nevracıııııııııımmmmmmmiyiyiz çok iyiyiz şükür sen nasıl oldun
paşam nasıl tatlım
çok bekler kaşınmış artık bigem gönder gitsintelefonda beni sinir etti ben de kendisine son derece kibar bir şekilde kapıyı gösterdim
kalkıp gitmeye kalkmış annem de "ayıp olmuyor mu artık bu kadarı" diyerek mani olmuş beni bekleyecekmiş
o muhtemelen "aman hanım canım hanım" yapacağımı düşünüyordur ama helallik isteyip göndericem
amanııııın gelmiş herkeşlerbirden
buranın kimsesis kalmasına izin vermeyelim kopmayalım yaaa(((
bige noldu bakıcıyla sorun mu yaşadınız?
emzirin kızlar valla emzirebildiğiniz kadar emzirin
ne güzel bi duygu emzirmek bıraktırınca özliyceniz valla(((
internet koptu burda anca geldi
felaket bir dolu yağdı acayipte uzun sürdü
hiç bu kadarını görmemiştim şahsen
çok şükür iyiyim canım .. burakta maşallah diyeyimkudurukluk tam gaz devam ediyoo
amanııııın gelmiş herkeşlerbirden
buranın kimsesis kalmasına izin vermeyelim kopmayalım yaaa(((
bige noldu bakıcıyla sorun mu yaşadınız?
emzirin kızlar valla emzirebildiğiniz kadar emzirin
ne güzel bi duygu emzirmek bıraktırınca özliyceniz valla(((
internet koptu burda anca geldi
felaket bir dolu yağdı acayipte uzun sürdü
hiç bu kadarını görmemiştim şahsen
çok bekler kaşınmış artık bigem gönder gitsin
zati suyu ısınmıştı şimdi kaynamış buhar olup gitsin o zaman
yasi biz varız burayız kormayın siz
burada da kar yağıyordu biraz önce
yasemincim nasılsın
portakal hanım , daktan paşam nasıl ..
aman meralım unutman biziçok bekler kaşınmış artık bigem gönder gitsin
zati suyu ısınmıştı şimdi kaynamış buhar olup gitsin o zaman
yasi biz varız burayız kormayın siz
burada da kar yağıyordu biraz önce
valla bana da öyle geliyor nevracım ama tabii sıkıntı umut'un alışmış olması (zaten ona güvendi muhtemelen) aklımda ve gönlümdeki bakıcının şu an çalıştığı yerden çıkma durumu 1 haftaya belli olacak bakalım allah hayırlısını versin bakalım ne olacak halimiz
telefonda beni sinir etti ben de kendisine son derece kibar bir şekilde kapıyı gösterdim
kalkıp gitmeye kalkmış annem de "ayıp olmuyor mu artık bu kadarı" diyerek mani olmuş beni bekleyecekmiş
o muhtemelen "aman hanım canım hanım" yapacağımı düşünüyordur ama helallik isteyip göndericem
bakıcımız 600 liradan 6 ay çalıştı (ek yapılanları söylemeyeyim ayıp diye öğrettiler bize) baktı ki ev iyi ev, bakıcı değiştirmeyi istemeyen insanlar, çocuk da sevdi valide de sevdi bir anda 900 lira istediğine karar verdi birebir aynı işler için :86: 9.30-16.30 gündelik ev işleri ve vakti varsa çocukla ilgilenmek (ki annem ve çoğu zaman babam evde çocuk ağırlıklı onlarla vakit geçiriyor)
bunu bir de benim pantalon aldığımın 2 gün sonrasında ve "3 tek pantalonum var ben de kendime bir şeyler alabilmek istiyorum" tümcesiyle taçlandırınca... ofsayta düştü kendisi.. 600den 800e çıkardım bugün bana üstelik iş yerimdeyken telefonda "yol parasını ayrıca vermeyeceğini bilsem ona göre düşünürdüm" buyurdu ben de "şartlar bu şimdi düşünün o zaman çalışmam lazım yeri zamanı ve konuşma aracı uygun değil kapatıyorum" dedim kapatınca gitmeye kalkmış niyeyse:87:
yuh diyim meral sakın buraya gönderme tut orda
cümleten iyiyiz şükürler olsun
haktan çok yaramaz kerata
gün boyu peşinde koşuyorum kendine zarar vermesin diye
koltuklar bitti sandalyelere masalara sehpalara tırmanıyoruz
portakal kızımda iyi teyzesi kıpır kıpır oda
uykularım yalan oldu tamamen
sen nasılsın burak paşam nasıl?
aman meralım unutman bizi((
nasıl öykkuzum?
düzeldimi tamamen?
haziran sonu kısmet nasipse gelecek portakal hanımgeçen yıl ankarada bir yağdı amasya elması kadardıumuta gidicem diye sokağa çıktım sırtıma küüüüt diye yedim iyi acıtmıştı
okudum portakal da iyiymiş haktan da azıyormuş... çok şükür...dün seni düşündüm şimdi ne zamandı kısmetse doğum?
