2009 Aralık Anneleri

amin yaseminim hep öyle diyorum ama bazen sinirlerim zayıflıyor kaçacak yer arıyorum valla:84:
sağol nilgüncüm öyle oldu ya kim kime bakacak bilmiyorum valla:26:
aman uyusunlar yeter ki her yerde yatmaya razıyım hatta yatakta yine 4 kişi enine yatmaya bile razıyım

benimki arabada sorun çıkarmıyor ayaklarını havaya arabanın önüne dikip kaykılıp paşalar gibi geziyor

hehe görcem ben seni cümbüş demek siz de bizim gibi enine kullanırsınız artık yatağı eşinle sen de bir omuzun yatakta bir omuzun dışarıda uyucaz diye debelenirsiniz kuzular da ortada sere serpe oooh

kıymet hanım bugün geri gönderdim sizin uzun kulakları tekrar...

likapa sizinde uzun kulaklar ve kermit bugün postaya verildi.....

melıke senın kuzu yıne ıyıymış elınden tutyor ,,azra tamam yurusun ama mumkun değil elınden tutturmuyo ve alıp başını gıdıyor yaa hıç bızı takmıyor,,,parka ındırıyorum hıç benle alakası yok kafasına gore gezıyo,,cook uzuuluyorum ya bu halıne hıç laf dınlemıyor,,alışverış merkezıne falan gıdemıyoruz artık gıtsekte gezemıyoruz ınmek ıstıyo sonra kalabalığa karışıyo:18:napcaz boyle bılemıyorumm

o el tutma 5-6 saniye yok tutmuyor koşuyor zıplıyor alıyor başını istediği dükkana giriyor çıkarınca kızıyor

ben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasma ama çözüm o

hadi ben gidiyorum koçuma hepinizi öpüyorum hastalara şifa dertlilere deva

ben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasma Ama çözüm o

Hadi ben gidiyorum koçuma hepinizi öpüyorum hastalara şifa dertlilere deva

borçlulara eda olsun inşallah
taktırmaz o deli dolaplara emniyet kilidi takamıyorum taktım kapatırsam kızıyor ağlıyor olmazsa son ses bağırıyor
hade bende gitttim

kolay değil valla müzeyyenişin
hem iş stresi hem ev işleri hem çocuklar
allah yardımcı olsun tüm çalışan annelere

biz yatağımızda yattığımızda enine yatıyoruz ama oturma odasında yattığımızda 2 kanepeyi açıyoruz birinde kociş yatıyo diğerinde ben ve haktan

haktan çok kıskanmaya başladı beni babasından
yanyana yatmamıza değil oturmamıza bile tepki veriyo sarılsak bağıra bağıra gelip aramıza giriyo
işe yollarken kocişi öpüyorum bu ille benide öp diye bacaklarıma sarılıp öpüyo

sadece babadanda değil
oyuncaklarından bile kıskanıyo

ayağımda yatıp sallanırken dünyaları yıkar hiç isteğiyle gelip yatmamıştır ayağıma
geçen akşam oyuncağını yatırdım ayağıma aman allah
bağır çağır geldi fırlattı attı oyuncağı kendi yattı ayağıma
portakal hanım doğunca yandık valla :96:

ben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasma ama çözüm o

haydıı gule gule gıt kavuş yavrucuğuna...yaa ozlemekte guzel oluyo valla bırazda benım ozlemem lazım azrayı,,sureklı dıpdıbe

ayyy yasmınnnn ne guzelllll ya azra benı kımselerden kıskanmıyoooooo,,bende ıstıyorum kıskansın,,dun 11 aylık aylık kucucuk bebee annesını kıskandı azradan bızımkısı hıçç tınnn,,kkzıı alıyorum sevıyorum oynuyorum bakıp bakıp guluyooo,,hıç anasına cekmemış,,ben babasından bıle kıskanıyom bazen hanfendıyı

haktanda öyle valla fatma :96:
el tutmuyo çoluk çocuğun peşine takılıyo gidiyo biyerlere girip çıkıyo
marketteysek ya raflarda ya milletin arabasına yapışmış vaziyette

güle güle bigem öpüldünüz koçunda sende
borçlulara eda olsun inşallah
taktırmaz o deli dolaplara emniyet kilidi takamıyorum taktım kapatırsam kızıyor ağlıyor olmazsa son ses bağırıyor
hade bende gitttim
hade sanada güle güle dünürüm öptüm senide güzel gelinimide

güzel tabide biraz fazla bu sanırım
kız doğunca sorun olacak diye düşünmekten havayada giremiyom anam

bizde çok dip dibe olduğumuz, 24 saat beraber olduğumuz için özlemeye vakit yok
ama özletmesin allahım boşver böyle iyi

merhaba sonunda yakaladım siziben ne zaman gelsem kimsecikler yok benimkuzu 1haftadıır huysuziştahı gene gitti.dişçıkarıyorköpek dişlerimiz geliyor ondan mıacaba?,
yasemin sen nasıksın bebişin kaç aylık oldu?

bu sıralar geneli öyle kuzuların
diş çıkarıyodur doruk paşa büyük ihtimalle
bi atlatsak şu diş dertlerini diyorum ama korkuyorum aynı zamanda da bu sefer ne başlıycak diye :26:

26 haftalık olcak kızım perşembe günü teyzesi
kalıyo 14 haftamız sonra

masallah yarıyı geçmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.valla bende bu doruğun dişlerinden bıktımama ne yapalım allah başka dert vermesin benim ve tümkuzucuklara.

masallah yarıyı geçmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.valla bende bu doruğun dişlerinden bıktımama ne yapalım allah başka dert vermesin benim ve tümkuzucuklara.

