ebru hanım siz alabildinizmi uzun kulağınızı?
Ben de hastayım boğazım felaket yutkunurken sanki bir avuç toplu iğne yutuyormuş gibi hissediyorum iki ayı geçmiyor benim sürekli boğaz enfeksiyonu grip halim. Geldi mi de on günden önce iyileşemiyorum
selam kızlar
geçmiş olsun sibel ciğim ve inşallah şu iş işi istediğin gibi sonuçlanır hayırlısı tatlım o kadar emeğin var orada versinler tazminatını benim bile sadece 4 sene içerde kalırsa valla fena dokunur
ben de hasta oldum(((( önce eşim oldu 2 gün de atlattı şimdi ben inşallah zeynebe geçmez burnum başım felaket hiç halim yok
şirin ben de istiyom uzun kulağımı yaaaaaaaaaaaaa
Ben de hastayım boğazım felaket yutkunurken sanki bir avuç toplu iğne yutuyormuş gibi hissediyorum iki ayı geçmiyor benim sürekli boğaz enfeksiyonu grip halim. Geldi mi de on günden önce iyileşemiyorum
selam kızlar
geçmiş olsun sibel ciğim ve inşallah şu iş işi istediğin gibi sonuçlanır hayırlısı tatlım o kadar emeğin var orada versinler tazminatını benim bile sadece 4 sene içerde kalırsa valla fena dokunur
ben de hasta oldum(((( önce eşim oldu 2 gün de atlattı şimdi ben inşallah zeynebe geçmez burnum başım felaket hiç halim yok
şirin ben de istiyom uzun kulağımı yaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun sanada canım. bizdede önce ben grip oldum ardından engine geçti naza geçecek diyo çok korkuyorum valla.. bende uzun zamandır çalışmıyorum 6 senedir çalışıyorum ama bizim primler en yüksekten ödeniyor..
geçmiş olsun. ya ben hiç hasta olmazdım doğumdan beridir sürekli grip oluyorum anlamadım bi türlü.
canım 12 kişiye yolladım bi tane daha yollayacağım yarın,13 olacak,az kaldı sabredin,sıra size de geliyo:) harıl harıl örüyorum valla:)
günaydın herkeseeeee:)))
hayırlı huzurlu olsun hem günümüz hem haftamız inşallah
geldik evimize
güzel yoğun bi hafta sonu geçirdim samsunda
cuma günü doktora gidip kızımı gördüm
800 gr olmuş portakal hanım
gayet iyi durumu dedidoktorumuz
siz nasılsınız naptınız ben yokken bakim
havadis varmı :86:
aman maşallah güzel kızıma ay ne güzel bir kız olacaktır o portakal hanım
bigeeee nasılsınnnn umut paşam nasıl .. hastamı yoksa ateşi çıkmış yine galiba.
çok geçmiş olsunn canımm .. şimdi nasıl ateşi
Asi oldu AMA Dr asi bulasmasini onlemez hafif gecirmesini saglar dedi ins bulasmamistir
selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl
çok geçmiş olsun bige paşaya.. ya sölemesi ayıp ben evlenmeden yılda en az 4-5 kere gelirdim ankaray ama daha bende görmedim anıtkabiri :s ki ben çok severim ankarayı.. 3. cadde 5. cadde :)) ah ulan gençliğim geldi aklıma..
okadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..
neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...
gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..
geldik evimize
o zaman sana katmerli yuh demek lazım sibel3. cadde 5. cadde anıtkabirin dibi yahu istanbul tayfası bir anıtkabir ziyareti planlayın tez zamanda
Nevracim oglus iyi bende oyle sizde iyisinizdr ins
Neden goz dr gidiyorsunuz
Kudurukluk bizde de var hicc durmuyor kosuyor resmen mutfaktan bisey kapip kaciyo surekli caydanligin kapagini almis vitrinin camina kuut kut vuruyor elinden zor aldimm
Ciktin sen sanirim Ben yazana kadar hoscakall
nihaye evime kocama kavuştum k.validemi yedi kule göğüs hastanesine yatırmıştık orada ki dr filme bakınca bu önemsiz birşey demiş ve bu sabah bakmışlar kist filan kalmamış herşey normal evine döndü neyse ki geçti gitti çok üzüldük ama neyse ki birşeyi yok
zeynebin üst dişi patlamış mincik ucu gözüküyor diğer tarafta çok şiş kocaman olmuş yavrum o gece ki ağlamaları ondan dı demek şimdi uyuyor eyvah ki eyvah eğer uyanırsa bu gece hayatta uyumaz
selam kızlar nasılsınız bişey sorucam sizinkilerin dil gelişimi ne düzeyde ortalama kaç kelimenin anlamını biliyor ve kaç kelimeyi tekrarsız iletişim amaçlı kullanıyolar bi de yapbozlarla araları nasıl
okadar fena gribimki anlatamam kızlar gözüm şakır şakır burnum şakır şakır kasıklarım ağrıyo başım ağrıyo halsizlik vs vs.. ölüyorum.. bide engine geçti.. şimdi kesin nazada geçer yandık... maske takıyorum çıkarıyo dibimden ayrılmıyo..
neyse gelelim asıl bomba habere.. dün yöneticim toplantı yapmak için beni çağırdı saat 17:50 civarı.. dediki "akşam eşyalarını alıp çıkabilirsin sana süreiz idari izin veriyoruz bu süre içinde durumunu değerlendiricez sonra telefonla biz sana haber veririz" tabi bende bir şenlik havası nasıl uçarak eve geldim anlatamam...
gerçi benim hayalım ve anladığım şu beni tazminatımı verip işten çıkarcaklar. eğer öyleyse süpppeeerrr ötesi.. yok tazminatımı vermezler bide işten çıkarırlarsı mıçtığımızın resmidir..:s dua edin kızlar bu iş olayım böylelikle sona ersin..
canım 12 kişiye yolladım bi tane daha yollayacağım yarın,13 olacak,az kaldı sabredin,sıra size de geliyo:) harıl harıl örüyorum valla:)
geldik evimize
yok hayatım çok şükür hasta değil diş yokluyor tahminimce ara ara öptüğümde alnı sıcak oluyor sonra düzene giriyor
o zaman sana katmerli yuh demek lazım sibel3. cadde 5. cadde anıtkabirin dibi yahu istanbul tayfası bir anıtkabir ziyareti planlayın tez zamanda
cümleten günaydın
valla süper olur bana uyar geliriz biz ..
havalaer düzelsin ısınsın biraz ayarlayalım valla ..
herkese günaydınnnnnnnn
günaydın nevracım şükür kavuşturana vallahi karabatak gibi oldun kıyamam çok çalışıyorsun yaaa
mayısın ikinci pazarı mı anneler günü? anneler günü hediyesi anıtkabir ziyareti hem eşler de mızıldayamaz böylecenek ne de olsa bizim günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?