2009 Aralık Anneleri

selam sevgi naber? yiğit nasıl?

saol bige yiğit ii şükür dün döndük haftasonu eşimin ailesinin yanındaydık oğluş evini çok özlemiş kıyamam eve geldi her odaya girio sevinç çığlıklarıyla heryere cici yapıo kıyamam
umut nasıl yaramaz umut:))

günaydın kızlar..

Hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..

Hiç keyfim yok.. Sebebi tabiki naz!!! Hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..

valla canım keşke yardımım dokunsa hepimiz aynıyız tatlım

öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:

nice 16 aylara 16 yaşlara inşallah

zeynep te çok fena inşallah geçici bir durumdur banyo işini ben bebekle çözdüm eline oyuncak bebek veriyorum hem onu hem bebeği yıkıyorum 1-2 mızırdandı şimdi çok mutlu çıkmak istemiyor

kapatılmış açamadım ama konuyu anladım okumadan perişan oldum offffffffff

SELAM kızlar sonunda izin bitti ve tilki gene kürkçü dükkanına döndü ne yazıkki. kızıma doyamadan kendimi gene burada buldum. evde olanlar nolur bugünlerin kıymetini bilin çok zor ayrılıp çalışmak.

istanbuldaydık hafta sonu kayınvalidemlerde ama gezemedik. eve kapandık durduk yağmur yüznden. 4,5-5 saatlik yolculuk yaptı kızım ilk defa yinede iyi dayandı.şimdilik iyiyiz diğer izinlerimi iple çekiyorum 70 gün daha iznim var allahtan. 3 yıldır kullanmayınca bölee oluo:90:

sizde ne var ne yok herkez iyimi. geçmişe bakamıyorum işler birikmiş haliyle

Tülay tÜlay sobe
seni bekliyom sabahdan bu yana
para ya bakarmısın benden gitti görünüyor şubeyede sordum işlemde sıkıntı yok gitmiş dediler
keşke daha önce uyarsaydın cnm yaaaaaaaaaa
inan çok üzüldüm

Son düzenleme:

izindemiydin ne güzeeeeeeeeeeeellll
evet bende evde olmayı çok seviyorum
70gün izin hııııııı süper
bende 20var:2:

CANIM BENİM inan önemli deil bi aksilik olduğunu düşündüm zaten. ii oldu önce yollamadın yoksa izinde yerdimgelmiş msj geldi cebime şimdi. saol canım kesene bereket

canım benim inan önemli deil bi aksilik olduğunu düşündüm zaten. Ii oldu önce yollamadın yoksa izinde yerdimgelmiş msj geldi cebime şimdi. Saol canım kesene bereket

canım ben de kaç gündür seni bekliyorum kargoyla yollamıştım sorun yok değil mi

selamlaar herkesee. ya benim kuzum hasta oldu dün geceden beri uykusundan kusarak uyanıyor sabahta ishal başladı. tabii hemen doktora gayta verdik sonucunda parazit çıktı. ilaç verdi doktor beş gün kullanın inşallah kesilir yoksa damar yoluyla tedaviye başlamak zorunda kalırız dedi. gece hiç uyumadı saat 1 den beri uyuyor şu an. çok şükür kusmamış. umarım ilaç iyi gelirde hastaneye yatmaya falan gerek kalmaz.

aman geçmiş olsun tatlım kıyamam kuzuma halsiz düşmüştür hemen düzelir inşallah

aman geçmiş olsun tatlım kıyamam kuzuma halsiz düşmüştür hemen düzelir inşallah

inşallah canım yaa. bu parazitin rezervi evcil hayvandan ya da insandan geçermiş. ama çocuk kreşe falan giden bir çocuk değil ki. geçen bi arkadaşın evinde tavşan vardı ben ne kadar müdahale etmeye çalıştıysamda babası sevdirdi mıncıklattı e sonrasında eller hemen ağıza. bi de tavşanı yeni almışlar kafesi falan yoktu kakasını kimbilir nerelere yaptı. o da geldi benim kızımı buldu. öyle tahlmin ediyorum. çok şükür şu an keyfinde birşey yok. hemen gittik çünkü doktora. ooof onlar hasta olmasıda biz olalım yaa. Rabbim bütün bebeklere şifa versin inşallah..

neşe çok geçmiş olsun inşallah serumla beslenmeye gerek olmaz

bi şeyler daha okudum ve unuttum

nEŞECİM çok geçmiş olsun cnm
ah ah bu kuzular
yeminle yaaaa onlar hasta olmasın ben herşeyi çekerim
inş ilaçlar etkisini göstersinde biran önce toparlasın kuzum

Son düzenleme:

güle güle ama tamamen çözemedim ŞİMDİ GİDECEKSİN BEBEĞİNİ ÖNCE ÖPECEKSİN OYUN OYNAYACAKSINIZ MAŞALLAH NAZAR DA DEĞMESİN SONRA UYUYACAKSIN SONRA GELECEKSİN BİZE MERHABA DİYECEKSİN DOĞRU DİMİ AFERİN BANA

Son düzenleme:
öyküm bugün tam 16 aylık oldu:92:

oy maşallah nice ayları yılları olur inşallah..

ya sorma bige sabah ben de gördüm ama içimden bişey yazmak gelmedi kapatmışlar şimdi konuyu allah yardımcısı olsun ikisinin de bide kolum ağrımış diyo nası vurduysa artık.. bence ciddi olarak prof. destek alması şart..

