2009 Aralık Anneleri

valla canım olayı tam olarak anlayamadım ama sıkma canını ana kız arasında olur öyle şeyler sen gönlünü alırsın anne sonuçta o bak neler çekiyoruz..

Selamlar herkese..Cok uzun zamandir giremiyorudum foruma . Gunduzleri Eylül imkani yok birakmiyor beni.. Geceleri de kimse olmuyor artik gececiler yok :)
Eylül surekli mizmiz yemek yemeyen bi cadi oldu cikti... 3 lokma ekmekle aksami eder olduk artik. Umarim bir surectir.
Ben ise basliyorum tabi atlamiyim en onemli konumdu benim. Bakici buldum haftaya o da basliyor iste 10 gun filan beraber takilcaz. 25 Nisan isbasi. Ozet geceyim dedim :)

burcu hadi hayırlı olsun işin.. bakıcı da umarım memnun kalırsın..

yemek yememe olayı bizde de var.. naz ki herşeyi yerdi şimdi hiçbişey yemiyo hele pütürül bişey aslaaa hepsini geri çıkarıyo. eskiden pilav flan yerdi şimdi mümkün değil.. offf çok yoruldum valla...sorun sorun sorun..

Cok sagol Sibel .Bu hafta kamera yapilcak eve .İlk zamanlar annem gelip gidecek ama yinede guvenemiyorum iste annem gec kalir filan .
Yemek bizde cok kotu sibel . Cok fazla ustune gitmiyim desemde butun ac olmasina dayamiyorum .

Merhaba kızlar çokkkkk uzun zamandır giremiyorum. Yemek yememe sorunu demekki bu aylarda normal. Benim oğlum da peynir, yumurta, süt hiçbir şey yemiyor. Bebe bisküvisi ve çorbayla idare ediyoruz. Çok üzülüyorum

Cok sagol Sibel .Bu hafta kamera yapilcak eve .İlk zamanlar annem gelip gidecek ama yinede guvenemiyorum iste annem gec kalir filan .
Yemek bizde cok kotu sibel . Cok fazla ustune gitmiyim desemde butun ac olmasina dayamiyorum .

kamera kesinlikle süper fikir ben de bakıcı tutsaydım öyle yapacaktım..

yemek konusu bizde kabusa dönüştü artık zorlamayayım diyorum doğru olan da bu biliyorum ama bazen cinnet geçirir seviyesine geliyorum nerdeyse kızı bağlayıp öyle yedircem

Selamlar terkedildi buralar artık iyice, beklenen son biliyorum da yine de buruluyor içim bunca paylaşımdan sonra tabii.

Canberki önceki gün sabaha karşı 40 derece ateşle acile götürdük bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş gündüz ishal vardı ama başka bir durum yoktu akşam üzeri ateş biraz yükseldi calpol verdim düştü sabaha karşı tirtir titremeye başladı ama nasıl titremek zaptedemiyoruz çocuğu ilk defa böyle bir şey geliyor başımıza baktık olacak gibi değil ilaca rağmen ateş 40 doğru hastaneye. Orada olanları yazıp da ne kendi içimi neyse iğne yazdı dr sabah akşam vurduruyoruz ateş düştü çok şükür bugün iyi keyfi yerinde yalnız gece nasıl ağlayarak uyandı hiçbir şekilde susturamıyoruz bir saat boyu neredeyse acile götürücektik tekrar neyse sonra sustu ve uyudu şu anda gayet iyi çok şükür Allah kimseye yaşatmasın ne kadar zormuş ilk defa başımıza böyle bir şey geldi oğlum hiç hasta olmuyor diye seviniyordum en fazla burnu akıyordu bir şeylerden mikrop almış işte eller hep ağızda her şeyi ısırma eğiliminde tabii korumak çok zor.

ebrucugum gecmiş olsun canberke .Bizdede yemek sorunu var ya yemiyor tükürüyor ve sürekli aglama modunuda geziyor yoruldum artık ne zaman onu uyutmaya götürüyorum düsünün ben uyuya kalıyorum dinlenemiyorum bir türlü hanımefendi bilgisayara saldırıyor cöp kutusunu karıstırmak istiyor ve sürekli spreyli deterjanlarla oynuyacakmıs hey allahım bana sabır ver hı birde parkk sürekli orda olacagız bıkmıyor salıncaktan indirdimmi yerlere atıyor kendini

çok çok geçmiş olsun canım.. evet kimseler yok buralarda bende çok üzülüyorum.. nazda 25 gündür fialn hasta ne olduğu bellide değil.. kan testi yaptırdık hiçbişey çıkmadısürekli öksürüyo genzi burnu tıkalı hapşırıyo ama grip değilmiş bakalım alerjik olabilirmiş alerji şurubu kullanıyoruz.. ama mahfolduk tabi nazda bende.. sürekli öksürüyo laranjit olmuş.. e burnu tıkalı ememiyo boğazıda acıdığından yemiyoda vs vs.. iş olayıda daha belli değil canım şuan idari izindeyim sonç bekliyorum..

eda aynı aynı demekki bi dönem yani inşallah..

hangi kitabı okuyorsun sibel,,guzel anlatılmış saol paylaştığın için...yaa bu bebelerın derdı bızımle bende onu anladım,,ıkı gundur kayınvalımdeler geldı ya ev kalabalık azra ben odadaysam mızmzı kımseye gıtmıyo falan ben yoksam bı onun kucağında bı oburunun felan vee nasıll keyıflıııı!!!! hayır da asıl bıze guler yuz gostermelerı gerekmıyor mu yanı butun kahırlarını ceken bızız
en ıyısını yapmışın yasii ya ben cok pışmanım valla,,guya ıyı yaptığımı sandım dıkkatlı anne pozlarındaydım,,şimdi perişan anneyım resmen...

