herkese iyi haftasonları
Ooooooh yine 2 gün gidiyorum melike naaaber
bilmiyorum ama artık ümitsizliğe kapılıyorum nevracım
çok güzel oldu kuzumla bol vakit geçirmek ama bu süre zarfında "anne biti"ne dönüştügece uykusundan bile kalkıyor yazık canıma okudu son iki gecedir özellikle kendi yatağında yatıramıyorum aramıza geliyor ve biliyorum ki ilerleyen günlerde bunun acısını çekicez
bu akşamdan itibaren kendi uykumu önemsemeyip yatağına döndürmem gerek :97:
herkese iyi haftasonları
ooooooh yine 2 gün gidiyorum melike naaaber
yaa bige bu durum bizde de var. Gece ağlayarak uyanıyoo ve kalkıyoo . Gidiyoruz odasına beni al şeklinde uzanıyoo alıyoruz ve sonra gelip yatakta sallıyoruz. Tam götürecem yine ağlıyo , yanımıza yatırıyoruz ses , seda yok . Mışıl mışıl uyuyoo aramızda .. Alışkanlık edinecek diye çok korkuyorum :18: Bend yapmalıyım aynı şeyi
Ebru senin adına cok sevindim canım insallah burda rahat edersin .Naz kuzusunun gözü gecmemiş hay allah ya ee o yöntemde kesin :26:[/QUay msj yarım kalmıs alalaa sibel o yöntemde kesin degilmiş ee peki yaptırmazsan ne olacakmıs.Bu arada zeynep uzun kulakla degilde onun atkı beresiyle oynuyor .Yasemin teyze olmussun allah analı babalı büyütsün .birisi gece uykusumu dedi zeyno hiç uyumadı sürekli agladı uyanıp uyanıp cadı öglende 12 de kalkmıs tabii işe giden o degil uyurrrr
sihri arkadasım bizim uzun kulak geldi ellerinize saglık cok begendik ayrıca 2 arkadasım istiyor iş yerinden bizimkiler bitince yapıp yollarmısınız adresim var sizde.Herkese selamlar bi gecmişi okuyayım ben
valla iş yerinde herkesin elinde gezdi gören cok begendi emeginize saglık tekrarayy yüzünüzde bi tebessüm olup içinize siniyorsa ne mutlu bana:) beğenmenize öyle çok seviniyorum ki emek veriyorum çünkü,sevgiyle örüyorum,biri beğenmedim dicek diye ödüm kopuyor,aklım çıkıyor,hevesim kaçıyor....
dediğim gibi sevgiyle örüldü oyuncaklarınız....bebişler severek oynasın....
tamam canım yaparız arkadaşlarına da....
Mesai saatleri iyi de işte burada da cumartesi çalışma işi var öbür salak yerden yine böyle olduğu halde binlerce kere daha iyi bu yüzden şükrediyorum ama haftanın altı günü çalışmak çok zor.ebrucum gözün aydın canım inş. hemen taşınmazlar da eve yakın iş yerinin keyfini sürersin uzun bi süre daha mesai saatleride iyiymiş canberke zaman kalıcak bayaa çok sevindim senin adına:)
günaydın biz uyumadık oynuyoruz coştuk bu gece ağlamıyorda oyun oynuyo oynasın bakalım bnde ayakta uyuyom ne güzel dimi :)))))
ebru çok sevndm seni,n adına oh saatlerde ii evde yakın inş taşınma işi uzun sürerde snde keyfini sürersin bunun
Bıraktık Meral, ben iki yaşına kadar emzirmeyi çok istiyordum ama Canberk de patalojik bir durum halini almıştı bu meme sevdası krizlere giriyordu emmeyince şimdi çok daha huzurlu en azından.
İnşallah sizin de zor olmaz Öykü kendiliğinden bırakır zaten kendiliklerinden bırakmaları en iyisiymiş aslında.
YASEMİNN hayırlı uğurlu olsun 5. yeğen (6 mıydı yoksa:26:)
Ebru senin adına cok sevindim canım insallah burda rahat edersin .Naz kuzusunun gözü gecmemiş hay allah ya ee o yöntemde kesin :26:
kızlar herkese merhaba,
nazı başka bi doktora daha götürücem iyice araştırıp öyle karar vermek istiyorum. bu arada istifamı verdim. yazılı değil henüz ama sözlü olarak bildirdim. allah kısmet ederse nisan sonunda çıkıyorum çok şükür.. işkence bitiyo kızımla beraber geçireceğim günelr beni bekilyo
iyi bakın kendinize ve bebişlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?