ya ben normalde de çok fazla sinirli bi insanım.. zaten hamilelikten önce sinir ilacı filan kullanıyodum.. nazla baya bi törpülendi ama yinede içimde ne fırtınalar kopuyo anlatamam.. hele o 2 yaş 3 yaş dönemini düşünmek dahi istemiyorum.. bugün düşündüm valla işten çıkmakla iyi bişey yapmadım sanırım..

ayy aman allah korusun acil şifalar versin.. ayy naz da hep hayvanlarla. daha dün arkadaşın evindeydik kedisi var bi de aşıların zamanı geçmiş mıncık mıncık mıncıkladı.. bide tüy dökme mevsimi :s annemlerin bahcede kaplumbağa tavşan filan var.. bide öyle gördüğü kediyi köpeği sever.. bende mani olmuyorum hiç.. ben hayvan delisi olduğum için..

naz'lı bir gün...

- sabah 07:30 da kalkılır..
- yatakta emişilir öpüşülür cilveleşilir..
- altımız değişir (bin bir güçlükle) üstümüz giyilir(ikibin bir güçlükle) saçlarımız taranır(zoraki) yüzümüz yıkanır(muslugu kapattırmaz ağlar, sabunları ister vs.)...
- tv açılır (müzik) naz onunla oyalanırken anne hızlı hızlı kahvaltı hazırlar.. (ara ara naz gelir bacaklarına sarılır anne odaya geçer onunla nay nay yapar koşarak mutfağa gider yumurtayı soyar tekrar salona gelir nay nay yapar koşarak mutfağa gider ıhlamur kaynatır naz mızırdar ağlar kucak ister vs.)
- naz koltuğuna oturur duck tv açılır kahvaltı yedirilmeye çalışılır.. naz tabağı tekmeler kaşığa vurur elini tabağa daldırır ağzındakileri püskürtür ağlar ağzındakini geri çıkarır anne ayy bak pisi pisi gezmeyemi gidiyomuş diye dikkatini dağıtarak hiç olmazsa kahvaltının yarısını yedirmeye çalışır..
- tv kapanır suyumuz ve vitaminimiz içilir..
- anne bi yandan mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkamaya bi yandan kendisine yiyicek iki lokma bişey hazırlamaya çalışır.. (kimi zaman başarır kimi zaman pes eder çünkü naz annenin kucağından inmemektedir)
- naz la beraber dişler fırçalanır..
- oturulup saat 10:30 a kadar oyuncaklarla oynanır..
- naz sallanarak uyutulmaya çalışılır.. kimi zaman 15 dk kimi zaman 45 dk sallanarak uyur.. (kimi zaman hamağa dahi koyamazsınız kendini attırır yıkar ortalığı)

(hamağa yatırma ayrı bir merasimdir şebeklikler yapılır türlü oyunlarla kandırılırak yatırılır ve sallanmaya başlanır)

- yaşasın naz uyumuştur ve 1 saat vaktiniz vardır..... ortalığımı toplasam.. yok yok kahvaltı sofrasını kaldıriim.. hımm kızın çorbası yok onu yapim.. yok yok akşama yemek yok onu ya ütü?? dinlensemmi vs derken kız zaten uyanır.. :))
- emişilir.. öpüşülür sarılınır... tv açılır.. (çizgi film) naz onunla oyalanırken yada anne oyalanıyo diye avunurken kızın yemeğini ısıtır..
- bu sefer değil yarısı çeyreğini yese yine razıdır ama ı ıhhh.. değil duck tv eve ördek dolsa yine yemez yine yemez..
- altımız değişir..(bin bir güçlükle çünkü altı açılan naz ayağa kalkıp kaçmakta ve altını kapattırmama konusunda ısrarcı olmaktadır)

(he bu arada kahvaltı sonrası etrafı temizlemek uzuuuun bi zaman almıştır peluş halının içinden anne saçına kadar kahvaltı içindedir..)

- beraber biraz daha tv izlenir.. sonra kapatılır.. akşam 16:30 a kadar oyunlar oynanır.. saklambaç kovalamaca müzik oyuncak... (mızırdama ve ağlama eşliğinde çünkü herşeyden her an sıkılmakta ve değişiklik istemektedir.. bir evin içinde iki kişi ne kadar değişik şeyle oynayıp değişik şey yapabilirki??!!)

(fark ettiyseniz anne öğle yemeği yememektedir çünkü kızı izin vermemektedir) wc ye olurki girerse deli gibi ağlayıp kendini yerlere fırlatmaktadır..)

..... arkası yarın..................

günaydın kızlar..

hoşgeldin meral geçmiş olsun ikinize de..

hiç keyfim yok.. sebebi tabiki NAZ!!! hiçbişey yemiyo bi saniye beni bırakmıyo hayata küstürdü valla 20 günde beni..
yaz bi gelsın hem bebeler hem bız bıraz daha rahatlıcaz ınş sibel,,onlarda haklı bı evın içinde hep aynı şeyler sıkılıyorlar,acısınıda bızden cıkarıyolar...hepımız aynı durumdayız,sabır lazım bıze
cook cok geçmiş olsun cok uzuldum canım ya,,umarım hemen gecer ve hastanelere gerek kalmaz...Rabbım yardımcınız olsunn

yıne annenın lafını dınlemeyen bır baba ve sonuç ortada..ben dersımı aldım valla babaya resti çekmek lazımmış bazı durumlarda,,yanı gerçekten bız bı şekılde hıssedıyoruz başımıza gelecegı....ınş cabucak gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…