Bigeeeeeee maşallah ne şeker oldular ya
güle güle canım öpüyorum ikinize de
bigecim uyguladım sayılır şöyle .. evin tüm ışıkları kapatılıyor baba iyi geceler deyip , öpüp yatmaya gidiyor. biz salonda ben kucağıma oturtum " hadi oğlum bak gece oldu yatıyoruz artık, sen uyu sonra bende uyuyacam " diyorum. öpüp, okşuyor , iyi geceler diyorum ve ayaklarıma yatırıp sallayorum c.tesi den beri tutuyoo bu akşam tekrar deneyip emin olacam ... inşll tutar . yoksa halimiz harap .. :18:
Yalnız kaldılar Kıymet ama çok şükür ki ben öğlene kadar çalıştım yemek yedirmiş de altını açamıyor öyle kakalı kakalı oturuyordu yavrum, midesi kaldırmıyormuş beyefendinin
günaydın herkese
hayırlı huzurlu mutlu olsun günümüz inşallah
canım günaydın nasılsın? haktan nasıl? adaşım nasıl?
herkese günaydınn
hadi inşallah raporunu bekliyorum
bizimkinin vakitli yatmakta sorunu yok ama kendi yatağında yatmakla ilgili sorunu vardün gece kaç kere kalktım hatırlamıyorum bile :93: kalkıyor memeye geliyor ve uyumaya devam ediyor alıyorum yerine koyuyorum yarım saat sonra aynı ayin silbaştan :95:
iyiyiz portakal hanım allaha şükür
haktan yeni yeni tehlikeli işlere kalkışıyo onunla uğraşıyorum
koltuklara çıkıp çıkıp atlıyo
dün babasıyla içeri bi girdikki ne görelim
haktanın eller yerde
ayağın biri koltukta diğeri havada sallanıyo
şok olduk ikimizde tabi
kaldırdık yine aynı şekle girmesi hiçte zamanını almadı
macera arıyo bu çocuk varya
valla canım dün gece 3,5 uyudu.. bizimd sorunumuz yatağında uyumamak .. ayağında , yada yanımızda mışıl mışıl uyuyoo . yatağına yatırınca başlıyoo ağlamaya.. alıyorum tekrar sallıyorum uyuyoo tekrar yatırıyorum yine off inşll gecici bi durumdur ..
vay muzurettin vaaaaaaay
allah korusun da bir yerine zarar getirmeden akrobasi hevesi bitsin tez zamanda
valla canım dün gece 3,5 uyudu.. bizimd sorunumuz yatağında uyumamak .. ayağında , yada yanımızda mışıl mışıl uyuyoo . yatağına yatırınca başlıyoo ağlamaya.. alıyorum tekrar sallıyorum uyuyoo tekrar yatırıyorum yine off inşll gecici bi durumdur ..
