2009 Aralık Anneleri

tam cuma vakti kızlar

Rabbim hasta olan bebelere acil şifalar versin
uyku sorunu olanlara deliksiz uyku , iştah sorunu olanlara iştah versin Allahım. Annelere sabır ve dayanma gücü, kocalara da akıl fikir versin inş.
herkesin gönlünden geçen tez zamanda gerçekleşsin inş. (amin)

amin amin amin canım

amiiiinnnnnnnnnnnnnn

uyku konusunda bizde çok muzdaribiz bu ara yani bayyaa süredir.biz yatmadan kesinlikle uyumuyo artık ayakta da sallanmıyo yatağa yatıyoruz yarım saat bazen 1 saat debelenerek dön o tarafa dön bu tarafa en sonunda sızıp kalıyo tabi arada hadi yat kızım gece kaç oldu artık uyuma vakti telkinler eşliğinde . tabi kızı uyuturken bizde uyuyakalıyoruz hiç bi işe yetişemez oldum. gündüz desen tamamen artık son raddede ya memede nadiren yada yattığ yerde sızar vaziyette uyuyakalıyo bu yüzden de genelde 1 kez nadiren 2 kez gündüz uykusu uyuyo ve bu uykular 20 dk ile yarım saat arası kesinlikle artmıyo ve gecenin körüünde uyuyo nasıl uykusunu alıyo anlamıyorum. ben manyak gibi dolanıyorum bütün gün depresif tatsız tutsuz bi insan haline dönüştüm. bu arada bizimki her yere iyice tırmanmaya başladı sandalyeden masaya, çekmecelere çıkıp tezgaha ermelere vs vs.

bu arada bizimki uzun kulağın gözünü kopardı bu aralık bebeleri çok vahşi sanırım şirin hanım sizinle ilgisi yok vidalı da olsaydı belki onu bile koparırlardı. şimdi burnuna takmış durumda onu çıkarmaya çalışıyo ısrarla :)

neyse kendinizi ii bakın Allaha emanet olsun.

Benim kuzu sevmedi yani hiç ilgi göstermedi ısrarla verdim her seferinde şapkasını çıkardı attı sonra kulağıda attı yere gece yatarken yanına koydum belki alışır

aman be tatlım gelince hepsi birden gelir çok geçmiş olsun kuzuma
ne zaman döneceğiz normal hayata konusuna 2 yorum geldi
canana göre çoğu gitti azı kaldı
bigeye göre azı gitti çoğu kaldı

çok sağol canım.. normal hayattan kastım hani hastalıksız günler yoksa öyle büyük beklentilerim yok henüz :))

size de geçmiş olsun sibel tez zamanda kurtulun inş.[/QUOTE]

çok sağol kıymetçim..

sabah evde vardı hemen taktım poşeti ama cadı verirmi işemedi tabi..

allahım duy sesimizi aaammmmiiinnnnn...

ah canım seninki eninde sonunda yatağında uyuyo yinede ne güzel.. biz hala nazı hamakta sallıyoruz ve başka türlü mümkün değil uyumuyo.. e öyle olunca da bi yere gidersek hamağıda yanımızda taşıyoruz bir.. artık hamağa sığmıyo iki(

naz her geçen gün bana ve memeye daha düşkün oluyo.. artık gündüz uykuları da malum eskisi gibi değil. ne temizlik ne yemek yapamıyorum.. onu bırakın yemek yiyemiyorum.. sizinkiler de öylemi..

bide evde olan hanımlar özellikle bütün gün neler yapıyosunuz bebişlerle neler oynuyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz. ay sanki her günümüz aynı gibi geliyo değişiklik arayışı içindeyim..

pelin buhar makinası soruyodu kızlar kullanan memnun olan varsa isterseniz bi mesaj çekin..

biz de şimdi doktordan geldik.. dayanamadım kızı aldığım gibi doktora kontrole götürdüm.. o da sağolsun randevusuz iki hasta arası baktı.. iyikide götürmüşüm.. bademcikleri hep iltihaplanmış.. ağzında da af çıkmış (bu bağışıklık sisteminin artık hastalıkla başedememeye başlaması demekmiş aklınızda bulunsun) e gribide 10 günü geçti geçmiyo.. allahtan göğsünde kulağında vs. bişey yokmuş.. amaaa antibiyotike başlıcaz.. bu idrar yolunda bişey varsada iyi gelirmiş o yüzden idrar tahliline gerek yok ama alabilirseniz bakarız ama kızı zorlamayın dedi. zaten ağzı acıyo boğazı acıyo he bide diş çıkarıyo.. vs vs. allah tüm annelere kolaylık güç kuvvet tüm kuzulara sağlık versin..

aamin sibelcim artık tüm bebeler ve dolayısıyla analar lütfen şifa ve huzur bulsun

çok sağol canım.. normal hayattan kastım hani hastalıksız günler yoksa öyle büyük beklentilerim yok henüz :))

size de geçmiş olsun sibel tez zamanda kurtulun inş.

