günaydınnn herkes nasıl ben hastayım çok kötü grip oldum. cuma gelemedim çok kötüydüm .. paşama inşll bulaşmamıştır. ben uzak durmaya çalıştıkça o bana yapıştı arada hapşırıyoo ama inşill bulaşmamıştır.
herkes nasıl meralcim iyileşmenize çok sevindim. görüşemiyoruz artıkın işlerin yoğunluğundan
mina ve naz nasıl oldu bakamadım geçmişe
hasta olan bütün bebişlere acil şifalar diliyorum ..
herkese günaydıııınnnnnn
geldim evime ben
oğluşumun kontrolünü yaptırdım
neşe çok geçmiş olsun inşallah serumla beslenmeye gerek olmaz
bi şeyler daha okudum ve unuttum
nEŞECİM çok geçmiş olsun cnm
ah ah bu kuzular
yeminle yaaaa onlar hasta olmasın ben herşeyi çekerim
inş ilaçlar etkisini göstersinde biran önce toparlasın kuzum
oy maşallah nice ayları yılları olur inşallah..
ya sorma bige sabah ben de gördüm ama içimden bişey yazmak gelmedi kapatmışlar şimdi konuyu allah yardımcısı olsun ikisinin de bide kolum ağrımış diyo nası vurduysa artık.. bence ciddi olarak prof. destek alması şart..
ya ben normalde de çok fazla sinirli bi insanım.. zaten hamilelikten önce sinir ilacı filan kullanıyodum.. nazla baya bi törpülendi ama yinede içimde ne fırtınalar kopuyo anlatamam.. hele o 2 yaş 3 yaş dönemini düşünmek dahi istemiyorum.. bugün düşündüm valla işten çıkmakla iyi bişey yapmadım sanırım..
ayy aman allah korusun acil şifalar versin.. ayy naz da hep hayvanlarla. daha dün arkadaşın evindeydik kedisi var bi de aşıların zamanı geçmiş mıncık mıncık mıncıkladı.. bide tüy dökme mevsimi :s annemlerin bahcede kaplumbağa tavşan filan var.. bide öyle gördüğü kediyi köpeği sever.. bende mani olmuyorum hiç.. ben hayvan delisi olduğum için..
yaz bi gelsın hem bebeler hem bız bıraz daha rahatlıcaz ınş sibel,,onlarda haklı bı evın içinde hep aynı şeyler sıkılıyorlar,acısınıda bızden cıkarıyolar...hepımız aynı durumdayız,sabır lazım bıze
cook cok geçmiş olsun cok uzuldum canım ya,,umarım hemen gecer ve hastanelere gerek kalmaz...Rabbım yardımcınız olsunn
yıne annenın lafını dınlemeyen bır baba ve sonuç ortada..ben dersımı aldım valla babaya resti çekmek lazımmış bazı durumlarda,,yanı gerçekten bız bı şekılde hıssedıyoruz başımıza gelecegı....ınş cabucak gecer.
herkese günaydıııınnnnnn
geldim evime ben
oğluşumun kontrolünü yaptırdım
durumu gayet iyi
ilacımızı bir süre daha kullanmamızı istedi ama
alerji mevsimi ve kesersek yeniden başlama olasılığı yüksek dedi
12,500gr boyuda 80cm olmuş daktanımın
yaramazlık uyumama son sürat devam
ağlıyo şimdi ascık bakim ne istiyomuş paşam
siz nasılsınız yeğenlerim nasıl çok özledim sizi
bi yaramazlık yoktur herşey yolundadır inşallah
herkese günaydıııınnnnnn
Geldim evime ben
Oğluşumun kontrolünü yaptırdım
durumu gayet iyi
ilacımızı bir süre daha kullanmamızı istedi ama
alerji mevsimi ve kesersek yeniden başlama olasılığı yüksek dedi
12,500gr boyuda 80cm olmuş daktanımın
yaramazlık uyumama son sürat devam
Ağlıyo şimdi ascık bakim ne istiyomuş paşam
siz nasılsınız yeğenlerim nasıl çok özledim sizi
bi yaramazlık yoktur herşey yolundadır inşallah
güle güle ama tamamen çözemedim ŞİMDİ GİDECEKSİN BEBEĞİNİ ÖNCE ÖPECEKSİN OYUN OYNAYACAKSINIZ MAŞALLAH NAZAR DA DEĞMESİN SONRA UYUYACAKSIN SONRA GELECEKSİN BİZE MERHABA DİYECEKSİN DOĞRU DİMİ AFERİN BANA
canım çok geçmiş olsun inşallah geçmez kuzuya valla biz olalım onlar olmasın onların hastalığı daha çok mahfediyo insanı.. naz tam iyileşti diyorum ertesi gün yeniden grip oluyo..birazdan engin gelek tekrar doktora gidicez..
maşallah daktan paşaya nasılsın yasemin ben hastalıklarla boğuşmaktan doğru düzgün takip edemez oldumforumu..
Oyy oy maşallah tosum paşaya,hastamıydı yasemincim ilaç falan yazmışsın,
benimkininde 3-4 gündür burnu akıyorya başka bişeyi yok ama dr.götürsemmi diye düşünüyorum bugün
hoşbuldum dünürümhoşgeldin kuzum özledik seni maşallah paşama
ayyyynen
merhaba herkese hastalara tekrar geçmiş olsun
yasi hoşgeldin şekerim
bi bitse şu hastalıklar yaaaa(((
kıyamam güzel gözlüme e zamandır çekiyo yavrum
sağol selvercim
yerim onun o burnunu
ihmal etme alerjik bir durum olabilir bu aylarda götür doktora
biz şuan iyiyiz 2 aylıkken geçirdiğimiz bronşiolit yenilemişti 4 ay önce
yanlış ilaç kullanımıyla birlikte astıma çevirmeye başlamıştı gittiğimiz 2 doktor sayesinde
doktorumuzu değiştirdik
doktorumuz ilaçları değiştirdi rapor çıkardık 3 ay kullandık ilaçları çok şükür allahıma bişesi kalmadı kuzumun
alerjik aylar diye yine ksmedik ilaçları ama bir süre daha kullancaz
hoşbuldum dünürüm
bende sizi çok özledim
hoşbuldum bigemmmm
minam öyküm nasıl oldular?
naz kuzumda hasta olmuş yine(((
başka hasta yoktur inşallah ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum allahtan
öykü iyi ama mina hala tam iyileşemedi yasemin( neşe'nin meriç parazit kapmış (umarım yanlış hatırlamıyorumdur), fatma'nın azra grip olmuştu hatırladıklarım bu kadar (
selam herkese
yasemıncım hoşgeldin
aynen valla kızlar ya hastalıktan dokuluyoruz ya benım grıp ıyı oldu derken evın ıcınde nası olduysa cok feci üşütmüşüm sırtım karnım butun kemıklerım batıyo hıç halım yok,,cuma kayınvalıdem kaynım gorumcem gelıyolar nası heycanla beklıyordum gelmelerını kı şuan heycandan eser yok,,evı bı gorsenız herşey ustuste,banyolar odalar,çamaşırlar mutfak,,fakat benım kolum kalkmıyor kı,,azra desen ateşı gectı 2 sonra fakat burnu akıyo sureklı ve bu zmana kadar hıç olmadığı kadar huysuz,,herşeye ağlıyo ne ıstedığı bellı değil....offf dokulmuşum ıyıce ,,,artık ıyı haberlerle gelebılsek şuraya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?