tekrar kızımla benden günaydın
herkese merhaba
kızlar sıkıldım artık insanların sürekli bu bebek çok zayıf demesinden.bende mamaya başlayacağım ama sadece öğlen ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum.sütüm o gün içinde azsa veririm.eğer sütüm iyi geliyorsa vermem diyorum ama memeyi bırakırmı diyede çok korkuyorum.sol göğsümü almak istemiyor.çekiyor bırakıyor çekiyor bırakıyor en sonunda ağlamaya başlıyor.diğer göğüste o kadar değil.böyle olupta düzelen varmı..emmeyi bırakacak diye korkuyorum.göğüslerim boş duruyor ama emerken ağzından çıkarınca bakıyorum süt geliyor ucuna ama acaba çokmu az geliyor.yani sıkıyorum fışkırmıyor ama ucunu ıslatıyor.birde kızım 2 aylık bir öğünde 60 cc versem ideal mi fazlamı gelir.
burnuda iyice tıkandı zor nefes alıyor yavrum.herşeyi deniyoruz ama nafile açılmıyor bir türlü.
bnm kızım emmek istemeyince ayağa kalkıp evde gezerek emziriyorum o zmn sakinleşip yapışıyor memeye
burun tınaıklığı bnm kızımda bir kez oldu gece buhar makinesini açmamıştım o günden sonra her gece çalıştırmaya başladım bir daha burnu tıkanmadı gündüzleri kapatıyorum gece çalıştırıyorum
birde mama verenler emzirdikten sonramı veriyorsunuz mamayı..maşallah çoğu bebeklerin kilo alımı çok iyi benimki bayağı zayıf kaldı.neden böyle oldu anlamadım ya o kadarda uğraşıyorum süt olsun diye ama yapı meselesi herhalde yada çok kafaya taktım ya ondanda olabilir.birde pirinç suyu veriyor bazıları acaba mama yerine doymadığını zannettiğim zamanlar pirinç suyumu versem zararı olurmu.hiç istemiyorum mamayıda ya..
günaydın üstümde bi kırgınlık var bugün inş hasta falan olmam burda yalnızım malum kimsem yok kızım aşı olucak bu hafta eşimde göreve gidecek tek kalıcam hasta olursam kızıma nasıl bakarım bn ya :S off off allah yardımcım olsn(
yasemin bilmiyorumki cnm mamadan olabilirmi acaba bi de bazı bebeklerde makat çatlağı olabiliomuş böle ıkınmaktan zorlamaktan yani bebekler kakalarını yapamaz ağlarlarmış yapınca susarlarmış doktoruna gittiğinde sor bakalım bi kpontrol etsin
allah korusun aman dikkat et kendine
ilaç bitki çayı c vitamini al bol bol
mama yemiyoki sadece anne sütü alıyo
ateşide çıkıyo arada 37,5 a
korkuyorum ya bebek fıtığıysa diye
böyle olmayacak dayanamıyom artık ağlamasına((((
akşam eşim işten çıkınca samsuna geççez yarın doğru doktora
evet benimkide 5-6 dk emiyor bu günlerde bide eskisi gibi sık emmiyor
onlar büyüdükçe bizdede dertler başlıyor ama :)galiba bunlar büyüdü :)
inek sütünün durumunu epey araştırdım çiğ süt için geçeriliymiş o alerji durumu ve bebeklerin yüzde 2 3 den görülüyomuş keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş bi arkadaşımın epey sütü vardı kendi sütüyle mama yapardı o kadar depolamıştıki ah ah
yok öpmüyorum duymuştum uçuk çok zararlıymış bebeğe allah korusun[sakın öpme çocuğu emi uçuktan bile mikrop kapıyolarmış
inş. düzelir ciddi bişesi yoktur bebemin
evet ya bnm kız hep 10 dk emer bırakırdı bu ara memeyle yapışık gezio evde ya bnm süt azaldı yada bizim cadının iştahı kabardı kaydirigubbakcemile3bide 3.ayda süt azalırmış daha doğrusu bebekte iştah atağı olurmuş daha fazla emzirmek gerekirmiş
ayy yerim bn onlarıı yaa ama gittikçe dahada sevimkli olmuyolarmı :lepi:onlar büyüdükçe bizdede dertler başlıyor ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?