2009 Aralık Anneleri

ayrıntılı anlatcaksan aşeriyom diye heee aşeriyom

ayrıntısı mayrıntısı bu kadar işte seçimde sizin haneden kimler oy verecek görünüyor? milletin evinden olmayan insanlar çıkıyormuş da!

komik bunlar ya süperdir şimdi geçerken bakıp bakıp söylenmesi

doğru diyor annesi ayberkim bebek oyuncağıyla oynamaz alla alla
geçmiş olsun kuzum sana da ya bu sene gitmek bilmedi sıkıntılar sizden :96:

amin amin

hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi

evet ama zor oluyo gittiğim biyerde persembe kıymetli hasmetli kayınvaalideciğime gitcez aynı zamanda onun hasmaetli kıymetli kızıda orda olcak kalabalık bakalım bizim sıpa napcak kalabalıktan ve bi başkasının evinden nefret ediyo 4 günlüğüne izmire giitik gecen hafta burnumdan geldi bakalım napcazz

allah kolaylık versin sevgi :26:
zor oluyo çocuk yer seçiyosa
haktanda öyle bir sorun yok alıştı git gel samsun-ev arası birçok eve girip çıkıyo birsürü kişi görüyo

MÜZEYYEN KOPTUM GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ YAA BUNLAR NE ŞEBEK NE SIPA OLDULAR YA NEDEN KIZDI ŞİMDİ UZUN KULAĞA BAKALIM BENİM Kİ NE YAPACAK ŞİMDİ BİMDEN ALDIĞIMIZ ZÜRAFAMSI VAR BAYILIYOR ONA SARILIYOR ÖPÜYOR YERE YATACAKSA ONUN ÜSTÜNE YATIYOR İNŞALLAH KULAĞIDA SEVER AMA BERKAYI YERİM BEN
AMAN AMAN PORTAKALIN ANASI kıpırdak kızıma maşallah bige açıklamış ben tekrar etmesem olur mu yoksam anlatayım mı
sevgi kuduruk bunlar dün akşam ben tutmaktan yoruldum eşim bir an durdu allahım ne oluyor buna dedi deli gibi hem gülüyor kendini kucağımıza atıyor boğuşuyor kudurdu galiba dedim ben de hem de bu kız
püreye gelince keşke zeynep yese de püre yese biz sadece anne sütü alıyoruz dün 5 çay kaşığı çorba 1 suluk portakal suyu içti başka damla koymadı ağzına kahroluyorum ama yemiyor

yerim ben o kuduruk gelinimiiii
Yok anladım anlatmana gerek yok dünürüm
kızım diyet mi yapıyo kilo almamak için acaba :26:
Biz onu her haliyle beğeniriz yesin miniğim benim

kızlar çok teşekkür ederim.. ama ıhlamuru bile içiremedim meyve suyuda içmiyo meyvede yemiyo zaten azcık zorlarsamda kusuyo içi almıyo kuzunun (

Mina bugun ilk defa 5 kasik kadar cok bisey yedi yogurt o da cok mutlu oldum durumu daha iyiye gidiyor belli allah razi olsun dualariniz icin kucak ve meme delisi oldu o yuzden gecmise hizlica bakip kacyrm cok yorgunum sanirim naz hasta allah sifa versin tum hastalara sibel surup daha cok oksurtup balgam attiracak sanirim 1-2 gune rahatlar insallah

şimdi bnm kafaö karıştı yahu baktımda 3 kişi görünüoz ben kayınvalidem görüümcem kayınpederim +2 kişi daha var ve onları ben tyanımıyom ayrıca kocamda yok ayrıca ben nie balkeste görünüom napsakki bidiyiverin hele bana

iğneler etkisini gösteriyor demekki inşallah daha ii olacak pelin

melike hanım size özel mesaj gitmiyo, takip numaranızı buldum,KP01150057159

bu numara ile takip edebilirsiniz.ben bakdım ama köy dağıtımına tabi bekliyor diyor,çatalca köy e mi giriyor,adresde bi yanlışlık yok dimi dolum tesini ne gidecekdi dimi?

melike hanım size özel mesaj gitmiyo, takip numaranızı buldum,KP01150057159

bu numara ile takip edebilirsiniz.ben bakdım ama köy dağıtımına tabi bekliyor diyor,çatalca köy e mi giriyor,adresde bi yanlışlık yok dimi dolum tesini ne gidecekdi dimi?

selam :)

pelin minanın daha ii olmasına çok sevindim. inş. tez zamanda toparlar sende kzuuda çok hırpalandınız :2:

sibel geçmiş olsun sizede gerçekten o kadar dikkat ediyosun Rabbim beterinden saklasın. verdiği ilaç 3 günden önce etkisini göstermez balgamı attıkça iştahı yerine gelir ama çok beklentiye girme genede Rabbim şifa versin

meral ortalarda yok öykü tam iyileşmedi mi izinli evde falan mı geçmiş olsun şifa versin Rabbim inş.

