ayrıntılı anlatcaksan aşeriyom diye heee aşeriyom
şirin alışır herhalde birkaç güne tekrar teşekkürler eline emeğine sağlık.
bige aşkolsun durdurana berkayı.
almış annemin elinden söylene söylene atmış odasına yere elletmiyormuş da gelip geçerken bakıp söyleniyor durmadan diyor annem kırılmış gülmekten. neye benzettiyse anlamadım.:))
bu arada ayberk ben10 i beğenemiycek çünkü istemedi. gösterdim ben böyle değil gerçek oyuncağını istiyorum dedi. öyle aldık artık. diğer modellerin hepsini gösterdim belki beğendiği istediği olur diye bir ara süngere bob dedi sonra ondan da vazgeçti. bebekler oynar bunlarla dedi çıktı işin içinden
kızlar atladığım birşey varsa kusuruma bakmayın. hortlak gibi geziyorum. işler çok yoğun. çocuklar hasta. berkayın diş derdi hala devam. annem ev taşıyacak cumartesi onun telaşı. belim yine tutuldu haftasonundan beri iki büklüm ayakta durmaya çalışıyorum.
amin amin
hiç olmazsa onu yiyor diye teselli bul bari sevgi
evet ama zor oluyo gittiğim biyerde persembe kıymetli hasmetli kayınvaalideciğime gitcez aynı zamanda onun hasmaetli kıymetli kızıda orda olcak kalabalık bakalım bizim sıpa napcak kalabalıktan ve bi başkasının evinden nefret ediyo 4 günlüğüne izmire giitik gecen hafta burnumdan geldi bakalım napcazz
müzeyyen koptum gözümden yaş geldi yaa bunlar ne şebek ne sıpa oldular ya neden kızdı şimdi uzun kulağa bakalım benim ki ne yapacak şimdi bimden aldığımız zürafamsı var bayılıyor ona sarılıyor öpüyor yere yatacaksa onun üstüne yatıyor inşallah kulağıda sever ama berkayı yerim ben
aman aman portakalın anası kıpırdak kızıma maşallah bige açıklamış ben tekrar etmesem olur mu yoksam anlatayım mı
sevgi kuduruk bunlar dün akşam ben tutmaktan yoruldum eşim bir an durdu allahım ne oluyor buna dedi deli gibi hem gülüyor kendini kucağımıza atıyor boğuşuyor kudurdu galiba dedim ben de hem de bu kız
Püreye gelince keşke zeynep yese de püre yese biz sadece anne sütü alıyoruz dün 5 çay kaşığı çorba 1 suluk portakal suyu içti başka damla koymadı ağzına kahroluyorum ama yemiyor
canlarım ben kaçtım hadi görüşürüz
şimdi bnm kafaö karıştı yahu baktımda 3 kişi görünüoz ben kayınvalidem görüümcem kayınpederim +2 kişi daha var ve onları ben tyanımıyom ayrıca kocamda yok ayrıca ben nie balkeste görünüom napsakki bidiyiverin hele banaayrıntısı mayrıntısı bu kadar işte seçimde sizin haneden kimler oy verecek görünüyor? milletin evinden olmayan insanlar çıkıyormuş da!
komik bunlar ya süperdir şimdi geçerken bakıp bakıp söylenmesi
doğru diyor annesi ayberkim bebek oyuncağıyla oynamaz alla alla
geçmiş olsun kuzum sana da ya bu sene gitmek bilmedi sıkıntılar sizden :96:
Mina bugun ilk defa 5 kasik kadar cok bisey yedi yogurt o da cok mutlu oldum durumu daha iyiye gidiyor belli allah razi olsun dualariniz icin kucak ve meme delisi oldu o yuzden gecmise hizlica bakip kacyrm cok yorgunum sanirim naz hastaallah sifa versin tum hastalara sibel surup daha cok oksurtup balgam attiracak sanirim 1-2 gune rahatlar insallah
şimdi bnm kafaö karıştı yahu baktımda 3 kişi görünüoz ben kayınvalidem görüümcem kayınpederim +2 kişi daha var ve onları ben tyanımıyom ayrıca kocamda yok ayrıca ben nie balkeste görünüom napsakki bidiyiverin hele bana
iğneler etkisini gösteriyor demekki inşallah daha ii olacak pelin
melike hanım size özel mesaj gitmiyo, takip numaranızı buldum,KP01150057159
bu numara ile takip edebilirsiniz.ben bakdım ama köy dağıtımına tabi bekliyor diyor,çatalca köy e mi giriyor,adresde bi yanlışlık yok dimi dolum tesini ne gidecekdi dimi?
