2009 Aralık Anneleri

herkese iyi haftasonları

ooooooh yine 2 gün gidiyorum melike naaaber

yaa bige bu durum bizde de var. gece ağlayarak uyanıyoo ve kalkıyoo . gidiyoruz odasına beni al şeklinde uzanıyoo alıyoruz ve sonra gelip yatakta sallıyoruz. tam götürecem yine ağlıyo , yanımıza yatırıyoruz ses , seda yok . mışıl mışıl uyuyoo aramızda .. alışkanlık edinecek diye çok korkuyorum :18: bend yapmalıyım aynı şeyi

ben de bu hafta sonu 2 uyunma arası kızımla koyun koyuna uyumak istiyorum hiç uyumadık

hadi herkese iyi hafta sonları , iyi akşamlar
öpüyorum hepinizi , ve güzel kzuzularınızı

melike inşll sarışıp uyursunuz hafta sonu . öptün ikinizi de

sihri arkadasım bizim uzun kulak geldi ellerinize saglık cok begendik ayrıca 2 arkadasım istiyor iş yerinden bizimkiler bitince yapıp yollarmısınız adresim var sizde.Herkese selamlar bi gecmişi okuyayım ben

japonyada deprem olmuş 8.9 FELAKET .İSPATLANMAMIŞ OLSA DA AY DÜNYAYA YAKLAŞIYORMUŞ 19 MARTTA EN YAKIN OLACAKMIŞ. 28.000 KM, BU OLAY KIRILACAK FAYLARI TETİKLEYİCİ OLABİLİRMİŞ.

Son düzenleme:
Ebru senin adına cok sevindim canım insallah burda rahat edersin .Naz kuzusunun gözü gecmemiş hay allah ya ee o yöntemde kesin :26:

sihri arkadasım bizim uzun kulak geldi ellerinize saglık cok begendik ayrıca 2 arkadasım istiyor iş yerinden bizimkiler bitince yapıp yollarmısınız adresim var sizde.Herkese selamlar bi gecmişi okuyayım ben

ayy yüzünüzde bi tebessüm olup içinize siniyorsa ne mutlu bana:) beğenmenize öyle çok seviniyorum ki emek veriyorum çünkü,sevgiyle örüyorum,biri beğenmedim dicek diye ödüm kopuyor,aklım çıkıyor,hevesim kaçıyor....
dediğim gibi sevgiyle örüldü oyuncaklarınız....bebişler severek oynasın....
tamam canım yaparız arkadaşlarına da....

valla iş yerinde herkesin elinde gezdi gören cok begendi emeginize saglık tekrar

ebrucum gözün aydın canım inş. hemen taşınmazlar da eve yakın iş yerinin keyfini sürersin uzun bi süre daha mesai saatleride iyiymiş canberke zaman kalıcak bayaa çok sevindim senin adına:)
Mesai saatleri iyi de işte burada da cumartesi çalışma işi var öbür salak yerden yine böyle olduğu halde binlerce kere daha iyi bu yüzden şükrediyorum ama haftanın altı günü çalışmak çok zor.
Bir de cumartesi günleri babası bakacak Canberk e ve ben güvenemiyorum tam anlamıyla eşime uyuyup kalıyor bir anda ya da mesala altını bile açamıyor daha ayrıca oyalamayı da beceremiyor ancak tv seyrediyorlar birlikte...

kızlar herkese merhaba,

nazı başka bi doktora daha götürücem iyice araştırıp öyle karar vermek istiyorum. bu arada istifamı verdim. yazılı değil henüz ama sözlü olarak bildirdim. allah kısmet ederse nisan sonunda çıkıyorum çok şükür.. işkence bitiyo kızımla beraber geçireceğim günelr beni bekilyo

iyi bakın kendinize ve bebişlere..

arkadaşlar kıymet hanım istanbul dan,gönderdiğim uzun kulak geri dönüyor bana,adres yetersiz denmiş...telf numaranız varmıydı kıymet hanım,ptt yi ararsak belki geri yollanmadan ulaşabilirsiniz...

şrin hanım mesajım geldi sanırım size anca girebildim nete sizin soy isim neydi özelden yazın yada burdan takip murası yeterli sanırım ama gönderen adı olarakta söylemek gerekirse diye. bu arada niye öyle oldu anlamadım siz bi adresi yazında bana göndermiş olduğunuz bi eksiklik oldu herhalde.teyitlemiş olalım

yasemin uyku ttmadı mı canım yoksa daktan paşada mı bu saatte oynamayı tercih etti:)

hakkında hayırlısı olsun sibelcim. bi yerden başlamışsın sonu da güzel olur inş. naz içinde ii bir doktor bulursun inş. hem sen hem de kuzu kurtulur sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…