aMA bu sefer bizim analar mızıldar onu ne yapacağızbiz kesin karar verdik haziranda geleceğiz anıtkabir meclis hatta gece kalır 2 gün doya doya gezeriz dedik bakalım ALlah sağlık versin de sen yakınmısın anıtkabire
çok geçmiş olsun umutuma diş ateşidir muhakkakyok hayatım çok şükür hasta değil diş yokluyor tahminimce ara ara öptüğümde alnı sıcak oluyor sonra düzene giriyor
Günaydın Maşallah güzel haberlerle gelmişsin
benden yana yeni bir haber yok yarın su çiçeği aşısına gitcez o kadar
Cümleten günaydın
günaydınn yasemincim maşallah portakal hanımaaa..
sorma canım yaa görüşemez olduk hem işler çokk hemde karışık
nefes alamaz oldum .. buna şükür diyorum .
valla süper olur ayarlayalım . benim koçiş ses çıkarmaz zaten .. seve seve gelir oda .. bizde şimdilik mızmız burak paşa
ben ankara ya hiç gelmedim gelmediğim içinde görme fırsatım olmadı atamızı .. ama koçiş gelmiş ankaraya atamızı da ziyaret etmiş .. hep söler gidelim diye vesile olur inşll .. bu sebeple gelip hem atamızı ziyaret ederiz hemde sizleri çookta güzel olur..
çok geçmiş olsun umutuma diş ateşidir muhakkak
yarınıda kolayca atlatır inşallah sancısız ateşsiz canım benim
peee biz nilkünle boşuna istanbul ziyareti planlıyormuşuz esas sizlerin gelmesi gerekiyormuş en büyük hazine/emanete
inşallah teyzesi :94:
önce biz gelelim o vakit sizi de sonra misafr ederiz..
benim tatilde olduğum zamana getirmeyin ama
konuşuruz mutlaka canım benim gelmeden önce seni, umut paşamızı görmeden olurmu hiç
Bu sabah işe gelirken leyleği havada gördüm ben de arabadaydım yani bu sene çooook gezeceğim hadi bakalım inşallah gezmeler ev iş arası olmaz
doktora gittik test için kan vermeye ama naza da grip bulaştırmayı başardığımızdan test yapılmadı..
yarın da ben gidiyüorum sabahtan doktora önce chek-up yaptırıcam ordan ortopediye ordan ortodontiste.. bulduğum bütün doktorlara gidiyiroum
doktora gittik test için kan vermeye ama naza da grip bulaştırmayı başardığımızdan test yapılmadı..
yarın da ben gidiyüorum sabahtan doktora önce chek-up yaptırıcam ordan ortopediye ordan ortodontiste.. bulduğum bütün doktorlara gidiyiroum
geçmiş olsun sibel eve bir girdi mi mikrop herkesi sıradan geçiyor. çabuk atlatın inşallah.selaaamm kızlar ben geldim.. çıkıcam gerçi hemen.. bugün nazı doktora götürcem kan vericez dua edin bize valla yıkıcak hastaneyi biliyorum ama bu kağıt tahta saç yeme olayı beni sinir etti içimi rahatlatmam lazım. eğer bişey varsada ona göre önlemimizi alırız. sabahtan beride hapşırıyo zaten sümüklü böceem. ee ana baba grip ona geçmemesi mucize olurdu.. okadar da dikkat ettik işte ama naparsın.. inşallah kötülemez böyle hafiften atlatır gider.. ben bu hafta evdeyim sonra yine girerim öptüm hepiciğinizi ve kuzuları..
hımm unutmadan resim yorumları için teşekkürler
Bu sabah işe gelirken leyleği havada gördüm ben de arabadaydım yani bu sene çooook gezeceğim hadi bakalım inşallah gezmeler ev iş arası olmaz
yasemin maaşallah portakal hanım koca kız olmuş canım. daktan paşa nasıl?
alemsin kız dünür
ben leyleği ne havada ne karada gördüm ama evimde duramıyorum
teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruzmüzeyyen hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdim bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?