benimki illa anasıyla uyuyacakumut fena yasemincim dün akşam ilk kez bacakların arasına eğilip arkaya bakabildiğini keşfetti :18: Yani tepe üstü düşmeler yakınOnun dışında çok sevdiği bir balonu var (diğer balonlardan ayrı) o balona eliyle ve özellikle ayağıyla vursun "gooooo" diye gezsin işi gücü o... Tabii sorun şu ki öyle gezerken bir önüne bakmıyor, iki balon uzaktayken vurcam der gibi gooooo diyor fakat goooo derken ayağını vurur gibi yapmazsa içi rahat etmiyor hal böyle olunca küüüüt yerde :96:
Oh şükür yalnız değiliz yani yatağa alma konusunda
Ya ben götürüyorum da işte babası su koyuveriyor tabii meme dışında uyumadığı için beyefendiye bir sıkıntısı yok... çok bebişken uyuyordu babasıyla şimdi mümkün değil, hele de ben evdeysem başka kimseyle uyumuyor :93:
derece ayarlarımız zati şaştıda uykular da haram oldugünaydıııııııınnnnnnnnnnnn
herkesler ii okudum okudum okudum
Yanına alma konusuna gelince dikkatimi çeken nokta şu oldu çalışan annelerde yaşanmış durum acaba sizi gidecek korkusu mu yaşıyor minikler
biz babamız yokken hep birlikte yatıyoruz yağmurla baba gelincede beşikte yatıyor hiç bi itiraz durumu yaşamadıok şimdiye kadatr çoçuktan çoçuğada değişir tabi
ama şu ara yatakta 360 derece dönüyo sürekli yarı uyku halinde azılar beyazlamış ondan sanırım çıksada rahatlasak
heee kıamaaaaan yaz vaaaar kış vaaaar ayırırız elbet bi gün yanımızdan
hangimiz hala anamızla yatıyoz
Günü gelince ayırırız
bu günlerin tadını çıkaralım bence
aynen canım sıkacaz dişimizi bakalım nereye kadar
Yasemincim nasılsın , haktan paşamız yaramazlık peşinde ne olacak bunların sonu yaaa iyicene kuduruk oldular.. Valla melekler koruyoo hepsini ..
CanımmmmBend özledim
işler bi yoluna girse bi hafiflese
öykücük nasıl maşallah resimlerd çok güzel çıkmış kocaman kız olmuş yaaa
onun goooo diyen ağsını yerim ben
aman allah korusun tüm yavruları kazadan beladan :18:
bizim evde hiç maç seyredilmiyo
o yüzden ilgisi yok futbola
ama dedesi top sürüklemeyi öğretmiş topa vura vura evi geziyo sıpa
Ayberk berkay ve umuta binlerce masallah resimlere baktimda cok hostu hepsi gunaydin herkese artik hava da guzellesiyor hic vakit olmaz eminim nete girmeye sibel raporlu oldgun birgun beklerim cik gel evde sıklrsak ikeaya falan da gideriz sigorta rakamlarina 6 -8 ay taksit yplyr toplma fiyatlar onlar :) ebru kabasini temizleyip islak mendille canberk ayaktayken yika dus tutup cocugu de tuh yazik ya rahatsiz olur pisik olur
valla arada yatmanın kalıcı hasar vermemesi için (hem bebelere hem büyüklere) bugünlerde sıkıcaz dişimizi mecbur... işin kötü yanı ben ısrarla yatağına götürüyorum ruh gibi, eşim "amaaaaan yatsın işte yaaaa ne güzel mis gibi kokuyor" diyip damardan giriyor... götürsem ben ruhsuz despot anne oluyorum, götürmesem sıpa alışıyor
Yaaa bilen yok mu nasıl küçülür bu fotolar
ya valla süper olur he.. nisanın ilk haftası izne çıkıyorum görüşelim mutlaka.. zaten yaz geliyo işten de çıkıyorum beni tutanabilene aşkolsun..arabayıda alıcam ama naz ben yanında otururken bile durmuyo araba koltuğunda nası yapcam bilmiyorum ama arabasız gezemem valla artık büyüdü kucakta taşınmıyo bu sıpalar.. ölüyorum bel ağrısından..
