2009 Aralık Anneleri

iyigunlerde kullansın
bizdede var oyle birkaç şey kuzenınden kalma çok dıkkatını çekıyor 1 aydır 3.ayında alın derım çıngırak falan

sagolasın pelin . .hepimizin bebekleri inşallah . . ve ayrıca daha henüz karısınıa bi kuru ciçek getirmemiş baba oğluna habire bişeyler alma ihtiyacı duyuyo . . çok uyuz olcamda olamıyom işte yafffffff . .

sagolasın pelin . .hepimizin bebekleri inşallah . . ve ayrıca daha henüz karısınıa bi kuru ciçek getirmemiş baba oğluna habire bişeyler alma ihtiyacı duyuyo . . çok uyuz olcamda olamıyom işte yafffffff . .

ee babalık işte bizimkide öyle markete gidioz bizimki doğru oyuncak reyonuna gdio bunu alalım şunu alalım kaydirigubbakcemile3

bizimkilerde buyuk ask yasıyor
babası eve gelınce bır muhabbet bir kahkaha bana yapmıyor
diyrm ya benı bakıcı sanıyor galıba dıye :)

bana sabah akşam 3 er damla dedi dr fazlamı acaba ya tereddütte kaldm biraz bn bu konuda
gerçi kaşıkla veriom kaşıkta kalıo birazı birazıda akıo ağzından ama ne bileyim

bılmyrmkı canan saglık ocagından baska marka vermişlerdi onada 4-5 damla gunde demişlerdi
ben ek gıdaya baslayınca kesıcm zaten e akıyo ve kasıkta kalıyosa zaten 4 dmla alıyordur mina kasıgı yaladıgı için :) kalmyo
kabız yaptımı bazısına yaparmış

minayı arabada kucagıma almıştım 2 dkiçinde yanagımı emıp yara yapmış sömurmuş resmen gören ac sanır minayı :)

Ek gıdaya hazırlık başlamış anlaşılan Pelin hadi hayırlısı.
Ben gene her zamanki gibi kararsız karasız dolaşıyorum bir şey alabilmiş değilim halen.

bizdede tinylove nin muzu var çokkk güzel bi oyuncak bebeklerin görsel işitsel herbişeylerine hitap ediyor bir haftadır iyiceellerini kullanmaya başladı bu dediğim oyuncağa bayılıyor dakikalarca oynuyo yaalyıp yutuyor diğer çıngıraklara oyuncaklara bunun kadar ilgi göstermedi ben d vitaminini ağzına damlatıyorum kaşık kullanmıyorum o renk değiştiren kaşıklardan bendede var daha kullanma sırası gelmedi şimdilik kahveyi onla karıştırıyorum:)bu arada benim ieşim hiç oyunbcak meraklısı değil ne oyuncak ne kıyafet iyi bakıyo ama cimrilik herhalde kızım çok çekecek babasından çok:)

rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba

rota aşısı yaptıran arkadaşlar 1. dozu ne zaman yaptırdınız kaç doz daha yaptırıcaksınız............bizim doktor önermedi ama ben sonradan yaptırmaya karar verdim geçmi kaldım acaba

rota aşısı 2 - veya 3 doz olarak yapılıyor doktorumrz 2 doz olanı tavsiye etti. ilk dozu mart 22 de yapılacak

ben 3 aylıkken yaptırdım 2 doz olandan. 2. doz önümüzdeki ay. ya 2. ay yapılan 3 aşıyla beraber yapılıomuş rota ya da 3. ay tek basına yapılıomuş.

hem saglık ocagındakı doktor hemde hastanedekı çocuk doktorumuz yaptırın dedı, çokn önemlı bi aşı dedi

ben hastande yaptırdım asıya 140tl aldılar 18 de uygulama ücretı aldılar. 158 verdım toplam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…