günaydın herkese
yine şifa dilekleriyle başlayalım güne ve artık bugün işe yaramasını umalım
herkese geçmişler olsun
şirin dün yarım yamalak gördüm mesajını cevaplayamadım
kimlerin adresi yok buraya yazarsan en azından girdiklerinde gönderirler adreslerini...diye umuyorum çünkü muhtemelen bende telefonları falan da yoktur dolayısıyla burası dışında ben de ulaşamam
ah kızlar ahh bugün saat 1 de evden çıktık doktora gittik geldiğimizde saat 7 diydi düşünün yani..
bütün gün istanbul cerrahi hastanesindeydik.. önce göz doktoruna gittik.. damla filan damlatıp iyice muayene etti.. bozukluk var mı şaşılık kayma vs. çok şükür maşalah o tarz bişi yok ama gözyaşı kanalıyla ilgili kesinlikle ameliyat dedi ve 2 yaşına geçmemesi gerekiyor operasyon için dedi( bukb sefer bildiğiniz ameliyat olcak genel anestezi filan.. tüp takılcak..
20 günü geçti gribiz biliyosunuz o yüzden de ordaki çocuk doktoruna gittik.. kan tahlili istedi.. yıktı tabi bizimki hastaneyi.. demirimiz çok düşük çıktı..( demek ondan kağıt yiyip duruyo kuzu.. ama gribe dair bişi çıkmadı.. doktar dediki grip diyebilmem için ateş ve ağrı olması lazım dedi nazda ikiside yok.. infulanza testi yaptılar ordada bişi çıkmadı.. antibiyotiğe gerek yok dedi.. uzayan bi soğuk algınlığı dedi..
kbb ye gittik.. kulağına filan vuran bişi yok.. ama gribi geçsin diye bi torba ilaç yazdı..
yani şimdi neyimiz var ben anlayamıyorum.. gece tıkanıyo burnu ememiyo uyuyamıyo ağlıyo.. gündüz sürekli hapşırıyo salya sümük.. öksürüyo hafif geniz akıntısı var.. boğaz kıpkırmızı.. ee grip te değilmiş ne yani??
günaydın bigecim
amiiiiin inşallah tüm hastalay iyileşir biran önce
herkese günaydıııınnnnnn
sağlık ocağından geliyorum
kan aldılar tetanoz aşımı vurdular tarttılar ölçtüler biçtiler gönderdiler eve
aşıyı yaparken hiç anlamadım ama hafif bi ağrı başladı şimdi :96:
ebru nasılsın canım evde misin bugün , nasıl gidiyor iş hayatı memnun musun yerinden canberk nasıl resim eklesene ne zamndır görmüyoruz paşayı
How can I tell if my toddler has nasal allergies or just a cold?
Because the symptoms of nasal allergies are much like cold symptoms runny nose, watery eyes, cough, nasal congestion, sneezing it can be tough to tell the difference. There are some telltale signs of allergies, though. Ask yourself the following questions:
Does it seem like your toddler always has a cold? Colds usually wind down in a week to ten days; allergies don't.
Is your toddler's nose always stuffy or running?
Is she constantly wiggling, wiping, or pushing her nose up in what doctors call the allergic salute?
Is the mucus that drains from her nose clear and thin (as opposed to yellow or greenish and thick)?
Does she seem to sneeze a lot?
Are her eyes itchy, red, and watery?
Does the skin under her eyes look dark or purple or blue what doctors call allergic shiners?
Does she breathe through her mouth?
Does she have a dry cough?
Is her skin irritated or broken out in an itchy red rash?
If you answered yes to one or more of these questions, there's a good chance your toddler is allergic to something in her environment. Kids with nasal allergies are also more prone to ear infections, asthma, and sinus infections.
günaydın bigecim
amiiiiin inşallah tüm hastalay iyileşir biran önce
herkese günaydıııınnnnnn
sağlık ocağından geliyorum
kan aldılar tetanoz aşımı vurdular tarttılar ölçtüler biçtiler gönderdiler eve
aşıyı yaparken hiç anlamadım ama hafif bi ağrı başladı şimdi :96:
çokı geçmiş olsun sibel. bir an önce atlatın şu hastalıkları da sende kuzuda feraha çıkın inş.
sanada geçmiş olsun portakal hanımın ve daktanın anası:) çok ağrın olursa hfif bi buz kompresi yap aşı yerine ii gelir
Merhabalar herkese öğlen arası eve geliyorum ya bir bakayım dedim ama kimsecikler yok. İyice sessizleşmiş burası ben de artık katılamıyorum akşamları okuyorum ama cevap yazamıyorum kimselere artık fazla zaman ayıramıyorum maalesef aslında işyerinden girebilsek super olacak ama ptt gov tr den başka adres acmıyor ki zıkkım.
Hasta olan bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun. Canberk de geçen hafta nezle oldu ama şükür ki sadece burun akıntısıyla atlattık benden geçti ona da. Bunun dışında keyfi yerinde yalnız acaip derecede tv düşkünlüğü oluştu gündüz hiç açmıyoruz artık ama kıyamet kopuyor bütün gün kumanda elinde tv nin düğmelerine basıp duruyor arkadan kapıtıyoruz saplantı oldu iyice.
