2009 Aralık Anneleri

Kaçasım gidesim var her yerden herkesten özellikle işten offf allahım offf

sabah aşıya gittik
doktora o kadar çok sorum birikmiş ki suçiçeği aşısı ateş yapar mı diye sormayı unuttum :S

flor sordum çiğnenebilir tablet veya damla şeklinde vardırağızda uzun süre kalması gerekir
bu yaş çocuklarında mümkün olamayacağı için bir anlamı olmaz vermenizin dedi 3 yaş civarında diş doktoruna yönlendireceğim sizi dedi, diş fırçalaması için siz fırçalarken izlesin isterse eline fırça verebilirsiniz dedi (tabii diş macunsuz)

omega 3 için, haftada 2 kez balık yedirin yeterli dışardan takviye gerekmez dedi

uyku düzeni için gecede 2-3 kalkması iyi, çok falan değil ancak 3 yaşında tümüyle düzene girer dedi.
"2-3 kalkma iyi mi? bana sorun bir de" dedim, "hekim olarak gayet iyi diyorum, baba olarak ne işin var bu saatte yat uyu diyorum" dedi :)))))

kelime sayısını falan önemsemeyin dedi, söylediklerinizi anlıyor, komutları yerine getiriyorsa, ismine tepki veriyorsa, tek tük kelimesi de varsa tamamdır dedi erkek çocuklarda beynin bilmemnesi geç geliştiğinden nispeten geç konuşur dedi

sol mu sağ mı kullanacağı 15-16. aylarda iyiden belirginleşirmiş, umut paşa sola kayıyor gibi (inşallahhhhhhhh!!!) :)))

oyun grubu en erken 2 yaş, kreş en erken 3 yaş dedi, zaten ne kadar erken gönderirseniz gönderin çocuğun kapasitesi neyse en fazla oraya çıkacaktır, ha ne olur 2,5 yaşta yapacağını 2 yaşında yapmaya başlar ama sınır neresiyse elbet orada duracak onun için hiç kasmayın çocuğu dedi. (oyun grubuna göndermekteki amacınız zekası gelişsin ise)

veeeeeee doktorumuzun kontrolünde UMUT AYRAN İÇTİ saat 10.30 gibi bir tatlı kaşığı yoğurta denk gelecek şekilde içirdik, allaha bin şükür şu ana kadar tepki görünmüyor, allahın izniyle bitirdik alerjiyi... dua edin de tepki vermesin kızlar dua edin bitmiş olsun artık

sağol canım bilgiler için umut paşaya maşallah inşallah bitmiştir tatlım ne kadar zamanda belli olur tepki verip vermeyeceği

sağol canım bilgiler için umut paşaya maşallah inşallah bitmiştir tatlım ne kadar zamanda belli olur tepki verip vermeyeceği

yarın 2 tatlı kaşığı yoğurt yiyecek, perşembe drla konuşcaz yavaştan yavaştan açıcaz diyetini

valla dediği kadarıyla ağır alerjisi olan çocuklarda daha dudağa temas ettiği anda orayı kızartırmış (olmadı), kontrol sırasında 10mg veriyorlar 10 dakika bekliyorlar bir 10 mg daha veriyorlar... o fasılları geçtik şimdi kakada kan ve döküntü kontrol etcez işte:97:

sülüümaaan nerde oluum nerde hahaa
valla bu bir carolin iki bir elime verseler
Kaçasım gidesim var her yerden herkesten özellikle işten offf allahım offf
dur kuzum çok mu bunaldın:26:

hadi geçmiş olsun hem aşı için hem de alerji için inşallahhh canım

diğer bilgiler için de meeersü şekerim

evetttttttttttttttt aman ne bilem işte sıkılıdım
valla sıkılma diycem amma kelin ilacı olsa başına sürermiş. hiç çalışasım yok dağ gibi iş beni bekler önümde off off:95:
nedir bu yabancı düşmanlığı izmirliii
sağol canım
ricoşş

hehe yanlış teşhis şekerim izmirli olarak düşman olmam için bu bacıların yunanlı olması gerek ki bildiğim kadarıyla ikisi de alman. düşmanlığımın sebebine gelince tamamiyle kadınsı hasetlik fesatlık durumları

öpüldün canım:13:

hüremi anladım da caroline niye kadınsı fesatlık duruma kabul olunur bilemedim büzük dudaklı çirkin kadın işte

bak onda haklısın aslında ama rolleri gereği yine de aynı sınıfa giriyorlar

hadi biri sultan sülümana varıyo da öbürü dandik insan namzeti ali kaptanla ayol hasetliğe yine lüzum yok
o caroline ne güzel yolunur di mi yaaaaaa

bige çok geçmiş olsun umutuma aşısını olmuş
inşallah şu alerji durumuda geçmiştir tamamen

teşekkür ederim canım benim... hamilenin duası kabul olur demişler bi yer rica edelim dualarında

Valla hürreme gıcıklığım yok ama o carolin nasıl yolunur aman nasl yolunur

hadi biri sultan sülümana varıyo da öbürü dandik insan namzeti ali kaptanla ayol hasetliğe yine lüzum yok
o caroline ne güzel yolunur di mi yaaaaaa

tamam kuzum carolinin fesatlığa değmeyeceği kanaatine ikna oldum fesatlık listemden çıkardım.
yolma konusuna gelince ben onu ilk izlediğimden beri nasıl düşlüyorum bilemezsin
Valla hürreme gıcıklığım yok ama o carolin nasıl yolunur aman nasl yolunur
hımm bak ellerim kaşındı bile

yalnız gören de hepimiz mütemadiyen cennet mahallesi kıvamında yoluyoruz sanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…