2009 Aralık Anneleri

Güle güle kullansın Mina canım.bizim de var 0-6 aay hiçkullanmadık daha oğlum büyüyecek biz kullanana kadar.ayı büyükmüş sizin iyiymiş.annem herşeyibüyük alderdi çok haklıymışşimdi anladım.tam olanları bile kısa sürede giyemez oluyorlar.
biz daha bebek arabası almadık tavsiye edebileceğiniz marka model varmı?oturma tarafı tam yatsın istiyorum.
ben şimdiçıkıyrm kızlar görş sonra

O zaman kalirlar bence. Benimki olsa kalir . Daha tehlikeli.
Biz ara esimle Marmarise yerlesme karari verdik . İste soyledik filan aa ne guzel 3 -4 ay gelirim dedi de vazgectim tasinma isinden ve hayalimden

kaydirigubbakcemile3 ay şakagibiiiiiii

sagol cnm
ewt ya çok çabuk buyuyorlar
bebek arabası çift yönlu kullanan tercıh et bence bize ablamın kızından geldi tek yön kullanışsız

Biz ara esimle Marmarise yerlesme karari verdik . İste soyledik filan aa ne guzel 3 -4 ay gelirim dedi de vazgectim tasinma isinden ve hayalimden

Burcu canım doğum günün kutlu olsun.
Eşin ve kızınla nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

Bizimde ev üçüncü kat k.valde merdivenlerde çok zorlanıyor.
Bu gelişinde aynen asansör çalışsaydı kışı sizde geçirirdik deyince benim de asönsörlü bir eve çıkma ya da daha alçak katta bir ev alma hayallerim son buldu.
Ben de zorlanıyorum ama ne yapalım katlanacağız.

Aslında iyidir hoşturda sınırları fazla zorlamamak gerekir diye düşünüyorum.

Yaaa arkadaşlar oğluşum hasta benim biliyor musunuz.
Çarşamba gecesi ateşlendi. Calpol verdim. Düştü dün sabah yine biraz çıktı. Yine calpol verdim. Düştü bir daha da çıkmamıştı. Bu gece hiç çıkmamıştı. Ben de dedim ya üşüttü ya da belki aşının etkisiydi.
Pazartesi olmuştu gerçi aşıyı.
Bu sabah yine çıkınca doktoru aradım. Randevuları doluymuş. Sekreteri gelin ama bekletebilirim deyince saat dörde aldım randevuyu. Oralarda perişan olmasın diye.
Yüksek bir ateş değil hafif ateşi var ama geçmedi işte iki gündür.
Calpol da vermiyorum sürekli takip ediyorum. En fazla koltuk altından 37.5 oldu.
Ateşte vücudun savunma mekanizması olduğu için hemen düşürmemek gerekiyormuş.
Eğer devam ederse akşam üstü götüreceğim bakalım tahlil falan yapılsın.

Bu arada ateş ölçerlerle ilgili bir şey söylemem gerek. Hastalandığı akşam bizde sadece kulaktan ateş ölçer vardı. Bizi deli etti. Her seferinde farklı bir değer gösterdi. Bebeklerin kulak zarı tam gelişmediği için güvenilir değilmiş sonuçları.
Ertesi gün koltukaltından digital ateşölçer aldım. Gerçekten de kulaktan ölçen 36 gösterirken koltuk altı digital 37.3 gösteriyordu.
Doktor zaten demişti kulaktan ölçenlere güvenmeyin düşük çıkarır sizi yanıltır diye.

sen bu yakaya tasınsan süperr olur eşininde bu taraftaymış işi
valla süper olur aslında ama yine kutulamam bundan burcunun dediği gibi..

ayynen öyle olur burcu eltim çanakkalede onun doğumunda 6 ay yanında kaldılar..
kaydirigubbakcemile3 ay şakagibiiiiiii
şaka değil gerçek gerçek:)))

kesinlikle ebru ben çalışırken çok güzeldi ben davet etmeden asla gelmezlerdi.çocuk oldu herşey değişti şimdi davet beklemek ne kelime direk kapıyı açıp giriyo kendi evi gibi.

ebrucum çok geçmiş olsun
şimdi ateş duşurucu verme o zaman doktor calpolsuz görsun ne durumda atesı dıye
ben calpol verip göturmuştm keske vermeseydın baksaydım demişti
ates ölçer kulaktan her seferınde ucundakı naylon degiştirilmezse az ölçuyor dnedım ben yenı naylonla daha yuksek çıkıyor

canım bende dün doktoru aradım alnı biraz sıcak gibi geldi zeynebin popodan ateşide 37.3 çıktı.. bi sorun yok dedi doktor. popodan ateş 38 e kadar normal koltuk alktından da 37.6 yıçmedği sürece korkmayın dedi.ama bi görünmekte fayda var tabi doktora yinede.

eşinle ve bebeğinle nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…