o sadece uyku boyutu melikecim yoksa normal hayat için daha çok çok azı geçti ve dahi "daha ne gördük ki?"
tam cuma vakti kızlar
rabbim hasta olan bebelere acil şifalar versin
uyku sorunu olanlara deliksiz uyku , iştah sorunu olanlara iştah versin allahım. Annelere sabır ve dayanma gücü, kocalara da akıl fikir versin inş.
Herkesin gönlünden geçen tez zamanda gerçekleşsin inş. (amin)
tam cuma vakti kızlar
Rabbim hasta olan bebelere acil şifalar versin
uyku sorunu olanlara deliksiz uyku , iştah sorunu olanlara iştah versin Allahım. Annelere sabır ve dayanma gücü, kocalara da akıl fikir versin inş.
herkesin gönlünden geçen tez zamanda gerçekleşsin inş. (amin)
aman be tatlım gelince hepsi birden gelir çok geçmiş olsun kuzuma
ne zaman döneceğiz normal hayata konusuna 2 yorum geldi
canana göre çoğu gitti azı kaldı
bigeye göre azı gitti çoğu kaldı
geçmiş olsun fatma Allah şifa versin azra kuzusuna ve tüm hasta olan beblere inş.
kabus dolu bir akşam ve gece geçirdim... kızımın dudağının içi yara olmuş, dudağı uçuklamış, diş çıkartıyo, gribi tam geçmedi!! bide çişini yaparken felaket ağladı dün her defasında aç aç diye bezini çekiştirdi durdu.. biz nezaman iyileşip normal bi hayata dönücez acaba??
ah be kuzum ya çok geçmiş olsun sibel
idrar tahlili mi verseniz çişini yaparken ağladı deyince şimdi :18:
o sadece uyku boyutu melikecim yoksa normal hayat için daha çok çok azı geçti ve dahi "daha ne gördük ki?"
tam cuma vakti kızlar
Rabbim hasta olan bebelere acil şifalar versin
uyku sorunu olanlara deliksiz uyku , iştah sorunu olanlara iştah versin Allahım. Annelere sabır ve dayanma gücü, kocalara da akıl fikir versin inş.
herkesin gönlünden geçen tez zamanda gerçekleşsin inş. (amin)
uyku konusunda bizde çok muzdaribiz bu ara yani bayyaa süredir.biz yatmadan kesinlikle uyumuyo artık ayakta da sallanmıyo yatağa yatıyoruz yarım saat bazen 1 saat debelenerek dön o tarafa dön bu tarafa en sonunda sızıp kalıyo tabi arada hadi yat kızım gece kaç oldu artık uyuma vakti telkinler eşliğinde . tabi kızı uyuturken bizde uyuyakalıyoruz hiç bi işe yetişemez oldum. gündüz desen tamamen artık son raddede ya memede nadiren yada yattığ yerde sızar vaziyette uyuyakalıyo bu yüzden de genelde 1 kez nadiren 2 kez gündüz uykusu uyuyo ve bu uykular 20 dk ile yarım saat arası kesinlikle artmıyo ve gecenin körüünde uyuyo nasıl uykusunu alıyo anlamıyorum. ben manyak gibi dolanıyorum bütün gün depresif tatsız tutsuz bi insan haline dönüştüm. bu arada bizimki her yere iyice tırmanmaya başladı sandalyeden masaya, çekmecelere çıkıp tezgaha ermelere vs vs.
bu arada bizimki uzun kulağın gözünü kopardı bu aralık bebeleri çok vahşi sanırım şirin hanım sizinle ilgisi yok vidalı da olsaydı belki onu bile koparırlardı. şimdi burnuna takmış durumda onu çıkarmaya çalışıyo ısrarla :)
neyse kendinizi ii bakın Allaha emanet olsun.
pelin buhar makinası soruyodu kızlar kullanan memnun olan varsa isterseniz bi mesaj çekin..
biz de şimdi doktordan geldik.. dayanamadım kızı aldığım gibi doktora kontrole götürdüm.. o da sağolsun randevusuz iki hasta arası baktı.. iyikide götürmüşüm.. bademcikleri hep iltihaplanmış.. ağzında da af çıkmış (bu bağışıklık sisteminin artık hastalıkla başedememeye başlaması demekmiş aklınızda bulunsun) e gribide 10 günü geçti geçmiyo.. allahtan göğsünde kulağında vs. bişey yokmuş.. amaaa antibiyotike başlıcaz.. bu idrar yolunda bişey varsada iyi gelirmiş o yüzden idrar tahliline gerek yok ama alabilirseniz bakarız ama kızı zorlamayın dedi. zaten ağzı acıyo boğazı acıyo he bide diş çıkarıyo.. vs vs. allah tüm annelere kolaylık güç kuvvet tüm kuzulara sağlık versin..
çok sağol canım.. normal hayattan kastım hani hastalıksız günler yoksa öyle büyük beklentilerim yok henüz :))
size de geçmiş olsun sibel tez zamanda kurtulun inş.
geçmiş olsun kuzuma inşallah hemen atlatır yavrum
sisli puslu bir istanbuldan günaydın kızlar
günaydın cümleten
fatmacım dualarımız sizinle azra sultan tez zamanda atlatır inşallah
allahım beterinden esirge ve lütfen artık tüm kuzularımıza şifa ver
geçmiş olsun fatma
günaydın melike ün gecede yağmur yağdı biraz jhayret ettim aylarıdr ilk defa yağmur yağıyordu heh dedim bahar geliob galiba 10 dakika sonra lapa lapa kar başladı
şuan da dediğin gibi sisli puslu durgun bi hava var :44:
amin bige günaydın
biz deliksiz uyuduk dün 12 gibi yattık bugün 9-30da uyandık gece yağmur nisam hiiiç uyanmadı 3 gecedir uykusuzduk nasıl iyi geldi dinlenmişim
ah sorma melike bende aynı nası duş aldığımı bilemiyorum.. kıyamam zeynep kuzusuna ben de dayanamadım işten çıktım tam deliyim
çok geçmiş olsun fatmacım..
kabus dolu bir akşam ve gece geçirdim... kızımın dudağının içi yara olmuş, dudağı uçuklamış, diş çıkartıyo, gribi tam geçmedi!! bide çişini yaparken felaket ağladı dün her defasında aç aç diye bezini çekiştirdi durdu.. biz nezaman iyileşip normal bi hayata dönücez acaba??
sibel hamak küçük gelio demişsin
Hepsiburada.com : Bücürük Salıncak | Anne / Bebek / Çocuk
bak bu demirler var biz kullanıyoruz uzun sürede sığarlar bunlara
kızlar ben yarın gidiyorum netbvarmı yokmu bilmiyorum orda haberiniz ola bi süre olmayabilirim n et varsa olurum tabi de
kızlar ben yarın gidiyorum netbvarmı yokmu bilmiyorum orda haberiniz ola bi süre olmayabilirim n et varsa olurum tabi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?