Mesai saatleri iyi de işte burada da cumartesi çalışma işi var öbür salak yerden yine böyle olduğu halde binlerce kere daha iyi bu yüzden şükrediyorum ama haftanın altı günü çalışmak çok zor.
Bir de cumartesi günleri babası bakacak Canberk e ve ben güvenemiyorum tam anlamıyla eşime uyuyup kalıyor bir anda ya da mesala altını bile açamıyor daha ayrıca oyalamayı da beceremiyor ancak tv seyrediyorlar birlikte...
Allah kolaylık versin ebrucum ya. cumartesi için annenler ilgilenemez mi sen dönene kadar acaba teyzen zaten hafta içi beraber olduğu için olmaz. kimse yoksa babası bi şekilde bakmayı öğrenicek zamanla herşey yoluna girer inş. sen biraz içini ferah tut . cumartesi çalışmak zordur bilirim. pazar günü hiçbişeye yetmez . ev işi mi gezmek mi derken gün biter zaten. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Ebru senin adına cok sevindim canım insallah burda rahat edersin .Naz kuzusunun gözü gecmemiş hay allah ya ee o yöntemde kesin :26:[/QUay msj yarım kalmıs alalaa sibel o yöntemde kesin degilmiş ee peki yaptırmazsan ne olacakmıs.Bu arada zeynep uzun kulakla degilde onun atkı beresiyle oynuyor .Yasemin teyze olmussun allah analı babalı büyütsün .birisi gece uykusumu dedi zeyno hiç uyumadı sürekli agladı uyanıp uyanıp cadı öglende 12 de kalkmıs tabii işe giden o degil uyurrrr
sağol canım benimmm amiiiin:)))
Mesai saatleri iyi de işte burada da cumartesi çalışma işi var öbür salak yerden yine böyle olduğu halde binlerce kere daha iyi bu yüzden şükrediyorum ama haftanın altı günü çalışmak çok zor.
Bir de cumartesi günleri babası bakacak Canberk e ve ben güvenemiyorum tam anlamıyla eşime uyuyup kalıyor bir anda ya da mesala altını bile açamıyor daha ayrıca oyalamayı da beceremiyor ancak tv seyrediyorlar birlikte...
Bıraktık Meral, ben iki yaşına kadar emzirmeyi çok istiyordum ama Canberk de patalojik bir durum halini almıştı bu meme sevdası krizlere giriyordu emmeyince şimdi çok daha huzurlu en azından.
İnşallah sizin de zor olmaz Öykü kendiliğinden bırakır zaten kendiliklerinden bırakmaları en iyisiymiş aslında.
YASEMİNN hayırlı uğurlu olsun 5. yeğen (6 mıydı yoksa:26:)
bence babasıda sorumluluk almayı öğrenecek bu şekilde ebru
alışacaklar birlikte zaman geçirmeye
sende gözünarkada kalmadan babasına bırakabileceksin gerektiği zaman
canımcım sağol 5,yeğenim dün geldi dünyaya
en doğru kararı vermişsin sibelkızlar herkese merhaba,
nazı başka bi doktora daha götürücem iyice araştırıp öyle karar vermek istiyorum. bu arada istifamı verdim. yazılı değil henüz ama sözlü olarak bildirdim. allah kısmet ederse nisan sonunda çıkıyorum çok şükür.. işkence bitiyo kızımla beraber geçireceğim günelr beni bekilyo
iyi bakın kendinize ve bebişlere..
