2009 Aralık Anneleri

kızlar toplamda nekadar aldınız ssk dan para

nbr fatma denk gelemedık bır toprak nasıl
ben aldım ama erken dogum ya daha az aldım sızden birde asgarı ucretten ssk yatıyrsa ona göre nomal aldıgın ucretten yatyrsa ona göre yanı herkes farklı alacak
ben evrakları vrdım 15 gun sonra yatar dendı gıttım 15 gun sonra yatmamıştı tvde alt yazı gördum haber kanalında işgörmezlıkler 10 gun sonra yatacak maddi sıkıntıvar dıye garantı olsun dıye 15 gun sonra gttım yatmıştı
slm kızlar oğlumun fotolarını ekledim bakmak istersenizzz

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
mesajını görmemiş olabilirler sen yaz direk giriş yap bakmışsın aramızdasın :)
mesela kaç kılo aldın kaçını verdın onuyazmala baslayabılırsın ::)
(bilge olsa sordun pelin yıne sorunu derdi )
deprem içine geçmiş olsun bitsin artık rahatlayın yaw
kayınvalde içinde geçmiş olsun

mama verenler sut vermelı dıye bılıyrm ben ablamın kızına annem verırıdı doktor anne sutu alsydı gerek yok demıştı ama mamanın suyla hazırlnması su almaması anlamına gelmıyor bılıyoum ben bir sorun doktorunuza derim

valla esra ve senem uyuyor bızımkı dyıp geçin yaw
masallah dıyen var demeyen var
bu yazdıklarımızı sırf bız okumuyoruz okuyup geçen masallah demeyıde atlar belki
bırakın kalsın içinizde kaç saat uyudugulmaz:alsanaalsanasmile:mymeka:
uyuyormu dersek uyuyor dıyın yeter bız anlarız :roflol::roflol:

bu para için başka ne evrak teslimi yapacağız ben doğumdan sonra muhasebeye faksladım doğum belgemi tamam başka birşey yapman gerekmez dediler birde bu sorgulama sayfasında kayıt bulunamadı diyor kimlik noyu girince bileniniz var mı

kızlr arda nezle oldu sanırım.. yavrum gözleri kızarmış.. burnu komple tıkalı.. hapşırıyor ve öksürüyor.. allahtan bugün zaten kontrolümüz var.. başka napmalıyım.. hafif ateşi var gibiydi calpol verdim

kıyamam çok geçmiş olsun calpol dr a kadar idare eder heralde dr gerekli birşey olursa söyler heralde

kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl

aynı giydirmek işkence mecbur biraz bekletip bol şaklabanlıkla yavaş yavaş çaktırmadan giydiriyoruz

günaydınnnnnnnnnnnnn işte bir bebesini uyutan anne daha diğerleri ya gece yorgun düştüler yada bebeleri besleme modundalar

inan değil tatlım nehir gece 2saatte bir uyandırıyor fena:) ama napim...sağlıklı olsunda :)
üstelik regl oldum 2. ye hem de kanamam sular seller gibi uyandım belim ağrıyor kırıklığım var:) ama olsun :) gün güzel bebeklerimiz yeter ki iyi olsun herşey gelir herşey geçerrrrrr diyorum ben:) hihoyyyt :Saruboceq:

:teytey:günaydınnnnnnnnnnnnnnnlar herkeseeeeee :) hihoyyyt
günaydınnnn

günaydınnnnnnnnnnnnn işte bir bebesini uyutan anne daha diğerleri ya gece yorgun düştüler yada bebeleri besleme modundalar

aynen öyle melike bebe besleme modundayım bende biyandanda geçmişi okuyorum..sonrada uyutup kahvaltı yapıcam allahın izniyle:))

bende daha yapamadımkahvalt....ı s..o.s vericem birazdan anneme bu gidişle...karnımçok ağrıyo

günaydıın kızlaar yaa kafama takılan birşey vaar. siz rota virüsü aşısını yaptırdınızmıı? peki bunu hangi aya kadar son yaptırmamız gerekiyor.

ya peki benim kızımın zamanı geçtimi yaptırmak için. dün doktor alın şu bir kaç gün içinde yapmamız lazım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…