2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım ya ilaçlar ii gelir inş.

size de geçmiş olsun tülaycım. inş. tez zamanda atlatın hastalıkları. güle güle kullansın bisikletini hanım bi iki resim ekle de görelim

günaydın herkeslere

bizde tam atlatamadık şu mereti ya burnumuz akmaya devam ediyo uzak dursun hastalıklar yaaa

sibel hafta sonu floryada senin istedğin bisikletten gördüm aynısı hemide ikizlere almışllar çooook güzel gözüküyodu ama bence de pahalı(çok paramız olaydı hiç düşünmezdim ama:)) karar senin tabiii:)

çok geçmiş olsun yasemin.. ay kıyamam daktan paşa nazda hapşırıyo 2-3 gündür valla o hasta oldummu benim için hayat duruyo.. bebişler hasta olmasın ben olmaya razıyım..

ya hala karar veremedim :)) şuan için düşünülürse evet iki biner sonra sıkılır belki diyorm ama sonuçta bisiklet olarakta kullanıcaz.. biraz daha büyümüş olacak hatta seneye yazında binecek.. öyle düşününce alsammı diyorum.çok kararsızım çoookk.

zaten engine sinirliyim cinler diyo git al..

evet ya resim eklede ben de bakim karar veremiyorum.. ve maşallah size nice 17 aylar yıllar olsun..

anladım canım anladım ne demek istediğini zeynep te biberon almıyor inşallah kesince alır çünkü şimdi uykusu açılmadan emince hemen dalıyor o zaman napacağım

geçmiş olsun oğluşuma aman sen de önlemini al sıcak birşeyler iç hastalanma

aman maşallah nice 17 aylara yaşlara inşallah
bisikletin resmini görsek ??

ahhh ben de meşeye sinirliydim ama neyse hafifledi sinirim benim k.valide neden oldu kızkardeşine gitti yiğeni almış arabayla aman ne güzel öğrenmiş istabnbula gittik dedi benim çok bilmiş odun ve anası olacak sunta melike gidemez dediler yani lafı o manada dediler sanki git dediler gidemedim yoldan döndüm
uğraşmıyor daha evin önüne park edemiyor dedi benim kazma ( ki ben evin önüne 2 araba arasına bile park ediyorum neresinden uydurduysa ) bütün pazar her lafına ben beceremem diye cevap verdim akşam üstü kızımı giydirdim meyva sebzze almaya gideceğiz dedim arabayı al dedi ben beceremem şimdi park filan edemem dedim tam kızı arabasına bağladım kaldırımdan indim şarrr bir yağmur tırıs tırıs döndük mecbur sinir oldum kız eve girmeyince beraber çıktık

amannnnnnnnnnn ne kadan uzun yazmışım

geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine 2canlısın:)
bizde bugün dr.dan geldik balgam ve hırıltı var allahtan ateşimiz yok çok şükür.
hava verdi yine antibiyotik.bi şurup daha gözü içinde merhem damla ilaç doldu heryer off ne kadar kötü onların hasta olması

size de çok geçmiş olsun.. valla nların hasta olması gerçekten insanı mahfediyo.. hem manen ham vücut olarak.. uyku yorgunluk huysuzluk bişey yapamama allah acil şifa versin..

size de çok geçmiş olsun.. valla nların hasta olması gerçekten insanı mahfediyo.. hem manen ham vücut olarak.. uyku yorgunluk huysuzluk bişey yapamama allah acil şifa versin..
Amin canım sağol aynen öyle tamda hastalık mevsimi okadarda dikkat ediyoruz ama oluyor işte
Allahtan keyfimiz yerinde bi huysuzluğu yok inş.biran önce şu balgamdanda kurtuluruz
n eyapalım Allah daha kötüsünü yaşatmasın tüm bebişlerimize sağlık versin

maş. 41000 kere çok güzel bi kız olmuş kocaman olmuş fatma Allah nazarlardan saklasın:)
cok teşekkür ederım canım ya,amınnn hepımızın guzel yavrularını nazarlardan saklasın rabbım...
resım yorumlarınız cok hoştu cook teşekkur ederım arkadaşlar..

cook geçmiş olsun yasmın,,Allahımmmmm yaz bı gelseydıı yaa bızde bebelerde harap olduk hastalıklardan....aman sende cok dıkat et kendıne canım ya ,,duamdasın inş sende hastalanmazsın,,haktan paşada bı an once ıyıleşir...

sizede cok geçmiş olsun(

geçmiş olsun canım size de çok.

ilk günaydın benden olsun herksin günü süper geçsin:)

bizi sorup merak edenler varmış
kızlar geldim
sorup merak edenleri öperim.
işler yoğun
benim uykum var
kız öksürüyor falan filan
herkez iyidir inş.

böyle arada uğrayınca okuyacak geçmiş oluyo en azından

onu da ben okuyamadım ya :78:
ne var ne yok herkes iyi mi?
bizde bir sorun yok şükür, geçtiğimiz cuma gecesi umut yataktan düştü biz de siftahı yaptık yani sonunda ama çok şükür sorunsuz atlattık

bizi sorup merak edenler varmış
kızlar geldim
sorup merak edenleri öperim.
Işler yoğun
benim uykum var
kız öksürüyor falan filan
herkez iyidir inş.

kaçaklar gelmişşşş hoşgeldiniz şekerler nasılsınız

kızlar birşey soracağım benim kız acayip kalem aşığı oldu heran elinde bir kalem ve ajanda habire yazıyor tabii bazen yerlere de yazıyor hatta bazen duvara bile yazıyor nasıl bir kalem alsam var mı bir fikriniz pelin gıda boyasıyla renk verilmiş kalem alacağım minaya diyordu

ben geldim herkes nasıl ..
biz iyiyiz çok şükür kuduruklar tam gaz devam burak paşamızda .. ben yoğunum ..

ama kimsecikler yok sanırım :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…