keçi sütü evet carrefor ve migrosta gördüm kay marka ama peynirini almayın kayın keçi diyor ama içine inek koyun ne varsa koymuşlar
herkes nasıl iyimi . .bu süt sorunu ne olcak yaww biri diyo bunu ye biri diyo onu ye . .doktorlar diyo pskolojik hiç bişeye bağlı degi,l süt oluşumu bende cok korkuyorum azalcak diye . . ama kızlar bişey ilgimi cekti gece süt daha fazla artıyor acaba uykuyla alakalımı bu yoksa o arada emilmediği için birikiyormu . .?
uyku arttırıyor sütü canım araştır istersen nette ayrıca moralle de çok alakalı
yok öpmüyorum duymuştum uçuk çok zararlıymış bebeğe allah korusun
inş yoktur cnm içini rahat tut sen bizede hgaber vermeyi ihmal etme
canım bu arada kızının resimlerine baktım çok şeker yaff . .ya ayrı bi cana yakınlılık VAR SENİN BABY DE . .kanı sıcak . .
ayyyyy ne zor anne olmak yaaaa((((((((((((
ilk fırsatta yazar nesi varmış kuzumun söylerim
:Saruboceq: inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah tüm bebeklerimiz iyi sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuuun ömürlü olurlar :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah tüm bebeklerimiz iyi sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuuun ömürlü olurlar :Saruboceq:
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir inş. bebişler nasıl.
bayadır gelemiyordum geçmişi oku oku bitiremedim
biraz moralim bozuk sağ göğsümde sütüm azaldı
normalde o göğsümden günde 5-6 kez emzirirdim
şimdi günde sadece 1 kez emziriyorum öyle çok fazla şişkinlik olmuyordasütüm keslicek herhalde
sol göğsüm öyle değil... şimdi tek göğüsten nekadar beslenecekki sütüm yetermi ona kilo alımı düşermi çok canım sıkkın
bu kadar hep aynı şeyleri yaşıyoruz benimde bi göğsümü fazla istemiyor bi de emmek istemiyordu bende yürüyerek emziriyorum o zaman sesini çıkarmıyor anladığım kadarıyla bebekler artık doyduklarında emmek istemiyorlar saatlerce emerlerdi şimdi 5 dkikada biritiyolar işlerini bizede emmek istemiyo gibi gelebilir ben öyle gözlemledim çünkü bi yerde okumuştum 5 dakikada emer 5 dakikada siz emzirin ki sütün devamlılığı gelsin benimkide 5 dakika kendi emiyo sonra emmek istemiyor sonraki 5 dakikayı yürüyerek tamamlıyoruz çünkü açlık belirtisi falan da yok sadece artık karnı doyduğunda emmiyor sizde?
herkes nasıl iyimi . .bu süt sorunu ne olcak yaww biri diyo bunu ye biri diyo onu ye . .doktorlar diyo pskolojik hiç bişeye bağlı degi,l süt oluşumu bende cok korkuyorum azalcak diye . . ama kızlar bişey ilgimi cekti gece süt daha fazla artıyor acaba uykuyla alakalımı bu yoksa o arada emilmediği için birikiyormu . .?
bu kadar hep aynı şeyleri yaşıyoruz benimde bi göğsümü fazla istemiyor bi de emmek istemiyordu bende yürüyerek emziriyorum o zaman sesini çıkarmıyor anladığım kadarıyla bebekler artık doyduklarında emmek istemiyorlar saatlerce emerlerdi şimdi 5 dkikada biritiyolar işlerini bizede emmek istemiyo gibi gelebilir ben öyle gözlemledim çünkü bi yerde okumuştum 5 dakikada emer 5 dakikada siz emzirin ki sütün devamlılığı gelsin benimkide 5 dakika kendi emiyo sonra emmek istemiyor sonraki 5 dakikayı yürüyerek tamamlıyoruz çünkü açlık belirtisi falan da yok sadece artık karnı doyduğunda emmiyor sizde?
bide 3.ayda süt azalırmış daha doğrusu bebekte iştah atağı olurmuş daha fazla emzirmek gerekirmiş
mamba bu formul mamalar yurtdışında nasıl karşılanıyor inek sütü 1 yaşından önce veriliyor mu bide demir takviyesi yapılıyor mu çok oldu ama çok merak ediyorum
teşekkürler mambaa
eşim maça gitti 11 e kadar yalnızız
bugun nuby ısıya duyarlı kaşık bebedor yumuşak uçlu kaşık bebedor ve nubyden birer tanede diş kaşıyıcı aldım minaya sizde aldıgınız şeyleri paylaşın fikir olsun dıyorum kızlar
valla benimki çok alakalı degil belki ama dün babamız ilk oyuncagını almış bizim velete fisher price dan bi çıngırak ama cok ilgisini cekti acayip guluyo ama henuz tutma yetimiz yok . . ama cok renkli köpekli felan bişey ucunda bi halka var sayılar renkli toplar var içinde bayağ iş gorcek sanırım dişlerini kaşımayada yardımcı olcak . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?