2009 Aralık Anneleri

Bigeeeeeee maşallah ne şeker oldular ya

çok şükür melikecim hakikaten lokum oldu hepsi

hadi inşallah raporunu bekliyorum
bizimkinin vakitli yatmakta sorunu yok ama kendi yatağında yatmakla ilgili sorunu var dün gece kaç kere kalktım hatırlamıyorum bile :93: kalkıyor memeye geliyor ve uyumaya devam ediyor alıyorum yerine koyuyorum yarım saat sonra aynı ayin silbaştan :95:

Yalnız kaldılar Kıymet ama çok şükür ki ben öğlene kadar çalıştım yemek yedirmiş de altını açamıyor öyle kakalı kakalı oturuyordu yavrum, midesi kaldırmıyormuş beyefendinin

pişik etcek çocuğu ebrucum herkes söylemiş zaten duşakabin ya da küvete soksun orada bezini açıp duşla yıkasın sonra bir zahmet yıkadığı yere de su tutuversin yalnız

CANANCIM şükür ki umut korkmadı kardan yağmurun korktuğu aklımdaydı ya korkarsa diye endişelendim açıkçası ama neyse ki sorun olmadı bizde :97:

Kuzuların analarına kucak dolu öpücüklerimle günaydıııııııııınnnnnn
karabiberimden yeni fotolar eklediiiiiiiiimmmmmmmmmm

canım günaydın nasılsın? haktan nasıl? adaşım nasıl?

iyiyiz portakal hanım allaha şükür
haktan yeni yeni tehlikeli işlere kalkışıyo onunla uğraşıyorum
koltuklara çıkıp çıkıp atlıyo
dün babasıyla içeri bi girdikki ne görelim
haktanın eller yerde
ayağın biri koltukta diğeri havada sallanıyo
şok olduk ikimizde tabi
kaldırdık yine aynı şekle girmesi hiçte zamanını almadı
macera arıyo bu çocuk varya

valla canım dün gece 3,5 uyudu.. bizimd sorunumuz yatağında uyumamak .. ayağında , yada yanımızda mışıl mışıl uyuyoo . yatağına yatırınca başlıyoo ağlamaya.. alıyorum tekrar sallıyorum uyuyoo tekrar yatırıyorum yine off inşll gecici bi durumdur ..

vay muzurettin vaaaaaaay
allah korusun da bir yerine zarar getirmeden akrobasi hevesi bitsin tez zamanda

valla arada yatmanın kalıcı hasar vermemesi için (hem bebelere hem büyüklere) bugünlerde sıkıcaz dişimizi mecbur... işin kötü yanı ben ısrarla yatağına götürüyorum ruh gibi, eşim "amaaaaan yatsın işte yaaaa ne güzel mis gibi kokuyor" diyip damardan giriyor... götürsem ben ruhsuz despot anne oluyorum, götürmesem sıpa alışıyor

vay muzurettin vaaaaaaay
allah korusun da bir yerine zarar getirmeden akrobasi hevesi bitsin tez zamanda

amiiiin ama hiçte bitcek gibi görünmüyo
yeni hareket bulma peşinde
sürekli deneme halinde

umut'um nasıl annesi?

haktan yatağında hiç yatmıyo
yatırdığım an uyanıyo basıyo yaygarayı
hala beraber yatıyoruz biz

müzeyyenim çok geçmiş olsun kuzularıma ve anneciğine acil şifalar diliyorum

kayınvalidene geçmiş olsun melike
herkese günaydınn
nevracım günaydın
özledim seni
işler biraz azalsada yine eskisi gibin olsak:)

vay seni yaramaz zıpa vay
korku nedir bilmiyorlar

meme uçlarım acıyor artık
bizim hanımefendide meme ağzında uyumak istiyor
kokumu aldıya iyiyden iyiye
havalar düzeliyor atıcam artık yatağına

umut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: yani tepe üstü düşmeler yakın onun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde :96:

meme uçlarım acıyor artık
bizim hanımefendide meme ağzında uyumak istiyor
kokumu aldıya iyiyden iyiye
havalar düzeliyor atıcam artık yatağına

oh şükür yalnız değiliz yani yatağa alma konusunda
ya ben götürüyorum da işte babası su koyuveriyor tabii meme dışında uyumadığı için beyefendiye bir sıkıntısı yok... çok bebişken uyuyordu babasıyla şimdi mümkün değil, hele de ben evdeysem başka kimseyle uyumuyor :93:

günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
herkesler ii okudum okudum okudum
yanına alma konusuna gelince dikkatimi çeken nokta şu oldu çalışan annelerde yaşanmış durum acaba sizi gidecek korkusu mu yaşıyor minikler
biz babamız yokken hep birlikte yatıyoruz yağmurla baba gelincede beşikte yatıyor hiç bi itiraz durumu yaşamadıok şimdiye kadatr çoçuktan çoçuğada değişir tabi
ama şu ara yatakta 360 derece dönüyo sürekli yarı uyku halinde azılar beyazlamış ondan sanırım çıksada rahatlasak

amaaaaan yaz vaaaar kış vaaaar ayırırız elbet bi gün yanımızdan
hangimiz hala anamızla yatıyoz
günü gelince ayırırız
bu günlerin tadını çıkaralım bence

aynen canım sıkacaz dişimizi bakalım nereye kadar

amiiiin ama hiçte bitcek gibi görünmüyo
yeni hareket bulma peşinde
sürekli deneme halinde

haktan yatağında hiç yatmıyo
yatırdığım an uyanıyo basıyo yaygarayı
hala beraber yatıyoruz biz

yasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. valla melekler koruyoo hepsini ..

nevracım günaydın
özledim seni
işler biraz azalsada yine eskisi gibin olsak:)

canımmmm bend özledim
işler bi yoluna girse bi hafiflese
öykücük nasıl maşallah resimlerd çok güzel çıkmış kocaman kız olmuş yaaa

onun goooo diyen ağsını yerim ben
aman allah korusun tüm yavruları kazadan beladan :18:
bizim evde hiç maç seyredilmiyo
o yüzden ilgisi yok futbola
ama dedesi top sürüklemeyi öğretmiş topa vura vura evi geziyo sıpa

çocuktan çocuğa değişiyo herhalde canan çünkü ben hep yanında olduğum halde benle yatmak istiyo
kolay atlatır minik prenses inşallah yaaa((

yasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. valla melekler koruyoo hepsini ..
iyiyiz biz nevracım çok şükür
sizde iyisiniz umarım burak paşamla

kesinlikle melekler koruyo bunları buna %100 katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…