2009 Aralık Anneleri

iyi hadi sevindim canım yükselmemiş ateşi kuzumun.
evet yaa şükür ki hafta sonu geldi
selam kızlar müzeyyen nazan :)
selam kıymet naber? öğlen girdim okuyamadan çıktım. yoğunuz malum mart ayı
slmm napıyorsunuzzz

herkes nerde ???
iyi nevracım seni sormalı paşa nasıl? valla herkes yoğun sanırım bu aralar:44:
Yazdiklarima cevap verilmez olmus bu topikte. Peki...

aaa nazan neden öyle düşündün canım eskisi gibi yazılmıyor bu aralar zaten. çalışanları iş güç evdekileri kuzular zaptediyor

Son düzenleme:
Selamlar
Uzun kulagimizi aldik bugun cok tesekkur ederiz cok begendim Efe sapkasiyla daha cok oynadi:) 2 gun once ablama gitmistim bugun yegenimde su cicegi cikmis korktum ins ogluma da gecmemistir((
güle güle oynasın paşa bizimki de gelse artık merak ediyorum ben de
su çiçeği aşısı vurulmuş muydu nazan?

nazan selam nasılsın , kuzucuk nasıl .. ben yoğunluktan pek bakamıyorum bu aralar ..

iyi nevracım seni sormalı paşa nasıl? valla herkes yoğun sanırım bu aralar:44:

iyiyim müzeyyencim yoğunum hemde çoook .. yazmayı geçtim okuyamıyorumda ..
burak iyi çok şükür kudurukluk peşinde ..her gün bi vukuat var evde .. dün koltuğun arkasındaki cam vazomu kırmış allahtan ona bişey olmamış çok şükür.. hiç yerinde durmuyoo . c.tesi göz dr götürecez onu . biz böyleyiz işte siz nasılsınız paşalar nasıl

bigeeee nasılsınnnn umut paşam nasıl .. hastamı yoksa ateşi çıkmış yine galiba.
çok geçmiş olsunn canımm .. şimdi nasıl ateşi

aman dediğin gibi kendine birşey olmamış ya boşver kırılan vazo olsun:96:
çok kuduruk oldular yaa
bizimkiler de iyi işte gribi çabuk atlattık şükür. berkayın diş sıkıntısı hat safhada devam. yemek içmek yok uyku yok sürekli ağlama mızıldama hali mutsuz huzursuz. ama şükür ki ateş yapmıyor.
yalancı emziğe iyice düştü son günler.

aman iyi atlatmışsınız gribi bu yıl sizden gitmedi şu gripte neyse yaz geliyoo rabbim bir daha uğratmasın size grip denen mereti .. kıyamam berkay' ıma off ne zaman bitecek şu diş olayı yaaa kıyamam geçende burak çekiyordu o sıkıntıyıı .. oğlum aç bakayım ağzına dişin mi ağrıyoo diyorum hıı diyo bana ama elletmiyordu .. ateş olmamış çok şükür ..

bizimkide sevdalı emziğiyle .. birini atıp birini alıyoo sonra tekrar ağzındakini atıp bi önceki böyle 15 dk oyalanıyoo ne anlıyorsa artıkın

Ayyy Yazamadim bir Turlu teldenn
Muzeyyen canim cok sagol Ne bileyim telasliyim cevap gelmeyince uzuldum
Asi oldu AMA Dr asi bulasmasini onlemez hafif gecirmesini saglar dedi ins bulasmamistir
Sized gecmis olsun grip atlatmissiniz

Nevracim oglus iyi bende oyle sizde iyisinizdr ins
Neden goz dr gidiyorsunuz
Kudurukluk bizde de var hicc durmuyor kosuyor resmen mutfaktan bisey kapip kaciyo surekli caydanligin kapagini almis vitrinin camina kuut kut vuruyor elinden zor aldimm
Ciktin sen sanirim Ben yazana kadar hoscakall

inşallah ulaşmaz canım yaa. bize de öyle dedi doktor. yeğenim de aşı vurulduğu halde geçirmişti ama 1-2 taneyi geçmedi döküntü çok çok hafif atlattı.

nihaye evime kocama kavuştum k.validemi yedi kule göğüs hastanesine yatırmıştık orada ki dr filme bakınca bu önemsiz birşey demiş ve bu sabah bakmışlar kist filan kalmamış herşey normal evine döndü neyse ki geçti gitti çok üzüldük ama neyse ki birşeyi yok
zeynebin üst dişi patlamış mincik ucu gözüküyor diğer tarafta çok şiş kocaman olmuş yavrum o gece ki ağlamaları ondan dı demek şimdi uyuyor eyvah ki eyvah eğer uyanırsa bu gece hayatta uyumaz

gözünüz aydın melike Allah bidaha düşürmesin inş. zeynonun dişi de hayırlı olsun bu dişler çok zorluyo ya bir an önce çıksında onlarda bizlerde rahatlasak süper olcak:)

migrenim hortladı bu ara yine uykusuzluk iyice vurdu beni sanırsam. zeynebin köpek dişleri çıkıyo sanırsam ateş uykusuzluk ve huysuzluk hat safhada . umarım kısa zamanda atlatırız. herkslere kolay gelsin

şirin hanım uzun kulağımız gelmedi daha ama takipteyim gelince haber vericem...

selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl

çok geçmiş olsun bige paşaya.. ya sölemesi ayıp ben evlenmeden yılda en az 4-5 kere gelirdim ankaray ama daha bende görmedim anıtkabiri :s ki ben çok severim ankarayı.. 3. cadde 5. cadde :)) ah ulan gençliğim geldi aklıma..

neyse sağ salim ulaşmı elinize,diğer arkadaşlar da bilgi verirse oyuncakların ellerine geçip geçmediğine dair sevinirim....

canım biz aldık. aynen naz da önce baya bi şapkasıyla oynadı :)) çok güzel elinize emeğinize sağlık..

aşısı varmış madem okadar evham yapma olsada hafif atlatır ki inşallah olmaz yinde canım.

sizede tekrar geçmiş olsun melike.. oy kuzunun dişleri rahatsız ediyo demek ya.. benimkinin hala 6 dişi var ama ötekilerin hepsi şiş ve beyaz aylardır tık yok..

geçmiş olsun sanada canım.. ah bu dişler ahhh.. kuzuyada geçmiş olsun..

geçenlerde konuştuk canım hemen hemen hepsi aynı. söylenenlerin çoğunu anlıyolar.. hepsi 15-20 kelime söylüyo.. yapboza gelince benimki onları yiyo :)) tahtaları kemiriyo oyüzden arası baya iyi he yerlerine koyma işlemiyle işi yok..

okadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..

neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...

gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..

dajha yeni konuşuldu esra geçmişi bir turla sorularına cevaplar bulursun her çoçuk farklı yağmur yapboz tarzı oyuncakalrı çok seviyo yerlerine yerleştiriyo sıkılmadan oynuyo onlarla ama konuşma yok cöö boom böö gel anne baba dede mama meme böle yani bizde

hadi hayırlısı allah gönlüne göre versn sibel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…