2009 Aralık Anneleri

çok bekler kaşınmış artık bigem gönder gitsin
zati suyu ısınmıştı şimdi kaynamış buhar olup gitsin o zaman

yasi biz varız burayız kormayın siz
burada da kar yağıyordu biraz önce

geçen yıl ankarada bir yağdı amasya elması kadardı umuta gidicem diye sokağa çıktım sırtıma küüüüt diye yedim iyi acıtmıştı
okudum portakal da iyiymiş haktan da azıyormuş... çok şükür...dün seni düşündüm şimdi ne zamandı kısmetse doğum?

bakıcımız 600 liradan 6 ay çalıştı (ek yapılanları söylemeyeyim ayıp diye öğrettiler bize) baktı ki ev iyi ev, bakıcı değiştirmeyi istemeyen insanlar, çocuk da sevdi valide de sevdi bir anda 900 lira istediğine karar verdi birebir aynı işler için :86: 9.30-16.30 gündelik ev işleri ve vakti varsa çocukla ilgilenmek (ki annem ve çoğu zaman babam evde çocuk ağırlıklı onlarla vakit geçiriyor)
bunu bir de benim pantalon aldığımın 2 gün sonrasında ve "3 tek pantalonum var ben de kendime bir şeyler alabilmek istiyorum" tümcesiyle taçlandırınca... ofsayta düştü kendisi.. 600den 800e çıkardım bugün bana üstelik iş yerimdeyken telefonda "yol parasını ayrıca vermeyeceğini bilsem ona göre düşünürdüm" buyurdu ben de "şartlar bu şimdi düşünün o zaman çalışmam lazım yeri zamanı ve konuşma aracı uygun değil kapatıyorum" dedim kapatınca gitmeye kalkmış niyeyse :87:

yuh diyim meral sakın buraya gönderme tut orda

yasemincim nasılsın

portakal hanım , daktan paşam nasıl ..

cümleten iyiyiz şükürler olsun
haktan çok yaramaz kerata
gün boyu peşinde koşuyorum kendine zarar vermesin diye
koltuklar bitti sandalyelere masalara sehpalara tırmanıyoruz
portakal kızımda iyi teyzesi kıpır kıpır oda
uykularım yalan oldu tamamen
sen nasılsın burak paşam nasıl?

aman meralım unutman bizi((
nasıl öykkuzum?
düzeldimi tamamen?

ee hakketmiş ama zati şahaneleri.. allah yolunu açık etsin ... senide iyi , vicdanlı insanlarla karşılaştırsın canımcım ..

oohh maşallah .. aman yasemincim kendine dikkat et kuduruğun peşinde koşarken ..
biz d iyiyi çok şükür.. bir gariptim düzeldim bi burun tıkanıklığı kaldı ..
burakta çok iyi teyzesi bizimki koltuklara çıkıyo , sephaya tırmanıyoo .. yapmadığı haşırılık kalmadı .. : ))

müzeyyen canım nasılsın .. göreşemiyoruz ne zamandır ..
paşalarım nasıl

Son düzenleme:
haziran sonu kısmet nasipse gelecek portakal hanım
yüzsüze bak sen yaaa
yüz verdikçe astar istemiş resmen
sen işini bilirsin bacım en doğru kararı vermişsin

evet canım alerjikmiş alerji şurubunu içince geçti birazöksürük kaldı okadar.. ya ende kesemem memeden şuan bende korkuyorum :)) naz da tam bağımlı kendimde ben o gücü bulamıyorum.. ayy nilgüne üzüldüm başısağolusun..

aa ben bakıcıyla sorun yaşadığınızı bilmiyodum.. hadi bakalım hayırlısı olsun.. zaten çalışma saati çok az bide utanmadan 900 mü istedi pes yani.. he bide tek değil yuh filann

canım sen beslenme saatleride okula gider emzirirsin artık zaten bu gidişle
kıyamm kuzuya kız emsin bırak..

sizede çok geçmiş olsun canım..

