2009 Aralık Anneleri

ailece gribi yeni atlattık baharcım berkay da köpek dişlerini çıkarıyor çok zorlanıyor kuzum şükür yine de halimize diyorum

ayy geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin.Biz köpek dişlerini 40 derece ateşle çıkarmıştık inşallah kolayca çıkar.Beren şimdide azılarını çıkarmaya çalışıyor.Kaşımak içinde beni kullanıyor her yerimi morarttı.Allahtan kışta kapalı giyiniyorum :))

ii bigecim işler çoktu dinlenmeye geçtim.6 olunca inş bende kavuşucam kızıma.Umut nasıl?

çok şükür iyi baharcım
dün akşam ateşi yükselir gibi oldu 37.1in üzerine çıkmadı şükür dişler herhalde yine onun dışında yaramazlık tam gaz

beren de iyi değil mi?

çok şükür iyi baharcım
dün akşam ateşi yükselir gibi oldu 37.1in üzerine çıkmadı şükür dişler herhalde yine onun dışında yaramazlık tam gaz

beren de iyi değil mi?

aman diyim bige ateş mateş olmasın sakın.Berenide arada ateş yokluyor dediğin gibi dişlerden sanırım.Büyüyolar ama yürek höpürtüsü valla.

allam ya mapısa düşcem diyom sigara cıs diyo

getir bacım getir artık kocalar da arada getirir heralde di mi?
kuzum valla biliyon biz memleketten sabıkalıyız seninkini bilmem ama benim kocişin de sigara çamaşır getirecek birilerine ihtiyacı olacağı kesin

ah kuzum berenim de azılarını kolaylıkla çıkarsın inşallah. biz azıları önce tamamladık şimdi köpek dişleri çıkıyor hepsi farklı sırayla çıkarıyorlar. ama azılar bu kadar zorlamamıştı.

midesi bulanıyoooo midesi bulanıyooooo yeğen mi gelcek acep o konuyu yatırdın galiba masaya
HEEEEE YEĞEN GELCEK
Yavvvvvvvvv neler oluyor artık kimse uğramıyor yazmıyor
ÇALIŞOYOZ HERHALDE
Kızlar hazırlanıyorum samsuna bugünden gitcez
adım var kendim yok olabilirim o yüzden
çay molası verdim şincik
ne kaynatıyonuz bakim saklanbaç oynamaktan başka
DİKKAT EDİN GENETİLER SİZİ
OĞLANIDA KIZIDA KENDİNİZE BENZETTİNİZYA
sağol dünürüm sende güzel kızıma iyi bak emi öp kokla onu yerime

hepinizde yeğenlerimi öpün yerime şööööyle koklaya koklaya
BİZDE ÖPTÜK SİZİİİİİİİİİİİ
Açıyorum forumu öyle kalıyor yazacak durum yok. Şimdi uyanır dünya hatun. Kendinize çooooook iyi bakın arkadaşlarım. Sevgiler.

[QUOTEDÜNYA HN ÖPÜYORUZ BİZDE
turkuaz_turkuaz;18219186]selam kızlar napıyosunuz?[/QUOTE]
SELAM BAHAR

KADIN ÇILDIRDI

çok şükür iyi baharcım

Beren de iyi değil mi?

allahım bu kuşun ateşi geçmiş olsun umuduma öp annesi onu teyzesi için ahhhh bir gelebilsem ankaraya samsuna ve diğer illere ama ankarayı çok istiyorum daha anıtkabiri görmedim rezil insan

çok şükür iyi baharcım

beren de iyi değil mi?
aman daha da yükselmez inş. ne çektiler şu dişlerden yahu tamamlansın da rahatlasın yavrular
allahım bu kuşun ateşi geçmiş olsun umuduma öp annesi onu teyzesi için ahhhh bir gelebilsem ankaraya samsuna ve diğer illere ama ankarayı çok istiyorum daha anıtkabiri görmedim rezil insan
izmire de beklerrriiiiiizzzz
yalnızım ben buralarda biliyorsun
MÜZEYYENİM nasılsın bakem
geceniz nasıldı?
iyi diyelim iyi olalım meralim
gece mi yok öyle bir kavram 6 gündür biz de sırtım yatak görmeden sabah oluyor valla
sabahtan beri 4 fincan sade kahve içtim öyle duruyorum işte
siz nasılsınız öycüm karabiberim nasıl face te gördüm resimleri bittim yaa maaşallah nasıl büyümüş fıstık fıstık

hadi güle güle git bakalım

3-4 gecedir bizde fenayız
bu gece dahada kötüydü
sabah gözlerim kapalı geliyorum işe
nezaman biter bu diş sorunlarımızki:26:
karabiberim koca kız oldu artık müzeyyen teyzesi

keşke seninle yakın olsaydık ne güzel olurdu dimi

babasına rica ettim ekle diye
evde fırsat bulup pc açamıyorum
dün eklemesi istedim sağolsun eklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…