Sütünden damlat sonra pompayla temizle.en etkilisi bu.2gündür böyle yapıyorum ben iyi oldu.tecrübeyle sabitolumunekankayizsmilebende çalıştırıyorum canım ama yinede düzelmedi.gifrer,serum fizyolojik şimdide okyanus suyu kullanıyorum ama bir değişiklik yok.birde öyle emzireyim bakalım alacak mı..
herkese merhaba
kızlar sıkıldım artık insanların sürekli bu bebek çok zayıf demesinden.bende mamaya başlayacağım ama sadece öğlen ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum.sütüm o gün içinde azsa veririm.eğer sütüm iyi geliyorsa vermem diyorum ama memeyi bırakırmı diyede çok korkuyorum.sol göğsümü almak istemiyor.çekiyor bırakıyor çekiyor bırakıyor en sonunda ağlamaya başlıyor.diğer göğüste o kadar değil.böyle olupta düzelen varmı..emmeyi bırakacak diye korkuyorum.göğüslerim boş duruyor ama emerken ağzından çıkarınca bakıyorum süt geliyor ucuna ama acaba çokmu az geliyor.yani sıkıyorum fışkırmıyor ama ucunu ıslatıyor.birde kızım 2 aylık bir öğünde 60 cc versem ideal mi fazlamı gelir.
burnuda iyice tıkandı zor nefes alıyor yavrum.herşeyi deniyoruz ama nafile açılmıyor bir türlü.
nazan burdamısın cnm napıysn
22 martda kaç aylık olucak bebeğin 2 doz olan dahamı iyi acaba
Vay cadı vayy çok tatlı ama yaatmm cnm ii gceler bnm cadı uyumuyo ya inadı tuttu beşikte sallıom bakalım öle bakıo gülüo
geçmiş olsun bu arada bnde dew vr kırgınlık ya inş ilerlemz cnm
rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba
ahh bırakmazlarki artık bu canavarlar annemindede dediği gibi unut sen o rahat uykularıı (Vay cadı vayy çok tatlı ama yaabenmki de bazı geceler yapıyor öyle ben hemen uyusun diye beklerkeneyvahedigeldismile
sağol cnm.inş. ilerlemez seninkisi.ben zaten gribim ne zamandır az iyi oldu gibiydi dün yine çoğaldıbıraksalar 24 saat uyurummirmirmirmir
burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
kızım 22 aralık doğumlu 3 aylık olacak. doktoruna hangisini yaptıralım diye sorduğumda 2 doz olan aşıyı tavsiye etti. bu aşıyı yaptırabilenlerin yaptırmasını tavsiye ediyorlar.
ahh bırakmazlarki artık bu canavarlar annemindede dediği gibi unut sen o rahat uykularıı (
ayy bn nasıl ayırıcam bilmiyorum daha çk küçük olduğu içn düşünemiyorum zaten reflüsü olan bi bebek sürekli kusuyor tıkanıyor gözüm hep üstünde yani bu kusması geçmeden zaten ayıramam gece uyanmıyormu pelin emmek için falan nasıl yapıcaksın ayırınca gerçi telsizlewr var artık sesini dinlersin dimi boshayallersmile
3 saatde bir kalkıyor emmeye böyle kolay yataktan kalkıp hemen emzırıp yatmak hatta bazen emıyor tamam herhalde dıyıp tam yatıyorum uyudu sanıyorum 5 dk sonra tekrar mızıklanıyor dediğim gibi bu şekil kolay yanında olması ama oda ayırmayıda çok gec vakite sarkıtmamak lazımmış eşimin doktor arkadası vardı 2-3 sene önce eşi dogum yaptıgında aklımda kalmış şaşırmıştımda dogdugundan beri ayrı yatırdım telsız iş görüyor demişti yatagına alıştı odasına böylece demişti
burcu nbr
söyle bakalım tecrubelı anne olarak
ömerin odasını ayırdınmı
ben mınayı ne zaman ayıracagım 6 aydan sonra geç olur dıyorlar
ilk minanın bır baslangıç yapmam lazım topiğin ablası olarak dimi :)
ama belkıde ayıran olmuştur mına dan önce yazın bakalım hadı kızlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
sağol canımGünaydınn.foton harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?