canan ilaç burda 6,5 tl
iyigunlerde kullansın
bizdede var oyle birkaç şey kuzenınden kalma çok dıkkatını çekıyor 1 aydır 3.ayında alın derım çıngırak falan
sagolasın pelin . .hepimizin bebekleri inşallah . . ve ayrıca daha henüz karısınıa bi kuru ciçek getirmemiş baba oğluna habire bişeyler alma ihtiyacı duyuyo . . çok uyuz olcamda olamıyom işte yafffffff . .
kazıklanıoz desene siz nasıl verceksiniz pelin kaç damla günde
sagolasın pelin . .hepimizin bebekleri inşallah . . ve ayrıca daha henüz karısınıa bi kuru ciçek getirmemiş baba oğluna habire bişeyler alma ihtiyacı duyuyo . . çok uyuz olcamda olamıyom işte yafffffff . .
4 damla aç karnına sabah
bana sabah akşam 3 er damla dedi dr fazlamı acaba ya tereddütte kaldm biraz bn bu konuda
gerçi kaşıkla veriom kaşıkta kalıo birazı birazıda akıo ağzından ama ne bileyim
eşim maça gitti 11 e kadar yalnızız
bugun nuby ısıya duyarlı kaşık bebedor yumuşak uçlu kaşık bebedor ve nubyden birer tanede diş kaşıyıcı aldım minaya sizde aldıgınız şeyleri paylaşın fikir olsun dıyorum kızlar
rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba
22 martda kaç aylık olucak bebeğin 2 doz olan dahamı iyi acabarota aşısı 2 - veya 3 doz olarak yapılıyor doktorumrz 2 doz olanı tavsiye etti. ilk dozu mart 22 de yapılacak
rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba
hem saglık ocagındakı doktor hemde hastanedekı çocuk doktorumuz yaptırın dedı, çokn önemlı bi aşı dedi
ben hastande yaptırdım asıya 140tl aldılar 18 de uygulama ücretı aldılar. 158 verdım toplam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?