iyiyiz canım bizdee.Berkay nasıll keyifler ii mi?
hayırrrrrrrrr sigara olmaz cıssssssssssss temiz çamaşır eyvallah
sigarayı da ben getiririm hatta beraber tüttürürüz
ailece gribi yeni atlattık baharcım berkay da köpek dişlerini çıkarıyor çok zorlanıyor kuzum şükür yine de halimize diyorum
ii bigecim işler çoktu dinlenmeye geçtim.6 olunca inş bende kavuşucam kızıma.Umut nasıl?
çok şükür iyi baharcım
dün akşam ateşi yükselir gibi oldu 37.1in üzerine çıkmadı şükür dişler herhalde yineonun dışında yaramazlık tam gaz
beren de iyi değil mi?
kuzum valla biliyon biz memleketten sabıkalıyız seninkini bilmem ama benim kocişin de sigara çamaşır getirecek birilerine ihtiyacı olacağı kesinallam ya mapısa düşcem diyom sigara cıs diyo
getir bacım getir artık kocalar da arada getirir heralde di mi?
ayy geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin.Biz köpek dişlerini 40 derece ateşle çıkarmıştık inşallah kolayca çıkar.Beren şimdide azılarını çıkarmaya çalışıyor.Kaşımak içinde beni kullanıyor her yerimi morarttı.Allahtan kışta kapalı giyiniyorum :))
HEEEEE YEĞEN GELCEKmidesi bulanıyoooo midesi bulanıyooooo yeğen mi gelcek acep o konuyu yatırdın galiba masaya
ÇALIŞOYOZ HERHALDEYavvvvvvvvv neler oluyor artık kimse uğramıyor yazmıyor
DİKKAT EDİN GENETİLER SİZİKızlar hazırlanıyorum samsuna bugünden gitcez
adım var kendim yok olabilirim o yüzden
çay molası verdim şincik
ne kaynatıyonuz bakim saklanbaç oynamaktan başka
BİZDE ÖPTÜK SİZİİİİİİİİİİİsağol dünürüm sende güzel kızıma iyi bak emi öp kokla onu yerime
hepinizde yeğenlerimi öpün yerime şööööyle koklaya koklaya
Açıyorum forumu öyle kalıyor yazacak durum yok.Şimdi uyanır dünya hatun. Kendinize çooooook iyi bakın arkadaşlarım. Sevgiler.
çok şükür iyi baharcım
dün akşam ateşi yükselir gibi oldu 37.1in üzerine çıkmadı şükür dişler herhalde yineonun dışında yaramazlık tam gaz
Beren de iyi değil mi?
hadi gittimmmm
hadi gittimmmm
çalışoyoz herhalde
bizde çalışıyoz ama elimiz işte gözümüz oynaştaaaaaaaaaa
kadın çıldırdı
Ben de babamı bekliyorum gelsin çıkacağım
aman daha da yükselmez inş. ne çektiler şu dişlerden yahu tamamlansın da rahatlasın yavrularçok şükür iyi baharcım
beren de iyi değil mi?
izmire de beklerrriiiiiizzzzallahım bu kuşun ateşi geçmiş olsun umuduma öp annesi onu teyzesi için ahhhh bir gelebilsem ankaraya samsuna ve diğer illere ama ankarayı çok istiyorum daha anıtkabiri görmedim rezil insan
iyi diyelim iyi olalım meralimMÜZEYYENİM nasılsın bakem
geceniz nasıldı?
hadi gittimmmm
aman daha da yükselmez inş. ne çektiler şu dişlerden yahu tamamlansın da rahatlasın yavrular
izmire de beklerrriiiiiizzzz
yalnızım ben buralarda biliyorsun
iyi diyelim iyi olalım meralim
gece mi yok öyle bir kavram 6 gündür biz de sırtım yatak görmeden sabah oluyor valla
sabahtan beri 4 fincan sade kahve içtim öyle duruyorum işte
siz nasılsınız öycüm karabiberim nasıl face te gördüm resimleri bittim yaa maaşallah nasıl büyümüş fıstık fıstık
hadi güle güle git bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?