2009 Aralık Anneleri

bende çalıştırıyorum canım ama yinede düzelmedi.gifrer,serum fizyolojik şimdide okyanus suyu kullanıyorum ama bir değişiklik yok.birde öyle emzireyim bakalım alacak mı..
Sütünden damlat sonra pompayla temizle.en etkilisi bu.2gündür böyle yapıyorum ben iyi oldu.tecrübeyle sabitolumunekankayizsmile

bence 60 çok az en az 90 vermen gerekirbilmiyorumkismile önce emzir sonra ver yada ayrı bir öğün olarak ver.doymazsa zaten daha ister ağlar.

çok hasta hissediyorum kendimi.başım boğazım her yerim ağrıyor.kötüyüümm
Yarın da adliyeye çağırdılar bir iş için.aylar sonra gidecem bakalım heyecan yaptımaklinialirimsmile

tmm cnm ii gceler bnm cadı uyumuyo ya inadı tuttu beşikte sallıom bakalım öle bakıo gülüo

geçmiş olsun bu arada bnde dew vr kırgınlık ya inş ilerlemz cnm

22 martda kaç aylık olucak bebeğin 2 doz olan dahamı iyi acaba

kızım 22 aralık doğumlu 3 aylık olacak. doktoruna hangisini yaptıralım diye sorduğumda 2 doz olan aşıyı tavsiye etti. bu aşıyı yaptırabilenlerin yaptırmasını tavsiye ediyorlar.

tmm cnm ii gceler bnm cadı uyumuyo ya inadı tuttu beşikte sallıom bakalım öle bakıo gülüo
Vay cadı vayy çok tatlı ama yaa benmki de bazı geceler yapıyor öyle ben hemen uyusun diye beklerkeneyvahedigeldismile
geçmiş olsun bu arada bnde dew vr kırgınlık ya inş ilerlemz cnm

sağol cnm.inş. ilerlemez seninkisi.ben zaten gribim ne zamandır az iyi oldu gibiydi dün yine çoğaldı bıraksalar 24 saat uyurummirmirmirmir

burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba

2 doz yapılacak bırde 3 doz yapılanları varmış onun adı degişik
biz ilk dozu 3 aylıkken olduk 2.dozuda 5 aylıkken olacagız doktorumuz kendı çocugunada 2 doz olandan yapmış 143 tl fiyatı uygulama parası vermedık eczaneden 143 e aldık

ahh bırakmazlarki artık bu canavarlar annemindede dediği gibi unut sen o rahat uykularıı (

ayy bn nasıl ayırıcam bilmiyorum daha çk küçük olduğu içn düşünemiyorum zaten reflüsü olan bi bebek sürekli kusuyor tıkanıyor gözüm hep üstünde yani bu kusması geçmeden zaten ayıramam gece uyanmıyormu pelin emmek için falan nasıl yapıcaksın ayırınca gerçi telsizlewr var artık sesini dinlersin dimi boshayallersmile

3 saatde bir kalkıyor emmeye böyle kolay yataktan kalkıp hemen emzırıp yatmak hatta bazen emıyor tamam herhalde dıyıp tam yatıyorum uyudu sanıyorum 5 dk sonra tekrar mızıklanıyor dediğim gibi bu şekil kolay yanında olması ama oda ayırmayıda çok gec vakite sarkıtmamak lazımmış eşimin doktor arkadası vardı 2-3 sene önce eşi dogum yaptıgında aklımda kalmış şaşırmıştımda dogdugundan beri ayrı yatırdım telsız iş görüyor demişti yatagına alıştı odasına böylece demişti

ne bilyim pelin bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası daha çok küçükler allah korusun tıkanırlar falan daha yeni yeni öğreniyorlar dönmeyi bile yatakta döner yüzüstü düzelemez off çokmu paniğim ben ya abartıyomuyum acaba
ama bn yaşına kadar ayıramam yanımdan sanırım dediğin gibi bnm kızımda öyle gece sık sık uyanıyor emmek istiyor bazen yatırıyorum ağlıyor tekrar emiyor yada sallıyorum oda ayırınca zor olmazmı bu konular

pelin bilgeyle görüştünmü hiç o nasıl umut bebek nasıl ne zaman başlıyor acaba işe hiç haber alamdık ondan

canım fena deilim, yarın ankaraya gidiyorum kısmetse kuzenim ameliyat oldu dün...çok şükür iyi....

canım ben durununda ömerinde odasını 20 günlükken ayırdım...yani ömer yaklaşık 2.5 aydır odasında yatıyo....bence sende ayır artık sonra çok zorlanırsın....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…