amin canım benim amiiiiin
kocişim gelmek üzere
yemeği hazırlamam lazım kaçıyorum ben
öp doruk paşayı emi annesi

Yaaa bilen yok mu nasıl küçülür bu fotolar
paintten farklı kaydet yaparken jpg seç uzantısnı 2 kez falan yap kaydet resmi
yada photo scape programını indirme imkanın varsa ordanda çok kolay küçü
ltebilirsin yada bana mail at ben küçülteyimn sana yollıayayım sen iste şekerim her şekilde hallederiz
oh oh hamarat hatıun seni ör şekerim ör resminide göster bizeya örnek yollayabilrim bizde malum örgü makinası bir anneanne var her türlü model nbulunur
ebru eczaneden şu ağızlık ve eldiven al bari evde bulıun sun her ihtimale karşı allah korusun bir pişerse daha kötü olur her zaman kaka yapacakj değilya yaptığı zaman taksın ağızlığı çevirsin kafasıonı silsin ah bu erkekler
kıymet hanım bugün geri gönderdim sizin uzun kulakları tekrar...

likapa sizinde uzun kulaklar ve kermit bugün postaya verildi.....
ahh şirin göremedim şu kermiti unuttuk dün göster dicektim lafa karıştı neyse kısmet değilmişl :26:
amin canım benim amiiiiin
kocişim gelmek üzere
yemeği hazırlamam lazım kaçıyorum ben
öp doruk paşayı emi annesi

yaaaaaaaaa bana ne yaaaaaaaaaaa
bende evde olmak istiyorum
sibeli kıskanıyom ben

al canım sende bi rapor sonra seni de koysunlar kapıya ah canım ya ben de bi karar verdim ama sonu hayrolur inşallah.. korkuyorum kızımın ihtiyaçlarını giderememekten..

ah keşke melike ne güzel olurdu valla.. biz arabada biyere gidiyosak canıma okuyo benim ne önde duruyo ne arkada ne araba koltuğunda ne kucağımda bir sürü oyuncak veriyorum çbuk kreker vs. yok durduramıyorum ağlaşa kavga döğüş gidiyoruz zaten 15 dakkadan uzun sürcek yerlere gitmiyoruz uzun zamandır. en son işte eylülün doğum gününe gittik bidaha tövbe ettim ben..

selam,
nasılsınz bakem????

melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa

sağol canım benim..

nazla uyumak benim için dünyanın en güzel şeyi ve ben halimden çok memnunum. ama işte engin değil.. o yüzden yatağına alıştırmak istiyorum. yoksa bana kalsa 2-3 yaşında alıştırırdım şuan bi acelesi yok zaten emiyo..

amma velakin benim şikayetçi olduğum şeyler
1- uyutmak için mutlaka hamakta sallamam gerekiyo bazen 50 dakka salladığım oluyo başka hiçbir türlü ama hiçbir türlü asla uyumuyo.. o yüzden biyere gittiysem uyku saatinde eve dönüyorum
2- araba koltuğunda oturmuyor. onu bırak arabada dursa yeter.
3- pusetine asla oturmuyor.

e böyle olunca ben hiçbiyere gidemiyorum. geçen yaz kolaydı koy anakucağına git. şimdi kucaktada taşınmıyo bu sıpalar . yaza sonumuzu hayretsin allah

yarın ben işbaşı kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

Alıntı yapamadım dedikleriniz doğru kızlar benim de içim gitti oturmuş öyle oğluş cumartesi günü ama bu adamın midesi inanılmaz hassas kokulara karşı her şeyini yaparım ama altını değiştiremem diyordu hamile kaldığımdan beri altını açtığındaki kokuya dayanabilse zaten yıkar da küvette ya da temizler ıslak bezle falan o sorun değil de kokuya dayanamıyormuşş ama tabii ki böryle de olmaz önümüz yaz o halde kalamaz belki Cananın önerdiği maske çözüm olabilir evde vardı bir öyle denesin bakalım.
Sabah 6 30 kalkış bana ama hiç şikayetçi değilim çünkü 16 05 de evdeyim bu da süper bir şey.
Geçmişi okudum hatta birkaç şey yazacaktım ama unuttum uykum geldi herkesi ve bütün bebişleri öpüyorum görüşüzz.

Bu arada Bige diğer tarafta okuduğum şu 8-10 kelime söyleyebilme durumuna canım sıkılmadı değil bizde sadece tek kelime var o da mamaa bir de meme diyordu ama onu bıraktığından beri demiyor, ancak bunun bir kritik davranış olmadığını düşünüyorum 1,5 yaş dönemi için.

günaydın
ebru ama yağmurda konuşmuyorki tamam anne baba mama meme dede gel diyor ama bilnçli değil sadece geli bilinçli söylüyor
bn çk takmıyorum bunu her çoçuğun gelişimi farklı çünkü 3-4 yaşında konuşan çoçuklar bile varmış fazlada üstelememek gerekiyormuş okuduğum yazılarda öyle yazıoyordu ters tepebilyomuş mesela bn bu ara burun ağız vs öğretmneye çalışıyorum hiç umru değil gülüp duruyo hiç göstereyim demiyor
oyun olarak öğrettiklerimi hemen kapıyor ama mesela bebeği aloıyoruz ayağında salllıyo kucağında pış pışlıyo tabakla kaşıkla bana yemek yediriyo bebeiğine yediriyo top aıyo gol yapıyo legotakıyo çıkarıyo küpleri diizyo yıkıyo işine gekleni abnlaıyo yani bebek kuş vs diyorum gösteriyorum hiç ilgilenmiyo gülüo sizinkiler neler yapıyor neler söylüyor bnları bayadır yazmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…