amin yaseminim hep öyle diyorum ama bazen sinirlerim zayıflıyor kaçacak yer arıyorum valla:84:oyyy kıyamam sana beennnnn
ne kusuru kız
anlatacan anlatacan ki azda olsa içini döküp rahatlıycan
Baba olmak ne rahat dimi
ama olsun anne olmakta harika
her ne kadar çooooook zor olsada....
Uyku konusuna gelince cümbür cemaat topik arkadaşı olarak anlaşmalılar sanki
hepsi birden uyumuyo yada hepsi birden hastalanıyo yada hepsi birden huysuz oluyo
aman sağlık olsun allah dermansız dert vermesin geçecek inşallah bu günlerde
sağol nilgüncüm öyle oldu ya kim kime bakacak bilmiyorum valla:26:yasemin iyiler ya gökay 4 tane azı çıkarıyor biraz zorluyor ama yinede iyi maşallah diyeyim,
fatmacım bizimkide oturmuyor hiç illa yürüyecek ama onlarda haklılar bu satten sonra arabada duracaklarını sanmıyorum ben
müzeyyen valla zor işin zor çok geçmiş olsun ev revire dönmüş, ALLAh güç kuvvet versin bacım
walla bende gökayla yatıyorum beşiğinde yatırıyorum çok sık uyanıyor evde olsam uğraşırımda işe geldiğim için uğraşmıyorum bende yatağında yatsın diye
nilayı uğraştım alıştırdım çocuk 3 yaşına gelene kadar iyi güzel yattı sonra ne olduysa anlmadım şimdi tek yatmıyor asla aynı yatakta olmasa bile odada biri olacak illaki
bende gökayı sütten kesince ikisini aynı odada yatırırım inşallah
aman ne yapayım sağlıklı olsunda yatağında yatmayıvarsin
takmıyorum ben walla
aman maşallah inşallah zorlanmadan atlatır yavrum
hiç denemedim yürümeye başladıktan sonra haktan
arabada dururmu hiç bilmiyorum :26:
Bende ikisini bir ayırcam odadan kızıda bi yaşına getireyimde sonra düşünürüm
valla bende babada memnunuz birlikte yatmaktan
Kızımızda gelince cümbüş olcek geceleri
anam 2009 lar aynı deminden beri her yazana aynı diye yorum yaptım bazen maxiye gidince almıyorum arabasını ourmuyor hanımefendi sahile ilk iniş arabasıyla sonra baba elinden tutuyor ben arabayı gezdiriyorum veya ben kucağıma alıyorum baba arabayı gezdiriyor artık yazın hiç almam arabasını
melıke senın kuzu yıne ıyıymış elınden tutyor ,,azra tamam yurusun ama mumkun değil elınden tutturmuyo ve alıp başını gıdıyor yaa hıç bızı takmıyor,,,parka ındırıyorum hıç benle alakası yok kafasına gore gezıyo,,cook uzuuluyorum ya bu halıne hıç laf dınlemıyor,,alışverış merkezıne falan gıdemıyoruz artık gıtsekte gezemıyoruz ınmek ıstıyo sonra kalabalığa karışıyo:18:napcaz boyle bılemıyorumm
melıke senın kuzu yıne ıyıymış elınden tutyor ,,azra tamam yurusun ama mumkun değil elınden tutturmuyo ve alıp başını gıdıyor yaa hıç bızı takmıyor,,,parka ındırıyorum hıç benle alakası yok kafasına gore gezıyo,,cook uzuuluyorum ya bu halıne hıç laf dınlemıyor,,alışverış merkezıne falan gıdemıyoruz artık gıtsekte gezemıyoruz ınmek ıstıyo sonra kalabalığa karışıyo:18:napcaz boyle bılemıyorumm
ben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasmaAma çözüm o
Hadi ben gidiyorum koçuma hepinizi öpüyorum hastalara şifa dertlilere deva
amin yaseminim hep öyle diyorum ama bazen sinirlerim zayıflıyor kaçacak yer arıyorum valla:84:
sağol nilgüncüm öyle oldu ya kim kime bakacak bilmiyorum valla:26:
aman uyusunlar yeter ki her yerde yatmaya razıyım hatta yatakta yine 4 kişi enine yatmaya bile razıyım
benimki arabada sorun çıkarmıyor ayaklarını havaya arabanın önüne dikip kaykılıp paşalar gibi geziyor
hehe görcem ben seni cümbüş demek siz de bizim gibi enine kullanırsınız artık yatağı eşinle sen de bir omuzun yatakta bir omuzun dışarıda uyucaz diye debelenirsinizkuzular da ortada sere serpe oooh
ben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasmaama çözüm o
hadi ben gidiyorum koçuma hepinizi öpüyorum hastalara şifa dertlilere deva
kolay değil valla müzeyyenişin
hem iş stresi hem ev işleri hem çocuklar
allah yardımcı olsun tüm çalışan annelere
biz yatağımızda yattığımızda enine yatıyoruz ama oturma odasında yattığımızda 2 kanepeyi açıyoruz birinde kociş yatıyo diğerinde ben ve haktan
haktan çok kıskanmaya başladı beni babasından
yanyana yatmamıza değil oturmamıza bile tepki veriyo sarılsak bağıra bağıra gelip aramıza giriyo
işe yollarken kocişi öpüyorum bu ille benide öp diye bacaklarıma sarılıp öpüyo
sadece babadanda değil
oyuncaklarından bile kıskanıyo
ayağımda yatıp sallanırken dünyaları yıkar hiç isteğiyle gelip yatmamıştır ayağıma
geçen akşam oyuncağını yatırdım ayağıma aman allah
