2009 Aralık Anneleri

kızlar selam dün akşamdan bu yana canım sıkkın k. validem hasta hastanede demiştim tomografi çekmişler ciğerin birinde su diğerinde bir kitle görülmüş p.tesi ist. büyük olasılıkla yeditepeye yatacak parça alınıp patolojiye gidecekmiş dr birşey demiyor ama acele edin ailede var mı kanser diyip duruyor k.validemin annesi kardeşi hepsi kanserden vefat etti
eşim perişan sürekli ağlıyor ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdin inşallah değildir

uzun kulağımız geldııııııı
azra da eşimde cok begendııı...babası ogretmış kulaklarından tutup aşagı doğru sallıyo hop hop dıyoo azraa baya oynadı,,ellerınıze sağlık sıhrı hanım....kulagında 12.2009 KK yazıyor azranın tam doğum gunu yazılmış oldu 12.12.09 doğumlu kızım
kapıdan gelır gelmez elıne verdık ona ozel bışey gelmesı nası hoşuna gıttı nasıl mutlu oldu anlatamam:)herşeyı anlıyor bu bucürükler artık

ah kıymet hiç sorma
1,5a kadar ağladı yatmamak için
babası hiç kızıp bağırmaz sinirlenmez o bile artık sinirlendi huysuzluklarına inadına
uyuttuktan sonrada yatmadık hemen kendimize gelelim dedik bişeler atıştırdık bende o sırada bilg. açayım dedim ama daktan yine mırın kırın etmeye başlayınca mecbur açtığım gibi kapadım
bana diyenede bak
zeyneptemi nöbetçiydi gece

eveeeet bizde aynı durumdaydık yasemin uyumayınca o saatte oturup beraber film seyrettik cadıyla 3 te sızdı aramzda yatarken sabahta erken kalktı bu saat oldu öğlen uykusu uyumadı bense ayakta uyuyorum

İs konusunda sibel hknda hayirlisi olsun naz kuzusununda durumundan haberdar et muhakkak ozel saglik sigortasi en dusuk 1750 en yuksek 4000 lira fiyat cikardilar

melikecim kayınvalidene geçmiş olsun canım inşallah kötü değildir düşünüldüğü gibi. iyi sonuçlar alırsınız umarım allah şifa versin

eveeeet bizde aynı durumdaydık yasemin uyumayınca o saatte oturup beraber film seyrettik cadıyla 3 te sızdı aramzda yatarken sabahta erken kalktı bu saat oldu öğlen uykusu uyumadı bense ayakta uyuyorum

hemde tatlı cadı annesi
bi düzene girse uykuları yaaaa((
kendi kendine bi uyumaya başlasa ne sevincem varya
saatler sürüyo uyutmam

Yasemin kiymet sizede slm
Verip kacayim iihaftasonlari

sanada iyi hafta sonları pelincim

bende mutlu oluyorum bu mutlu haberleri aldıkça:)

Bir sürü sey yazdım silindi yaa bugün temizlige vurdum kendimi halı perde yer bittim daha biraz önce bitti .Yarını kızıma ayıracagım gezecez insallah tabi 4 makina camasır yıkanacak ya bakalım.Melike cok gecmiş olsun iyi düsünün iyi olsun canım.Sibel Yaseminin aklına gelen benimde geldi tabi en iyisini sen bilirsinde sebzegile güveniyormusun estimi bosanalım diyo.

melike çok geçmiş olsun ya iyi düşünün ii olsun inş. Rabbim dermansız dert vermesin bir an önce şifa bulsun inş.

maş. canım sana güle güle kirletin inş. kirletme işini zeynoya bırakıyım layıkıyla yapar nasılsa anası temizlesin :)

sağolun kızlar inşallah beklemekten ve dua etmekten başka şey gelmiyor elimizden

hakkında hayırlısı olsun sibelcim. bi yerden başlamışsın sonu da güzel olur inş. naz içinde ii bir doktor bulursun inş. hem sen hem de kuzu kurtulur sıkıntıdan

amin canım inşallah..

ah melikeim ya çok geçmiş olsun allahım tez zamanda versin şifasını.. benim görümceminde göğsünde kitleler vardı kötü huylu çıkmış ptesi doktora gidiyo.. of allah yardımcıları olsun valla..

hava çoook güzel biz daha dışarı çıkma şerefine nail olamadık amma ... herkese ii hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…