2009 Aralık Anneleri

ayy yerim ben o minik elleri bi an gözümün önüne geldi afferin kuzuma..

hadi bakalım inşallah hayırlı olsun.. darısı başımıza olsun..

ne var ne yok melike havadan heralde kolumu kaldırasım yok zeyneple oynayasım yok çekiştirpi duruyo beni elimden tutup yatak odasına götürüyo yatağın üstünde oynıyacakmış:)

ay aynı kıymet ya hiç sıkılmıyo nası eğleniyo yatakta e ben sıkılıyorum.. mecbur katlanıyorum işte..

annenle aynı durumdayım canım. sürekli elden tutup bi yerlere sürükleme halindeyiz. bana ii kondüsyon oluyo:)

ahhh ah o elden tutmalar demekki bi dönem bi hepsi ynı.. 49 kilo oldum ya düşünebiliyomusunuz.. bana hiçbişey yedirmediği gibi habire koştur koştur eridim bittim.. bide beni çekiştirip kuytu köşe neresi var oraya otutturup kucağıma oturup oynuyo.. bende duramam öyle dar yerlerde fobim var nefesim daralıyo ahh ahh bak bi dokun bin ah işit.. :))

ben o kiloya hayatta inemem sibel o kiloda olduğumu hiç hatırlamıyorum bilem:) Allah kolaylık versin hepimize büyüdükçe herşey daha da zorlaşıyo kim diyo kolay diye

günaydın bigecim günaydın kızlar...

nazın ateşi var ve ishal.. tabi dolayısıyla yemiyo uyumuyo sürekli memede mız mız vs. 4 dişi birden geliyo birinin ucu patlamış azının.. allah bana sabır onada sağlık versin ne diyim.. ( huysuz olan kızım ekstra huysuz.

günaydın kızlar sibel Allah yardımcın olsun ateşten çok korkuyorum ben

ya o günleri iple çekiyorum benimde tutsun elimden çekiştirsin bende eriyip biteyim:)))

ama sanmmıyorum eren elinden tutulmasından hoşlanmıyo tek başına koşup yürümeyi seviyo

bak işte herkes değişik bişi istiyo :)) bende yoruldum diyorum gitse azcık kendi oynasa koşsa vs. sürekli beni çekiştiriyo ( hele biyere gittiysek yada biri geldiyse hiçbişey anlamıyorum..

gerçi kimse girmiyo artık ama kızlar anadolu yakasında oturup oyun grubuna giden yada gitmek için araştırma yapan birileri var mı aramızda??

günaydın herkeze. sibelcim geçmiş olsun kuzumuza atlatır inş. bir an önce senin iş durumu ne oldu merak ettim

aminnnn
çok geçmiş olsun tez geçer inşallah

aminnnn
çok geçmiş olsun tez geçer inşallah

Günaydınnnnn kızlar
sibel ciğim allah ikinize de kolaylık versin

sağolun kızlarda valla gittikçe daha kötü oluyo.. sabah 7 de kalktığımızdan beri ateşi var.. 4 saatte bi ibufenle calpolu dönüşümlü veriyorum. ona rağmen hiç 38 in altına düşmedi.. 39.8 39.6 hep böyle.. üstünde sadece bi askılı body var.. ara ara duş aldırıyorum elini yüzünü yıkıyorum başka napıcam bilmiyorum.. sabaha geçmezse doktora götürücez..

paranox fitil yokmuydu o çok işe yarıyor ben hep onu kullanıyorum çok çabuk etki ediyor

paranox fitil yokmuydu o çok işe yarıyor ben hep onu kullanıyorum çok çabuk etki ediyor

günaydın gece en son ben yazmışım hayret kimse gelmemiş

ben geldim ben de daha hiç şurup vermedim desem yeridir 1-2 defa sadece hep fitil kullanıyorum daha etkili geliyor bana

ben geldim zaten ben hep gelirim
günaydın arkadaşlar bana sıkıntı geldi zeynep geceleri cozutmaya başladı sürekli uyanıyor meme de meme aç kalıyor artık heralde ama gündüz nasıl duruyor of ki off yatarken korkuyorum sesi gelecek diye aman sağlıklı olsun da
dün akşam dışarı gittik yemek yok diye neler neler yaptı gidiyor başka masalara eğilip insanların yüzüne bakıp şirinlik yapıyor zar zor 1-2 lokma balık sokabildim ağzına onun dışında kendi kemire kemire ekmek yedi

canım çok fena ishal.. bide fitil versem ohoo.. bugün doktora götürdük.. ibufene devam dedi.. yapcak bişey yok bağırsak enfeksiyonu.. tahlil yaptılar mikrop yok çok şükür.. böyle geçmesini beklicezz.. ama benim canım çıktı bile (

kucağımdan inmiyo memeden ayrılmıyo sürekli evde kucağımda gezdirim istiyo.. sürekli ağlıyo.. of allahım acil şifa versin bana da güç kuvvet

Ateşi geçmiştir inş.Allah yardımcın olsun çok zor onlar hasta olduğu zaman.
daha bi mız mız oluyorlar.. benimkinin öksürüğü hala geçmedi bugün yine dr. yolu gözüküyor

Günaydın bu arada gece 10 da uyudu eren sabah 6:30 da ayağa kalkmış beşiğinde kendi kendine konuştu durdu..erken yatmak bizi bozuyor :)

Ateşi geçmiştir inş.Allah yardımcın olsun çok zor onlar hasta olduğu zaman.
daha bi mız mız oluyorlar.. benimkinin öksürüğü hala geçmedi bugün yine dr. yolu gözüküyor

size de geçmiş olsun canım.. geçti ateşi çok şükür ama karnı ağrıyo heralde ishalden.. ve felakethuysuz.. kimseyede gitmiyo ölüyorum yorgunluktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…