2009 Aralık Anneleri

selam herkeseeee
hafta sonu gelemedi k.validemler biz gittik samsuna onlar gelemeyince
siz napıyonuz nasılsınız?
kimsecikler yok hala((((

selam kızlar. geçmişe bakayım dedim çabucak bitti. işlerim çok yoğun pek fırsat bulamıyorum bende yazmaya. bu ay çıkana kadar da böyle devam edecek. haftasonu çocuklarla çok güzel dolu dolu geçti. hiç evde durmadık. ama şimdi ben fiziken haşat durumdayım. ne yapalım onlar eğlendi önemli olan o.

burcu işe başlıyormuşsun hadi hayırlısı canım allah kolaylık versin. bakıcınız da hayırlı olsun. inşallah hiiç gözünün arkada kalmayacağı kadar iyi bakar eylüle.

sibel siz de bizdensiniz. berkay da aynı ilaç bitiyor iyileşti diyorum burnu akmaya başlıyor ardından öksürük. huysuzluk cabası. iştahsızlık v.s. hepsi mevcut. allah şifa versin beterinden saklasın.

ebrucum canberkime de çoook geçmiş olsun allah biz daha yaşatmasın uzak dursun pis mikroplar. siz de emzik kullanıyordunuz galiba. ben o yüzden bıraktırdım çünkü her yere sürüyordu tekrar ağza takip edemiyordum. sonra gelsin enfeksiyonlar. bakalım bundan sonra nasıl olacak.

yemek konusuna değinilmiş. eğer hastalık yoksa inanın zorları bizle. hafta içi anneme soruyorum ne yaptı ne etti nasıldı yemesi diye normal acıkınca yiyor. ama hafta sonu bana kök söktürüyor. en güzeli kendi haline bırakmak. 2,-3 gün eninde sonunda gelip mammaa diye bacaklarınıza sarılıyorlar. tabi emzirenlerde durum biraz daha farklı ve zor.

melikecim sen nasılsın elmalı turtam nasıl? düzeldiniz mi annenle? bizim de oluyor ara ara aslında biz biraz daha alttan almalıyız diye düşünüyorum. haklı da haksız da olsalar tepki vermemizi kaldıramıyorlar. hele bir de bizden sonra çocuklarımız için de o kadar emek sarfediyorlar onlar da yoruluyorlar haliyle geriliyorlar.

yaseminim daktanım portakalım siz de gezip gelmişsiniz. boşver evde uğraşmaktan daha iyi olmuştur.

fatma nasıl gidiyor misafirlerle ne güzel azra da oyalanıyormuş. sen de bu fırsatı değerlendir canım nefes al bahaneyle.

kızlar unuttuğum birşey yoktur inşallah. hepiciğinizi öpüyorum.

3 gündür diş ağrısı çekiyorum bişey yiyemiyorum doğru düzgün çok kötü ya
20 lik diş yarısı çıktı yarısının üstünde et var nette araştırdım et parçasını kesip
alıyolarmış dişi iyice korktum dr.a gitmeye,zaten dişçi fobim var.minoset ten başka
ilaçda alamıyorum zaten oda işe yaramıyor offf

selam canım,,valla kımsecıkler gelmıyor artıkım yaaaa
mısafırlerım az evvel kırıkkale gıttı bıraz orda kalıp gerı gelecekler...valla ben cok ıyıydım yaa,,sabah kayınvalıdem erkenden azrayı alıyor ben uykuya devamm:)bu sabah yedırmış ıcırmış uyutmuş kahvaltıyı hazırlamış benı uyandırdılar,anne nıe uyandırmadınız dedım,gecelerı sen uyuyamıyon kızım ondan ellemedım dedı,,sağlsun cok duşuncelıdır..maşallah dıyımdeazrada gun ıcınde kalabalıkla cok yorulduğu için gece bır kere kalkıyor gerı uyuyordu:93:bakalım bu gece napacak kesın 10 kere kalkar,derdı benle yaa:)

cok geçmiş olsun,,benım yırmılıkler cok sorunsuz cıkmıştı bılemıyorum oyuzden ama diş agrısı dayanılmaz bışı sonuçta,,Allah yardımcın olsun

oh oh kızlar gelmiş çok şükür buna da şükür en azından :) iyi herkesin iyi olmasına sevindim meral bige nilgün vs vs nerelerde.. pelinle mesajlaştık o memeyi bıraktırıyomuş haliyle mina kök söktürüyodur.. benimde bazen canıma tak ediyo bıraktıriim diyorum bazende bıraktırırsam herşey daha zor olacakmış gibime geliyor vazgeçiyorum..

