allah allaah durup durup icat çıkarıyor bu işverenler yaa. zeynep in en zor dönemini de atlatmıştın canım ama hayırlısı neyse o olsun bakalımSelam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim
anneciğinede yavrularınada çok geçmiş olsun müzeyyenim yaaa(((
terslik üstüne terslik gelmiş
allah beterinden korusun
hay allah ya çok geçmiş olsun müzeyyencimanneye de geçmiş olsun hangi birine geçmiş olsun diyeyim bilemedim vallahi
allah beterinden esirgesin hepsini
Sağolun kızlar
müzeyyen çok geçmiş olsun canım hem paşalara hem annene
annem aradı bir şey yememiş gel diye dedim gelemem yemiyor ne yapayım dur uyutayım bakalım dedi aç aç uyuyacak kızım offffffffff allahım offfffffff patlamak üzereyim
bige o yavruya da allah şifa versin her neyse hastalığı. biz bir grip oluyorlar perişan oluyoruz allah kimsenin yavrusuna böyle vermesin
sağol canım. sen de sakin ol rahatlar biraz da şöyle düşün. bir kere aç olsa asla uyumaz bunu hepimiz biliyoruz. belki de bir gün bekleyecek iki gün bekleyecek yemeyecek bakacak annesi gündüz vakti gelmiyor mecbur yemeğini yiyecek. evde olduğun zamanlarda da doya doya emzirirsin. hem sen üzülüp duruyordun yemek yemiyor diye. belki de böylelikle yemeye başlar gündüz emme olayı olmayınca
selam kızlar nasılsınız . güneşli sıcacık bir günden merhaba hepinize
selam tülayselam kızlar nasılsınız . güneşli sıcacık bir günden merhaba hepinize
amin canım aminnnnnnnnn
kesinlikle katılıyorum
naber tülay
foto ekledim :98:
selam tülaynasılsın prenses nasıl?
iyiyiz bilgecim sen iyisin inş.
iyiyiz canım çok şükür eve sokamıyoz prensesi sokak kızı oldu başıma.
hastalar var sanırım toptan geçmiş olsun inş.
canlar kuzunun saçlarını kestirme demişsiniz de çok ince telli biraz toparlar diye düşünüyorum yaza doğru bakalım hayırlısı diyelim
tekrar teşekkür ediyorum ve de yuvama gidiyorum öpüldünüz siz ve bebeleriniz
selam arkadaşlar. haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. ayberkle berkay cumadan beri grip. sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. zonbi gibi oldum.bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. aklım hep evde
Selam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim
Teyzem annem birlikteler zaten Kıymet annemin sağlık sorunları olduğu için o zaten gelemiyor bize teyzem de h.sonu eve gidiyor evin işini ancak bitiriyor bu durumda kalıyor oğluşla babası başbaşa.
bu hafta yalnız mı kaldılar ebru nasıl geçirmişler baba oğul günlerini bi şekilde alışacaklar bu düzene . Allah kolaylık versin:)
Yalnız kaldılar Kıymet ama çok şükür ki ben öğlene kadar çalıştım yemek yedirmiş de altını açamıyor öyle kakalı kakalı oturuyordu yavrum, midesi kaldırmıyormuş beyefendinin
ccok gecmış olsun cocuklarada annenede...rabbım beterınden saklasın ınş,,bı an once duzelırler...grıpte cok uzun suruyo bız zor atlatmıştık ınş cabucak gecer sızınkı...selam arkadaşlar. haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. ayberkle berkay cumadan beri grip. sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. zonbi gibi oldum.bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. aklım hep evde
Selam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
Yalnız kaldılar Kıymet ama çok şükür ki ben öğlene kadar çalıştım yemek yedirmiş de altını açamıyor öyle kakalı kakalı oturuyordu yavrum, midesi kaldırmıyormuş beyefendinin
oyy kıyamam kuzuma pişik yapcak babasıen azından belden aşağıyı yıkasa bile olurdu be ebru boklu oturmasından iyidir . benimki ben yokken kaka yaptıysa zeynep direk yıkıyo da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?