2009 Aralık Anneleri

Tırnak makası sormuştum ama kimse cevap vermemiş Hep çiiyor yüzünü oğlum.törpüleyemiyorum da ne yapacam ben

bebe dor kullanıyorz bız. ben hıc kesmedım ama. korkuyorum. esim kesıyo hep. memnunum yanı. torpü yapmıyoz bız

walla benım kızda ciziyordu normal tırnak makasıyla kesiyorum bebek için satılanlardan aldım kesemedim normal olanla kolayca haftada bir kesiyorum..cizmiyorda

benım kız uyudu bende fırsatdan uyuyum cok öptüm hepinizi iyi geceler..

canım ben de öyle bilinmeyen bi marka almıştım makinayı dediğin gibi az çıkıyordu ve ateşim düşmüyordu ben de medela elektrikli aldım on dakikada göğsüm boşaldı çok rahatladım ateşim de düşmüştü imkanın varsa medeayı tavsiye ederim

olumunekankayizsmile
arzucum meraba öncelikle geçmiş olsun,bence süt kanalın tıkanmış ara ara bende de oluyor özellkle sabahları kalktığımda sanırım göğsümün üstüne yattığımda oluyor ve ateş gibi oluyor memem düğüm düğüm...çok sancılı allah ım yardımcın olsun
bende ameda marka elektrikli marka süt sağma makinesi var onunla sağıyorum ilk 15-20 dk gelmiyor süt sonra boşalıyor..
bir de onu dene istersen,sıcak uygulamaya devam et..rahatlamazsan mutlaka dr ara,sonu cerrahi müdahale olmasın,çok öptüm seni ve ardayıolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
Tırnak makası sormuştum ama kimse cevap vermemiş Hep çiiyor yüzünü oğlum.törpüleyemiyorum da ne yapacam ben

canım bn hamile iken wee marka bi makas almıştım çok rahat kesiyorum..
pelindende chıcco nun makasını duymuştum,çok rahat kestiğinden bahsediyordu,hatta onun ki kağıt makası gibiymiş ve çok kullanışlı imiş
benim ki normal tırnak makası ama ben rahat kesiyorumolumunekankayizsmile

ben kesemiyorum yaa, ödüm kopuyo etini keserim diye. babası da ilk keserken etini kesti azcık kan geldi içim nasıl acıdı o kanı görünce, :sinifsinif:

sağolasın canım paylaşımın için

off valla hem çalışmak istiyorum evde oturmak sıkıyor hem bebişimden ayrılmak istemiyorum Allahtan işim az ve bebek bana çok yakın olacak

Tk makası sormuştum ama kimse cevap vermemiş Hep çiiyor yüzünü oğlum.törpüleyemiyorum da ne yapacam ben

bende sık sık kesiyorum ama kenarları sivri kalıyor galiba çiziyor yüzünü burnunun yanını çizmiş kırmızı kırmızı duruyor
kızlar birde ev gayet sıcak ama bebeişin elleri buz gibi neden acaba

herkese günaydın.hayırlı cumalar..bebişlerle birlikte mutlu huzurlu günler inş,,,,

dün 2.ay aşılarımızı olduk.kızımın ateşi yükseldi biraz 37.3 lerdeydi.calpol verdim.üstünü iyice hafiflettim gece biraz daha iyiydi 36.5 lere düştü..
dün tartıldı ve sadece 500 gr almış.çok üzülüyorum ya herkes bebeğin çok zayıf diyor.verem savaştaki hemşire bu çok zayıf prematüremi doğdu demezmi benim iyice moralim bozuldu.doğum kg iyiydi 3630 sonra 10 günde 3400 e düştü.şimdi 4700..sağlık ocağındaki hemşire verme mama biraz daha bekle tekrar tartalım dedi ama benim canım sıkıldı.açmı acaba sütüm yokmu acaba diye düşünüyorum.
üstüne dün kayıvalidem geldi.zaten bana sürekli mama ver diye ısrar edip sinirlerimi bozuyor.gelmiş yine ayın mevzu mama ver mama ver.en son dayanamadım vereceğim anne dedim.her zaman vermeyeceğim diye ısrarla diretiyordum artık dayanamıyorum ya kaldıramıyorum.birde bebeği emzirirken gelip yanıma kulağını dayamazmı bize bakim yutkunma sesi geliyormu diye.ayy fenalık geçirecektim.yok bebeği salla yok o bez çok sıkıyor onu bacakları kasılıyor galiba.ya beni diğer gelinleriyle karıştırdı.alışmış onlara karışmaya cahil görüp ama en cahil o farkında değil.ay çok uzun oldu ama canım sıkılmış yazmak istedim..