ebrucum çok geçmiş olsun allah tekrarından esirgesin
yüksek ateş çok kötü hiçbir şey de yapamıyor insan o bir şey yapamamak da insanı çıldırma noktasına getiriyor maalesef

sibelcim tekrardan geçmişler olsun ama sizinki alerjik gibi geliyor bana allah biliyor ya
valla ben düşündüm taşındım memeden kesemeyeceğime karar verdim bu ara umut ilk doğduğu zamana döndü sürekli memede olmak istiyor...bir iki akşam uyku saati dışında vermemeyi denedim evde öyle bir savaş kopuyor ki o kadar dayanıklı ve dirayetli değilim ben korkarım
pelinin canına okuyor vallahi mina kuzusu tabii o da haklı bağımlılık bir anlamda onlarınki de
meral ve nilgün sağlık olarak iyiler çok şükür yalnız nilgün c.tesi günü halasını kaybetti maalesef o yüzden bir süre daha ortalarda olmaz sanırım
umutla ben iyiyiz bakıcı krizi yaşıyoruz bugün eve gidince 1hafta+1günlük parasını verip hakkını helal et diyeceğim allah sonumuzu hayretsin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serinus b_i_o+ *YAĞMUR*+ Tweety75+ karanfil81+

HEY maşallah 5 kişiye maşallah der olduk ama buna da şükür kızlar hoş geldiniz hakkınızda hayırlısı olsun bilgeciğim
Allah peline sabır ve kuvvet versin ben düşünemiyorum bile zaten yemiyor bazıları gene yemez güvenme bırakınca yiyecek diye diyorlar ben heralde daha uzuuuuuuuuuuuuuuun bir süre emzireceğim

selam yazamadım bi türlü herkes nasıl

ebru çok geçmiş olsun .. allah tekrarını göstermesin
sibel banada alerjik gibi geliyoo . atlatamadınız bi türlü

biz çok iyiyiz ben atlattım sayılır.. hala burnum tıkalı ama vücut kırgınlığı yok çok şükür
burakta iyi çok şükür evde kudurukluk peşinde ..

bigecim slm
hayırlısı olsun canım .. boşver takma kafana kendisi kaybetti .. çok vuracak kafasını haberi yok ..

hay allah yaa başı sağolsun .. mekanı cennet olsun

bigecim slm
hayırlısı olsun canım .. boşver takma kafana kendisi kaybetti .. çok vuracak kafasını haberi yok ..

hay allah yaa başı sağolsun .. mekanı cennet olsun

valla bana da öyle geliyor nevracım ama tabii sıkıntı umut'un alışmış olması (zaten ona güvendi muhtemelen) aklımda ve gönlümdeki bakıcının şu an çalıştığı yerden çıkma durumu 1 haftaya belli olacak bakalım allah hayırlısını versin bakalım ne olacak halimiz

canlarım benim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
öykü kuzusuda bende şükür çok iyiyiz

yes bebeğim
kız bakıcıyı şutluyorsun hııııı:26:
eee hadi hayırlısı olsun bakalım
annecik birkaç ay idare etcek artık

haberi varmı son gün olduğundan peki

telefonda beni sinir etti ben de kendisine son derece kibar bir şekilde kapıyı gösterdim
kalkıp gitmeye kalkmış annem de "ayıp olmuyor mu artık bu kadarı" diyerek mani olmuş beni bekleyecekmiş
o muhtemelen "aman hanım canım hanım" yapacağımı düşünüyordur ama helallik isteyip göndericem

amanııııın gelmiş herkeşlerbirden
buranın kimsesis kalmasına izin vermeyelim kopmayalım yaaa(((

bige noldu bakıcıyla sorun mu yaşadınız?

emzirin kızlar valla emzirebildiğiniz kadar emzirin
ne güzel bi duygu emzirmek bıraktırınca özliyceniz valla(((

internet koptu burda anca geldi
felaket bir dolu yağdı acayipte uzun sürdü
hiç bu kadarını görmemiştim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…