aa olur mu canım ben varım günaydın..
acayip severim ege türkülerini heralde önce ki hayatımda egeliydim
ben kerim e bittim çok yakışıklı
bu arada bugün kimse gelmez ama günaydın[/QU
günaydın melikeeeee
herkese ii hafta sonları güneş var umarım böyle gider
acayip severim ege türkülerini heralde önce ki hayatımda egeliydim
ben kerim e bittim çok yakışıklı
bu arada bugün kimse gelmez ama günaydın[/QU
günaydın melikeeeee
herkese ii hafta sonları güneş var umarım böyle gider
GÜNAYDIN CANIMMMMM
ve yine herzamanki gibi melike burda benden de tünaydın
Yarın annem gelicek evi bi elden geçirmem gerek ama şimdi canım hiç istemiyor.
Açılamadım daha en iyisi gidip bi kahve yapmak
selam herkese sayfa başlarını okudum devam edemedım azra kucağımda
sibel uykuyla ılgılı sormuşsun,,naz gece boyu mu meme agızda uyuyor anlayamadım,,benımkıler kesın yara olurdu oyle bı durumda...
ben azra 6 aylıkken ayırmıştım odasını,,herkes zor olur cok kucuk felan demıştı ama yınede ayırdım...ıyıkıde ayırmışım azra cok rahat edıyor odasında cook şukur,,ışık felanda aramıyor gece lambası hıç kullanmadım..azranın 8 bucuk gıbı uyku gelıyor fakat ben artık eskısı gıbı erken yatırmıyorum cunku hem gece cok uyanıyor hemde sabah erkenden dıkılıyor,,saat 10 da ayağımda sallıyorum bucukta yatagına koyuyorum...gece emzırdıkten sonra ben kucağımda uyuyakalsam bıle azra memeyı bırakıyo kendılığınden,,biz aynı yatakta yatamıyoruz azra cok donuyo bızı ıteklıyor hanfendı...benım şıkayetım uzun uyumuyor(şoyle kesıntısız bı 3 saaat uyumayı ozledım (
sıbel ne kadar uyanınırsa uyansın sen bı hafta ısrarla emzırdıkten sonra yatagına koysan ceksen memeden sallasan oyle koysan yatagına felan ,senın ısrar ettığını gorduçe pes eder alışır belkı...sen bı hafta uykudan vazgecıp ugraşsan mı ıyıce????
herkese iyi haftasonları bugün haa güzeldi kızı gezdirmeye carrefoura gittik cadı öglen uykusunu uyumadı 8 de uyudu canı cıkmıs yorgunluktan. Biz haftasonu Ankaraya gidiyoruz kızımı ANITKABİR e götürecembi degişiklik olsun .Benim kız benimle uyuyor gece yatagına alıyorum uyanırsa yataga oturup aglıyor o zaman bizim aramıza geri geliyor ama genelde hiç uyanmıyor masallah diyeyim
selam herkese sayfa başlarını okudum devam edemedım azra kucağımda
sibel uykuyla ılgılı sormuşsun,,naz gece boyu mu meme agızda uyuyor anlayamadım,,benımkıler kesın yara olurdu oyle bı durumda...
ben azra 6 aylıkken ayırmıştım odasını,,herkes zor olur cok kucuk felan demıştı ama yınede ayırdım...ıyıkıde ayırmışım azra cok rahat edıyor odasında cook şukur,,ışık felanda aramıyor gece lambası hıç kullanmadım..azranın 8 bucuk gıbı uyku gelıyor fakat ben artık eskısı gıbı erken yatırmıyorum cunku hem gece cok uyanıyor hemde sabah erkenden dıkılıyor,,saat 10 da ayağımda sallıyorum bucukta yatagına koyuyorum...gece emzırdıkten sonra ben kucağımda uyuyakalsam bıle azra memeyı bırakıyo kendılığınden,,biz aynı yatakta yatamıyoruz azra cok donuyo bızı ıteklıyor hanfendı...benım şıkayetım uzun uyumuyor(şoyle kesıntısız bı 3 saaat uyumayı ozledım (
sıbel ne kadar uyanınırsa uyansın sen bı hafta ısrarla emzırdıkten sonra yatagına koysan ceksen memeden sallasan oyle koysan yatagına felan ,senın ısrar ettığını gorduçe pes eder alışır belkı...sen bı hafta uykudan vazgecıp ugraşsan mı ıyıce????
Melike sormussun gece nasil kestin diye ama malesef bizim icin bir formul yoktu emzik biberon almadigi icin mina gece krizle gectimalesef ama sukur gecti ve mina 17,5 ay sonra gunde 1 kere biberon almaya basladi sut icmek icin gece uyansada simdi biberon almiyor ama hic olmazsa sutu iciyor ya ki sut sevmiyordu bunada sukur binlerce masallah da diyeyim
Mina da emzik gibi agzinda yatiyordu meme yarim saatde bir emiyordu ve kofte falan yiyemiyordu emzirme bitince gecti sukur sabir edin 4-5 ay daha arkadaslar
teşkur ederız teyzesiii,,tum bebeler yataklarında yatsınlar inşşmaşallah diyorum azra ve zeynep hanıma darısı başımıza inş.
evet canım genelde ağzında.. emzik niyetine kullanıyo beni.. valla pes eden o mu oludr ben mi oras ımeçhulmemeden kestiğim zaman ayırıcam yatağını pelin de öyle yapmış mantıklı geldi..
ne zamandır foto yuklemıyordum ya baya bı yukledım teyzelerı yenı fotolarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?