devam mı?

iyiyi canım ne olsun işte yoğun ve karışık devam ediyor.. uğraşıyorum bende .. paşam iyi çok şükür kudurukluk tam gaz devam .
sen nasılsın . paşalar nasıl

Iyiyz nevracım ne yapalım bigeyle uğraşıyoruz sen nabıyon

iyiyim canımcım ben tam gaz çalışıyorum ,burakta kuduruyoo ,

sen nasılsın , zeynep nasıl

biz iyiyiz sen nasılsın burak nasıl ?

iyiyim çok şükür , yoğunluktan fırsat bulup yazamıyorum .. akşamnasıl oluyoo anlamıyorum ble
burak iyi çok şükür sağlığı yerinde ..
sen nasılsın , paşam nasıl .. gözükmüyordun kar tatili yaptın ne güzel oğluşunla ..
zor olmuştur iki günden sonra işe gelmek ..

kızlar ben kaçıyorum dışarıda bazı işlerim var onları halledip sonra da paşalarımaa yuppi öpüyorum sizi ve kuzuları

yaa ben geldim sen gidiyosunn olmadı ama .. :2:
hadi güle güle öp paşalarını benim yerime de

i
iyiyim canımcım ben tam gaz çalışıyorum ,burakta kuduruyoo ,

sen nasılsın , zeynep nasıl

valla iyiyiz canım aynen kuduruyor zeynep te geceleri uyumuyor sabahları uyanmıyor tam dengesiz oldu pazar sabahları işime geliyor geç kalkıyoruz ama hafta içi sarhoş gibi oluyorum

valla iyiyiz canım aynen kuduruyor zeynep te geceleri uyumuyor sabahları uyanmıyor tam dengesiz oldu pazar sabahları işime geliyor geç kalkıyoruz ama hafta içi sarhoş gibi oluyorum

al benden d o kadar burakta uyumuyoo . kıyamet kopuyoo uyutacağım zaman .. sabahta 9,5 - 10 dan önce kalkmıyoo .. hafta sonu keşke uyusa hafta sonu evdeyiz diye erken kalkıyoo paşamız 7,5 - 8 dedin mi ayakta .. dün bütün gece emzikle uğraştık .. emziği ağzından düşüyoo ağlıyoo , ben veriyorum , o düşürüyoo ben veriyorum .. bütün gece böyleydik .. ne zaman düzene girecek bunlar yaaa

bilmiyorum ama artık ümitsizliğe kapılıyorum nevracım
çok güzel oldu kuzumla bol vakit geçirmek ama bu süre zarfında "anne biti"ne dönüştü gece uykusundan bile kalkıyor yazık canıma okudu son iki gecedir özellikle kendi yatağında yatıramıyorum aramıza geliyor ve biliyorum ki ilerleyen günlerde bunun acısını çekicez
bu akşamdan itibaren kendi uykumu önemsemeyip yatağına döndürmem gerek :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…