ahhh ahhh naz doğduğundan beri uykumuz sorun bizim hep memede uyuyo o yüzdende bildim bileli beraber yatıyoruz enginde salonda.. yatağında odasında uyuması bana hayal gibi geliyo..
herkese slm bu arada herkes iyidir inşallah. ben yine raporluyum işte :))
yaaaaaaaaa bana ne yaaaaaaaaaaa
bende evde olmak istiyorum
sibeli kıskanıyom ben
hiç bilmiyorum ben dünürceğizim
yatağında yatacağı günde gelir annesi boşver sarıl kızına yat
ooooooh sefan olsun yarasın raporun
sende rapor al şekerim
elbise örmeye başladım portakal hanıman
evde ip yoktu olanla bi deneyeyim dedim gayette güzel oluyo
üst kısmı bitti eteğine başladım
selam,
nasılsınz bakem????
Melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa
hımm başka ne vardı :26::26:
Yasemin nasılsınız cümleten kuzum???
Nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla
alayım dimi bende:86:
portakal hn da süslü olcek anası sayesinde
Sibel tatlım ben yanlızken işe gidip gelirken duruyor arabada arada bir mızıklanıyor uykusu gelince o güzel bülbül sesimle bir ninni şakıyorum susuyor ama arabada ekstra 1 kişi varsa ( hele baba kullanıyor ben yanında oturursam) yol boyu susmuyor o yüzden belki yanlızken durur
ooooooo bitince ekle görelim porakalımın elbisesini
ben de kıskanıyorum birazcık ama ne güzel bari bazılarımız kuzusuyla beraber olsun
selam,
nasılsınz bakem????
melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa
hımm başka ne vardı :26::26:
yasemin nasılsınız cümleten kuzum???
nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla
sibel, meral, fatma, nilgün ve tüm arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
Ebrucum yazık yaa nasıl durmuş yavrum öyle saatlerce. Eşim de temizleyecek biri varsa elini sürmez kokuyor diye ben de inadına burnunun dibinde açarımAma mecbura kalınca yıkar yıkasın bari işkence çocuğa yaa
bizim oğlan şu yatma konusunda iyice cozuttu yine çıldırmak üzereyimNe güzel alışmıştı yatağında uyuyordu 11 den sabah 8 e kadar. Arada kalkmalar oluyordu tabi. Meğer saltanat günlerimizmiş. şimdi ne yatağında ne yanımızda dün gece 4. Uykusuz gecemizi geçirdik. Sürekli sallarsam ayağımda uyuyor. Durursam ağlıyor. Ayak bileklerim de fıtık olacak yeminle yastığı battaniyesi 15 kiloya yakın ağırlık sabaha kadar salla reva mı yaa Topuklarım su topladı. Eşim zoru gördü mü kaçıveriyor odadan yarın gelmezsin işe diyor çıkıyor işin içinden
Annem de yalnız olduğu için bugün fitmedim evde çalışıyorum bir yandan sıpayla uğraşıyorum sabahtan beri 2 kez çıkardı temizledimyemiyor içimiyor uyumuyor susmuyor sürekli mızmız gribi de iyi hafifledi ama diş zorluyor. Bu arada annemle ikimiz de grip olduk. Ay ne uzun yazdım mız mız şikayet şikayet ama kusura bakmayın noolur kızlar
selammmmmm herkeseeee
sanırsam baharrr gelıyorrrrrrrr,,nıhayeetttttttt
azra oturmuyor pc başında
bebelerıyle beraber yatanlar sanırsam sızı ozluyorlar gunduz yoksunuz ya,,ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını cok şukur alıştı,,bı kaç kere beraber yattık resmen hıç uyanmıyor beraberken ama tepemıze cıktığı ıcın yatamıyoruz..bu aralar maşallah dıyyım 8 bucukta yatıp sabah 7 ye kadar bı kere kalkıyor:))
Ben yazın nasıl gezıp yuruyuşe felan cıkcam bılemıyorum, arabasında oturmuyor azra bayadır,,tekrar nası alıştırıcam ya dışarıya cıktığımız anda yere ınıp yurumek ıstıyo...
yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,
fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben
müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, allah güç kuvvet versin bacım
walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?