canlarım benim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
nasılsınız bakalım?
öykü kuzusuda bende şükür çok iyiyiz

he ya nerelerdesiniz bakim siz

bidaha kimse biyere gitmesin valla buralar böyle ısız kalırsa kırarım parmaklarınızı

tutum ben cnm ama ne kadar engel olabilirim bilemiyom

seni unutanlar utansın yasminim
öykü bomba gibi bin maşallah
sizdende güzel haberler almak sevindi beni

haydi kaçtım yarın görüşürüz

hadi hadi kalabalık etmede git evineeeee

bige engel olmam çok zor
yeminle lapa lapa kar yağıyor
şaka gibi

aman dikkat et kendine
bi başladımı geçmiyo bu mevsimlerdeki hastalıklar

allaha emanet yavrularımız
çok tehlikeli zamanları

tama sibelim
buraları bensiz bırakmam söz sana

napıyon emeklilik nasılmış bakalım
naz'ın gözü için son karar ne oldu

bende kalan işlerimi toparlayım hanımlar
sonra doğru bebeme giderim
sizleri ve bebelerinizi öperim
iyi bakın kendinizede kuzularad

bende kalan işlerimi toparlayım hanımlar
sonra doğru bebeme giderim
sizleri ve bebelerinizi öperim
iyi bakın kendinizede kuzularad

hadi güle güle canımcım . öptüm prensesinle seni ..

bende toplanayuım yavaş yavaş ..
sonra doğru oğluşuma ..

çook öptüm hepinizi.. iyi akşamlar ...

Yaseminciğim merhaba aşağıda adını gördüm
Şöyle bir geçmişe göz attım neyse ki göz atılacak bir geçmiş oluşmuş azıcık da olsa:)

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler.
Geçti gitti çok şükür oğluş gayet iyi Allah tekrarını yaşatmasın ne zormuş ya ama o günden beri sıcacık olan elleri buz gibi Canberkin niye ki acaba bir anlam veremiyorum.

Müzeyyen emzik alsın diye çok ugraşmıştım ama almadı benim sıpa emzik çok kuvvetli emme güdüsü vardı ama iki ay sonra tükürmeye başladıydı. Ama emziğe gerek yok ne bulsa çöp kutusu dahil yalıyor nasıl olsa.

Bige bakıcı abartmış yahu gerçi Ankara da fiyatların yüksek olduğunu duymuştum benim arkadaşım 900+yol parası veriyordu genelde böyleymiş sizinki de duymuş sanırım da baştan buna razı olup daha bismillah bir sene dolmadan %50 zam nerede bu bolluk. Bir de çalışma saatleri de gayet uygun üstelik annenler var evde yalnız değil ona göre işi daha da az oluyordur.
Boşver kendi kaybeder. Senin de varmış düşündüğün biri zaten hayırlısı hakkınızda canım.
İnşallah içine sinen biri olur.

Bizimkine 650 veriyordum 7:30-16:00 çalışıyor azıma gitti 710 tl yaptım. Birkaç ay sonra 750 yapacağım. Hatta geçenlerde sözü geçmişti hakkını helal et dedim helal olsun her şey para mı dedi tok gözlü kadın gerçekten. Bu da hoşuma gidiyor.

tama sibelim
buraları bensiz bırakmam söz sana

napıyon emeklilik nasılmış bakalım
naz'ın gözü için son karar ne oldu

henüz emekliliğin tadını çıkaramıyorum canım çıkışım henüz verilmedi çünkü bekliyorum. ama evde olmak çok zor bunu biliyodum zaten.. kendim kaşındım yani :)) nazın gözü için başka doktora da gittik ameliyat olması gerekiyor. ama biz şuan yaptırmayı düşünmüyoruz biraz beklicez.. çünkü bu sefer genel anestezi olacak gözüne tüp takılacak bukadar küçükken böyle bişey yapılmasını istemiyorum.. ilki bile kabustu..

Sibel çıkışını niye vermiyorlar ki acaba başka düşünüdükleri bir şey mi var?
Bir ara tayin istiyordun belki öyle bir durum olabilir mi bir teklifle gelebilirler mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…