2009 Aralık Anneleri

Kızlar hazırlanıyorum samsuna bugünden gitcez
adım var kendim yok olabilirim o yüzden
çay molası verdim şincik
ne kaynatıyonuz bakim saklanbaç oynamaktan başka

kızlar hazırlanıyorum samsuna bugünden gitcez
adım var kendim yok olabilirim o yüzden
çay molası verdim şincik
ne kaynatıyonuz bakim saklanbaç oynamaktan başka

hadi bu sefer gitmeden yakalayayım güle güle git gel tombik hamile haktana kendine portakala iyi bak

Açıyorum forumu öyle kalıyor yazacak durum yok. Şimdi uyanır dünya hatun. Kendinize çooooook iyi bakın arkadaşlarım. Sevgiler.

açıyorum forumu öyle kalıyor yazacak durum yok. şimdi uyanır dünya hatun. Kendinize çooooook iyi bakın arkadaşlarım. Sevgiler.

heeeeeeeee hatunlar artık girmiyor giren de yazmıyor nerde eski yoğunluk offffffffff başım çatlıyor benim de sende dünyaya ve kendine iyi bak

Akşama ne yapsam ya evde yemek yok yapıp gitmiştim pazar günü bozulmuştur yememiş şahsiyet eee bu akşam ne yiyieceğiz

Akşama ne yapsam ya evde yemek yok yapıp gitmiştim pazar günü bozulmuştur yememiş şahsiyet eee bu akşam ne yiyieceğiz

bende yarın gitcez diye haşlama, mercimek çorbası,pilav yapmıştım sana vereyim dünürüm
ay yakın olsak ne güzel olurdu kız

bige olsa ya köfte patates at fırına derdi yada balık

bende yarın gitcez diye haşlama, mercimek çorbası,pilav yapmıştım sana vereyim dünürüm
Ay yakın olsak ne güzel olurdu kız

Bige olsa ya köfte patates at fırına derdi yada balık

valla yaa ne güzel olurdu hadi gelin silivriye eşin burada çalışsın kızlar hepsi istanbulda benim istanbula gitmem çok zor oluyor keşke biriniz buralarda olsa

valla yaa ne güzel olurdu hadi gelin silivriye eşin burada çalışsın kızlar hepsi istanbulda benim istanbula gitmem çok zor oluyor keşke biriniz buralarda olsa

birkaç dalga daha toplama işlemi yapsınlar ben gelirim muhtemelen silivriye
temiz çamaşırla sigara getircen mi bana

hazırlandım heran çıkabilirim kızlar hepinizi yeğem
nlerimi çooook öpüyorum allaha emanet olun hepinizde

birkaç dalga daha toplama işlemi yapsınlar ben gelirim muhtemelen silivriye
temiz çamaşırla sigara getircen mi bana
sigarayı da ben getiririm hatta beraber tüttürürüz
selam kızlar napıyosunuz?
iyiyiz baharcım sen nasılsın beren nasıl?
hazırlandım heran çıkabilirim kızlar hepinizi yeğem
nlerimi çooook öpüyorum allaha emanet olun hepinizde
güle güle iyi yolculuklar yaseminim ben de seni daktanımı portakal hanımı öpücüklere boğuyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…