selam :)
pelin minanın daha ii olmasına çok sevindim. inş. tez zamanda toparlar sende kzuuda çok hırpalandınız :2:
sibel geçmiş olsun sizede gerçekten o kadar dikkat ediyosun Rabbim beterinden saklasın. verdiği ilaç 3 günden önce etkisini göstermez balgamı attıkça iştahı yerine gelir ama çok beklentiye girme genede Rabbim şifa versin
meral ortalarda yok öykü tam iyileşmedi mi izinli evde falan mı geçmiş olsun şifa versin Rabbim inş.
yasemin maş. portakal hanıma günler geçiyo doğum yaklaşıyo tekrar o duyguyu tadıcaksın inş. ay çok heyecanlandım bi an gözümün önünden geçti anılar....
canan sen işi bayaa ilerlettin maş. ama dikkat et kendine bu günler bi daha geri gelmiycek hobi el oyalama ama önce senn
nevra geçmiş olsun size de aşıyı atlatmışsınız sonuçlarda ii çıkar inş. bi ara görüşelim yav bi kahve içelim
sevgi Allah sağlık versin bende aynı durumdayım hala tv ile yediriyorum pütür konusunda sorun yok şükür yediği zaman tabii. bugün uyurken babama bırakıp pazara çıktım uyanınca çorbasını içmiş hanm hapur hupur hemde tv siz itiraz etmeden bir kez daha anladım ki bütün zorları kaprisleri huyszlukları bize güzel günler bekliyor bizi inş. bize sabır versin Rabbim diyorum Allah içimizdeki sevgiyi merhameti azaltmasın
müzeyyen geçmiş olsun size de yav cümleten ve kolay gelsin. bu kış size de pek yaramadı bi türlü düzelemediniz bahar ii gelicek inş. tüm mikroplar uzak durun artık karanfil ailesinden (doğru dedim dmi karanfili:))
nilgn de yok ortalarda sanırım herşey yolundadır umarım. selam olsun ona da
bige umut paşanın resmlerine bin maşallah bu bebelere çikolatada pek yakışyıo ya daha bi şebek oluyolar
melike selam zeynoda tez zamanda acil iştah Yarabbim ve tabii tüm bebelere:)
unuttuğum varsa kusura bakmasın herkeslere selam olsun bu saatte anca bunlar aklımda kaldı zeyneple ilgili sıkıntılarımı yazacak mecalim kalmadı uykum geldi zaten bunları yazmam bayaa zamanımı aldı zeynep 3 kez uyandı ve uyutuldu
eyvallah....
şimdi bnm kafaö karıştı yahu baktımda 3 kişi görünüoz ben kayınvalidem görüümcem kayınpederim +2 kişi daha var ve onları ben tyanımıyom ayrıca kocamda yok ayrıca ben nie balkeste görünüom napsakki bidiyiverin hele bana
muhtarlığa git tatlım geç kalmadan yoksa eşin kullanamaz
evet canım dolum tesisi çatalca ilçe ama çakıl aslında mahalle olmasına rağmen köy geçiyor ve o gıcık ptt bütün gelenleri bekletiyor sağol canım ben de bakarım ama özel msj neden alamıyorum ki
ohhh maşallah amma yazmışsın tatlım kimseyi atlamamışsın ya valla dün gece hem yağmuru izledim hem ağladım hem dua ettim yağmur yağarken edilen dualar kabul edilirmiş ( gerçi rabbim bütün duaları kabul eder ) hem hasta bebeklere hem şu zeynebin yemesine çok çok üzülüyorum dün gece önce çorbaya itiraz etmedi nerdeyse sevinç çığlıkları atacaktın kaşık sonra gene başını çevirdi ağladı kızdı offf offf
pelin inşallah düzelmeye başlamış minacık nerden buldu kızımı bu hastalıklar hepsini çok seviyorum hiçbirisine kıyamam ama minaya ayrı bir hissim var neden nasıl açıklayamıyorum inşallah düzelecek
sibel güzel gözlüme tekrar geçmiş olsun sen bence de şuruba devam et önemli olan balgamın çıkması zaten
herkese günaydıııınnnnn
pelin düzeliyo yavaş yavaş minamız şükürler olsun,bişeyciği kalmaz bikaçgüne annesi allahın izniyle ve başlar eski yaramazlıklarına
kıyamam çok çekti yavrum
sibel inşallah hemencik atlatır naz'ımız iyileşir hemencik ilerlemeden
ya hasta olmasın kuzularımız
kıymetcim döktürmüşün resmen gecenin bi vakti
yaaa, her duyguyu yeni baştan yaşıyorum
nilgünde meralde yok ortalarda evet
öykümü tam düzelmedi noldu anlamadım
nilkünümde yoğun büyük ihtimalle dün adı vardı altta yazmasada
bigecim dünürcüm fatmacım burdasınız he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?