2009 Aralık Anneleri

cok sağol canım...bıraz ıhlamur falan içmiştim azcık kendıme gelınce oratlığı toparladım odalaro supurdum sıldım salonun camlarınıda eşıme sıldırdımsuan başım donuyoooo fakat bu kadarcık işle sanırım ıyıce kotu oldum...ben bıde senın gıbın hamarat bı hatun değilim maalesef oyle olunca durumumu 2 yle çarpbiziimkiler bı aya yakın kalacaklar,,annem hep yardım eder gercı banada kadın ılk gundne boyle bı ev gormese ıyı olacak,,salon bıraz daha adam oldu da yavaş yavaş yapmaya calışıyorum işte...sende cok yorma kendını bak portakal hanımı uzme,,senın evın hiçbişey yapılmamış halı bıle benımkınden ıyıdır zaten

melıkeeeee afıyet olsun benım yerımede yeeee
kızlar ben bı salaklık yaptım bı hafta once cok sınırlendım kendıme ve 2 hafta tatlı hıçbışey yemıycem ıçmıcem dıye yemın ettımm,,etmez olaydım bı sınır stres oldum valla bı hafta gectı bı hafta kaldı,,sigarayı bırakamayanları bılem anladım sanırsam...

delüüüüüüüüüüüüü

efenüm şekerüümmmm

yorma kendini yavaş yavaş dinlene dinlene yapsana fatma
yok beee bende öyle hamarat değilim
hamarat olan anacım küçük kardeşim büyük görümcem
ben onların yanında tembelim
inan benim ev en fazla 3 saat temiz kalıyo
3 saat sonra etraf batmaya başlıyo
haktan çok dağınık ve çok kirletiyo yaaa :44:
koltukların üzerinde yastıklar olmayacak, çekmecesi katlı durmayacak, oyuncaklar sepette durmayacak, sürekli elinde bişeyler kemircek ve bu işi tüm evi gezerek ve saçarak yapacak asla oturmayacak, ne yerse yesin yere koltuğa duvara sürtecek bitene kadar
biberonu heryere sıkacak
pis benim oğlan yaaa(((
geçen yerleri siliyorum yer ıslak
bi döndüm baktım efendi ıslak yeri yalıyo
vileda kovasını kaçırıyorum ondan silerken elini içine sokup yalamak istiyo
yani uzatmadan kısaca temizlik yaptırmıyo
yapsamda temiz saklamıyo
şimdi söyle bacım senin ev mi iyi benimki mi

:26: niye böyle bi yemin ettin ki

Son düzenleme:

anam benim kızla senin oğlan çok iyi anlaşacak desene sanki zeynebi anlattın geçenlerde bir cam sildim eller kovada arada bir yalıyor 1 cam bitti zeynep baştan aşağı değişti üstünü sırılsıklam olmuştu

dün yerde uzanıyorum sırt üstü babası suluğuna su koydu önce yere döktü yapma kuşum dedim sırıtarak geldi başladı yüzüme dökmeye ellerimle yüzümü kapatıyorum açıp aradan döküyor sonra aldım elinden onu ıslattım sonra aldı suluğu babayı ıslattı gece 11 biz su savaşı yapmaya başladık çok çok şekerler yaaaaa

desene tencere yuvarlandı kapağını buldu
ya biz gideriz temizleriz bunların evini yada tutarlar birini temizlettirirler artık
yerim onları yaaa
cidden çok ama çok tatlılar
insan kızamıyo bile

desene tencere yuvarlandı kapağını buldu
ya biz gideriz temizleriz bunların evini yada tutarlar birini temizlettirirler artık
yerim onları yaaa
cidden çok ama çok tatlılar
insan kızamıyo bile

tutarlar bir kadın kadın temizler bunlar yalar heryeri
gerçi hakkını yemiyim eline bez alınca benim ki her yeri siliyor ama bir tuhaflık var silinen yer nedense temiz olmuyor

tutarlar bir kadın kadın temizler bunlar yalar heryeri
gerçi hakkını yemiyim eline bez alınca benim ki her yeri siliyor ama bir tuhaflık var silinen yer nedense temiz olmuyor

benimkide elektrik süpürgesiyle süpürürken elimden alıyo kendi süpürmek için
bazende gırgırlıyo ortalığı
biri süpürür biri siler yuvarlanır giderler belkide heeee

ah kızlar ahh bugün saat 1 de evden çıktık doktora gittik geldiğimizde saat 7 diydi düşünün yani..

bütün gün istanbul cerrahi hastanesindeydik.. önce göz doktoruna gittik.. damla filan damlatıp iyice muayene etti.. bozukluk var mı şaşılık kayma vs. çok şükür maşalah o tarz bişi yok ama gözyaşı kanalıyla ilgili kesinlikle ameliyat dedi ve 2 yaşına geçmemesi gerekiyor operasyon için dedi ( bukb sefer bildiğiniz ameliyat olcak genel anestezi filan.. tüp takılcak..

