2009 Aralık Anneleri

Sağolun kızlar
müzeyyen çok geçmiş olsun canım hem paşalara hem annene
annem aradı bir şey yememiş gel diye dedim gelemem yemiyor ne yapayım dur uyutayım bakalım dedi aç aç uyuyacak kızım offffffffff allahım offfffffff patlamak üzereyim

allah allaah durup durup icat çıkarıyor bu işverenler yaa. zeynep in en zor dönemini de atlatmıştın canım ama hayırlısı neyse o olsun bakalım

kayınvalidene de sevindim canım hadi inşallah iyiye gider durumu allah şifa versin
anneciğinede yavrularınada çok geçmiş olsun müzeyyenim yaaa(((
terslik üstüne terslik gelmiş
allah beterinden korusun

hay allah ya çok geçmiş olsun müzeyyencim anneye de geçmiş olsun hangi birine geçmiş olsun diyeyim bilemedim vallahi
allah beterinden esirgesin hepsini

sağolun kızlar valla ben de allahım sen beterinden koru diye dua ediyorum geldi mi üst üste geliyor.

bige o yavruya da allah şifa versin her neyse hastalığı. biz bir grip oluyorlar perişan oluyoruz allah kimsenin yavrusuna böyle vermesin

sağol canım. sen de sakin ol rahatlar biraz da şöyle düşün. bir kere aç olsa asla uyumaz bunu hepimiz biliyoruz. belki de bir gün bekleyecek iki gün bekleyecek yemeyecek bakacak annesi gündüz vakti gelmiyor mecbur yemeğini yiyecek. evde olduğun zamanlarda da doya doya emzirirsin. hem sen üzülüp duruyordun yemek yemiyor diye. belki de böylelikle yemeye başlar gündüz emme olayı olmayınca

bige o yavruya da allah şifa versin her neyse hastalığı. biz bir grip oluyorlar perişan oluyoruz allah kimsenin yavrusuna böyle vermesin

amin canım aminnnnnnnnn

kesinlikle katılıyorum

selam kızlar nasılsınız . güneşli sıcacık bir günden merhaba hepinize

naber tülay

foto ekledim :98:

iyiyiz canım çok şükür eve sokamıyoz prensesi sokak kızı oldu başıma.
hastalar var sanırım toptan geçmiş olsun inş.

ne güzel işte hava alıyor mis gibi. biz de dışarı çıkaramaz olduk geçen hafta iyiydiler soğuk diye çıkarmadık evin içinde hasta oldular. hafta sonu ne güzel bahar havası vardı bu sefer de hasta oldukları için çıkamadık.

sağol canım inş.

slm ben geldim

herkes nasıl

müzeyyencim geçmiş olsun ne oldu yakışıklı paşalarıma nazara geldiler valla çok geçmiş olsun
annene çok geçmiş olsun ..

melikee k.valdene çok geçmiş olsun . inşll denildiği gibi değildir.

canlar kuzunun saçlarını kestirme demişsiniz de çok ince telli biraz toparlar diye düşünüyorum yaza doğru bakalım hayırlısı diyelim

tekrar teşekkür ediyorum ve de yuvama gidiyorum öpüldünüz siz ve bebeleriniz

güle güle canım öpüyorum ikinize de
bigecim uyguladım sayılır şöyle .. evin tüm ışıkları kapatılıyor baba iyi geceler deyip , öpüp yatmaya gidiyor. biz salonda ben kucağıma oturtum " hadi oğlum bak gece oldu yatıyoruz artık, sen uyu sonra bende uyuyacam " diyorum. öpüp, okşuyor , iyi geceler diyorum ve ayaklarıma yatırıp sallayorum c.tesi den beri tutuyoo bu akşam tekrar deneyip emin olacam ... inşll tutar . yoksa halimiz harap .. :18:

Son düzenleme:

geçmiş olsun size canım.. valla herşey üstüste gelmiş hepside üstüste gitsin inşallah..

ah ah bu işverenlerin hepsini kapatalım bi odaya neyse gerisini yazmiim..!!

ben yine rapor aldım iki gün evdeyim kız uyanmak üzere girerim sonra yine.. öptüm sizi..

ccok gecmış olsun cocuklarada annenede...rabbım beterınden saklasın ınş,,bı an once duzelırler...grıpte cok uzun suruyo bız zor atlatmıştık ınş cabucak gecer sızınkı...

alalaaaa bı ış yerı vakası daha,,yanı ne ıstıyolar bu kadınlardan yaaaa bı bebeğini emzıremıcekmı çalışan bı anne,,,ne kadar anlayışsız ınsanlar,,sankı saat başı gıdıyosun...offff,,rabbım yardımcın olsun melıke.
kayınvalıden de ınş duzelır bı an once umarım hıçbışeycığı yoktur.

Son düzenleme:
Ayberk berkay ve umuta binlerce masallah resimlere baktimda cok hostu hepsi gunaydin herkese artik hava da guzellesiyor hic vakit olmaz eminim nete girmeye sibel raporlu oldgun birgun beklerim cik gel evde sıklrsak ikeaya falan da gideriz sigorta rakamlarina 6 -8 ay taksit yplyr toplma fiyatlar onlar :) ebru kabasini temizleyip islak mendille canberk ayaktayken yika dus tutup cocugu de tuh yazik ya rahatsiz olur pisik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…