bız bugun gorumcem kaynım eşim sınemaya gıttık azrayı babanneye bırakıp 7 saat falan dışardaydık ve bır kere bıle mızıldamamış oynayıp durmuşlar oyuncaklarla....ben geldım uyandı emiştık falan babanneye hıç pas vermıyor hatta kzıyor falan yaklaşınca,,ben mutfağa gıdıyorum odada bı guzel oynuyolar ama...tuhaff dı mı yaaa???ne duşunuyoda boyle yapıyo acaba cok merak edıyorum:26:
annelerle oluyor bazen bole ya uzulme melıke,,sen gonlunu al annenın,,,haklıda olsan anneye off denılmeyeceğini anne olunca anladık sanırım,,sen yınede kalbını kazan o da uzulmesın daha fazla..
burcu cookk sevındım senın adına,,işe donmek ıyı olacak senın ıcın,,umarım bakıcı içinize siner,,ben 1 saat bıle bırakamam sanırım bakıcıya bu yuzden kamera işi banada cook mantıklı geldı...

cok cok geçmiş olsun ebru,,cok uzuldum ya okurken hıssettım ınan...ınsan bbıde bılmedığı bırşeyı yaşayıp gorunce ıyıce bı panık oluyor...rabbım yaşatmasın bır daha ınşş...zaten aralık bebeklerı hasta olmadılar olmadılar bırden dokulduler amaa cok şiddetli oldular bu seferde...bu son olsun umarım butun bebekler sağlıklı olsun mutlu olsun,,dolayısıyla bızlerde

çok geçmiş olsun ebrucum ya. Allah bi daha yaşatmasın. ilk defa böyle şeyler başa gelince insan ne olduğunu şaşırıyo tecrübe oluyo ama ömürden gidiyo işte. ne kadar dikkat etsekte nafile kaşla göz arasında istediklerini yada ne bulurlarsa sokuyolar ağza. bi dönemmiş bu da çabucak ve kazasız belasız atlatırız inş.

ebru canım çok geçmiş olsun ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum ben de çok korkuyorum mikrop lkapacak diye hep olmadık yerleri ellerken yakalıyorum geçen balıkçıda kaşla göz araqsında yere düşmüş domates parçasını attı ağzına veriyorum yemiyor yere düşeni yiyor gel de çıldırma rabbim korusun hepsini inşallah
benim kız yeni bir huy çıkardı bana kızınca ısırıyor sabah da mama sandalyesinde kaşığı uzattım yesin diye istemedi tamam yeme dedim istedi eline vermedim diye bana uzandı yetişemedi sandalyenin minderini ısırmaya başladı nasıl vaz geçireceğim bilimiyorum 5 tane minicik dişli hav hav oldu

Sagol Edacığım. Canberk de çöp kutusu manyağı e ee diye diye yine de karıştırıyor kaşla göz arası.
Bilgisayara da aynen bir de tv kolik oldu iki kumanda da elinde arkadan kapatıyoruz artık açamazsa kıyamet kopuyor gündüz açılmıyor sadece uyurken baby tv ama akşam açık ne yazık ki ve ciddi hastalık derecesinde düşkün oldu tv.ye.
Bizim oğlan da tam tersi hiç öyle parka gideyim gezeyim hevesi yok aksine eve gelince acaip seviniyor e o öyle olunca benim de götüresim gelmiyor bir yere işte aslında şu dönem çıkıp temiz hava almaları onlar için çok faydalı.
Teşekkürler Sibel size de çok geçmiş olsun öksürmekten artık tahriş olmuştur boğazı o da daha fazla öksürmesine yol açıyordur sanırım bol bol serum fizyolojik sıkıyorsundur herhalde ama o da fayda etmiyor her zaman. Allah sifa versin kuzularımıza bir an önce.
Amin canım vallaha ben güya çok araştırırım çok bilirim her şeyi diye düşünüyordum ama başa gelince elim ayağıma dolandı iyice Allah tekrarını yaşatmasın bir daha.
Çok şükür ama çabuk toparladı şu an keyfi gayet yerinde ateş ve ishal de kesildi.

İstediğin kadar dikkat et Kıymet ben gerçi öyle pimpirikli hijyenik bir anne olmadım hiçbir zaman ama bazen öyle şeyler yapıyor öyle pis yerleri yalıyor ki aklım gidiyor hele de dışardayken kaşla göz arası.

Aha işte bir tane daha sen gözünün içine bak yesin diye, cimcime ağzına sürmesin nerde olmadık pis şey var onların tadına bakacak illaki.
Yerde bulsalar sinek böcek de yiyecek bunlar belli

ay ay bebeğim diye bi kitap var ya şuan onu okuyorum fatmacım.. elimde biiiir sürü kitap var almıştım işbaşı yapınca vakit olmamıştı şimdi sırayla okucam inşallah..

günaydın kızlar kimse yok gene ben gene bu sıkıcı iş yerine geldim annemlerde izmirden misafirler var dün akşam beraberdik bugün kahvaltıdan sonra dönecekler yaaaaa ben orada olmak istiyorum

melike herkes nerde haberin var mı hepsi birden nereye kayboldu yahu hadi bişey olud desem kimse yok ala ala hayrolsun..

melike herkes nerde haberin var mı hepsi birden nereye kayboldu yahu hadi bişey olud desem kimse yok ala ala hayrolsun..

valla canım keşke bulabilsem üzülmeye başladım burası iyice boş kaldı unutuldu bari sabah bir uğrasalar merhaba deyip kaybolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…