2009 Aralık Anneleri

evet buda benim coklu alıntı yaptıgım ilk denemem umarım basarılı olmuşumdur . . (tarif için teş. pelincim)
tüm fıstık annelere ve tatlı bebişlere günaydın . .

hadi gözün aydın tabi bizimde . .geçmiş hep aynı gelecege bakalım :)) ayy iğrenc bi espri oldu sanırım . .(

hadi kolay gelsın ve geçmiş olsun şimdiden bende uzanayım biraz mına yarım saatlık öglen öncesı guzellık uykusundayken :) görüşürüz

Aynen pelin bizimkide tam ben bişeyler yiycem derken uyanıyor bu saatlerde biraz uyuyor sonra bidaha gece 11 . .bizim oğlan bizle cekirdek cıtlama saatlerinde bizimle prime time dizilerini kacırmıyo ..kafamçokkarıştı

hesap açtıran varmı çoçukları için bnm eşim geçen ay açtırdı otomatik bi hesap maaşından her ay 250 tl kesilcek birirkim yapalım die düşünmüş yağmur için opuyorumnanaktan

Keşke bizlerde boyle bişey yapabilsek ama türkiye sartlarında gerçekten cok iyi bi işin yoksa oyle her ay 250 tl ayırmak cok zor . .benim eşim zaten 800 alıyor düşün artık ve bi çok ailedede bu boyle . .keşke burda imkanlar daha iyi olsa ve bizlerde bebişlerimize boyle fırsatlar sunabilsek . .

Herkeslere gunaydin .. Bu gece 1 saat arayla uyandik durduk gazimiz fena vardi. Aklima geldi bu aralar Aralik 2010 anneleri gelirler degil mi

Ben 21 nisanda öğrenmiştim ama benm yılsonuna geliyordu sat a göre:)Sat 22marttı hey gidi günler

isteğe bağlı aşı zaten rota aşısı onuda biz alıyoruz zaten. ayrıca aylık ev ziyareti de yapıyorlar. tekrar bilgilendirme için.

isteğe bağlı aşı zaten rota aşısı onuda biz alıyoruz zaten. ayrıca aylık ev ziyareti de yapıyorlar. tekrar bilgilendirme için.

evet rota isteğe bağlı tabiki..ama insanın aklına sokunca isteksizlik diye bişi kalmıyor bende...ne varsa yaptırasım geliyor..demek böyle oluyormuş annelik...herşeyin en iyisi herşeyin en gereklisi...:)

burcu günaydın tatlım...eylülü öp benim için...nehirden fırsat bulup yeterince sevemedim miniğini zaten :)

melıke bende bugun senı arayacaktım vallahi merak etmiştim gelmişsin:1hug:
hatta araba aldınız dıye gezıyrmusun paso dıyecektım bu arada hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın

rica ederım cnm

benım sat 28 şubattı 30 martda ögrenmiştim hamıle oldugumu vay be 1 yıl olacak nerdeyse ne çok şey paylaştık ıyıkı varsınız sızı sevıyorum

Bizimki daha hamileyken açtırmış hesap (Bankacı ya) her ay bir miktar kesiliyor. Ben üniversiteyi kazanırsa araba alıcam oğluşa o parayla diyorum kaydirigubbakcemile3

burcu 29 nısanda yazmışsn kopyalıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Bende kalp atislarini duydum cok acaip bir duyguymus. Benimki tam bir supriz yumurta cunku benim icin :) Gecen hafta ufak bir kahverengi lekelenme gecirdim doktor progestan verdi. 5 Gun sonra tekrarladi lekelenme simdi de ignesini verdi calismayacaksin 2 hafta dedi yatiyorum evde.. Tam 8 Hafta 5 Gunluguz.. Umarim en yakin zamanda bu surec biter.

6 nısanda esra yazmış

esrtml kullanıcısından alıntı
az önce geldim doktordan benimki erken döllenme galiba hamile olduğumu 3.haftada anlamıştım cünkü normal karından kese göründü zaten hatta ikiz olma durumuda var büyütünce ikiye ayrıldı ama 6.haftaya kadar bişey diyemem dedi 8.haftada gel dedi ama ben dayanamam 6.haftada hem kalp atışları hemde ikiz olup olmadığını anlamak için gidicem harika bişey ya arkadaşlar utanmasam ağlayacaktım doktorlarda gaza getirir gibi bi heyecanlanıyolar ben zaten heyecanlıyım bu arada doktor içim okudu sanki 3 şeyi yasakladı ve 3 ündende vazgeçmem gerektiğini biliyodum ama doktorun bu kadar yüzüme vurucağını hiç düşünmemiştim stres topuklu ayakkabı ve internet bi kitapçık verdi bunda herşey var dedi aklına bişey takılırsa beni ara ama internete girip olup olmadık şeyleri kafana tapık boşa stsres yapma dedi bence haklı umarım başarabilirim

turkuaz_turkuaz kullanıcısından alıntı
HErkese MErhaba kızlar. BEnimde 5 aralık tarihim. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız herkesi tebrik ediyorum sağlıkla huzurla keyifle bir 9 ay geçer inş.

*YAĞMUR* kullanıcısından alıntı
Selam kızlar banada fikir verin lütfen
SAT 26 şubat
5 gün önce dr.a gittim ultrasonra pek gözükmedi daha çok küçük dedi o gün kan testi yaptırdım
1500 çıktı,şimdi ne zaman dr.a gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyabiliriz.
10 gün kadar daha beklesem bişey olmaz herhalde değilmi

7 nisanda yazılmış vay be nasıl geçmiş gunler

pln79 kullanıcısından alıntı
az önce doktordan geldim çok şükür gördum bebeğimin kesesini
herşey yolunda gözukuyor dedı doktor ayın 15 ine kontrole çagırdı

bana bak 7 nısanda yazmışım

neriman yazmış--------------------------------------------------------------------------------

iyi akşamlar arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim ama hiç midem bulanmıyor ve ben bunu kafama çok takıyorum sizce bir sorun mu vardır.

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/263228-2009-aral305k-anneleri-49.html sitede kımse olmadıgında okumak lazım
acaba bunlar bızım veletler buyuyene kadar kalırmı burda

kızlar bilgisi olan var mı kabartma tozu yerine karbonat kullanıcam ama ne kadar koymak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…