selam sevgi naber? yiğit nasıl?
günaydın kızlar..
Hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..
Hiç keyfim yok.. Sebebi tabiki naz!!! Hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..
öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:
sanırım bu dönemde bütün çocuklar aynı oluyo h.sonunu iple çekiyorum daha çok vakit geçirmek için ama 2 günde sinir krizi kıvamına geliyorum istemediği olduğu zaman sürekli ağlıyarak yaptırmaya çalışıyo en sevmediğim en kınadığım çocuk tipi başıma geldi zaten yemek konusu ayrı bi sorun uyutma ayrı bi sorun ve buna banyoda eklendi artık yıkanmak istemiyo bebekken sesi çıkmayan çocuk artık avaz avaz ağlıyo allahım benimi sınıyosun diyorum bazen sanırım bu durumlara alışmamız gerekecek bizi daha zor 2-3 yaş inat dönemi bekliyo sabır sabır sabır annelik buymuş sabır
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/433368-kizlar-yardim-edin-oglumu-cok-dovuyorum.html#post18505171
içiniz şişecek ama belki birinizin bir kelamı işe yarar
selam kızlar sonunda izin bitti ve tilki gene kürkçü dükkanına döndü ne yazıkki. Kızıma doyamadan kendimi gene burada buldum. Evde olanlar nolur bugünlerin kıymetini bilin çok zor ayrılıp çalışmak.
Istanbuldaydık hafta sonu kayınvalidemlerde ama gezemedik. Eve kapandık durduk yağmur yüznden. 4,5-5 saatlik yolculuk yaptı kızım ilk defa yinede iyi dayandı.şimdilik iyiyiz diğer izinlerimi iple çekiyorum 70 gün daha iznim var allahtan. 3 yıldır kullanmayınca bölee oluo:90:
Sizde ne var ne yok herkez iyimi. Geçmişe bakamıyorum işler birikmiş haliyle
Tülay tÜlay sobe
seni bekliyom sabahdan bu yana
para ya bakarmısın benden gitti görünüyor şubeyede sordum işlemde sıkıntı yok gitmiş dediler
keşke daha önce uyarsaydın cnm yaaaaaaaaaa
inan çok üzüldüm
canım benim inan önemli deil bi aksilik olduğunu düşündüm zaten. Ii oldu önce yollamadın yoksa izinde yerdimgelmiş msj geldi cebime şimdi. Saol canım kesene bereket
canım benim inan önemli deil bi aksilik olduğunu düşündüm zaten. Ii oldu önce yollamadın yoksa izinde yerdimgelmiş msj geldi cebime şimdi. Saol canım kesene bereket
canım ben de kaç gündür seni bekliyorum kargoyla yollamıştım sorun yok değil mi
selamlaar herkesee. Ya benim kuzum hasta oldu dün geceden beri uykusundan kusarak uyanıyor sabahta ishal başladı. Tabii hemen doktora gayta verdik sonucunda parazit çıktı. Ilaç verdi doktor beş gün kullanın inşallah kesilir yoksa damar yoluyla tedaviye başlamak zorunda kalırız dedi. Gece hiç uyumadı saat 1 den beri uyuyor şu an. çok şükür kusmamış. Umarım ilaç iyi gelirde hastaneye yatmaya falan gerek kalmaz.
aman geçmiş olsun tatlım kıyamam kuzuma halsiz düşmüştür hemen düzelir inşallah
öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/433368-kizlar-yardim-edin-oglumu-cok-dovuyorum.html#post18505171
içiniz şişecek ama belki birinizin bir kelamı işe yarar
sanırım bu dönemde bütün çocuklar aynı oluyo h.sonunu iple çekiyorum daha çok vakit geçirmek için ama 2 günde sinir krizi kıvamına geliyorum istemediği olduğu zaman sürekli ağlıyarak yaptırmaya çalışıyo en sevmediğim en kınadığım çocuk tipi başıma geldi zaten yemek konusu ayrı bi sorun uyutma ayrı bi sorun ve buna banyoda eklendi artık yıkanmak istemiyo bebekken sesi çıkmayan çocuk artık avaz avaz ağlıyo allahım benimi sınıyosun diyorum bazen sanırım bu durumlara alışmamız gerekecek bizi daha zor 2-3 yaş inat dönemi bekliyo sabır sabır sabır annelik buymuş sabır
selamlaar herkesee. ya benim kuzum hasta oldu dün geceden beri uykusundan kusarak uyanıyor sabahta ishal başladı. tabii hemen doktora gayta verdik sonucunda parazit çıktı. ilaç verdi doktor beş gün kullanın inşallah kesilir yoksa damar yoluyla tedaviye başlamak zorunda kalırız dedi. gece hiç uyumadı saat 1 den beri uyuyor şu an. çok şükür kusmamış. umarım ilaç iyi gelirde hastaneye yatmaya falan gerek kalmaz.
yaz bi gelsın hem bebeler hem bız bıraz daha rahatlıcaz ınş sibel,,onlarda haklı bı evın içinde hep aynı şeyler sıkılıyorlar,acısınıda bızden cıkarıyolar...hepımız aynı durumdayız,sabır lazım bızegünaydın kızlar..
hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..
hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..
cook cok geçmiş olsun cok uzuldum canım ya,,umarım hemen gecer ve hastanelere gerek kalmaz...Rabbım yardımcınız olsunnselamlaar herkesee. ya benim kuzum hasta oldu dün geceden beri uykusundan kusarak uyanıyor sabahta ishal başladı. tabii hemen doktora gayta verdik sonucunda parazit çıktı. ilaç verdi doktor beş gün kullanın inşallah kesilir yoksa damar yoluyla tedaviye başlamak zorunda kalırız dedi. gece hiç uyumadı saat 1 den beri uyuyor şu an. çok şükür kusmamış. umarım ilaç iyi gelirde hastaneye yatmaya falan gerek kalmaz.
inşallah canım yaa. bu parazitin rezervi evcil hayvandan ya da insandan geçermiş. ama çocuk kreşe falan giden bir çocuk değil ki. geçen bi arkadaşın evinde tavşan vardı ben ne kadar müdahale etmeye çalıştıysamda babası sevdirdi mıncıklattı e sonrasında eller hemen ağıza. bi de tavşanı yeni almışlar kafesi falan yoktu kakasını kimbilir nerelere yaptı. o da geldi benim kızımı buldu. öyle tahlmin ediyorum. çok şükür şu an keyfinde birşey yok. hemen gittik çünkü doktora. ooof onlar hasta olmasıda biz olalım yaa. Rabbim bütün bebeklere şifa versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?