2009 Aralık Anneleri

doktoru aradım cebi kapalı.. oğluma o göğsümü veriyorum çekip çekip sinirleniyor sanırım bişey gelmiyor.. sağmayı denedim dünde bugünde dünde bugünde 20 cc filan çıktı.. ben mi beceremiyorum sağmayı anlamadım.. saatlerce uğraştım göğsümün ucu kafam kadar oldu o kadar çıktı işte.. makinanın markası japlo diye bişey..annem onu bulmuş onu almış.. napcam dün akşamdan beri aynı durumda artık sıkıp ovmaktan iyice acımaya başladı.. ne yapabilirm başka

evet esracım ((( antidepresan başladım ve sütü kestik mecburen

o ilacı kullandırmış doktor, bırakamadı. doktor değiştirdi. doktor ne yapmış seni adam demiş. şimdi 1 sene oldu sonunda bu ay hiç içmiyor. bağımlıydı, içmeden duramıyordu. hastanede çözülebilecekti neyseki bizlerin desteğiyle şimdi iyi.prozactı ilaç

yanak memeye nasıl değdirme anlayamadım

canım
geçmiş
olsun o sütün birikmesiyle alakalı dr ye git canım..kitleleşme olabilir

kızlar teşekkür ederim deniycem hepsini.. küçük termofor var ona sıcak su doldurup göğsüme koyup sağcaM bakalım inşallah olur.. süt birikince sütün çok akması gerekmezmi bende gelmiyor sağıncada emincede .. inşallah böyle yapınca düzelir.. sağolun

geçmiş olsun canım bence hemen doktora git bu kadar şeye geçmemiş bi şey önemli olabilir bu yaptıklarından sonra muhakkak çözülmesi gerekirdi önemli hale gelmeden

ebru canım ya canberk inde düzeni bir otursaydı inşallah.. Allah yardımcın olsun..
..
Sağol canım inşallah Allah razı olsun.

Bugün başka bir doktora götürdük Canberk'i
Hastane ortamında bekleye bekleye sağlam çocuğu hasta edeceğim ben de.
Bu doktorunda dediği aynı şey. Gazdan oluyordur farklı bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi.
Yine de inek sütü alerjisi var mı diye test istedi. Öyle bir durum varsa benim hiçbir süt ve süt ürünü yememem gerekiyormuş.
Bakalım sonuç 9 Martta çıkacak.
Biraz daha sabır dedi. Benim de 15 aylık kızım var hala en az gece 2 kere kalkıyorum dedi.Teselli etti işte.
Neyse başka bir sorun çıkmasında ben gaza da uykusuz kalmaya da razıyım.

yok yok benimde aynı sürekli elevit ve demir alıyorum

üzülme yalnız değilsin. bir de artı bacağımda sezeryandan sonra sağ kısmında acı, hissizlik kaldı. kimsede de yokmuş

Arzu süt kanalları tıkanmış olabilir, bence yarın hemen bir doktora görün.

süper bilgiler sağol.kim bu doktor

anneminde olmuş öyle anlatır hep. sıcak havlu koy emzirme denemesine devam bir de kasma kendini nolcak diye .sonuçta süt kandan oluyormuş ya....geçmiş olsun

Epidural mi olmuştun? Bende de hissizlik var ama bacakta değil, yaranın etrafında.

evet epidural benimde yara etrafında var ayrıca sağ bacağımda...o gün epiduralden ağrı kesici şırıngalamak istediler zorladılar herhalde orda hasar oldu ki hala geçmedi...bastırınca acıyo, çimdikleyince hissetmiyorum eti

teker teker iyi geceler diliyorum hepinize sanal arkadaşlarım.

canım bende bugün doktor deiştirdim istanbuldaydım, deiştirdi o da ilacı...benimde ilaç prozactı...Allahtan ben daha çok az oldu başlayalı, şimdi daha hafif ama sorunumu iyileştiricek bir ilaç içicem....Allah herkese şifa versin...

Hamile Kalis : 53
Doguma Gidis : 64
Dogumdan Sonra : 60
Simdiki Kg: 58

Ecem alya
Dogum : 3300 Gr- 51 Cm
1.Ay : 3800 Gr
2.Ay : 4600 -55Cm
3.Ay: 6400- 61 cm

maşallah 3.aydaki kg iyi.benim kızımın kg alımı düşük.bugün tartıldık 4700 olmuş.çok kafaya taktım zaten ayın ilk 10 günü hiç kg almamıştı.bende sık emzirdim ama yine iyi kg almamış.beslenmemede dikkat etmeye çalışıyorum ama kan ve vitamin ilaçlarımı kullanmıyorum.acaba diyorum bunun etkisi olabilir mi.sen kullanıyormusun merak ettim.

yok canım söylemedim.adım lütfiye.cevapların için çok sağol gerçekten rahatlatıyorsun.emzik olayına sevindim.inşallah hep böyle gider.

canım benimde pazartesi sabaha karşı oldu.hemen süt sağma pompası aldırdım.akşam sıcak havlu koydum sonra başladım sütü sağmaya.ilk bir iki geldi sonra birşey gelmiyor.tam 1 saat uğraştım tık yok.şişenin dibinde kaldı süt.sinirden ağladım.göğsümün şiştinemi üzüleyim sütün gelmediğine mi..sonra gece hep o memeden emzirdim ertesi gün öğlene doğru geçti ağrısıda şişliğide..

ya çok ağrıyo annem doktora gidin diyo siz ne diyosunuz? doktor napcakki buna.. sağayım süt mü düğümlendi acaba dedim yok anacım sütde çıkaramadım pompayla.. iyice şaştım kaldım..

hala geçmediyse git dr bence.ben geçmeseydi gidecektim..

kızlar selam nasılsınız?
ben ayın 1 inde işe başladım maalesef,süt sağıp eve bırakıyorum annem de veriyor kızıma biberon ile..
işten 2.5 da cıkıp koştur koştur eve geliyorum,malum ev işleri..
ayy evdeyken ne rahatmışım(
bir de en önemlisi kızımı çoook özlüyorum,,,
bu arada burayıda çok özledim,pelincim aradım dün seni cebin kapalı idi,umarım bi sorun yoktur
geçmişde çok uzun bakamadım
hepinizi çook öpüyorum
bebeişlerimize de bol uykulu gazsız çok mutlu gülücüklü günler diliyorum:)

Canım herkes bildiğin gibi herkesin bir telaşesi var bebeklerle bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz bir bakıyoruz sabah olmuş bir bakıyoruz akşam olmuş.Kolay gelsin canm zordur tabi hem işte hem evde çalışmak.Allah yardımcın olsun.Misafir vardı gittiler mutfağı toparladım oğlumu uyuttum ben de birşeyler içip yatacam birazdan keşke uzun uykuya başlasa artık..Seni ve kızışını öptümmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…