2009 Aralık Anneleri

ah kuzum sizin de allah yardımcınız olsun
normalde 2,5 yaşında tamamlanıyor dişler meralim
ama belli olmuyor tabi berkay 18-24 arası çıkarması gereken dişleri çıkarıyor şimdi
sonra da büyük azılar gelirse 2 yaşını bulmadan tamamlarız diye düşünüyorum

valla kocaman çok güzel bir kız olmuş yaa maaşallah 41 milyon kere
iç anadolu buluşması resimlerinde de görmüştüm ama bu face te boydan elbiseli falan çok şeker iyi ki koymuş babası resimleri

ay keşke kuzum yaa zaten bir ben yalnız en batıda bir canan yalnız en doğuda
ne yapalım elbet birgün buluşacağız şarkısıyla teselli ediyorum ben de kendimi

hayırlısıyla bir tamamlasak
beynim zonkluyor yeminle
açlık bir yere kadarda uykusuzluk perişan etti hepimizi

inş berkayımda bir çırpıda hemen çıkarsın dişlerini.

öykü çabuk değişiyor teyzesi
maşallah pek tatlı oldu kara kuzum
rabbim hiç birnin acısını göstermesin
bize güç kuvvet versin

kızlar iyi akşamlarrrr

baharcım sanada iyi akşamlar cnm
beren kuzumu öp benim için

nilkuunnn sobeeeee:)
dun sana yazdım ama cıkmıştın,azra hanım sağolsun oturamıyorum pek başına....nasılsın gıoruşmeyelı,,cocuklar nasıllll

evet burcu bende öyle düşünüyorum ilk fırsatta kan tahlili yaptırıcam.. hatta bu ctesi müsaitse doktor gidicem.. bizim işyerinde işler iyice çığrından çıktı kavga döğüş vs. canım sıkkın takip edemiyorum doğru düzgün herkes iyidir inşallah.. görüşmek üzere..

Selamlar
Uzun kulagimizi aldik bugun cok tesekkur ederiz cok begendim Efe sapkasiyla daha cok oynadi:) 2 gun once ablama gitmistim bugun yegenimde su cicegi cikmis korktum ins ogluma da gecmemistir((

Hi unuttum oyuncagin geldigi kargo kagidinda tel no.m yanlisti karismis sanirim tamamen baska bir numara yaziyordu

allahım bu kuşun ateşi geçmiş olsun umuduma öp annesi onu teyzesi için ahhhh bir gelebilsem ankaraya samsuna ve diğer illere ama ankarayı çok istiyorum daha anıtkabiri görmedim rezil insan

höh demek istiyorum melike en kısa zamanda plan yap kızını getirme bahanesiyle sen de gel bağlılık bildir bir kaç seneye istesen de yerinde bulamayabilirsin malum

geçmiş olsunlar için teşekkürler neyse ki 37.1'i gördük ve bitti allah hepsini beterinden esirgesin

cümleten günaydın ve de yaşasın haftasonu geldiiiiiiiiiiiiiii

neyse sağ salim ulaşmı elinize,diğer arkadaşlar da bilgi verirse oyuncakların ellerine geçip geçmediğine dair sevinirim....

bugün 18 mart şehitlerimiz için birer fatiha okuyalım lütfen kızlar ....

meşeyeeee saldır ulen bize sarmaaaa

bak o da uyar ama adamın anası hasta dokunamıyorum

babayla ortak iş yapıyon len
revamı bize
biz 18'e kadar paşa paşa oturuyoruz herhalde

heee valla çok iyi oluyor bu hafta arabam yoktu hep 9 da o geldi benim yerime

aman daha da yükselmez inş. Ne çektiler şu dişlerden yahu tamamlansın da rahatlasın yavrular

izmire de beklerrriiiiiizzzz
yalnızım ben buralarda biliyorsun

evet gelmek istiyorum hepinizi görmek istiyorum siz gelin burası daha kalabalık

höh demek istiyorum melike En kısa zamanda plan yap kızını getirme bahanesiyle sen de gel bağlılık bildir bir kaç seneye istesen de yerinde bulamayabilirsin malum

ya bende onu bekliyorum yakında silivriye atamda gelecek diye ama söyledim eşime baharda günü birlik gideklim diye

gümnaydınnnnnnnnnnn

ya bende onu bekliyorum yakında silivriye atamda gelecek diye ama söyledim eşime baharda günü birlik gideklim diye

gümnaydınnnnnnnnnnn

23 nisanda getirin kızı diycem anıtkabir mahşer yeri gibi olur pek tavsiye edemiyorum ilk kez gelecek biri için

Haziran gibi gelsek hem hava iyi olur hem kalabalık olmaz ailede herkes gitti hatta kardeşim bayılmış ankaraya böyle düzen olamaz diyor eşim gitti bir tek ben gidemedim eşim sabah erkenden çıkarız gezeriz gece çıkarız yola döneriz diyor hele şimdi arabada var haftasonuna denk getirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…