çok sağol kıymetçim..

sabah evde vardı hemen taktım poşeti ama cadı verirmi işemedi tabi..

allahım duy sesimizi aaammmmiiinnnnn...

ah canım seninki eninde sonunda yatağında uyuyo yinede ne güzel.. biz hala nazı hamakta sallıyoruz ve başka türlü mümkün değil uyumuyo.. e öyle olunca da bi yere gidersek hamağıda yanımızda taşıyoruz bir.. artık hamağa sığmıyo iki(

naz her geçen gün bana ve memeye daha düşkün oluyo.. artık gündüz uykuları da malum eskisi gibi değil. ne temizlik ne yemek yapamıyorum.. onu bırakın yemek yiyemiyorum.. sizinkiler de öylemi..

bide evde olan hanımlar özellikle bütün gün neler yapıyosunuz bebişlerle neler oynuyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz. ay sanki her günümüz aynı gibi geliyo değişiklik arayışı içindeyim..[/QUOTE]
sibel yatağında uyumuyo aramızda uyuyo canım. ana baba ve bebe şeklinde yatıyoz döne dolana uyumaya çalışıtrıyoruz işte. dalınca yatağına alıyporum ama en fazla yarım saat sonra yine uyanıyo yine aramızda nerdeyse hep aramızda yatıyo her tarafım tutulmuş kalkıyorum çünkü üstünü örttürmediği için bizde açık yatıyoruz.

bende monotonluktan sıkıldım sürekli tencere tava oynuyoruyz bultakları kaldırdım sıkıldı onlardan dağıtıp duruyodu anca bi tek halkaları geçirmekten sıkılmadı onunla kendi başına oynuyo ama oyuncakla oynamıyo nerdeyse nereye tırmansın nereye tutunup sallansın onun derdinde parka gitmek dersen salıncak kaydırak derken çokta fazla vakit geçiremiyoruz bizim gittiğimiz parkta kumda yok olsa da ne kadar temz tartışılır dışarda desen yürütemiyorum çünkü yürümüyo etrafına bakınmaktan ve milletin peşine gitmekten açık kapılara dalmaktan en fazla yarım saat takılıyoruz. bide sürekli aynı şeyleri yapıyoruz yemek yedirmek uzun zaman alıyo zaten aralarda da oyun oynamaya çalışıyoruz bazen çizgi film açıyorum onuda bazen seyrediyo bazen seyretmiyo tam bi reklam manyağı oldu bıraksan oturup bütün gün seyredebilir gözünü kırpmadan evde engelliyorum ama dışarda bişey yapamıyorum . havaların ısınmasını bekliyorum dışarda daha fazla vakit geçirebilir umarım belki sizlerle de buluşabilirzi değişiklik olur hepimizin adına

yalnız nasıl çenem düşmüş patlıyacak bomba kıvamında geziyorum zaten. yazamadığım çok şey var daha bi ara yazatrım şimdi gitmem lazım

hadi iyi tatiller arkadaşlar
pazartesiye herkes süper sağlıklı süper mutlu gelir inşallah

geçmiş olsun kuzuma inşallah hemen atlatır yavrum

sisli puslu bir istanbuldan günaydın kızlar

günaydın cümleten

fatmacım dualarımız sizinle azra sultan tez zamanda atlatır inşallah

allahım beterinden esirge ve lütfen artık tüm kuzularımıza şifa ver

cok teşekkur ederım arkadaşlar,cok saolun dualarınız için..bu kışı hıç unutmıcam heralde,topıkçe hastalık hastalık...rabbım beterınden korusun...bekledığım oldu ve azra dan bana gectı grıpgecen sefer cok ama cok agır atlatmıştım offff kafam burnum agrıyo şimdi bakalım yarına ne halde olucam...
azra felaket mızmız,,ben kaçıyorum...

sibel sızede cok gecmış olsun bu arada,,naz kuuzmda cok çektı canım benım,,halıyle sende...nolur bunlar son hastalıklarımız olsun

hepinize iyi tatiller pazartesi herkes iyileşsin inşalah bitsin hastalıklar

kızlar ben yarın gidiyorum netbvarmı yokmu bilmiyorum orda haberiniz ola bi süre olmayabilirim n et varsa olurum tabi de

sibel yatağında uyumuyo aramızda uyuyo canım. ana baba ve bebe şeklinde yatıyoz döne dolana uyumaya çalışıtrıyoruz işte. dalınca yatağına alıyporum ama en fazla yarım saat sonra yine uyanıyo yine aramızda nerdeyse hep aramızda yatıyo her tarafım tutulmuş kalkıyorum çünkü üstünü örttürmediği için bizde açık yatıyoruz.

