2009 Aralık Anneleri

verdiğiniz numaraları açan yok şirin hanımm biride fax sanırım

şirin hanım bu takip numarası yanlışmış yada eksikmiş başında ve sonunda 2 harf olması gerekiyomuş bi daha bakar mısınız

yapabildin mi nevra??
ben haftasonu yaptım dün gece yine aranızda yatmazsam uyutmam sizi moduna geçti... işe gideceğim zamanı özel seçiyo zannımca

sibelcim hayırlısı olsun en azından kuzun konusunda için rahat olacak görümce kriz geçirir mi ne olur kaygısı taşımayacaksın diyelim. göğsünde kötü huylu kütle olan aynı görümcen mi? allah şifa versin hepsine

hay allahım
inşallah değildir melikecim
eşine söyle annesinin morale ihtiyacı var ağıta değil kendine gelsin, hiç olmazsa annesinin yanında

günaydın ve hayırlı haftalar herkeseee

canım günaydın iyi haftalar
nasılsınız bakalım cümleten?

huhuuuu kızlaaaar nasılsınız napıyonuz herkes ya yoğun yada gesmelerde sanırım gelen giden yazan yok
harika bi hava var burda
ayyy yaz geliyo ne güzel
hazirandan sonra rahaaaat rahat gezip tozamayacam tabi ama en azından hazirana kadar oğluşumla gezeris
yemeklerimi yaptım kocişim gelcek yemeğe birazdan
sonrada haktanı yıkayıp yatırcam uyanıncada belki karşıdaki salıncaklara gideriz

oooyyyyy bigemde gelmiş hoş gelmiş
biz cümleten iyiyiz şükürler olsun
siz nasılsınız bakalım

kızlar rica etsem çevrenize duyurur musunuz?

ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE YATMAKTA OLAN 6 YAŞINDAKİ ARKADAŞIMIN OĞLU İÇİN ACİL HERGÜN A RH NEGATİF KANA İHTİYACIMIZ VAR DUYARLI ARKDAŞLARIM LÜTFEN SİZLERDE PAYLAŞIN DUVARINIZDA HERGÜN 3 ÜNİTE KAN VERİLMESİ GEREKİYOR...HASITAMIZIN BABASININ ADI OSMAN SANDIKCI TELEFONLARI 0532 718 30 53 0541 269 53 53 MAİL GURUBUNUZDA DA HERKESE GÖNDERİN KOPYALAYIP YAPIŞTIRABİLİRSİN... LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYin

kıyamam canım yaaa((
nesi var bige?
allahım kimseye dermansız dert vermesin, çocuklara acı korku hastalık hiç vermesin
tez zamanda şifa bulur yavrum inşallah

kıyamam canım yaaa((
nesi var bige?
allahım kimseye dermansız dert vermesin, çocuklara acı korku hastalık hiç vermesin
tez zamanda şifa bulur yavrum inşallah

tanımıyorum kuzum mailime geldiği gibi kopyalayıp yapıştırdım
gönderen arkadaşıma da sormadım soramadım içim kaldırmıyor yakıştıramıyorum çocuklara hastalığı

selam arkadaşlar. haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. ayberkle berkay cumadan beri grip. sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. zonbi gibi oldum. bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. aklım hep evde

Selam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim

anneciğinede yavrularınada çok geçmiş olsun müzeyyenim yaaa(((
terslik üstüne terslik gelmiş
allah beterinden korusun

canım yaaa
iştede stres olunca çok yıpranıyo insan(((
herşey yoluna girer inşallah dünürüm benim

k.validenede sevindim inşallah kolayca atlatır ne varsa

allahım yardımcıları olsun inşallah((

amin canım allah tüm hastalara tez zamanda şifa versin

hay allah ya çok geçmiş olsun müzeyyencim anneye de geçmiş olsun hangi birine geçmiş olsun diyeyim bilemedim vallahi
allah beterinden esirgesin hepsini

haydaaaaaa
hayırlısı olsun melikecim her şer görünende bir hayır varmış diyip sabretmek lazım
kv için de sevindim inşallah yanlış görülmüştür inşallah hiçbir şey yoktur öyle bir korkulu rüya gördük geçti dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…