bu konuda dr. yada sağlık ocağından bişey denmedi çevremdede yaptıran kimse yokneden yaptırmadın canım.?
sen iyi yapmışsın ya benimki geçen ay 600 gr aldı bu ayda öyle bişeydir doktor normal diyo uyandırma diyo ama zaten hareketlenince kilo vercek en azından birikim yapardı şimdi sürekli emzireyim diyorum karnı doymuş oluyo emmiyo artık eskiden emerdi şimdi toksa emmiyo iştahımı az olacak nolacak amaan bilmemekte ne kötü ne kadar okursan oku deneyimsiz bazı şeyleri anlayamıyo insan
slmlar
kızlar ben dogumdan sonra hıc regl olmadım dr.a da gıtmek ıstemıom valla varmı benımgıbı olmayan ?
bu konuda dr. yada sağlık ocağından bişey denmedi çevremdede yaptıran kimse yok
unutmuş olabilirlermi acaba sağlık ocağını arayıp sorsammıki:uhm:
günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü
bende daha yapamadımkahvalt....ı s..o.s vericem birazdan anneme bu gidişle...karnımçok ağrıyo
bide doğum yapınca ağrılar geçer derler..bakalım ben hiç regl olmadım daha olunca nasıl olacak..
çaylar senden bugun o zaman :)
hadigözunaydn
iyi de ben hep şiş hıssedıyorum kendımı,sankı olsam rahatlıycam;acaba kılo vermekle de alakası varmıdır?2.5 ay oldu ben hala dogumdan cıktıgım kılodayım...bi de emzıren verır dıyolar yok valla tık gıtmıyo...
valla bilemicem ama ben doğumdan sonra 20 kilo verdim 8 kilo kaldı 3.aydada regl oldum
ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?