- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 43
kimseler ugramaz buralara yinede selam hava yagmurlu, kız grip, ben regli vs berbat hafta sonu anlıyacagınız .Bu arada benim kız yürümeye nihayet lütfetti 3 gündür , rahat benim kız hiç yormuyor kendini .Sibel hakketten bir oyun grubu kuralım ama mümkünse haftasonu olsun malum calısıyoruz biz yakınız seninle ayarlayalım
ne güzel olur oyun grubu ama ben ne yapayım buralarda
günaydın kızlar..
hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..
hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..
günaydın kızlar..
hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/433368-kizlar-yardim-edin-oglumu-cok-dovuyorum.html#post18505171
içiniz şişecek ama belki birinizin bir kelamı işe yarar
günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl?
öykü sonrada ben hasta olduk ama çok şükür iyiyiz şimdi
bizim kızın tüm azılar bembeyaz kabarmış durumda
tülaya özel selam olsun benden
cnm keşke şimdiye kadar arasaydın uyarsaydın beni çok üzüldüm inan yaaaaa
ayın 4 ü olmuş
tülayım paranı 21 martta eft yapmıştım ykb bankasına ama hesabına geçmemiş ve 23 martta iade olmuş ama ben bunu şimdiki bigemin uyarısından sonra farkedebildim.
birazdan tekrar yapıcam gün içinde topiğe girersen ne olur kontrol et ve beni bilgilendir cnm
tekrar kusura bakma lütfen.
günaydın kızlar..
öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:
off sadece okuyabildim ama şişmek ne kelime konu da kapatılmış:18:inşallah tez zamanda gerçekten işe yarayacak bir destek alır ve atlatır bu durumu
cnm konu kapatılmışhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/433368-kizlar-yardim-edin-oglumu-cok-dovuyorum.html#post18505171
içiniz şişecek ama belki birinizin bir kelamı işe yarar
off sadece okuyabildim ama şişmek ne kelime konu da kapatılmış:18:inşallah tez zamanda gerçekten işe yarayacak bir destek alır ve atlatır bu durumu
hoşgeldin meral geçmiş olsun tekrar ikinize de Allah bi daha göstermesin
kelin ilacıo olsa kendi başına sürer hesabı sibelcim ne desem nafile:) Allah kolaylık versin
maş. kuzuya
herkese slm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?