bağır çağır geldi fırlattı attı oyuncağı kendi yattı ayağıma
portakal hanım doğunca yandık valla :96:
haktanda öyle valla fatma :96:melıke senın kuzu yıne ıyıymış elınden tutyor ,,azra tamam yurusun ama mumkun değil elınden tutturmuyo ve alıp başını gıdıyor yaa hıç bızı takmıyor,,,parka ındırıyorum hıç benle alakası yok kafasına gore gezıyo,,cook uzuuluyorum ya bu halıne hıç laf dınlemıyor,,alışverış merkezıne falan gıdemıyoruz artık gıtsekte gezemıyoruz ınmek ıstıyo sonra kalabalığa karışıyo:18:napcaz boyle bılemıyorumm
güle güle bigem öpüldünüz koçunda sendeben göbekbağı diyorum, dükkanlar emniyet kayışı, onaylamayanlar tasmaama çözüm o
hadi ben gidiyorum koçuma hepinizi öpüyorum hastalara şifa dertlilere deva
hade sanada güle güle dünürüm öptüm senide güzel gelinimideborçlulara eda olsun inşallah
taktırmaz o deli dolaplara emniyet kilidi takamıyorum taktım kapatırsam kızıyor ağlıyor olmazsa son ses bağırıyor
hade bende gitttim
haydıı gule gule gıt kavuş yavrucuğuna...yaa ozlemekte guzel oluyo valla bırazda benım ozlemem lazım azrayı,,sureklı dıpdıbe
ayyy yasmınnnn ne guzelllll ya azra benı kımselerden kıskanmıyoooooo,,bende ıstıyorum kıskansın,,dun 11 aylık aylık kucucuk bebee annesını kıskandı azradan bızımkısı hıçç tınnn,,kkzıı alıyorum sevıyorum oynuyorum bakıp bakıp guluyooo,,hıç anasına cekmemış,,ben babasından bıle kıskanıyom bazen hanfendıyı
merhaba sonunda yakaladım siziben ne zaman gelsem kimsecikler yok benimkuzu 1haftadıır huysuziştahı gene gitti.dişçıkarıyorköpek dişlerimiz geliyor ondan mıacaba?,
yasemin sen nasıksın bebişin kaç aylık oldu?
bu sıralar geneli öyle kuzuların
diş çıkarıyodur doruk paşa büyük ihtimalle
bi atlatsak şu diş dertlerini diyorum ama korkuyorum aynı zamanda da bu sefer ne başlıycak diye :26:
26 haftalık olcak kızım perşembe günü teyzesi
Kalıyo 14 haftamız sonra
masallah yarıyı geçmiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.valla bende bu doruğun dişlerinden bıktımama ne yapalım allah başka dert vermesin benim ve tümkuzucuklara.
paintten farklı kaydet yaparken jpg seç uzantısnı 2 kez falan yap kaydet resmiYaaa bilen yok mu nasıl küçülür bu fotolar
oh oh hamarat hatıun seni ör şekerim ör resminide göster bizeya örnek yollayabilrim bizde malum örgü makinası bir anneanne var her türlü model nbulunurhiç bilmiyorum ben dünüokmkolrceğizim
yatağında yatacağı günde gelir annesi boşver sarıl kızına yat
ooooooh sefan olsun yarasın raporun
sende rapor al şekerim
elbise örmeye başladım portakal hanıman
evde ip yoktu olanla bi deneyeyim dedim gayette güzel oluyo
üst kısmı bitti eteğine başladım
ebru eczaneden şu ağızlık ve eldiven al bari evde bulıun sun her ihtimale karşı allah korusun bir pişerse daha kötü olur her zaman kaka yapacakj değilya yaptığı zaman taksın ağızlığı çevirsin kafasıonı silsin ah bu erkeklerselam,
nasılsınz bakem????
melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa
hımm başka ne vardı :26::26:
yasemin nasılsınız cümleten kuzum???
nevra bizimkide gündüz bir sefer uyumasına rağmen gece 12 den önce yatıramıyorum uyumuyor inatla
ahh şirin göremedim şu kermiti unuttuk dün göster dicektim lafa karıştı neyse kısmet değilmişl :26:kıymet hanım bugün geri gönderdim sizin uzun kulakları tekrar...
likapa sizinde uzun kulaklar ve kermit bugün postaya verildi.....
amin canım benim amiiiiin
kocişim gelmek üzere
yemeği hazırlamam lazım kaçıyorum ben
öp doruk paşayı emi annesi
kıymet hanım bugün geri gönderdim sizin uzun kulakları tekrar...
likapa sizinde uzun kulaklar ve kermit bugün postaya verildi.....
yaaaaaaaaa bana ne yaaaaaaaaaaa
bende evde olmak istiyorum
sibeli kıskanıyom ben
Sibel tatlım ben yanlızken işe gidip gelirken duruyor arabada arada bir mızıklanıyor uykusu gelince o güzel bülbül sesimle bir ninni şakıyorum susuyor ama arabada ekstra 1 kişi varsa ( hele baba kullanıyor ben yanında oturursam) yol boyu susmuyor o yüzden belki yanlızken durur
ooooooo bitince ekle görelim porakalımın elbisesini
ben de kıskanıyorum birazcık ama ne güzel bari bazılarımız kuzusuyla beraber olsun
selam,
nasılsınz bakem????
melike müzeyyen sibel toptan geçmiş olsun
ebru tayin işine çok sevindim, gözünaydın da o kocana söyle bebeyi oturtmasın öyle, yıkayıversin midesi bulanıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?