günaydın kızlar günlerdir laptop kaynımdaydı giremedim neyse demin gittim aldım kavuştum sizlere ama geçmişi okuyamadım herşey ve herkes yolundadır inşallah bebeler nasıl özledim sizleri kocaman öpüyorum Şeniz
hadi kolay gelsın ve geçmiş olsun şimdiden bende uzanayım biraz mına yarım saatlık öglen öncesı guzellık uykusundayken :) görüşürüz
hesap açtıran varmı çoçukları için bnm eşim geçen ay açtırdı otomatik bi hesap maaşından her ay 250 tl kesilcek birirkim yapalım die düşünmüş yağmur için opuyorumnanaktan
evet sirkülasyondan dolayı sağlık caokarlındakji aşılar daha tazedir yenidir...doğru..bununla birlikte aşı akydı yaptırdığınızda onlar sizi benim bildğim kadarı ile haberdar ederler...aşı atlama gibi bişi olmaz sanıyorum...her aşı yok ama yani isteğe bağlı olanlar sağlık ocaklarında yok...olmazsa olmazlar var
isteğe bağlı aşı zaten rota aşısı onuda biz alıyoruz zaten. ayrıca aylık ev ziyareti de yapıyorlar. tekrar bilgilendirme için.
evet buda benim coklu alıntı yaptıgım ilk denemem umarım basarılı olmuşumdur . . (tarif için teş. pelincim)
tüm fıstık annelere ve tatlı bebişlere günaydın . .
hadi gözün aydın tabi bizimde . .geçmiş hep aynı gelecege bakalım :)) ayy iğrenc bi espri oldu sanırım . .(
Aynen pelin bizimkide tam ben bişeyler yiycem derken uyanıyor bu saatlerde biraz uyuyor sonra bidaha gece 11 . .bizim oğlan bizle cekirdek cıtlama saatlerinde bizimle prime time dizilerini kacırmıyo ..kafamçokkarıştı
Keşke bizlerde boyle bişey yapabilsek ama türkiye sartlarında gerçekten cok iyi bi işin yoksa oyle her ay 250 tl ayırmak cok zor . .benim eşim zaten 800 alıyor düşün artık ve bi çok ailedede bu boyle . .keşke burda imkanlar daha iyi olsa ve bizlerde bebişlerimize boyle fırsatlar sunabilsek . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?