Zaten bir tv bir de mutfak saplantımız doyuramıyoruz bir türlü iştahlı olması çok güzel tabii ki ama obez olmasını da istemem baba öyle çünkü şu an gerçi o yemeye hiç kilo almıyor ama ilerde ne olur bilmem sağlıkları yerinde olsun da.
Ben de perşembe günü spora başlıyorum emzirmeyi bıraktıktan sonra böyle oldu sanırım üç kilo aldım bir anda korkunç görünüyorum verdiğim kiloları aldım üzerine üç kilo daha aldım veririm inşallah yoksa durum vahim yani.
Vaktim geliyor hadi ben kaçtım hepinizi ve bebekleri öpüyorum herkese selamlar.
af buyur bacım ben daha yarın geldim mardin'den anlamaz
fazla ağrımaz inşallah buz koy azıcık benim kolum kalkmıyordu vurdukları gün
günaydın herkese
yine şifa dilekleriyle başlayalım güne ve artık bugün işe yaramasını umalım
herkese geçmişler olsun
şirin dün yarım yamalak gördüm mesajını cevaplayamadım
kimlerin adresi yok buraya yazarsan en azından girdiklerinde gönderirler adreslerini...diye umuyorum çünkü muhtemelen bende telefonları falan da yoktur dolayısıyla burası dışında ben de ulaşamam
damadım süpürürse olur çünkü benim kız korkuyor makinadan veya ilerde süpürtmeyim diye numara yapıyor tam bilmiyorum çok zor eşim evde yoksa süpüremiyorum hem normalden hem pratikten ödü kopuyor minik şarjlı almak istiyorum belki onunla hallederim
naza, canberke, azraya ve hasta olan tüm bebeişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. bahar fena vurdu hepimizi yaa.
yaseminim sana da geçmiş olsun kuzum inşallah ağrın artmaz. kıpırdak portakalımla daktanımı da öpüyorum.
bige naber canım haylaz umudum nasıl?
benimkiler de iyileşemediler bir türlü. saat 4 de randevu aldım doktora gidicez bakalım. berkayın öksürüğü iyice kötüledi hırıltılı hırıltılı. inşallah göğsünde ve ciğerlerinde birşey yoktur. bir de emziği bıraktırıyorum huysuzluk ve uykusuzluk aldı gidiyor bizi. memmeemm memmeem diye kendini paralıyor.
işler felaket yoğun bu ayı da atlatsak biraz nefes alıcaz inşallah. gerçi sonra da evde tadilat başlayacak. hiç oh deyip dinlenmek yok valla.
hepinizi öpüyorum ve tekrar kara kaplı dosyalarıma gömülüyorum.
tamam canım,berna soyismini bilmiyorum onun yok adresi,burcu 24.5,adresi yok,hande adresi yok...
naza, canberke, azraya ve hasta olan tüm bebeişlere ve annelere geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum. bahar fena vurdu hepimizi yaa.
yaseminim sana da geçmiş olsun kuzum inşallah ağrın artmaz. kıpırdak portakalımla daktanımı da öpüyorum.
benimkiler de iyileşemediler bir türlü. saat 4 de randevu aldım doktora gidicez bakalım. berkayın öksürüğü iyice kötüledi hırıltılı hırıltılı. inşallah göğsünde ve ciğerlerinde birşey yoktur. bir de emziği bıraktırıyorum huysuzluk ve uykusuzluk aldı gidiyor bizi. memmeemm memmeem diye kendini paralıyor.
işler felaket yoğun bu ayı da atlatsak biraz nefes alıcaz inşallah. gerçi sonra da evde tadilat başlayacak. hiç oh deyip dinlenmek yok valla.
sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için.
berkayın boğaz kızarıklığı ve önceki enfeksiyondan kalan birikinti varmış. balgam sökücü verdi. ayberkin de kulağı tamamen iyileşmiş gözüküyor ama onda da balgam ve uzun süren enfeksiyondan geniz eti büyümüş biraz.
bu da kulak enfeksiyonun tekrarlaması için risk oluşturuyormuş.
yatarken içilecek bir geniz açıcı verdi. inşallah küçülür de tekrarlamaz kulak iltihabı.
çok şükür yine ikisinin de ciğerlerde göğüste birşey yok.
ikisi de kilo vermişler aman olsun iyi olsunlar da toparlarlar diye şükrediyorum yine de.
emziği bıraktırmaya çalışıyorum çok zorluyor dedim 2-2,5 yaşına kadar verebilirsin dedi.
ama benimki uyuduğu sürece ağzından çıkarmıyor o olmayınca hiç uyumuyor deyince o zaman bıraktır tamamen dedi.
diş çürümesi, enfeksiyonlar, uyku bozuklukları v.s. bir sürü şeye sebep olabiliyor dedi.
allah yardımcımız olsun doktora gidip gelirken bile yollarda memmem memmem diye bağırdı durdu. gelen geçen bakıyor millet de bu kadar şevkle anne memesi istediğini sanacak sıpanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?