bakıcımız 600 liradan 6 ay çalıştı (ek yapılanları söylemeyeyim ayıp diye öğrettiler bize) baktı ki ev iyi ev, bakıcı değiştirmeyi istemeyen insanlar, çocuk da sevdi valide de sevdi bir anda 900 lira istediğine karar verdi birebir aynı işler için :86: 9.30-16.30 gündelik ev işleri ve vakti varsa çocukla ilgilenmek (ki annem ve çoğu zaman babam evde çocuk ağırlıklı onlarla vakit geçiriyor)
bunu bir de benim pantalon aldığımın 2 gün sonrasında ve "3 tek pantalonum var ben de kendime bir şeyler alabilmek istiyorum" tümcesiyle taçlandırınca... ofsayta düştü kendisi.. 600den 800e çıkardım bugün bana üstelik iş yerimdeyken telefonda "yol parasını ayrıca vermeyeceğini bilsem ona göre düşünürdüm" buyurdu ben de "şartlar bu şimdi düşünün o zaman çalışmam lazım yeri zamanı ve konuşma aracı uygun değil kapatıyorum" dedim kapatınca gitmeye kalkmış niyeyse:87:
sibelcim tekrardan geçmişler olsun ama sizinki alerjik gibi geliyor bana allah biliyor ya
valla ben düşündüm taşındım memeden kesemeyeceğime karar verdim bu ara umut ilk doğduğu zamana döndü sürekli memede olmak istiyor...bir iki akşam uyku saati dışında vermemeyi denedim evde öyle bir savaş kopuyor kio kadar dayanıklı ve dirayetli değilim ben korkarım
pelinin canına okuyor vallahi mina kuzusu tabii o da haklı bağımlılık bir anlamda onlarınki de
meral ve nilgün sağlık olarak iyiler çok şükür yalnız nilgün c.tesi günü halasını kaybetti maalesef o yüzden bir süre daha ortalarda olmaz sanırım
umutla ben iyiyiz bakıcı krizi yaşıyoruz bugün eve gidince 1hafta+1günlük parasını verip hakkını helal et diyeceğim allah sonumuzu hayretsin
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serinus b_i_o+ *YAĞMUR*+ Tweety75+ karanfil81+
HEY maşallah 5 kişiye maşallah der olduk ama buna da şükür kızlar hoş geldiniz hakkınızda hayırlısı olsun bilgeciğim
Allah peline sabır ve kuvvet versin ben düşünemiyorum bile zaten yemiyor bazıları gene yemez güvenme bırakınca yiyecek diye diyorlar ben heralde daha uzuuuuuuuuuuuuuuun bir süre emzireceğim
selam yazamadım bi türlü herkes nasıl
ebru çok geçmiş olsun .. allah tekrarını göstermesin
sibel banada alerjik gibi geliyoo . atlatamadınız bi türlü
biz çok iyiyiz ben atlattım sayılır.. hala burnum tıkalı ama vücut kırgınlığı yok çok şükür
burakta iyi çok şükür evde kudurukluk peşinde ..
canlarım benim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
öykü kuzusuda bende şükür çok iyiyiz
tutum ben cnm ama ne kadar engel olabilirim bilemiyomgeçen yıl ankarada bir yağdı amasya elması kadardıumuta gidicem diye sokağa çıktım sırtıma küüüüt diye yedim iyi acıtmıştı
okudum portakal da iyiymiş haktan da azıyormuş... çok şükür...dün seni düşündüm şimdi ne zamandı kısmetse doğum?
seni unutanlar utansın yasminimcümleten iyiyiz şükürler olsun
haktan çok yaramaz kerata
gün boyu peşinde koşuyorum kendine zarar vermesin diye
koltuklar bitti sandalyelere masalara sehpalara tırmanıyoruz
portakal kızımda iyi teyzesi kıpır kıpır oda
uykularım yalan oldu tamamen
sen nasılsın burak paşam nasıl?
aman meralım unutman bizi((
nasıl öykkuzum?
düzeldimi tamamen?
haydi kaçtım yarın görüşürüz
ee hakketmiş ama zati şahaneleri.. allah yolunu açık etsin ... senide iyi , vicdanlı insanlarla karşılaştırsın canımcım ..
oohh maşallah .. aman yasemincim kendine dikkat et kuduruğun peşinde koşarken ..
biz d iyiyi çok şükür.. bir gariptim düzeldimbi burun tıkanıklığı kaldı ..
burakta çok iyi teyzesi bizimki koltuklara çıkıyo , sephaya tırmanıyoo .. yapmadığı haşırılık kalmadı .. : ))
evet canım alerjikmiş alerji şurubunu içince geçti birazöksürük kaldı okadar.. ya ende kesemem memeden şuan bende korkuyorum :)) naz da tam bağımlı kendimde ben o gücü bulamıyorum.. ayy nilgüne üzüldüm başısağolusun..
aa ben bakıcıyla sorun yaşadığınızı bilmiyodum.. hadi bakalım hayırlısı olsun.. zaten çalışma saati çok az bide utanmadan 900 mü istedi pes yani.. he bide tek değil yuh filann
canım sen beslenme saatleride okula gider emzirirsin artık zaten bu gidişle
kıyamm kuzuya kız emsin bırak..
sizede çok geçmiş olsun canım..
he ya nerelerdesiniz bakim siz
bidaha kimse biyere gitmesin valla buralar böyle ısız kalırsa kırarım parmaklarınızı
bende kalan işlerimi toparlayım hanımlar
sonra doğru bebeme giderim
sizleri ve bebelerinizi öperim
iyi bakın kendinizede kuzularad
tama sibelim
buraları bensiz bırakmam söz sana
napıyon emeklilik nasılmış bakalım
naz'ın gözü için son karar ne oldu
henüz emekliliğin tadını çıkaramıyorum canım çıkışım henüz verilmedi çünkü bekliyorum. ama evde olmak çok zor bunu biliyodum zaten.. kendim kaşındım yani :)) nazın gözü için başka doktora da gittik ameliyat olması gerekiyor. ama biz şuan yaptırmayı düşünmüyoruz biraz beklicez.. çünkü bu sefer genel anestezi olacak gözüne tüp takılacak bukadar küçükken böyle bişey yapılmasını istemiyorum.. ilki bile kabustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?