2009 Aralık Anneleri

günaydın bigecim
amiiiiin inşallah tüm hastalay iyileşir biran önce

herkese günaydıııınnnnnn
sağlık ocağından geliyorum
kan aldılar tetanoz aşımı vurdular tarttılar ölçtüler biçtiler gönderdiler eve
aşıyı yaparken hiç anlamadım ama hafif bi ağrı başladı şimdi :96:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz kızlar..

kendi rekorumuzu kırdık tam 55 dakikadır aralıksız nazı sallıyorum kollarım koptu... uyudu sonunda ve aşağıdaki dükkanda tadilat başladı matkap sesi eğer uyanırsa şuracıkta bayıliciimm..

çokı geçmiş olsun sibel. bir an önce atlatın şu hastalıkları da sende kuzuda feraha çıkın inş.

sanada geçmiş olsun portakal hanımın ve daktanın anası:) çok ağrın olursa hfif bi buz kompresi yap aşı yerine ii gelir

ebru nasılsın canım evde misin bugün , nasıl gidiyor iş hayatı memnun musun yerinden canberk nasıl resim eklesene ne zamndır görmüyoruz paşayı

Merhabalar herkese öğlen arası eve geliyorum ya bir bakayım dedim ama kimsecikler yok. İyice sessizleşmiş burası ben de artık katılamıyorum akşamları okuyorum ama cevap yazamıyorum kimselere artık fazla zaman ayıramıyorum maalesef aslında işyerinden girebilsek super olacak ama ptt gov tr den başka adres acmıyor ki zıkkım.
Hasta olan bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun. Canberk de geçen hafta nezle oldu ama şükür ki sadece burun akıntısıyla atlattık benden geçti ona da. Bunun dışında keyfi yerinde yalnız acaip derecede tv düşkünlüğü oluştu gündüz hiç açmıyoruz artık ama kıyamet kopuyor bütün gün kumanda elinde tv nin düğmelerine basıp duruyor arkadan kapıtıyoruz saplantı oldu iyice.
Zaten bir tv bir de mutfak saplantımız doyuramıyoruz bir türlü iştahlı olması çok güzel tabii ki ama obez olmasını da istemem baba öyle çünkü şu an gerçi o yemeye hiç kilo almıyor ama ilerde ne olur bilmem sağlıkları yerinde olsun da.
Ben de perşembe günü spora başlıyorum emzirmeyi bıraktıktan sonra böyle oldu sanırım üç kilo aldım bir anda korkunç görünüyorum verdiğim kiloları aldım üzerine üç kilo daha aldım veririm inşallah yoksa durum vahim yani.
Vaktim geliyor hadi ben kaçtım hepinizi ve bebekleri öpüyorum herkese selamlar.

ebru nasılsın canım evde misin bugün , nasıl gidiyor iş hayatı memnun musun yerinden canberk nasıl resim eklesene ne zamndır görmüyoruz paşayı

Kıymetciğim şu anki yerim çok çok şükür ki iyi yedi dört çalışıyorum öğlen de eve geliyorum bir saat iyi burası bir derdim yok yani taşınma durumu var iş yerinin başakşehire ama o zaman ben de taşınmayı düşünüyorum burayı kiraya verip oranın çok yakınında bir ev kiralayacağım öğlen arası oğlumu görmemin değeri paha biçilemez çünkü.
Foto eklerim bir ara fırsat olursa. Sizler de iyisiniz okuduğum kadarıyla dediğim gibi okuyup kaçıyorum genelde şu dönem. Zeyno kuzusu da maaşallah çok büyüdü yaramazlıklara da devam di mi. face den takip ediyoruz fotolarını

Sibelciğim şimdi okudum çok geçmiş olsun Naz a canım yaa grip değilse neymiş yani grip virüslerinin yaptığı bir arıza işte başka ne olabilir ki onun da mucize bir çözümü yok ne yazık ki kendi bağışıklık sisitemi yenecek bir süre sonra işte inşallah bir an önce geçer daha fazla yıpratmaz kuzumu.

Ameliyat için de hayırlısı olsun inşallah umarım son olur ve kesin çözüm olur.

af buyur bacım ben daha yarın geldim mardin'den anlamaz

fazla ağrımaz inşallah buz koy azıcık benim kolum kalkmıyordu vurdukları gün

sağol kıymet ağrıyo buzum yoktu dondurucuda koydum kalıpla şimdi
kolonyalı pamuk koyuyorum buz olana kadar arada

geçmiş olsun canberkimede ebrucum
haktanda canberk gibi doymayanlardan
sürekli yeme ihtiyacı duyuyo çocuk
allahtan aburcubur değil yedikleri
annem buna para yetiremezsiniz bi işe daha gir diyo kocişe

keşke işten girebilsen ebru valla iyiden iyiye tenhalaştı buralar(((

yazın daha kolay kilo veriliyo
sebze ağırlıklı beslenip daha çok su tükettiğimiz için
bide spor yaparsan kolayca verirsin kilonu takma kafana

af buyur bacım ben daha yarın geldim mardin'den anlamaz

fazla ağrımaz inşallah buz koy azıcık benim kolum kalkmıyordu vurdukları gün

inşallah daha fazla ağrımaz dediğin gibi
benim nerdeyse 10 gün ağrımıştı yeri haktandayken
üzerine hiç yatamamıştım o kolumun
ama çok sallamıştım kolumu o zaman
şimdi sallamamaya dikkat ediyorum tabi haktan'ın izin verdiği müddetçe

tamam canım,berna soyismini bilmiyorum onun yok adresi,burcu 24.5,adresi yok,hande adresi yok...