20 günü geçti gribiz biliyosunuz o yüzden de ordaki çocuk doktoruna gittik.. kan tahlili istedi.. yıktı tabi bizimki hastaneyi.. demirimiz çok düşük çıktı.. ( demek ondan kağıt yiyip duruyo kuzu.. ama gribe dair bişi çıkmadı.. doktar dediki grip diyebilmem için ateş ve ağrı olması lazım dedi nazda ikiside yok.. infulanza testi yaptılar ordada bişi çıkmadı.. antibiyotiğe gerek yok dedi.. uzayan bi soğuk algınlığı dedi..

kbb ye gittik.. kulağına filan vuran bişi yok.. ama gribi geçsin diye bi torba ilaç yazdı..

yani şimdi neyimiz var ben anlayamıyorum.. gece tıkanıyo burnu ememiyo uyuyamıyo ağlıyo.. gündüz sürekli hapşırıyo salya sümük.. öksürüyo hafif geniz akıntısı var.. boğaz kıpkırmızı.. ee grip te değilmiş ne yani??

çok çok geçmiş olsun canım yaaa inşallah hem gözleri hem soğuk algınlığı hemen geçer tatlı kuşum benim Allah sanada kuvvet versin

benimkide elektrik süpürgesiyle süpürürken elimden alıyo kendi süpürmek için
bazende gırgırlıyo ortalığı
biri süpürür biri siler yuvarlanır giderler belkide heeee

damadım süpürürse olur çünkü benim kız korkuyor makinadan veya ilerde süpürtmeyim diye numara yapıyor tam bilmiyorum çok zor eşim evde yoksa süpüremiyorum hem normalden hem pratikten ödü kopuyor minik şarjlı almak istiyorum belki onunla hallederim

allahım sana sabır güç naz'ımıza da acil şifalar versin inşallah(((
keşke ameliyata filan hiç gerek kalmasa ama en azından burda kesin konuşuldu galiba
belki geçmez filan denmedi

huysuzluk uykusuzluk yapar kansızlık tedaviyle belki geçer uyku problemleride kuzunun

ne inatçı soğuk algınlığıymış yaaaa!o kadar bakım da yapıyon çocuğa ama bi geldi gitmek bilmedi resmen

yok haktan süpürür süpürgenin üzerinden inmiyo ben süpürürken
haktan karanlıktan süpürgeden saç kurutma makinesinden filan korkmuyo
korktuğu tek şey var oda blender çok hızlı ve güçlü bises çıkarıyo o
süpürgen çok mu gürültülü çalışıyo?

çok geçmiş olsun acaba grip değilse acaba allerjik bişey olabilirmi tam bahar mevsiminde şiddetlenirya allerjiler belki öyle bişeydir

How can I tell if my toddler has nasal allergies or just a cold?
Because the symptoms of nasal allergies are much like cold symptoms — runny nose, watery eyes, cough, nasal congestion, sneezing — it can be tough to tell the difference. There are some telltale signs of allergies, though. Ask yourself the following questions:

Does it seem like your toddler always has a cold? Colds usually wind down in a week to ten days; allergies don't.
Is your toddler's nose always stuffy or running?
Is she constantly wiggling, wiping, or pushing her nose up in what doctors call the allergic salute?
Is the mucus that drains from her nose clear and thin (as opposed to yellow or greenish and thick)?
Does she seem to sneeze a lot?
Are her eyes itchy, red, and watery?
Does the skin under her eyes look dark or purple or blue — what doctors call allergic shiners?
Does she breathe through her mouth?
Does she have a dry cough?
Is her skin irritated or broken out in an itchy red rash?
If you answered yes to one or more of these questions, there's a good chance your toddler is allergic to something in her environment. Kids with nasal allergies are also more prone to ear infections, asthma, and sinus infections.

günaydın herkese
yine şifa dilekleriyle başlayalım güne ve artık bugün işe yaramasını umalım
herkese geçmişler olsun

şirin dün yarım yamalak gördüm mesajını cevaplayamadım
kimlerin adresi yok buraya yazarsan en azından girdiklerinde gönderirler adreslerini...diye umuyorum çünkü muhtemelen bende telefonları falan da yoktur dolayısıyla burası dışında ben de ulaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…