2009 Aralık Anneleri

ilk günaydın benden olsun... nazın yine genzi tıkalı bütün gece ağladı durdu.. hey yarabbim niye iyileşmiyo bu çocuk anlamadım ben...hasta olmadı olmadı toptan oluyo..

Gunaydin aydimi aymadimi mechul ama saat besten beri uyanigiz umarim birazdan sizar hastalara allah sifa versin annelerede sabir ve guc

güanydın kızlar, hastalara toptan geçmiş olsun.uyku düzenlerini bende merak ediyorum nezaman düzelecek diye. ama hala umudum var

günaydınnn herkes nasıl ben hastayım çok kötü grip oldum. cuma gelemedim çok kötüydüm .. paşama inşll bulaşmamıştır. ben uzak durmaya çalıştıkça o bana yapıştı arada hapşırıyoo ama inşill bulaşmamıştır.

herkes nasıl meralcim iyileşmenize çok sevindim. görüşemiyoruz artıkın işlerin yoğunluğundan
mina ve naz nasıl oldu bakamadım geçmişe
hasta olan bütün bebişlere acil şifalar diliyorum ..

herkese günaydıııınnnnnn
geldim evime ben
oğluşumun kontrolünü yaptırdım
durumu gayet iyi
ilacımızı bir süre daha kullanmamızı istedi ama
alerji mevsimi ve kesersek yeniden başlama olasılığı yüksek dedi
12,500gr boyuda 80cm olmuş daktanımın
yaramazlık uyumama son sürat devam
ağlıyo şimdi ascık bakim ne istiyomuş paşam

siz nasılsınız yeğenlerim nasıl çok özledim sizi
bi yaramazlık yoktur herşey yolundadır inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah geçmez kuzuya valla biz olalım onlar olmasın onların hastalığı daha çok mahfediyo insanı.. naz tam iyileşti diyorum ertesi gün yeniden grip oluyo.. birazdan engin gelek tekrar doktora gidicez..

herkese günaydıııınnnnnn
geldim evime ben
oğluşumun kontrolünü yaptırdım

maşallah daktan paşaya nasılsın yasemin ben hastalıklarla boğuşmaktan doğru düzgün takip edemez oldumforumu..

neşe çok geçmiş olsun inşallah serumla beslenmeye gerek olmaz

bi şeyler daha okudum ve unuttum

nEŞECİM çok geçmiş olsun cnm
ah ah bu kuzular
yeminle yaaaa onlar hasta olmasın ben herşeyi çekerim
inş ilaçlar etkisini göstersinde biran önce toparlasın kuzum

teşekkür ederim arkadaşlar. dün çıktım mesajları bugün okudum. dün akşam kızımın ilacını içirmeyi başardım sabahta içti çok şükür. öğleden sonra izinliyim saat 3 te yine ilacı var. inşallah toparlanır yavrum. Rabbim hasta her bebişe şifa versin inşallah.

Oyy oy maşallah tosum paşaya,hastamıydı yasemincim ilaç falan yazmışsın,
benimkininde 3-4 gündür burnu akıyorya başka bişeyi yok ama dr.götürsemmi diye düşünüyorum bugün

hoşgeldin kuzum özledik seni maşallah paşama

ayyyynen

merhaba herkese hastalara tekrar geçmiş olsun
yasi hoşgeldin şekerim

bi bitse şu hastalıklar yaaaa(((
kıyamam güzel gözlüme e zamandır çekiyo yavrum

Oyy oy maşallah tosum paşaya,hastamıydı yasemincim ilaç falan yazmışsın,
benimkininde 3-4 gündür burnu akıyorya başka bişeyi yok ama dr.götürsemmi diye düşünüyorum bugün

sağol selvercim
yerim onun o burnunu
ihmal etme alerjik bir durum olabilir bu aylarda götür doktora
biz şuan iyiyiz 2 aylıkken geçirdiğimiz bronşiolit yenilemişti 4 ay önce
yanlış ilaç kullanımıyla birlikte astıma çevirmeye başlamıştı gittiğimiz 2 doktor sayesinde
doktorumuzu değiştirdik
doktorumuz ilaçları değiştirdi rapor çıkardık 3 ay kullandık ilaçları çok şükür allahıma bişesi kalmadı kuzumun
alerjik aylar diye yine ksmedik ilaçları ama bir süre daha kullancaz
hoşgeldin kuzum özledik seni maşallah paşama
hoşbuldum dünürüm
bende sizi çok özledim
ayyyynen

merhaba herkese hastalara tekrar geçmiş olsun
yasi hoşgeldin şekerim

hoşbuldum bigemmmm

minam öyküm nasıl oldular?
naz kuzumda hasta olmuş yine(((
başka hasta yoktur inşallah ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum allahtan

öykü iyi ama mina hala tam iyileşemedi yasemin ( neşe'nin meriç parazit kapmış (umarım yanlış hatırlamıyorumdur), fatma'nın azra grip olmuştu hatırladıklarım bu kadar (

eda hanım sizin uzun kulakları da gönderdim...
nazan hanım sizin uzun kulak geri dönmedi hala....kargoda dağıtıcıda diyo hala..umarım kaybolmaz....

bigecim adresi olmayanlar var canım hala,onlardan bi haber alabilirsen canım iyi olur...bende 6 kişi daha var adresi olan uzun kulak göndereceğim,
16 kişiye yolladık,1 tanesi geri geldi kargoda..

öykü iyi ama mina hala tam iyileşemedi yasemin ( neşe'nin meriç parazit kapmış (umarım yanlış hatırlamıyorumdur), fatma'nın azra grip olmuştu hatırladıklarım bu kadar (

çabucak iyileşirler inşallah ya
kara kışta hasta olmadık baharda döküldük resmen
allah beterinden korusun dermansız dert vermesin

selam herkese
yasemıncım hoşgeldin
aynen valla kızlar ya hastalıktan dokuluyoruz ya benım grıp ıyı oldu derken evın ıcınde nası olduysa cok feci üşütmüşüm sırtım karnım butun kemıklerım batıyo hıç halım yok,,cuma kayınvalıdem kaynım gorumcem gelıyolar nası heycanla beklıyordum gelmelerını kı şuan heycandan eser yok,,evı bı gorsenız herşey ustuste,banyolar odalar,çamaşırlar mutfak,,fakat benım kolum kalkmıyor kı,,azra desen ateşı gectı 2 sonra fakat burnu akıyo sureklı ve bu zmana kadar hıç olmadığı kadar huysuz,,herşeye ağlıyo ne ıstedığı bellı değil....offf dokulmuşum ıyıce ,,,artık ıyı haberlerle gelebılsek şuraya(

hoşbuldum diyemedim bian
çok geçmiş olsun fatmam yaaa(((
e nasıl hazırlancan şimdi o halde :26:

benimde k.validem k.pederim görümcemler çocukları filan gelebilirler
cuma akşamından pazar akşamına kadar burada kalacaklar gelirlerse
havanın durumuna bağlı gelip gelmeyecekleri
perşembeden haber vercekler gelirlerse
ben bugünden başladım topla düzenle operasyonuna

hepimiz mayıştık galiba ses seda yok ben bugün acayip yedim şu anda da yemekçiyi bekliyorum tatlı getirecekmiş

bige hiç sesi çıkmadı herşey yolunda dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…