müzeyyenim çok geçmiş olsun kuzularıma ve anneciğine acil şifalar diliyorumselam arkadaşlar. Haftaya kötü başladık hayırlısı bakalım. Ayberkle berkay cumadan beri grip. Sakınan göze çöp batarmış ya kesinlikle doğru. Evin içinde nasıl oldular aklım almıyor. Ayberk atlattı gibi ama berkay salya sümük öksürük gidiyor. Aynı anda 2 tane de köpek dişi çıkarıyor. Huzursuzluk, iştahsızlık, uykusuzluk gaz sancısı hat safhada. Cuma gecesinden beri uyku diye birşey yok. Zonbi gibi oldum.bir de üzerine annem dün elini kesmiş 5 dikiş atmışlar bize haber bile vermemiş panik olmayalım diye sabah geldiğinde şok oldum.:96: Kayınvaldiemi çağırdık en azından berkayın altını falan alır biraz yardımı olur diye bugünlük. Yarın büyük ihtimalle evde çalışıcam. Aklım hep evde
kayınvalidene geçmiş olsun melikeselam kızlar ben giremiyorum iş yeri çığırından çıktı sabah tam 9 da burada olun tesis açılmamış olursa benzinlikte beklersiniz melike artık bebeğe gidemez vs vs
valla ben de herhalde ay sonu çıkıcam gerçi müdür dur ben patronla konuşayım önce dedi ama bakalım hayırlısı olsun
eşimle konuştum yedikuleye gitmişler dr çok kötü gözükmüyor gelsin oda ayarlarız demiş eşimin sesi iyi geliyordu ona daha çok sevindim
nevracım günaydınherkese günaydınn
vay seni yaramaz zıpa vayiyiyiz portakal hanım allaha şükür
haktan yeni yeni tehlikeli işlere kalkışıyo onunla uğraşıyorum
koltuklara çıkıp çıkıp atlıyo
dün babasıyla içeri bi girdikki ne görelim
haktanın eller yerde
ayağın biri koltukta diğeri havada sallanıyo
şok olduk ikimizde tabi
kaldırdık yine aynı şekle girmesi hiçte zamanını almadı
Macera arıyo bu çocuk varya
valla arada yatmanın kalıcı hasar vermemesi için (hem bebelere hem büyüklere) bugünlerde sıkıcaz dişimizi mecbur... Işin kötü yanı ben ısrarla yatağına götürüyorum ruh gibi, eşim "amaaaaan yatsın işte yaaaa ne güzel mis gibi kokuyor" diyip damardan giriyor... Götürsem ben ruhsuz despot anne oluyorum, götürmesem sıpa alışıyor
Şirin Hanım bizim uzunkulağı kargoya verebildiniz mi?
amiiiin ama hiçte bitcek gibi görünmüyo
yeni hareket bulma peşinde
sürekli deneme halinde
umut'um nasıl annesi?
haktan yatağında hiç yatmıyo
yatırdığım an uyanıyo basıyo yaygarayı
hala beraber yatıyoruz biz
meme uçlarım acıyor artık
bizim hanımefendide meme ağzında uyumak istiyor
kokumu aldıya iyiyden iyiye
havalar düzeliyor atıcam artık yatağına
umut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: yani tepe üstü düşmeler yakınonun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde :96:
oh şükür yalnız değiliz yani yatağa alma konusunda
ya ben götürüyorum da işte babası su koyuveriyor tabii meme dışında uyumadığı için beyefendiye bir sıkıntısı yok... çok bebişken uyuyordu babasıyla şimdi mümkün değil, hele de ben evdeysem başka kimseyle uyumuyor :93:
valla arada yatmanın kalıcı hasar vermemesi için (hem bebelere hem büyüklere) bugünlerde sıkıcaz dişimizi mecbur... işin kötü yanı ben ısrarla yatağına götürüyorum ruh gibi, eşim "amaaaaan yatsın işte yaaaa ne güzel mis gibi kokuyor" diyip damardan giriyor... götürsem ben ruhsuz despot anne oluyorum, götürmesem sıpa alışıyor
amiiiin ama hiçte bitcek gibi görünmüyo
yeni hareket bulma peşinde
sürekli deneme halinde
haktan yatağında hiç yatmıyo
yatırdığım an uyanıyo basıyo yaygarayı
hala beraber yatıyoruz biz
nevracım günaydın
özledim seni
işler biraz azalsada yine eskisi gibin olsak:)
umut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: yani tepe üstü düşmeler yakınonun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde :96:
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
herkesler ii okudum okudum okudum
yanına alma konusuna gelince dikkatimi çeken nokta şu oldu çalışan annelerde yaşanmış durum acaba sizi gidecek korkusu mu yaşıyor minikler
biz babamız yokken hep birlikte yatıyoruz yağmurla baba gelincede beşikte yatıyor hiç bi itiraz durumu yaşamadıok şimdiye kadatr çoçuktan çoçuğada değişir tabi
ama şu ara yatakta 360 derece dönüyo sürekli yarı uyku halinde azılar beyazlamış ondan sanırım çıksada rahatlasak
iyiyiz biz nevracım çok şüküryasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. valla melekler koruyoo hepsini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?