2009 Aralık Anneleri

keçi sütü evet carrefor ve migrosta gördüm kay marka ama peynirini almayın kayın keçi diyor ama içine inek koyun ne varsa koymuşlar

evt kay üretio keçi sütünü memleketimin keçileri
balıkesrde kay fabrikası
bnde düşünüyrm ilerde kızıma vercm

herkes nasıl iyimi . .bu süt sorunu ne olcak yaww biri diyo bunu ye biri diyo onu ye . .doktorlar diyo pskolojik hiç bişeye bağlı degi,l süt oluşumu bende cok korkuyorum azalcak diye . . ama kızlar bişey ilgimi cekti gece süt daha fazla artıyor acaba uykuyla alakalımı bu yoksa o arada emilmediği için birikiyormu . .?

uyku arttırıyor sütü canım araştır istersen nette ayrıca moralle de çok alakalı

yok öpmüyorum duymuştum uçuk çok zararlıymış bebeğe allah korusun
inş yoktur cnm içini rahat tut sen bizede hgaber vermeyi ihmal etme

ayyyyy ne zor anne olmak yaaaa ((((((((((((
ilk fırsatta yazar nesi varmış kuzumun söylerim
:Saruboceq: inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir inşallah önemli değildir :Saruboceq:
:Saruboceq: inşallah tüm bebeklerimiz iyi sağlıklı huzurlu mutlu uzuuuuun ömürlü olurlar :Saruboceq:

inşallah amin canım hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah Allahım koru sen meleklerini sana emanetler :Saruboceq:

merhaba kızlar... çalışma ve annelik çok yorucu... ama evde otururken de bunalıyor strese giriyoruz. napalım idare edeceğiz artık.
sabah koştur koştur bakıcıya bırakıyorum kızımı, oradan okula... çıkışta kızımı alıyorum. yürüyerek eve geliyoruz. böylece temiz hava da almış oluyoruz. havalar da oldukça sıcak. iyi oluyor....:ecrin_bebek:

canım inşallah Allah acil şifalar versin . .hiçbişiycik yoktur inşallah . .

benimde son 1 haftadır azaldı sütüm.sol göğsümde zaten azdı sağda vardı biraz oda azaldı.zaten sol göğsümü almak istemiyor.bendede yok şişkinlik boş gibi.geçen hafta kilo alımı iyi olmayınca çok taktım kafaya herhalde ondan azaldı.

evet kızımda fazla emmek istemiyor.bende açmı diye çok düşünüyorum.bugün çok ağladı yine.meme veriyorum çığlık çığlığa ağlıyor sonra susmadı uzun süre.annemi çağırdım onun kucağında gezerken sustu.şimdi uyudu ama 20 dak.bir uyanıyor.dünde hiç uyumadı.

bence uykuda sütüm varmı yokmu diye düşünmediğimizden oluyor.kafa olarak rahat oluyoruz e haliyle süt oluyor tabi bence..gerçi benim çok nadir oluyor ama..

inşallah canım inşallah önemli değildir.Rabbim tüm bebişlere sağlık versin sancısız günler versin.

bunun nedeni meme uclarindan artik daha fazla sut gelmesi ve bebegin eskisine kiyasla daha hizli emip daha cok sut cekmesi. karni doyuyor yani. benimki de oyle 5 dakikada bitiriyor bir gogsu ama ben 5 dakika da zorla veriyorum. sonradan o fazla gelen sutu cikariyor.

bide 3.ayda süt azalırmış daha doğrusu bebekte iştah atağı olurmuş daha fazla emzirmek gerekirmiş

evet 3. ay hizla buyudugu zamanlardan biri. sik sik emzirmek lazim. benimki henuz gelmedi o evreye.

sutu saglayan prolaktin hormonu. geceleri bu hormonun calismasi artar, dolayisiyla gunduze kiyasla daha cok sut uretilir. o yuzden uyudukca sut artar deniyor:) eger sutun azalmasindan korkuyorsaniz geceleri en az 1 kere emzirin.

mamba bu formul mamalar yurtdışında nasıl karşılanıyor inek sütü 1 yaşından önce veriliyor mu bide demir takviyesi yapılıyor mu çok oldu ama çok merak ediyorum

mamba bu formul mamalar yurtdışında nasıl karşılanıyor inek sütü 1 yaşından önce veriliyor mu bide demir takviyesi yapılıyor mu çok oldu ama çok merak ediyorum

burda da emzirmeyi tavsiye ediyorlar tabii. ilk 6 ay sirf emzirme, sonra kati gidalar ekleniyor. formul hic vermemis oluyosun boylelikle.

inek sutuyse asla! sindirimi cok cok zor. bebege iskence gibi inek sutu. anne sutune en yakin keci sutu tavsiye ediliyor illa verilecekse...

demir de kabizlik yaptigi icin ben vermiyorum. eger ciddi bir demir eksikligi yoksa gereksiz. bir tek d vitamini veriyorum ben.

eşim maça gitti 11 e kadar yalnızız
bugun nuby ısıya duyarlı kaşık bebedor yumuşak uçlu kaşık bebedor ve nubyden birer tanede diş kaşıyıcı aldım minaya sizde aldıgınız şeyleri paylaşın fikir olsun dıyorum kızlar

valla benimki çok alakalı degil belki ama dün babamız ilk oyuncagını almış bizim velete fisher price dan bi çıngırak ama cok ilgisini cekti acayip guluyo ama henuz tutma yetimiz yok . . ama cok renkli köpekli felan bişey ucunda bi halka var sayılar renkli toplar var içinde bayağ iş gorcek sanırım dişlerini kaşımayada yardımcı olcak . .

iyigunlerde kullansın
bizdede var oyle birkaç şey kuzenınden kalma çok dıkkatını çekıyor 1 aydır 3.ayında alın derım çıngırak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…