naza, canberke, azraya ve hasta olan tüm bebeişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. bahar fena vurdu hepimizi yaa.

yaseminim sana da geçmiş olsun kuzum inşallah ağrın artmaz. kıpırdak portakalımla daktanımı da öpüyorum.

bige naber canım haylaz umudum nasıl?

benimkiler de iyileşemediler bir türlü. saat 4 de randevu aldım doktora gidicez bakalım. berkayın öksürüğü iyice kötüledi hırıltılı hırıltılı. inşallah göğsünde ve ciğerlerinde birşey yoktur. bir de emziği bıraktırıyorum huysuzluk ve uykusuzluk aldı gidiyor bizi. memmeemm memmeem diye kendini paralıyor.

işler felaket yoğun bu ayı da atlatsak biraz nefes alıcaz inşallah. gerçi sonra da evde tadilat başlayacak. hiç oh deyip dinlenmek yok valla.

hepinizi öpüyorum ve tekrar kara kaplı dosyalarıma gömülüyorum.

he he berkay da korkuyor süpürgeden 3 çeşit süpürge var evde şarjlı dahil hepsinden korkuyor. köşe bucak kaçıyor.

sağol müzeyyenim sizede geçmiş olsun
hala düzelmedimi yavrularım yaa(((
götür doktora geçe bırakma tabi
polen ayları alerjik aylar ya hırıltılar nezleler kolgeziyo ortalıkta((
tüm hastalarımız hemen iyileşir inşallah

tamam canım,berna soyismini bilmiyorum onun yok adresi,burcu 24.5,adresi yok,hande adresi yok...

bernaya sanırım canan gönderecekti
24.5 burcuya ulaşırız
ama handeye nasıl ulaşırız onu bilmiyorum

müzeyyencim tekrar tekrar geçmiş olsun inşallah iyi şeyler söylüyordur şu an doktorlar

umut memeye yapışık bir hayat sürüyor yakında amuda bile kalkacağından korkuyorum meme uğruna öyle yamuk yumuk emiyor onun dışında çok şükür

geçmiş olsun canm ya inş. ii haberlerle dönersiniz doktordan. yavrucaklar bu kış perişan oldular ya Allah beterinden saklasın

zeynep her yere tırmanma ve tutunabildiği yerlerde sallanma işlerine itina ile devam ediyo. yarım saat önce olacağı buydu ki sehpadan halının üstüne sert bi düşüş yaşadı. sonra da uyuyakaldı.(düşmekten kaynaklı değildir merak etmeyin zamanı gelmişti zaten) bakalım kalkınca yine aynı şeyi yapacak mı:) yani erkek çocuğu olsa bi nebze tamam yapar diycem fıtratında var diye ama kız dediğin narin olur (ama anası öyle değil:)) hoplayıp zıplamaz arabayla oynamaz topla oynmaz dimi yoook arkadaşların erkek çocuklarını bile pes ettiriyo pısıp kalıyolar Allah sonumuzu hayreylesin .zeynebin maceraları devam edicek....

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için.
berkayın boğaz kızarıklığı ve önceki enfeksiyondan kalan birikinti varmış. balgam sökücü verdi. ayberkin de kulağı tamamen iyileşmiş gözüküyor ama onda da balgam ve uzun süren enfeksiyondan geniz eti büyümüş biraz.
bu da kulak enfeksiyonun tekrarlaması için risk oluşturuyormuş.
yatarken içilecek bir geniz açıcı verdi. inşallah küçülür de tekrarlamaz kulak iltihabı.
çok şükür yine ikisinin de ciğerlerde göğüste birşey yok.
ikisi de kilo vermişler aman olsun iyi olsunlar da toparlarlar diye şükrediyorum yine de.
emziği bıraktırmaya çalışıyorum çok zorluyor dedim 2-2,5 yaşına kadar verebilirsin dedi.
ama benimki uyuduğu sürece ağzından çıkarmıyor o olmayınca hiç uyumuyor deyince o zaman bıraktır tamamen dedi.
diş çürümesi, enfeksiyonlar, uyku bozuklukları v.s. bir sürü şeye sebep olabiliyor dedi.
allah yardımcımız olsun doktora gidip gelirken bile yollarda memmem memmem diye bağırdı durdu. gelen geçen bakıyor millet de bu kadar şevkle anne memesi istediğini sanacak sıpanın.

ilaçlar ii gelirde kuzularda rahatlarlar inş. geçmiş olsun tekrra

bende kesmek istiyodum emzikten çok bağlandı bizimki de tersine gündüz ağzından çıkmıyo gece emmiyo bi süredir uyuyunca pıt atıyo ağzından. bizim doktorda 2 yaşına kadar dvam edebilirsin demişti. ama dediğin gibi yere düşüyo her yere sürüyolar hooop ağza derken enfeksiyona davetiye çıkıyo. yeğenim çok çekmişti o yüzden . ama memeden kesmeden emziği kesmek pek akıllıca olmıycak sanırım amaan bilmiyorum kafam karıştı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…