yasemin maş. portakal hanıma günler geçiyo doğum yaklaşıyo tekrar o duyguyu tadıcaksın inş. ay çok heyecanlandım bi an gözümün önünden geçti anılar....

canan sen işi bayaa ilerlettin maş. ama dikkat et kendine bu günler bi daha geri gelmiycek hobi el oyalama ama önce senn

nevra geçmiş olsun size de aşıyı atlatmışsınız sonuçlarda ii çıkar inş. bi ara görüşelim yav bi kahve içelim

sevgi Allah sağlık versin bende aynı durumdayım hala tv ile yediriyorum pütür konusunda sorun yok şükür yediği zaman tabii. bugün uyurken babama bırakıp pazara çıktım uyanınca çorbasını içmiş hanm hapur hupur hemde tv siz itiraz etmeden bir kez daha anladım ki bütün zorları kaprisleri huyszlukları bize güzel günler bekliyor bizi inş. bize sabır versin Rabbim diyorum Allah içimizdeki sevgiyi merhameti azaltmasın

müzeyyen geçmiş olsun size de yav cümleten ve kolay gelsin. bu kış size de pek yaramadı bi türlü düzelemediniz bahar ii gelicek inş. tüm mikroplar uzak durun artık karanfil ailesinden (doğru dedim dmi karanfili:))

nilgn de yok ortalarda sanırım herşey yolundadır umarım. selam olsun ona da

bige umut paşanın resmlerine bin maşallah bu bebelere çikolatada pek yakışyıo ya daha bi şebek oluyolar

melike selam zeynoda tez zamanda acil iştah Yarabbim ve tabii tüm bebelere:)
unuttuğum varsa kusura bakmasın herkeslere selam olsun bu saatte anca bunlar aklımda kaldı zeyneple ilgili sıkıntılarımı yazacak mecalim kalmadı uykum geldi zaten bunları yazmam bayaa zamanımı aldı zeynep 3 kez uyandı ve uyutuldu

eyvallah....

muhtarlığa git tatlım geç kalmadan yoksa eşin kullanamaz

evet canım dolum tesisi çatalca ilçe ama çakıl aslında mahalle olmasına rağmen köy geçiyor ve o gıcık ptt bütün gelenleri bekletiyor sağol canım ben de bakarım ama özel msj neden alamıyorum ki

ohhh maşallah amma yazmışsın tatlım kimseyi atlamamışsın ya valla dün gece hem yağmuru izledim hem ağladım hem dua ettim yağmur yağarken edilen dualar kabul edilirmiş ( gerçi rabbim bütün duaları kabul eder ) hem hasta bebeklere hem şu zeynebin yemesine çok çok üzülüyorum dün gece önce çorbaya itiraz etmedi nerdeyse sevinç çığlıkları atacaktın kaşık sonra gene başını çevirdi ağladı kızdı offf offf

pelin inşallah düzelmeye başlamış minacık nerden buldu kızımı bu hastalıklar hepsini çok seviyorum hiçbirisine kıyamam ama minaya ayrı bir hissim var neden nasıl açıklayamıyorum inşallah düzelecek

sibel güzel gözlüme tekrar geçmiş olsun sen bence de şuruba devam et önemli olan balgamın çıkması zaten

annenler muhtarlığa bu kişiler bizim hanemizde değil diye başvuracaklar sen de kendi muhtarlığından kendini oy kullanacağın yere aldıracaksın

günaydın cümleten

herkese günaydıııınnnnn
pelin düzeliyo yavaş yavaş minamız şükürler olsun,bişeyciği kalmaz bikaçgüne annesi allahın izniyle ve başlar eski yaramazlıklarına
kıyamam çok çekti yavrum

sibel inşallah hemencik atlatır naz'ımız iyileşir hemencik ilerlemeden
ya hasta olmasın kuzularımız

kıymetcim döktürmüşün resmen gecenin bi vakti
yaaa, her duyguyu yeni baştan yaşıyorum
nilgünde meralde yok ortalarda evet
öykümü tam düzelmedi noldu anlamadım
nilkünümde yoğun büyük ihtimalle dün adı vardı altta yazmasada
bigecim dünürcüm fatmacım burdasınız he

haydaaaaaa yahu bn ardahandayım muhtar balıeksirde :44:kocam nerede kayıtlı acaba amaan bee sevmiyorum böyle şeyleri hep karışıklık hep karışıklık eşime söliym bakalım

kaanda aynı hem emmiyo hem püre yiyo hemde tv karşında ki püreyi bile yemiyo her kaşıkta kafasını çeviriyo o yemiycem diye ağlıyo bende yedircem diye ağlıyorum ve bizim kilomuzda düşük çok çok üzülüyorum ama inatlaştıkça daha kötü oluyo hergün dua ediyorum çok çok zor ve yıpratıcı bi durum

canım günaydın
öykü ilaçlarını alıyor ve daha iyi şükür ama meral hastalandı bu kez... sesi yok kuzunun bugün 2 gün istirahat aldı eve gitti
nilgün yoğun
bige parçalı bulutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…