bende monotonluktan sıkıldım sürekli tencere tava oynuyoruyz bultakları kaldırdım sıkıldı onlardan dağıtıp duruyodu anca bi tek halkaları geçirmekten sıkılmadı onunla kendi başına oynuyo ama oyuncakla oynamıyo nerdeyse nereye tırmansın nereye tutunup sallansın onun derdinde parka gitmek dersen salıncak kaydırak derken çokta fazla vakit geçiremiyoruz bizim gittiğimiz parkta kumda yok olsa da ne kadar temz tartışılır dışarda desen yürütemiyorum çünkü yürümüyo etrafına bakınmaktan ve milletin peşine gitmekten açık kapılara dalmaktan en fazla yarım saat takılıyoruz. bide sürekli aynı şeyleri yapıyoruz yemek yedirmek uzun zaman alıyo zaten aralarda da oyun oynamaya çalışıyoruz bazen çizgi film açıyorum onuda bazen seyrediyo bazen seyretmiyo tam bi reklam manyağı oldu bıraksan oturup bütün gün seyredebilir gözünü kırpmadan evde engelliyorum ama dışarda bişey yapamıyorum . havaların ısınmasını bekliyorum dışarda daha fazla vakit geçirebilir umarım belki sizlerle de buluşabilirzi değişiklik olur hepimizin adına

yalnız nasıl çenem düşmüş patlıyacak bomba kıvamında geziyorum zaten. yazamadığım çok şey var daha bi ara yazatrım şimdi gitmem lazım[/QUOTE]

ya kıymet biz de öyle.. hamakta sallayıp uyutuyoruz dalınca yanıma alıyorum.. engin salonda yatıyo hala.. sabaha kadar memede.. yan yatmaktan kıpırdamadan yatmaktan kemiklerim içiçe geçmiş durumda.. naz da üstünü örtürmüyo.. tabi ben bi sağına bi soluna geçtiğim için sürekli (memede olmasından dolayı) bende örtemiyorum..

naz en çok kovalamaca oynayalım saklanbaç oynayalım derdinde.. ben onu kovalim o da kaçsn.. öyle panik yapıyoki kaçarken ya biyere çarpıyo ya düşüyo sonra ağla babam ağla.. oyuncaklarla oynuyoruz ama beraber oynarsak öyle tek başına oynamaz hanım.. en çok müzik manyağı.. sürekli uyanır uyanmaz başlıyo nay nay aç demeye yatana kadar öyle.. ben de istemiyorum öyle tv seyretsin.. tarçının müzik cd si var (görüntülü) ona takık milyonlarca kez seyrettik ama hala açsam bütün gün izler.. yemek yedirirken duck tv var bizde onu açıyorum (ki o kanala kılım hiç konuşma yok aslında hiç uygun değil ama başka türlü yediremiyrum) hava güzelse de öğleden sonraları çıkıyoruz şöyle bi yürüyüp markete gidiyoruz ekmek filan alıyoruz dönüşte parka uğruyoruz orası beni çok yoruyo :)) sürekli kaymak istiyo al kaydırağın başına koy hoop bitit tekrar tekrar tekrar!! salıncağa bindirsem inmek bilmiyo.. bide başka çocuklar mıncıklamak istiyo.. vs parktan hiç hoşlanmıyrum o yüzden.. ay aman allahım amma yazmışım :))

ya ben de istiyorum aslında şöyle yakın oturanlarla bi oyun grubu kuralım boşuna para vermeyelim.. toplanalım her hsonu.. yada hiçi duruma göre.. bence süper olur.. havalar da güzelleşiyo bazen evde toplanırız bazen dışarda.. hemen hemen hepsi tek çocuk ben yaşıtlarıyla büyümesini çok istiyorum..

sibel hamak küçük gelio demişsin
Hepsiburada.com : Bücürük Salıncak | Anne / Bebek / Çocuk
bak bu demirler var biz kullanıyoruz uzun sürede sığarlar bunlara

ah canım benimki salıncakta uyumuyo bildiğin bebek hamağı.. gerçi aldığm yere sordum sipariş üstüne yaparız dedi biraz büyüğünü almayı düşünüyorum.. ama işte bu çocuk nezamana kadar böyle hamakta sallancak bilmiyorumki..

kızlar ben yarın gidiyorum netbvarmı yokmu bilmiyorum orda haberiniz ola bi süre olmayabilirim n et varsa olurum tabi de

hadi bakalım hayırlı yolculuklar görüşmek üzere kendine ve turtaya iyi bak öpüldünüz..

güle güle gidin canan çok güzel ve eğlenceli vakit geçirirsiniz inş. Allaha emanet...

ctesi sabah altıda kalkmış biri olarak günaydın demek isterim üstelik sanki akşam çok erken yatmışız gecede aralıksız uyumuşuz gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…