iyi hadi sevindim canım yükselmemiş ateşi kuzumun.höh demek istiyorum melikeen kısa zamanda plan yap kızını getirme bahanesiyle sen de gel bağlılık bildir bir kaç seneye istesen de yerinde bulamayabilirsin malum
geçmiş olsunlar için teşekkürler neyse ki 37.1'i gördük ve bitti allah hepsini beterinden esirgesin
cümleten günaydın ve de yaşasın haftasonu geldiiiiiiiiiiiiiii
selam kıymet naber? öğlen girdim okuyamadan çıktım. yoğunuz malum mart ayıselam kızlar müzeyyen nazan :)
iyi nevracım seni sormalı paşa nasıl? valla herkes yoğun sanırım bu aralar:44:slmm napıyorsunuzzz
herkes nerde ???
Yazdiklarima cevap verilmez olmus bu topikte. Peki...
güle güle oynasın paşa bizimki de gelse artık merak ediyorum ben deSelamlar
Uzun kulagimizi aldik bugun cok tesekkur ederiz cok begendim Efe sapkasiyla daha cok oynadi:) 2 gun once ablama gitmistim bugun yegenimde su cicegi cikmis korktum ins ogluma da gecmemistir((
iyi nevracım seni sormalı paşa nasıl? valla herkes yoğun sanırım bu aralar:44:
nazan selam nasılsın , kuzucuk nasıl .. ben yoğunluktan pek bakamıyorum bu aralar ..
iyiyim müzeyyencim yoğunum hemde çoook .. yazmayı geçtim okuyamıyorumda ..
burak iyi çok şükür kudurukluk peşinde ..her gün bi vukuat var evde .. dün koltuğun arkasındaki cam vazomu kırmış allahtan ona bişey olmamış çok şükür.. hiç yerinde durmuyoo . c.tesi göz dr götürecez onu . biz böyleyiz işte siz nasılsınız paşalar nasıl
aman dediğin gibi kendine birşey olmamış ya boşver kırılan vazo olsun:96:
çok kuduruk oldular yaa
bizimkiler de iyi işte gribi çabuk atlattık şükür. berkayın diş sıkıntısı hat safhada devam. yemek içmek yok uyku yok sürekli ağlama mızıldama hali mutsuz huzursuz. ama şükür ki ateş yapmıyor.
yalancı emziğe iyice düştü son günler.
Ayyy Yazamadim bir Turlu teldenn
Muzeyyen canim cok sagol Ne bileyim telasliyim cevap gelmeyince uzuldum
Asi oldu AMA Dr asi bulasmasini onlemez hafif gecirmesini saglar dedi ins bulasmamistir
Sized gecmis olsun grip atlatmissiniz
Nevracim oglus iyi bende oyle sizde iyisinizdr ins
Neden goz dr gidiyorsunuz
Kudurukluk bizde de var hicc durmuyor kosuyor resmen mutfaktan bisey kapip kaciyo surekli caydanligin kapagini almis vitrinin camina kuut kut vuruyor elinden zor aldimm
Ciktin sen sanirim Ben yazana kadar hoscakall
nihaye evime kocama kavuştum k.validemi yedi kule göğüs hastanesine yatırmıştık orada ki dr filme bakınca bu önemsiz birşey demiş ve bu sabah bakmışlar kist filan kalmamış herşey normal evine döndü neyse ki geçti gitti çok üzüldük ama neyse ki birşeyi yok
zeynebin üst dişi patlamış mincik ucu gözüküyor diğer tarafta çok şiş kocaman olmuş yavrum o gece ki ağlamaları ondan dı demek şimdi uyuyor eyvah ki eyvah eğer uyanırsa bu gece hayatta uyumaz
höh demek istiyorum melikeen kısa zamanda plan yap kızını getirme bahanesiyle sen de gel bağlılık bildir bir kaç seneye istesen de yerinde bulamayabilirsin malum
geçmiş olsunlar için teşekkürler neyse ki 37.1'i gördük ve bitti allah hepsini beterinden esirgesin
cümleten günaydın ve de yaşasın haftasonu geldiiiiiiiiiiiiiii
neyse sağ salim ulaşmı elinize,diğer arkadaşlar da bilgi verirse oyuncakların ellerine geçip geçmediğine dair sevinirim....
nihaye evime kocama kavuştum k.validemi yedi kule göğüs hastanesine yatırmıştık orada ki dr filme bakınca bu önemsiz birşey demiş ve bu sabah bakmışlar kist filan kalmamış herşey normal evine döndü neyse ki geçti gitti çok üzüldük ama neyse ki birşeyi yok
zeynebin üst dişi patlamış mincik ucu gözüküyor diğer tarafta çok şiş kocaman olmuş yavrum o gece ki ağlamaları ondan dı demek şimdi uyuyor eyvah ki eyvah eğer uyanırsa bu gece hayatta uyumaz
migrenim hortladı bu ara yine uykusuzluk iyice vurdu beni sanırsam. zeynebin köpek dişleri çıkıyo sanırsam ateş uykusuzluk ve huysuzluk hat safhada . umarım kısa zamanda atlatırız. herkslere kolay gelsin
şirin hanım uzun kulağımız gelmedi daha ama takipteyim gelince haber vericem...
selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl
dajha yeni konuşuldu esra geçmişi bir turla sorularına cevaplar bulursun her çoçuk farklı yağmur yapboz tarzı oyuncakalrı çok seviyo yerlerine yerleştiriyo sıkılmadan oynuyo onlarla ama konuşma yok cöö boom böö gel anne baba dede mama meme böle yani bizdeselam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl
hadi hayırlısı allah gönlüne göre versn sibelokadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..
neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...
gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?