Mutlu Panço facesi olanlr bksın bakalım
Teyzem annem birlikteler zaten Kıymet annemin sağlık sorunları olduğu için o zaten gelemiyor bize teyzem de h.sonu eve gidiyor evin işini ancak bitiriyor bu durumda kalıyor oğluşla babası başbaşa.Mesai saatleri iyi de işte burada da cumartesi çalışma işi var öbür salak yerden yine böyle olduğu halde binlerce kere daha iyi bu yüzden şükrediyorum ama haftanın altı günü çalışmak çok zor.
Bir de cumartesi günleri babası bakacak Canberk e ve ben güvenemiyorum tam anlamıyla eşime uyuyup kalıyor bir anda ya da mesala altını bile açamıyor daha ayrıca oyalamayı da beceremiyor ancak tv seyrediyorlar birlikte...
Allah kolaylık versin ebrucum ya. cumartesi için annenler ilgilenemez mi sen dönene kadar acaba teyzen zaten hafta içi beraber olduğu için olmaz. kimse yoksa babası bi şekilde bakmayı öğrenicek zamanla herşey yoluna girer inş. sen biraz içini ferah tut . cumartesi çalışmak zordur bilirim. pazar günü hiçbişeye yetmez . ev işi mi gezmek mi derken gün biter zaten. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Melikeciğim Allah şifalar versin inşallah kötü bir durum yoktur.kızlar selam dün akşamdan bu yana canım sıkkın k. validem hasta hastanede demiştim tomografi çekmişler ciğerin birinde su diğerinde bir kitle görülmüş p.tesi ist. büyük olasılıkla yeditepeye yatacak parça alınıp patolojiye gidecekmiş dr birşey demiyor ama acele edin ailede var mı kanser diyip duruyor k.validemin annesi kardeşi hepsi kanserden vefat etti
eşim perişan sürekli ağlıyor ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdin inşallah değildir
Teyzem annem birlikteler zaten Kıymet annemin sağlık sorunları olduğu için o zaten gelemiyor bize teyzem de h.sonu eve gidiyor evin işini ancak bitiriyor bu durumda kalıyor oğluşla babası başbaşa.
bu hafta yalnız mı kaldılar ebru nasıl geçirmişler baba oğul günlerini bi şekilde alışacaklar bu düzene . Allah kolaylık versin:)
yaa bige bu durum bizde de var. gece ağlayarak uyanıyoo ve kalkıyoo . gidiyoruz odasına beni al şeklinde uzanıyoo alıyoruz ve sonra gelip yatakta sallıyoruz. tam götürecem yine ağlıyo , yanımıza yatırıyoruz ses , seda yok . mışıl mışıl uyuyoo aramızda .. alışkanlık edinecek diye çok korkuyorum :18: bend yapmalıyım aynı şeyi
kızlar herkese merhaba,
nazı başka bi doktora daha götürücem iyice araştırıp öyle karar vermek istiyorum. bu arada istifamı verdim. yazılı değil henüz ama sözlü olarak bildirdim. allah kısmet ederse nisan sonunda çıkıyorum çok şükür.. işkence bitiyo kızımla beraber geçireceğim günelr beni bekilyo
iyi bakın kendinize ve bebişlere..
kızlar selam dün akşamdan bu yana canım sıkkın k. validem hasta hastanede demiştim tomografi çekmişler ciğerin birinde su diğerinde bir kitle görülmüş p.tesi ist. büyük olasılıkla yeditepeye yatacak parça alınıp patolojiye gidecekmiş dr birşey demiyor ama acele edin ailede var mı kanser diyip duruyor k.validemin annesi kardeşi hepsi kanserden vefat etti
eşim perişan sürekli ağlıyor ben de bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdin inşallah değildir
günaydın ve hayırlı haftalar herkeseee
yapabildin mi nevra??
ben haftasonu yaptım dün gece yine aranızda yatmazsam uyutmam sizi moduna geçti... işe gideceğim zamanı özel seçiyo zannımca
sibelcim hayırlısı olsun en azından kuzun konusunda için rahat olacak görümce kriz geçirir mi ne olur kaygısı taşımayacaksın diyelim. göğsünde kötü huylu kütle olan aynı görümcen mi? allah şifa versin hepsine
hay allahım
inşallah değildir melikecim
eşine söyle annesinin morale ihtiyacı var ağıta değil kendine gelsin, hiç olmazsa annesinin yanında
canım günaydın iyi haftalar
nasılsınız bakalım cümleten?
oooyyyyy bigemde gelmiş hoş gelmiş
biz cümleten iyiyiz şükürler olsun
siz nasılsınız bakalım
kızlar rica etsem çevrenize duyurur musunuz?
ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE YATMAKTA OLAN 6 YAŞINDAKİ ARKADAŞIMIN OĞLU İÇİN ACİL HERGÜN A RH NEGATİF KANA İHTİYACIMIZ VAR DUYARLI ARKDAŞLARIM LÜTFEN SİZLERDE PAYLAŞIN DUVARINIZDA HERGÜN 3 ÜNİTE KAN VERİLMESİ GEREKİYOR...HASITAMIZIN BABASININ ADI OSMAN SANDIKCI TELEFONLARI 0532 718 30 53 0541 269 53 53 MAİL GURUBUNUZDA DA HERKESE GÖNDERİN KOPYALAYIP YAPIŞTIRABİLİRSİN... LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYin
kıyamam canım yaaa((
nesi var bige?
allahım kimseye dermansız dert vermesin, çocuklara acı korku hastalık hiç vermesin
tez zamanda şifa bulur yavrum inşallah
tanımıyorum kuzum mailime geldiği gibi kopyalayıp yapıştırdım
gönderen arkadaşıma da sormadım soramadım içim kaldırmıyor yakıştıramıyorum çocuklara hastalığı
selam arkadaşlar. haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. ayberkle berkay cumadan beri grip. sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. zonbi gibi oldum.bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. aklım hep evde
Selam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim
allahım yardımcıları olsun inşallah((
selam arkadaşlar. haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. ayberkle berkay cumadan beri grip. sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. zonbi gibi oldum.bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. aklım hep evde
Selam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?