selam herkeseeee
Hafta sonu gelemedi k.validemler biz gittik samsuna onlar gelemeyince
siz napıyonuz nasılsınız?
Kimsecikler yok hala((((
selam kızlar. geçmişe bakayım dedim çabucak bitti. işlerim çok yoğun pek fırsat bulamıyorum bende yazmaya. bu ay çıkana kadar da böyle devam edecek. haftasonu çocuklarla çok güzel dolu dolu geçti. hiç evde durmadık. ama şimdi ben fiziken haşat durumdayım. ne yapalım onlar eğlendi önemli olan o.
burcu işe başlıyormuşsun hadi hayırlısı canım allah kolaylık versin. bakıcınız da hayırlı olsun. inşallah hiiç gözünün arkada kalmayacağı kadar iyi bakar eylüle.
sibel siz de bizdensiniz. berkay da aynı ilaç bitiyor iyileşti diyorum burnu akmaya başlıyor ardından öksürük. huysuzluk cabası. iştahsızlık v.s. hepsi mevcut. allah şifa versin beterinden saklasın.
ebrucum canberkime de çoook geçmiş olsun allah biz daha yaşatmasın uzak dursun pis mikroplar. siz de emzik kullanıyordunuz galiba. ben o yüzden bıraktırdım çünkü her yere sürüyordu tekrar ağza takip edemiyordum. sonra gelsin enfeksiyonlar. bakalım bundan sonra nasıl olacak.
yemek konusuna değinilmiş. eğer hastalık yoksa inanın zorları bizle. hafta içi anneme soruyorum ne yaptı ne etti nasıldı yemesi diye normal acıkınca yiyor. ama hafta sonu bana kök söktürüyor. en güzeli kendi haline bırakmak. 2,-3 gün eninde sonunda gelip mammaa diye bacaklarınıza sarılıyorlar. tabi emzirenlerde durum biraz daha farklı ve zor.
melikecim sen nasılsın elmalı turtam nasıl? düzeldiniz mi annenle? bizim de oluyor ara ara aslında biz biraz daha alttan almalıyız diye düşünüyorum. haklı da haksız da olsalar tepki vermemizi kaldıramıyorlar. hele bir de bizden sonra çocuklarımız için de o kadar emek sarfediyorlar onlar da yoruluyorlar haliyle geriliyorlar.
yaseminim daktanım portakalım siz de gezip gelmişsiniz. boşver evde uğraşmaktan daha iyi olmuştur.
fatma nasıl gidiyor misafirlerle ne güzel azra da oyalanıyormuş. sen de bu fırsatı değerlendir canım nefes al bahaneyle.
kızlar unuttuğum birşey yoktur inşallah. hepiciğinizi öpüyorum.
3 gündür diş ağrısı çekiyorum bişey yiyemiyorum doğru düzgün çok kötü ya
20 lik diş yarısı çıktı yarısının üstünde et var nette araştırdım et parçasını kesip
alıyolarmış dişi iyice korktum dr.a gitmeye,zaten dişçi fobim var.minoset ten başka
ilaçda alamıyorum zaten oda işe yaramıyor offf
sağol canım bakalım nasıl olucakcok geçmiş olsun,,benım yırmılıkler cok sorunsuz cıkmıştı bılemıyorum oyuzden ama diş agrısı dayanılmaz bışı sonuçta,,Allah yardımcın olsun
Selamlar terkedildi buralar artık iyice, beklenen son biliyorum da yine de buruluyor içim bunca paylaşımdan sonra tabii.
Canberki önceki gün sabaha karşı 40 derece ateşle acile götürdük bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş gündüz ishal vardı ama başka bir durum yoktu akşam üzeri ateş biraz yükseldi calpol verdim düştü sabaha karşı tirtir titremeye başladı ama nasıl titremek zaptedemiyoruz çocuğu ilk defa böyle bir şey geliyor başımıza baktık olacak gibi değil ilaca rağmen ateş 40 doğru hastaneye. Orada olanları yazıp da ne kendi içimi neyse iğne yazdı dr sabah akşam vurduruyoruz ateş düştü çok şükür bugün iyi keyfi yerinde yalnız gece nasıl ağlayarak uyandı hiçbir şekilde susturamıyoruz bir saat boyu neredeyse acile götürücektik tekrar neyse sonra sustu ve uyudu şu anda gayet iyi çok şükür Allah kimseye yaşatmasın ne kadar zormuş ilk defa başımıza böyle bir şey geldi oğlum hiç hasta olmuyor diye seviniyordum en fazla burnu akıyordu bir şeylerden mikrop almış işte eller hep ağızda her şeyi ısırma eğiliminde tabii korumak çok zor.
oh oh kızlar gelmiş çok şükür buna da şükür en azından :) iyi herkesin iyi olmasına sevindim meral bige nilgün vs vs nerelerde.. pelinle mesajlaştık o memeyi bıraktırıyomuş haliyle mina kök söktürüyodur.. benimde bazen canıma tak ediyo bıraktıriim diyorum bazende bıraktırırsam herşey daha zor olacakmış gibime geliyor vazgeçiyorum..
meral ve nilgün sağlık olarak iyiler çok şükür yalnız nilgün c.tesi günü halasını kaybetti maalesef o yüzden bir süre daha ortalarda olmaz sanırım
umutla ben iyiyiz bakıcı krizi yaşıyoruz bugün eve gidince 1hafta+1günlük parasını verip hakkını helal et diyeceğim allah sonumuzu hayretsin
bigecim slm
hayırlısı olsun canım .. boşver takma kafana kendisi kaybetti .. çok vuracak kafasını haberi yok ..
hay allah yaa başı sağolsun .. mekanı cennet olsun
canlarım benim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
öykü kuzusuda bende şükür çok iyiyiz
canlarım benim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
öykü kuzusuda bende şükür çok iyiyiz
meralll canımnasıl .. öykü kuzum nasıl
kulağın mı çınladı
yes bebeğim
kız bakıcıyı şutluyorsun hııııı:26:
eee hadi hayırlısı olsun bakalım
annecik birkaç ay idare etcek artık
haberi varmı son gün olduğundan peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?