burcucum doğum günün kutlu olsun..
kayınvalidenin doğum günü hediyesine bayıldımm:)))
benimki bana hergün değişik hediyeler veriyo ve beni deli ediyo napıcam bununla ben yaaa(((
Aldin mi koltugu .Gule gule kullansin Mina
burcucum doğum günün kutlu olsun..
kayınvalidenin doğum günü hediyesine bayıldımm:)))
benimki bana hergün değişik hediyeler veriyo ve beni deli ediyo napıcam bununla ben yaaa(((
tayyip emeklılere zam yapmış ya
yaptıgı zam tasıma koltuguna yettı :)
dedesı aldı işt onla
sagol cnm
Devletimiz sagolsun iste iyi ki var degil mi :O) Tobe yarabbi bisey yazsam banlancam sonra yorum yapmayaim simdi.
Artik buna karsilik babanesi de alir biseyler
sen bu yakaya tasınsan süperr olur eşininde bu taraftaymış işi
O zaman kalirlar bence. Benimki olsa kalir . Daha tehlikeli.
Biz ara esimle Marmarise yerlesme karari verdik . İste soyledik filan aa ne guzel 3 -4 ay gelirim dedi de vazgectim tasinma isinden ve hayalimden
bende bu son yazdıgın cumleye yorum yazarsam banlancam :roflol:
Güle güle kullansın Mina canım.bizim de var 0-6 aay hiçkullanmadık daha oğlum büyüyecek biz kullanana kadar.ayı büyükmüş sizin iyiymiş.annem herşeyibüyük alderdi çok haklıymışşimdi anladım.tam olanları bile kısa sürede giyemez oluyorlar.
biz daha bebek arabası almadık tavsiye edebileceğiniz marka model varmı?oturma tarafı tam yatsın istiyorum.
ben şimdiçıkıyrm kızlar görş sonra
2'li Paket Bebek Bezi
Huggies 19,90 4 numarasından aldım bugun burcu bimde uyguna geldi haberin olsun
Ben de aldım boshayallersmile
Bakalım huggiesten memnun kalırım inşallah.
Bu aralar her kakada üst baş değişiyoruz.
Ben de aldım boshayallersmile
Bakalım huggiesten memnun kalırım inşallah.
Bu aralar her kakada üst baş değişiyoruz.
O zaman kalirlar bence. Benimki olsa kalir . Daha tehlikeli.
Biz ara esimle Marmarise yerlesme karari verdik . İste soyledik filan aa ne guzel 3 -4 ay gelirim dedi de vazgectim tasinma isinden ve hayalimden
inşallah kalırsın
ama bız o sorunu bu bezle astık
valla süper olur aslında ama yine kutulamam bundan burcunun dediği gibi..sen bu yakaya tasınsan süperr olur eşininde bu taraftaymış işi
ayynen öyle olur burcu eltim çanakkalede onun doğumunda 6 ay yanında kaldılar..O zaman kalirlar bence. Benimki olsa kalir . Daha tehlikeli.
şaka değil gerçek gerçek:)))kaydirigubbakcemile3 ay şakagibiiiiiii
Burcu canım doğum günün kutlu olsun.
Eşin ve kızınla nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
Bizimde ev üçüncü kat k.valde merdivenlerde çok zorlanıyor.
Bu gelişinde aynen asansör çalışsaydı kışı sizde geçirirdik deyince benim de asönsörlü bir eve çıkma ya da daha alçak katta bir ev alma hayallerim son buldu.
Ben de zorlanıyorum ama ne yapalım katlanacağız.
Aslında iyidir hoşturda sınırları fazla zorlamamak gerekir diye düşünüyorum.
canım bende dün doktoru aradım alnı biraz sıcak gibi geldi zeynebin popodan ateşide 37.3 çıktı.. bi sorun yok dedi doktor. popodan ateş 38 e kadar normal koltuk alktından da 37.6 yıçmedği sürece korkmayın dedi.ama bi görünmekte fayda var tabi doktora yinede.Yaaa arkadaşlar oğluşum hasta benim biliyor musunuz.
Çarşamba gecesi ateşlendi. Calpol verdim. Düştü dün sabah yine biraz çıktı. Yine calpol verdim. Düştü bir daha da çıkmamıştı. Bu gece hiç çıkmamıştı. Ben de dedim ya üşüttü ya da belki aşının etkisiydi.
Pazartesi olmuştu gerçi aşıyı.
Bu sabah yine çıkınca doktoru aradım. Randevuları doluymuş. Sekreteri gelin ama bekletebilirim deyince saat dörde aldım randevuyu. Oralarda perişan olmasın diye.
Yüksek bir ateş değil hafif ateşi var ama geçmedi işte iki gündür.
Calpol da vermiyorum sürekli takip ediyorum. En fazla koltuk altından 37.5 oldu.
Ateşte vücudun savunma mekanizması olduğu için hemen düşürmemek gerekiyormuş.
Eğer devam ederse akşam üstü götüreceğim bakalım tahlil falan yapılsın.
Bu arada ateş ölçerlerle ilgili bir şey söylemem gerek. Hastalandığı akşam bizde sadece kulaktan ateş ölçer vardı. Bizi deli etti. Her seferinde farklı bir değer gösterdi. Bebeklerin kulak zarı tam gelişmediği için güvenilir değilmiş sonuçları.
Ertesi gün koltukaltından digital ateşölçer aldım. Gerçekten de kulaktan ölçen 36 gösterirken koltuk altı digital 37.3 gösteriyordu.
Doktor zaten demişti kulaktan ölçenlere güvenmeyin düşük çıkarır sizi yanıltır diye.
Bugun benim dogum gunum. En guzel hediye k.valide den geldi simdi . Hafta sonu pazar gunu bana gelcekmis . Dogum gunu bahanesi ile aradi. Ya istemiyorum hafta sonu istemiyorum kimseyi . Butun gun elimde eylül dolaniyorum bi tek pazarim var ya niye insanlar bu kadar anlayissiz ya istemiyorum !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?