2009 Aralık Anneleri

kimseler ugramaz buralara yinede selam hava yagmurlu, kız grip, ben regli vs berbat hafta sonu anlıyacagınız .Bu arada benim kız yürümeye nihayet lütfetti 3 gündür , rahat benim kız hiç yormuyor kendini .Sibel hakketten bir oyun grubu kuralım ama mümkünse haftasonu olsun malum calısıyoruz biz yakınız seninle ayarlayalım

oyun grubu demışşsiniz,,,benım de planımda ınş...havalar bıraz duzelsın ve şu hastalıkları bı atlatalım bende bu sıtede oturanlarla bı grup kurucam yakın yaşlarla tabı,,burcunun var face de resınlerı goruyorum cook hoşuma gıdıyo..bızım bebeler yalnız buyudukçe ıyıce şımarık ve nazlı oluyor sankı,hep bızle beraber ler,,cok şımarıyolar anneye...burda neler yapabılırız oyun gruplarıyla ne gıbı faalıyetlerımız olmalı paylaşalım,,herkes aklındakı veya araştırdığını yazsın...face de burcu ya denk gelsem ona sorucamda bı turlu denk gelemedık...

bızde evde sıkıldık artık,,hep aynı oyuncaklariaynı şeyler..valla bendaha cok sıkıldım,,ayy sureklı kıtap anlattryo azra bana...babası kıtaplar almış gelmış,bırını anlatıyorum resımlerını falan,oda sayfaları cevırıyo,bıtınce resınlerı gostererek ona soruyorum o anlatıyo,mesela ordegı gosterıyorum va va va vaa va dıyo vakvak guyaa,,nerde tekerleklı bı resım gorse hınnnnnn dıyo,bebek gosterıyorum pışşş pışşş dıyo uyuyolar dıyo guyaa:))vs vs...bı kıtap bbıtıyo hoop başkasını getırıyo,,babayı goruncede ona koşup dızıne oturuyo bıde ona anlattırıyo:))ıyıce kıtap kurdu oldu yanı azra sultan...oyuncaklarıyla genelde kendı başına oynuyo,,yazı tahtası almış annnem onu karalayıp sılmesıne bayılıyo.

Son düzenleme:

aynen eda kız grip ben regli.. hadi bakalım gözünüz aydın :)

oyun grubunu evet kesin ayarlayalım.. bana hiçide hsonuda uyar ama tabi çalışanlarda olacağı için en mantıklısı hsonu sanırım.. ne güzel göztepeye özgürlük parkına filanda gideriz yazın evdede oluruz süper olur bence mutlaka yapalım..

ne güzel olur oyun grubu ama ben ne yapayım buralarda

ah canım kıyamam ben sana.. e sen de gelebildiklerine gelirsin. hazır yaz geliyo bizde toplaşır geliriz..

internette biraz baktımda oyun gruplarına neler yapıyorlar diye gerci burcuda biraz anlatır benim kız oyuncaklarını vermiyo mesela paylassın istiyorum karsı komsunun kızı var 2.5 yasında bazen geliyo kız neyi eline alsa cekiştiriyor benim cadı .Evet parka falan götürürüz cocukları süper olur

sağol sibel yazın hava güzel olur gezmek daha rahat sizde gelirsiniz hele annemin bahçe yazın süper oluyor salarız bebeleri çiçeklerin içine bizde söğüt altında kahvelerimizi çaylarımızı içeriz onlarda diledikleri gibi kudururlar o kadar temiz havaya enerji boşalmasına kesintisiz gece uykuları garanti olur:97:

günaydın iyi haftalar olsun hastalıklar son bulsun bir daha da dönmesin :87:

günaydın arkadaşlar
keyifler nasıl?

öykü sonrada ben hasta olduk ama çok şükür iyiyiz şimdi
bizim kızın tüm azılar bembeyaz kabarmış durumda

tülaya özel selam olsun benden
cnm keşke şimdiye kadar arasaydın uyarsaydın beni çok üzüldüm inan yaaaaa
ayın 4 ü olmuş
tülayım paranı 21 martta eft yapmıştım ykb bankasına ama hesabına geçmemiş ve 23 martta iade olmuş ama ben bunu şimdiki bigemin uyarısından sonra farkedebildim.
birazdan tekrar yapıcam gün içinde topiğe girersen ne olur kontrol et ve beni bilgilendir cnm
tekrar kusura bakma lütfen.

günaydın kızlar..

hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..

hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..

günaydın kızlar..

hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..

sanırım bu dönemde bütün çocuklar aynı oluyo h.sonunu iple çekiyorum daha çok vakit geçirmek için ama 2 günde sinir krizi kıvamına geliyorum istemediği olduğu zaman sürekli ağlıyarak yaptırmaya çalışıyo en sevmediğim en kınadığım çocuk tipi başıma geldi zaten yemek konusu ayrı bi sorun uyutma ayrı bi sorun ve buna banyoda eklendi artık yıkanmak istemiyo bebekken sesi çıkmayan çocuk artık avaz avaz ağlıyo allahım benimi sınıyosun diyorum bazen sanırım bu durumlara alışmamız gerekecek bizi daha zor 2-3 yaş inat dönemi bekliyo sabır sabır sabır annelik buymuş sabır

Son düzenleme:

hoşgeldin meral geçmiş olsun tekrar ikinize de Allah bi daha göstermesin

günaydın kızlar..

kelin ilacıo olsa kendi başına sürer hesabı sibelcim ne desem nafile:) Allah kolaylık versin

öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:

maş. kuzuya

off sadece okuyabildim ama şişmek ne kelime konu da kapatılmış:18: inşallah tez zamanda gerçekten işe yarayacak bir destek alır ve atlatır bu durumu

ya yorumlar farklılaşacak diye kapatmışlar iyi hoş da yönlendirdikleri uzmanla konuşacağı ne malum? o dakikaya kadar yapılmış mantıklı öneriler vardı sonuçta onları okuyabilirdi... kötü içeriklileri silip mantıklıları bırakarak kapatsalardı bari

cnm konu kapatılmış
ne diycemi şaşırdım
dondum adeta
rabbim yardımcısı olsun
kıyamam yaaaaaaaa kızartmış çocuğun tenini nasıl vurduysa

off sadece okuyabildim ama şişmek ne kelime konu da kapatılmış:18: inşallah tez zamanda gerçekten işe yarayacak bir destek alır ve atlatır bu durumu
çok fenaaaaaaaa çok

hoşgeldin meral geçmiş olsun tekrar ikinize de Allah bi daha göstermesin

kelin ilacıo olsa kendi başına sürer hesabı sibelcim ne desem nafile:) Allah kolaylık versin

maş. kuzuya

amin cnm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…