2009 Aralık Anneleri

benimki illa anasıyla uyuyacak
derece ayarlarımız zati şaştıda uykular da haram oldu

amaaaaan yaz vaaaar kış vaaaar ayırırız elbet bi gün yanımızdan
hangimiz hala anamızla yatıyoz
Günü gelince ayırırız
bu günlerin tadını çıkaralım bence
heee kı
hangimiz hala yatıyoruz dimi yaaaaa

nevracım zaman çabul geçiyor ve kuzularda büyüyor
kendileri gibi bahtlarıda güzel olur inşallah

bizde bolca seyrediliyor valla zaten babası erkek olduğunu öğrendiği gün itibarıyla futbolcu yapıcam diye tutturdu hakkımızda hayırlısı diyorum ama o yolda gidiyor gibi :97:

herkes çok yoğun bugün anlaşıldı tıp oynuyoruz yine topikçe :92::126::125:

Kızlar selam
okuduklarımdan aklımda kalanlar sağolun geçmiş olsun ve patronum için allah bildiği gibi yapsın dilekleriniz için yedikuleye yatmış k.validem ben araba eşimde olduğu için annemde kalıyorum eşimde ben evde yanlız kalmıyorum diye daha rahat ediyordur eminim kan alınmış belki biopsiye gerek kalmayabilirmiş önemli değil o demişler
biz hep ayrı yatıyoruz başta yatağın yanında sepette yatıyordu sonra odasına geçirdim sorun yaşamadık
dün emerken farkettim benim kızım azı dişi çıkarmış önde alltta 3 üstte 2 dişi vardı tuttu arkadan çıkardı yavru kuşum
resim eklemeye çalışayım aman amma çok konuştum

Foto ekleyemiyorum büyük diyor paintle açıp farklı kaydet yapıyorum gene olmuyor ama ne yapacağım

ya valla süper olur he.. nisanın ilk haftası izne çıkıyorum görüşelim mutlaka.. zaten yaz geliyo işten de çıkıyorum beni tutanabilene aşkolsun.. arabayıda alıcam ama naz ben yanında otururken bile durmuyo araba koltuğunda nası yapcam bilmiyorum ama arabasız gezemem valla artık büyüdü kucakta taşınmıyo bu sıpalar.. ölüyorum bel ağrısından..

ahhh ahhh naz doğduğundan beri uykumuz sorun bizim hep memede uyuyo o yüzdende bildim bileli beraber yatıyoruz enginde salonda.. yatağında odasında uyuması bana hayal gibi geliyo..

herkese slm bu arada herkes iyidir inşallah. ben yine raporluyum işte :))

Yaaa bilen yok mu nasıl küçülür bu fotolar

hiç bilmiyorum ben dünürceğizim

yatağında yatacağı günde gelir annesi boşver sarıl kızına yat

ooooooh sefan olsun yarasın raporun
yaaaaaaaaa bana ne yaaaaaaaaaaa
bende evde olmak istiyorum
sibeli kıskanıyom ben

sende rapor al şekerim

elbise örmeye başladım portakal hanıman
evde ip yoktu olanla bi deneyeyim dedim gayette güzel oluyo
üst kısmı bitti eteğine başladım

alayım dimi bende:86:
portakal hn da süslü olcek anası sayesinde

Sibel tatlım ben yanlızken işe gidip gelirken duruyor arabada arada bir mızıklanıyor uykusu gelince o güzel bülbül sesimle bir ninni şakıyorum susuyor ama arabada ekstra 1 kişi varsa ( hele baba kullanıyor ben yanında oturursam) yol boyu susmuyor o yüzden belki yanlızken durur
ooooooo bitince ekle görelim porakalımın elbisesini
ben de kıskanıyorum birazcık ama ne güzel bari bazılarımız kuzusuyla beraber olsun

selam,
nasılsınz bakem????

melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa

hımm başka ne vardı :26::26:

yasemin nasılsınız cümleten kuzum???

nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla

sağol canım yaaa ne 12 si tatlım gece 1-1.30 ama bu sefer sabah 9.30-10 ama ben ne yapayım şebek turta

alayım dimi bende:86:
portakal hn da süslü olcek anası sayesinde

sende alemsin hee:)))
rapor alasın var zatende biri seni gaza getirsin diye bekliyon sankimmmm
valla çok kokoş olcağı kesin portakal hanımın

vay bülbül sesli dünürüm vaaaayyyy
ne cevherler varmış sende bea

eklemeyi isterdim şekerim ammavelakin telephonem bozuldu tamamen
resim çekemiycem bi müddet

biz iyiyiz nilgünüm sen nasılsın
nilay fıstığıyla gökay yakışıklısı nasıllar?
özletiyon kendini son zamanlarda hep

selammmmmm herkeseeee
sanırsam baharrr gelıyorrrrrrrr,,nıhayeetttttttt
azra oturmuyor pc başında
bebelerıyle beraber yatanlar sanırsam sızı ozluyorlar gunduz yoksunuz ya,,ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını cok şukur alıştı,,bı kaç kere beraber yattık resmen hıç uyanmıyor beraberken ama tepemıze cıktığı ıcın yatamıyoruz..bu aralar maşallah dıyyım 8 bucukta yatıp sabah 7 ye kadar bı kere kalkıyor:))
ben yazın nasıl gezıp yuruyuşe felan cıkcam bılemıyorum, arabasında oturmuyor azra bayadır,,tekrar nası alıştırıcam ya dışarıya cıktığımız anda yere ınıp yurumek ıstıyo...

sibel, meral, fatma, nilgün ve tüm arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

ebrucum yazık yaa nasıl durmuş yavrum öyle saatlerce. eşim de temizleyecek biri varsa elini sürmez kokuyor diye ben de inadına burnunun dibinde açarım ama mecbura kalınca yıkar yıkasın bari işkence çocuğa yaa

bizim oğlan şu yatma konusunda iyice cozuttu yine çıldırmak üzereyim ne güzel alışmıştı yatağında uyuyordu 11 den sabah 8 e kadar. arada kalkmalar oluyordu tabi. meğer saltanat günlerimizmiş. şimdi ne yatağında ne yanımızda dün gece 4. uykusuz gecemizi geçirdik. sürekli sallarsam ayağımda uyuyor. durursam ağlıyor. ayak bileklerim de fıtık olacak yeminle yastığı battaniyesi 15 kiloya yakın ağırlık sabaha kadar salla reva mı yaa topuklarım su topladı. eşim zoru gördü mü kaçıveriyor odadan yarın gelmezsin işe diyor çıkıyor işin içinden

annem de yalnız olduğu için bugün fitmedim evde çalışıyorum bir yandan sıpayla uğraşıyorum sabahtan beri 2 kez çıkardı temizledimyemiyor içimiyor uyumuyor susmuyor sürekli mızmız gribi de iyi hafifledi ama diş zorluyor. bu arada annemle ikimiz de grip olduk. ay ne uzun yazdım mız mız şikayet şikayet ama kusura bakmayın noolur kızlar

oyyy kıyamam sana beennnnn
ne kusuru kız
anlatacan anlatacan ki azda olsa içini döküp rahatlıycan
Baba olmak ne rahat dimi
ama olsun anne olmakta harika
her ne kadar çooooook zor olsada....
Uyku konusuna gelince cümbür cemaat topik arkadaşı olarak anlaşmalılar sanki
hepsi birden uyumuyo yada hepsi birden hastalanıyo yada hepsi birden huysuz oluyo
aman sağlık olsun allah dermansız dert vermesin geçecek inşallah bu günlerde

anam 2009 lar aynı deminden beri her yazana aynı diye yorum yaptım bazen maxiye gidince almıyorum arabasını ourmuyor hanımefendi sahile ilk iniş arabasıyla sonra baba elinden tutuyor ben arabayı gezdiriyorum veya ben kucağıma alıyorum baba arabayı gezdiriyor artık yazın hiç almam arabasını

yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,

fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben

müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, ALLAh güç kuvvet versin bacım

walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla

aman maşallah inşallah zorlanmadan atlatır yavrum

hiç denemedim yürümeye başladıktan sonra haktan
arabada dururmu hiç bilmiyorum :26:

Bende ikisini bir ayırcam odadan kızıda bi yaşına getireyimde sonra düşünürüm
valla bende babada memnunuz birlikte yatmaktan
Kızımızda gelince cümbüş olcek geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…