bu kız anane gelince hiç uyumuyor annem gitti şimdi uyudu ziillli tabi mık dese kucağa alınıyor işini biliyor o da

kızlar hani şu göbekte hamileyken bir çizgi olmuştu ya ( hala geçmedi o ayrı konu ) aynısı kızımda da var :)

bu kız anane gelince hiç uyumuyor annem gitti şimdi uyudu ziillli tabi mık dese kucağa alınıyor işini biliyor o da
Aynen canım 1 haftadan beri annem bende çocuk kucaktan inmiyor hatta bazen kucakta uyuyor.ve çok fazla konuşuyor oğlumla oğlumda karşılık verince hoşuna gidiyor sabah akşam muhabbet halindeler.düzen gitti valla annem gidince ne yapıcam bilmiyorum.bide oğlum 3 günden beri uykusu gelince eeee eeee eee diyor çok hoş ya:) beşiğine konunca kendi kendine ee eee eee derken uyuyor

bebe dor kullanıyorz bız. ben hıc kesmedım ama. korkuyorum. esim kesıyo hep. memnunum yanı. torpü yapmıyoz bız

walla benım kızda ciziyordu normal tırnak makasıyla kesiyorum bebek için satılanlardan aldım kesemedim normal olanla kolayca haftada bir kesiyorum..cizmiyorda

Sağolun arkadaşlar bende de bebedor var.kendim kesiyorum okadar korkmuyorum ama ben mi yapamıyorum anlamadım.başka bir marka daha alıp deneyeyim bari.yada normal makasla mı denesem önce acaba.okadar ince ki törpülenmiyor da..3.aya girecek eldivenle duruyor çocukcağız
Sanada hayırlı cumalar canım.Kilo meselesine takılma canım.her bebek bir olmaz.bebeği o aylık grafiklerle sınırlandırmamak gerek diyor dr.da.Mama konusunda dr.ne derse onu yap.ek mama vermek çok da kötü bir şey değil ki.ben de verdim ilk bir buçuk ay.sarılıktı çok doyup atması gerek vücuttan dedi dr. o yüzden.ona rağmen 1ayda attı sarılığı.
Kayınvalide konusu ca sıkıcıdır.bana da kaç kez yaptı aynısını geldi kafayı yan çevirmiş dinliyor güya yutkunurken ben de şöyle bir ters baktım çıkıp gitmişti.ne işin varki ben emzirirken odamda değil mi!!Senin daha sütün fışkırmıyor demi falan demişti bebek daha 1haftalıkken onun fışkırırmış da tövbe Allahım..
Bizleri böyle daha çok sıkıyorlar haberleri yok.bozma moralini canım mama vermen gerekirse verirsin bence çok normal bir durum.
Valla benm babam da yapıyor aynısını kucaktan indirmek istemiyor bir de kucağa çok alıştı diyor allam yaasempatiksalakcinni evin içinde dönüp duruyolar duran bebeğin anakucağını sallıypr falan..
kızlar hani şu göbekte hamileyken bir çizgi olmuştu ya ( hala geçmedi o ayrı konu ) aynısı kızımda da var :)
Ben de o çizgiyi soracaktm sizlere niye geçmiyor ya sinir oluyorum.sadece o da değil göbek sankibenm deil beyaz tenliyim göbeğim esmerakannehir kızın da sana çekmiş demekkikaydirigubbakcemile3

Maşallah canım ne tatlı oluyrdur ee ee derken

Yaa benm oğlumun niyye uykusu uzun olmuoyr hiç 2saatte kalkıyor hep.ilk uyuduğunda bir kez 3saatte kalkıyor.sonra en fazla 2saatte.uyanınca uyumasıda baya sürüyor.bazen 1.5saatte geri uyutuyorum ancak.hergün yorgun uykusuz kalkıyorum.yakında dayanamayıp düşüp bayılacam biryerlerde

valla ya bu göbek ne olacak simsiyah birde benim apandist ameliyat izim var 2 cm beyaz ince bir çizgiydi şimdi kocaman simsiyah kalın bir çizgi oldu iğrenç bir göbek adam görse korkacak akannehir

Senin de mi diğer ameliyat izin karardı.benm de kist ameliyatı izim var bir de.o dikine kesik sezeryan kesiği yanlamasına.kist ameliyatı kesiği genişledi kalınlaştı aynen hamileyken.bir de kararmış. ççok iğrenç oldu ya çok üzüllüyorum

Çok yorgunum başım ağrıyor gribim de hala geçmedi.içim sıkkın.kendimi mutsuz hissediyorum.dün gelen misafir de ev kadını oldun artık ha dedi bir sinirime gitti.hiç bana uygun değil.şimdilk böyle.böyle kalmaya hiçniyetim yok dedim..ama nasıl ne zaman.çok bunalıyorum düşündükçe.

benim de kaç gündür başım felaket gözlerimi açamıyorum sen işe dönecek misin ben 1 nisan iş başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…