bencede başka bir doktora daha göster
iş konusuna gelince allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin canımın içi sana
kızın ın her an yanında olması yanında büyümesi iyi tabi ama ben yinede endişelendim bu duruma
enginarın günü gününe tutmuyo
ikidebir boşanalım durumu çıkıyo ortaya
allah göstermesin de
bu durum gerçek olsa elinde işinin olması iyi değil mi:26:
gerçi istediğin an yine iş bulabileceksen o ayrı mesele
ah kıymet hiç sormayasemin uyku ttmadı mı canım yoksa daktan paşada mı bu saatte oynamayı tercih etti:)
1,5a kadar ağladı yatmamak için
babası hiç kızıp bağırmaz sinirlenmez o bile artık sinirlendi huysuzluklarına inadına
uyuttuktan sonrada yatmadık hemen kendimize gelelim dedik bişeler atıştırdık bende o sırada bilg. açayım dedim ama daktan yine mırın kırın etmeye başlayınca mecbur açtığım gibi kapadım
bana diyenede bak
zeyneptemi nöbetçiydi gece
ay canım benim yaaa kıyamam inşallah kötü bişey çıkmaz herşey yoluna girer melikemkızlar selam dün akşamdan bu yana canım sıkkın k. validem hasta hastanede demiştim tomografi çekmişler ciğerin birinde su diğerinde bir kitle görülmüş p.tesi ist. büyük olasılıkla yeditepeye yatacak parça alınıp patolojiye gidecekmiş dr birşey demiyor ama acele edin ailede var mı kanser diyip duruyor k.validemin annesi kardeşi hepsi kanserden vefat etti
eşim perişan sürekli ağlıyor ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdin inşallah değildir
eveeeet bizde aynı durumdaydık yasemin uyumayınca o saatte oturup beraber film seyrettik cadıyla 3 te sızdı aramzda yatarken sabahta erken kalktı bu saat oldu öğlen uykusu uyumadı bense ayakta uyuyorum
Yasemin kiymet sizede slm
Verip kacayim iihaftasonlari
uzun kulağımız geldııııııı
azra da eşimde cok begendııı...babası ogretmış kulaklarından tutup aşagı doğru sallıyo hop hop dıyoo azraa baya oynadı,,ellerınıze sağlık sıhrı hanım....kulagında 12.2009 KK yazıyor azranın tam doğum gunu yazılmış oldu 12.12.09 doğumlu kızım
kapıdan gelır gelmez elıne verdık ona ozel bışey gelmesı nası hoşuna gıttı nasıl mutlu oldu anlatamam:)herşeyı anlıyor bu bucürükler artık
Bir sürü sey yazdım silindi yaa bugün temizlige vurdum kendimi halı perde yer bittim daha biraz önce bitti .Yarını kızıma ayıracagım gezecez insallah tabi 4 makina camasır yıkanacak ya bakalım.Melike cok gecmiş olsun iyi düsünün iyi olsun canım.Sibel Yaseminin aklına gelen benimde geldi tabi en iyisini sen bilirsinde sebzegile güveniyormusun estimi bosanalım diyo.
hakkında hayırlısı olsun sibelcim. bi yerden başlamışsın sonu da güzel olur inş. naz içinde ii bir doktor bulursun inş. hem sen hem de kuzu kurtulur sıkıntıdan
kızlar selam dün akşamdan bu yana canım sıkkın k. validem hasta hastanede demiştim tomografi çekmişler ciğerin birinde su diğerinde bir kitle görülmüş p.tesi ist. büyük olasılıkla yeditepeye yatacak parça alınıp patolojiye gidecekmiş dr birşey demiyor ama acele edin ailede var mı kanser diyip duruyor k.validemin annesi kardeşi hepsi kanserden vefat etti
eşim perişan sürekli ağlıyor ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdin inşallah değildir
en doğru kararı vermişsin sibel
bencede başka bir doktora daha göster
iş konusuna gelince allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin canımın içi sana
kızın ın her an yanında olması yanında büyümesi iyi tabi ama ben yinede endişelendim bu duruma
enginarın günü gününe tutmuyo
ikidebir boşanalım durumu çıkıyo ortaya
allah göstermesin de
bu durum gerçek olsa elinde işinin olması iyi değil mi:26:
gerçi istediğin an yine iş bulabileceksen o ayrı mesele
canım öncelikle gözünüz aydın allah uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla diyim.
valla işte artık yapamıyodum kızımlada ayrı kalamıyorum. görümceme bırakmak istemiyorum.. düşündüm taşındım boşanırsakta giderim annemin yanına bulurum bi iş dünyanın sonu değil yani.ama böyle çok daha kötüydü.. işten çıkma kararı bile çok mutlu etmeye yetti valla beni çıkmadan :))
İs konusunda sibel hknda hayirlisi olsun naz kuzusununda durumundan haberdar et muhakkak ozel saglik sigortasi en dusuk 1750 en yuksek 4000 lira fiyat cikardilar
amin canım.. 1750 mi4000 mi aylık mı bunlar pelin zaten kız hastalandığında götürsem özel hastayene bukadar öderimki..
Bir sürü sey yazdım silindi yaa bugün temizlige vurdum kendimi halı perde yer bittim daha biraz önce bitti .Yarını kızıma ayıracagım gezecez insallah tabi 4 makina camasır yıkanacak ya bakalım.Melike cok gecmiş olsun iyi düsünün iyi olsun canım.Sibel Yaseminin aklına gelen benimde geldi tabi en iyisini sen bilirsinde sebzegile güveniyormusun estimi bosanalım diyo.
valla dediğim gibi edacım böylesi benim için iy iolan. belki böyle bişeylerde yoluna girer bakalım benim stresim geçince..
herkese iyi hsonları bu arada iki gündür hava ne kadar güzel..benim de içim kıpır kıpır yaz geliyo bahar geliyo hooollleeeyy :)) kızımla gezcez tozcaz gezcez tozcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?