sibel istedğin bisiklet türlerine bktım bildiğin bebek arabası gibi yavv çok güzel ama sence bi bisiklet için biraz pahalı değil mi?
Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! ben bunu gördüm bu mudur
yani bu tarz bişey benim bildiğimde orda resimlerde var zaten ama fiyatı biraz pahalı
mahallede 3-4 kişide vardı bende istiyodum ama geçen yaz çok küçüktük binemezdik.
geçen yaz arkadaşlar çok kullandı sokakta gezdiriyolardı çocukları ama bu sene hiç biri binmiyor büyüdüler tabi koşturuyorlar
Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! ben bunu gördüm bu mudur
ya bence çok pahalı hiç gerekyok okadara ya binmez sıkılırsa zaten hep yürümek istiyolar kucaktadaayy evet benim istediğim cananın ekledi ay çokhoşuma gitti ama çok ta pahalı.. bak şimdi melikede demiş yürümek istiyo filan diye naapsamki.. ya benim derdim pusette durmuyo ya ona bindirip gitmek.. anneme ablama, aşağı alışverişe parka vs. kucakta taşınmıyo artık sıpa.. büyüyüncede bisiklet niyetine kullanır diye.. şimdi biz gittik baktık başka mağzalarda bindirdik o kraftınkine filan plastik ya çevirirken filan devriliyodu askalsın.. bunun gövdesi sağlam.. bide emniyet kemeri yok ötekilerde sadece o bariyeri var e benimki kalkarki öyle durmaz kemer lazım.. ablam tecrübeye dayalı mutlaka tenteli olsun sahilde filan gezerken yazın iyi oluyo dedi.. amaan iyice kafam karıştı.. normal bisiklet alim oturtim öne ben kullanim
haklısın resimlerde gördüm bahçeniz güzel büyük orda kullanabilir bencede basit bişey al.binmezsede üzülmezsin okadar.işte büyüdüler koşturuyorlar ben de o yüzden
özellikle annemin bahçe için istiyorum ama basit birşey binmezse içime oturmasın acısı
Fatmagülün sonunu izledim gece izleyememiştim eridim bittim.
bak o türküde patlar şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?