hadi günün ilk günaydını benden olsun kızlar hepinize günaydın
perşembeden beri haktanımla uğraşıyorum
laranjit olmuşuz((
öksürük hırıltı ve ateş devam ediyor antibiyotiğe başladık(((
sanırım bende hastalancam hapşırıyorum ve boğazımda kuruluk var :2:
siz nasılsınız?
bir yaramazlık yoktur inşallah
günaydın kızlar. bayadır giremiyorum işerden gene umarım herkez iyidir. bisiklet konusu açılmışken yazayım. dedemiz cuma günü ecrinaza aldı. ama 50 lira olanlardan. çokda güzel çok sevdi ama çabuk sıkılıyorlar bence pahalı almaya gerek yok dyorum. yinede siz bilirsiniz tabe. buarada ana kız burnumuz akıo hapşuruyoruz umarım böle böle geçer. başka yaramzlık yok bizde.haa unutmadan 17 aylık olmuşuk bugün
laranjit olmuşuz((
siz nasılsınız?
günaydın herkeslere
bizde tam atlatamadık şu mereti ya burnumuz akmaya devam ediyo uzak dursun hastalıklar yaaa
sibel hafta sonu floryada senin istedğin bisikletten gördüm aynısı hemide ikizlere almışllar çooook güzel gözüküyodu ama bence de pahalı(çok paramız olaydı hiç düşünmezdim ama:)) karar senin tabiii:)
günaydın kızlar. bayadır giremiyorum işerden gene umarım herkez iyidir. bisiklet konusu açılmışken yazayım. dedemiz cuma günü ecrinaza aldı. ama 50 lira olanlardan. çokda güzel çok sevdi ama çabuk sıkılıyorlar bence pahalı almaya gerek yok dyorum. yinede siz bilirsiniz tabe. buarada ana kız burnumuz akıo hapşuruyoruz umarım böle böle geçer. başka yaramzlık yok bizde.haa unutmadan 17 aylık olmuşuk bugün
Melike sormussun gece nasil kestin diye ama malesef bizim icin bir formul yoktu emzik biberon almadigi icin mina gece krizle gectimalesef ama sukur gecti ve mina 17,5 ay sonra gunde 1 kere biberon almaya basladi sut icmek icin gece uyansada simdi biberon almiyor ama hic olmazsa sutu iciyor ya ki sut sevmiyordu bunada sukur binlerce masallah da diyeyim
laranjit olmuşuz((
siz nasılsınız?
çok geçmiş olsun yasemin.. ay kıyamam daktan paşa nazda hapşırıyo 2-3 gündür valla o hasta oldummu benim için hayat duruyo.. bebişler hasta olmasın ben olmaya razıyım..
ya hala karar veremedim :)) şuan için düşünülürse evet iki biner sonra sıkılır belki diyorm ama sonuçta bisiklet olarakta kullanıcaz.. biraz daha büyümüş olacak hatta seneye yazında binecek.. öyle düşününce alsammı diyorum.çok kararsızım çoookk.
zaten engine sinirliyim cinler diyo git al..
geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine 2canlısın:)hadi günün ilk günaydını benden olsun kızlar hepinize günaydın
laranjit olmuşuz((
siz nasılsınız?
geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine 2canlısın:)
bizde bugün dr.dan geldik balgam ve hırıltı var allahtan ateşimiz yok çok şükür.
hava verdi yine antibiyotik.bi şurup daha gözü içinde merhem damla ilaç doldu heryer off ne kadar kötü onların hasta olması
Amin canım sağol aynen öyle tamda hastalık mevsimi okadarda dikkat ediyoruz ama oluyor iştesize de çok geçmiş olsun.. valla nların hasta olması gerçekten insanı mahfediyo.. hem manen ham vücut olarak.. uyku yorgunluk huysuzluk bişey yapamama allah acil şifa versin..
cok teşekkür ederım canım ya,amınnn hepımızın guzel yavrularını nazarlardan saklasın rabbım...maş. 41000 kere çok güzel bi kız olmuş kocaman olmuş fatma Allah nazarlardan saklasın:)
laranjit olmuşuz((
siz nasılsınız?
bizde bugün dr.dan geldik balgam ve hırıltı var allahtan ateşimiz yok çok şükür.
hava verdi yine antibiyotik.bi şurup daha gözü içinde merhem damla ilaç doldu heryer off ne kadar kötü onların hasta olması
geçmiş olsun canım size de çok.
ilk günaydın benden olsun herksin günü süper geçsin:)
çok sağol canımsizede cok geçmiş olsun(
günaydıınnn evet ya melike nerdeki?? ötekileri geçtim artık ne meral ne bige kimseler uğramaz oldu(
günaydıınnn evet ya melike nerdeki?? ötekileri geçtim artık ne meral ne bige kimseler uğramaz oldu(
bizi sorup merak edenler varmış
kızlar geldim
sorup merak edenleri öperim.
Işler yoğun
benim uykum var
kız öksürüyor falan filan
herkez iyidir inş.
böyle arada uğrayınca okuyacak geçmiş oluyo en azından
Onu da ben okuyamadım ya :78:
Ne var ne yok herkes iyi mi?
Bizde bir sorun yok şükür, geçtiğimiz cuma gecesi umut yataktan düştü biz de siftahı yaptık yani sonundaama çok şükür sorunsuz atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?