2009 Aralık Anneleri

aman analar da anneanneler/babaneler gününü bekleyiversin bi senecik ayrıca bu yaşa kadar sizi getirmemiş olmanın vicdan azabıyla susup otursunlar aşağı

pek yakın değilim melikecim ama ankara'da en uzak dediğin yer en kalabalık trafikte 1 saat sürer ki benim ev anıtkabir arası (yeni bir kar fırtınası olmadığı veya yolda büyük bir kaza olup yol kapanmadığı müddetçe) mümkün değil 1 saate çıkmaz

sorma canım yaa görüşemez olduk hem işler çokk hemde karışık
nefes alamaz oldum .. buna şükür diyorum .

valla süper olur ayarlayalım . benim koçiş ses çıkarmaz zaten .. seve seve gelir oda .. bizde şimdilik mızmız burak paşa

ben ankara ya hiç gelmedim gelmediğim içinde görme fırsatım olmadı atamızı .. ama koçiş gelmiş ankaraya atamızı da ziyaret etmiş .. hep söler gidelim diye vesile olur inşll .. bu sebeple gelip hem atamızı ziyaret ederiz hemde sizleri çookta güzel olur..

çok geçmiş olsun umutuma diş ateşidir muhakkak
yarınıda kolayca atlatır inşallah sancısız ateşsiz canım benim

günaydınn yasemincim maşallah portakal hanımaaa..

günaydın canımmm sağol teyzesi

peee biz nilkünle boşuna istanbul ziyareti planlıyormuşuz esas sizlerin gelmesi gerekiyormuş en büyük hazine/emanete

çok geçmiş olsun umutuma diş ateşidir muhakkak
yarınıda kolayca atlatır inşallah sancısız ateşsiz canım benim

inşallah teyzesi :94:

selaaamm kızlar ben geldim.. çıkıcam gerçi hemen.. bugün nazı doktora götürcem kan vericez dua edin bize valla yıkıcak hastaneyi biliyorum ama bu kağıt tahta saç yeme olayı beni sinir etti içimi rahatlatmam lazım. eğer bişey varsada ona göre önlemimizi alırız. sabahtan beride hapşırıyo zaten sümüklü böceem. ee ana baba grip ona geçmemesi mucize olurdu.. okadar da dikkat ettik işte ama naparsın.. inşallah kötülemez böyle hafiften atlatır gider.. ben bu hafta evdeyim sonra yine girerim öptüm hepiciğinizi ve kuzuları..

hımm unutmadan resim yorumları için teşekkürler

Bu sabah işe gelirken leyleği havada gördüm ben de arabadaydım yani bu sene çooook gezeceğim hadi bakalım inşallah gezmeler ev iş arası olmaz

doktora gittik test için kan vermeye ama naza da grip bulaştırmayı başardığımızdan test yapılmadı..

yarın da ben gidiyüorum sabahtan doktora önce chek-up yaptırıcam ordan ortopediye ordan ortodontiste.. bulduğum bütün doktorlara gidiyiroum

çok geçmiş olsun kuzuma da sana da

çok geçmiş olsun sizede minik prensesimede sibelcim

gunaydınnnnn herkeseeee
annecım yanımda suprız yapmış gelmış:)pek ugrayamıyorum ama gece gırıişş yapmadan mutlaka okuyorum neler konuştugunuzu....herkese opucuklerrrrr

geçmiş olsun sibel eve bir girdi mi mikrop herkesi sıradan geçiyor. çabuk atlatın inşallah.
Bu sabah işe gelirken leyleği havada gördüm ben de arabadaydım yani bu sene çooook gezeceğim hadi bakalım inşallah gezmeler ev iş arası olmaz
valla çok alemsin

alemsin kız dünür
ben leyleği ne havada ne karada gördüm ama evimde duramıyorum
yasemin maaşallah portakal hanım koca kız olmuş canım. daktan paşa nasıl?
müzeyyen hanım sizin uzun kulağıda kargoya verdim bugün....
teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz

hay allah geçmiş olsun canım bütün kontroller iyi çıkar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…