rota bende vurdurdum 1.doz...140 tı benimkisi...olsun sağlıklı olsunlarda para bulunur halledilir...normal sürece para harcadıktan sonra dert değil canım...hastalık çıkmasın başka iş çıkmasında...yeirm ben onları yer:)
bnm kızımda en az 3 kez kalkıyor gece acıkıyor uyanmk istiyor 3 gündürde çok huzursuz nedense bişyden memnun olmuuyo özellikle öğleden sonraları keyifsiz keyifsiz ağlıo kucak istio gezmek istiyo
az önce doktorumuzu aradım rota aşısı için 150 tl aşı +80tl muayene ücreti -tatlicadiarzu-
önümüzdeki ay daha çok aşı var 1 milyar veririz heraldeolumunekankayizsmile pinemekok die bi aşı vr 250 tl falanmış sadece o sempatiksalakcinni 3-4 tane aşı olck battık valla ama kızım ii olsunda
gayet iyi düşünmüş...bizde öyle yapıyoruz...kısmetlerinde ne varsa artık...tevekkel olmak gerek...başlarında olalımda...gerisi Allah Kerim...herkes kadar olur onlarında :)
benim doğumum zordu omzu takıldı miniğimin kolu oynamadı günlerce ondan iyi bilirim ben sağlığı elden giderse insan dağlıyor..
gunaydın
karnım agrıyo ya hemde mınada huzursuz oluyor ben regl olunca
bide ben yanmışım 4 aylık bebek ıstedıgı yapılmayınca bır çıglık bir aglama vay benım halıme bırde kolay kolay unutmuyorda 15 dk susmuyor duyan gören bişey oldu canı yandı sanacak
mesela kucagımda ya koltuga koyarsam o da ıstemyrsa evı çınlatıyor resmen yada benım parmagımı yakalıyor emmek için çekersem baslıyor çıglıga geri versende 5 -10 dk affetmıyor annem sende boyleydın dıyor vede geçmedi hiç işin kötusu 30 yıldır dıyor ben eşim böyle mına gıbı sert ters bakan bebek görmedım dedı dıyıncede öyle dedı annem ben gördum 30 senedırde göruyorum dıyor :roflol: anneme çektırdıklerımın hesabını bu dunyada vermeye basladım sanırım a.s
allah koruusn cnm geçmiş olsun allaha emanetler ama bizde elimizden geleni yaplaım dimi
kaydirigubbakcemile3
allah seni pelin güldürdün beni
demekki inatçı bir kızın var yandın desene
bizimki ağlıyor çok deidğin gibi gören duyan dövüoz sancak nasıl ağlamak ama inattan deil mina gibi can sıkıntısı evin içinde turlamak istio ancak öle susuyo kollarım kopuyo 1 saat bi o duvara bi bu duvara sempatiksalakcinni
bn laptopu kaldırıyorum kızlar bnm misafirler gelmek üzeredir öğleden sonrada aşıya gidicez 2 den sonra
aşılarını sağlık ocaklarında da yaptırabilirsiniz. aylık muayenesinde balat hastanesinde ece hanıma götürüyorum sağlık ocaklarında yaptırabilirsiniz aşılarını demişti. geçen ay bcg aşısını yaptırıken pnömökok ve karma aşısını da sağlık ocağında yaptırmıştım. sirkülasyondan dolayı sağlık ocaklarına gelen aşıların daha taze olduğunu söylüyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?