2009 Aralık Anneleri

aynen bizim kızda ilk aylar ne kadar verirsen o kadar çok emiyodu şimdi doyduğu zaman asla emmiyo yürüyorum zıplatıyorum kısacası 9 takla atıyorum ama yok keşke anlamazken bol bol emzirseydim kilosu iyi ama hareketlenince vermez inşallah

devlet karşılamıyor canım bu aşıyı. bizede dün doktorumuz söyledi ama ben yapılma zamanını tam bilmiyorum.

melike ssk ya basvuru yapman lazım para için evrak teslım etmelisin şirket muhasebecısıyle btmyr iş
birde gtmeden şirketı arayıp muhasebeye izinleri internete grş yaptınızmı dıye sorun orda boşuna beklemeyın

anladım canım benim doktorumda bugün ya da yarın yapalım artık dedi. bizde 3,5 aylığız şu an. internette okudum gerek yok diyen falan da çok ama. yaptırcam ben.

günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü

bende daha yapamadımkahvalt....ı s..o.s vericem birazdan anneme bu gidişle...karnımçok ağrıyo

bide doğum yapınca ağrılar geçer derler..bakalım ben hiç regl olmadım daha olunca nasıl olacak..

parol içeblrsın senem
öznur onu normal dgm için dyrlar ama annem normal dgm yaomış geçmemiş yınede
ben hastanelık olyrdum agrıdan şimdide agryr ama o kadar kötu dgl çok şukur inşallah bu şekil devam eder gerçi ben üşütmeyeyım minayada geçmesin diye artk saçımı kurutyr çorapsız durmyrm onada bgldm bu işi

bende emzirmeye güveniyodum hiç veremedim ayrıca emzirmeden dolayı daha çok acıkıyorum hamilelikte hiç bu kadar iştahlı değildim demekki her bünye aynı olmuyo malesef :çok üzgünüm:

ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum

annem geldide kahvaltımı yaptım nihayet:)
ben rota yaptırdım 1.dozunu...şimdi 2.sozunu olcaz ishal aşısı...eşyalardan v.s bılaşabilen mikroplara karşın bir aşı diye okımuıştum...zorunlu değil diye biliyorum...

yaa kilo konusuna girince benimde çok moralim bozuluyor. nasıl vericez şu kiloları bilmiyorum. emzirmeye güvendim bende hep amaaaa. koca bi amaa işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…