ben geldim herkes nasıl ..
Biz iyiyiz çok şükür kuduruklar tam gaz devam burak paşamızda .. Ben yoğunum ..
Ama kimsecikler yok sanırım :26:
melike su ile silince çıkan boyalar var onlardan al bari
benimkide çok güzel kalem tutuyor ve çiziyor:)
bizi sorup merak edenler varmış
kızlar geldim
sorup merak edenleri öperim.
işler yoğun
benim uykum var
kız öksürüyor falan filan
herkez iyidir inş.
böyle arada uğrayınca okuyacak geçmiş oluyo en azından
onu da ben okuyamadım ya :78:
ne var ne yok herkes iyi mi?
bizde bir sorun yok şükür, geçtiğimiz cuma gecesi umut yataktan düştü biz de siftahı yaptık yani sonundaama çok şükür sorunsuz atlattık
kaçaklar gelmişşşş hoşgeldiniz şekerler nasılsınız
kızlar birşey soracağım benim kız acayip kalem aşığı oldu heran elinde bir kalem ve ajanda habire yazıyor tabii bazen yerlere de yazıyor hatta bazen duvara bile yazıyor nasıl bir kalem alsam var mı bir fikriniz pelin gıda boyasıyla renk verilmiş kalem alacağım minaya diyordu
melike su ile silince çıkan boyalar var onlardan al bari
benimkide çok güzel kalem tutuyor ve çiziyor:)
ve ben sonunda bisikleti aldım.. smart trike aldım hadi hayırlısı inşallah sever ve biner..
iyi günlerde kullansın nazlı böcükoo kaçaklar gelmiş hoşgeldiniz bakem.. geçmiş olsun umarım hafif atlatır..
biz geldikde sen yoktun tatlım:)
öykü dün gece daha iyiyidi şükür
tüh ya bak koca adam oldu şimdi düştü neyse bişey olmadıysa nazarlığı olsun paşanın..
ayy ne güzel maşallah kızlarımıza.. benimki ne bulsa ağzına soktuğu için kalemide kemiriyo o yüzden veremiyorum zaten kağıdıda yiyo..(
ve ben sonunda bisikleti aldım.. smart trike aldım hadi hayırlısı inşallah sever ve biner..
hayırlı olsun canım. tecrübelerini paylaş bizimle hepimizin kanına gir ki smart trikete patlama yaşansın:)
afiyet olsuuungünaydın ikinciyim galiba daha evdeyim kuşum uyurken kahvaltı ediyorum
sibel güle güle kullanın inşallah sever
günaydın herkeze. en kısa sürede yağmurdan fırsat bulup dışarı çıkarsak resimleri eklerim bisikletin. geçmiş olsun dileklerine teşekkür dün doktora götürdük sadece burnu akıyodu ama ilerlemesin diye bi götüreyim dedim. ciğerleri falan temiz dedi doktor çok şükür. sadce burun akıntısı var oda dünden beri çok azaldı çok şükür. .sibel hayırlı olsun bisikletiniz sende ekle bakalım görelim naz hanımı. hasatalara geçmiş olsun toptan.
hayırlı olsun canım. tecrübelerini paylaş bizimle hepimizin kanına gir ki smart trikete patlama yaşansın:)
iyi günlerde kullansın nazlı böcük
bu da alcakda destek kuvvetmi istiyor ne
ilk günaydın da benden olsun bakalım
2009 aralık anaları günaydın
günaydın ikinciyim galiba daha evdeyim kuşum uyurken kahvaltı ediyorum
sibel güle güle kullanın inşallah sever
günaydın herkeze. en kısa sürede yağmurdan fırsat bulup dışarı çıkarsak resimleri eklerim bisikletin. geçmiş olsun dileklerine teşekkür dün doktora götürdük sadece burnu akıyodu ama ilerlemesin diye bi götüreyim dedim. ciğerleri falan temiz dedi doktor çok şükür. sadce burun akıntısı var oda dünden beri çok azaldı çok şükür. .sibel hayırlı olsun bisikletiniz sende ekle bakalım görelim naz hanımı. hasatalara geçmiş olsun toptan.
[sıze="2"]kara kuzum bugün 17. Ayını doldurdu teyzeleri[/sıze]
sağolun kızlar.. Ama o 250 tl olanı almadım zaten kalmamıştı.. Hatta smart trike in s si kalmamıştı bitane açık demo kalmıştı yeni ürünler haziranda gelcekmiş.. O demoyu aldım.. Yeni açmışlardı zaten.. 130 tl.. Rengini beğenmedim ama bu model tek renkmiş. Tentesi yok.. Bide oturma yerleri yumuşak değil.. Ama malum 2 aydır araştırıyorum :)) ötekilere nazaran daha sağlam bişey bide ebeveyn kontrollü sağa sola döndürebiliyosun yani tekerlek kilidi vs var.. Aldık bakalım.. Eğer naz binmezse ben biniim de para boşa gitmesin zaten bisiklete binmesini de bilmiyorum öğrenirim belki
öykücüğede maşallah nice 17 yaşlar aylar olsu sağlıkla..
ya dün bisiklete bakıyruz işte nazı bindirdim bi mağzanın içinde dolaştık indirdim orasını burasını inceliyorum o arada bi kadın geldi çocuğuyla bisiklete bakıyo naz nasıl titreye titreye bağrıyoHani artık onun sankide elletmiyo.. Cadı kızım benim ya.. şu yağmurlar dursa artıkta çıksak kızımla.. Bakalım aynı sevgiyi dışardada göstercekmi bisiklete :))
Aaaaaaaaaaaaaaaa ama kimse yok bugün tek kaldım benim dünürde görünmüyor hasta oldular demekki
zeynep aramızda yatıyordu ya akşam beşiğin ön parmaklıklarını sktük bizim yatağa yapıştırdık herkes kendi yatağında yattı arada bizim yatağıda işgal etti ama aramızda değildi bu sefer ve sadece 4 kez kalktı inş. böyle devam eder:)
çok akıllıca böyle böyle alışır inşallah yatağına aynen hiç iş yapasım da yok ama çalışıyorum havadan heralde başımda nasıl ağrıyor offf bugün nasıl bitecek
zeynebin son huyu gözüne kestirdiğinin elini tutuyor diğer eliyle de bir başka kurban buluyor beraber geziyor evin içinde zavallı annem bütün gün kalk otur yapıyormuş elini uzatacak diye ödüm kopuyor diyor kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?