kızlar toplamda nekadar aldınız ssk dan para
slm kızlar oğlumun fotolarını ekledim bakmak istersenizzz
arkadaşlar merhaba ben de bir aralık annesiyim 28 aralıkda doğdu minik paşam burayı yeni keşfettim geçmiş sayfaları okudum benimle aynı şeyleri yaşayan birileri daha olduğunu görmek çok hoşuma gitti rahatladım biraz baya geç kalmışım gerçi herkes dost olmuş burda birbiriyle çok hoş ya beni de aranıza alırsanız çok sevinirim mirmirmirmir
deprem içine geçmiş olsun bitsin artık rahatlayın yawbuarada sabah elazığda yine deprem oldu çok korktum ya nolcak bilmiommmm
zten çocuk doğduğundan beri eşimlede aram çok iideil anlaşamıoz kavga edioz zaten stresim bana yetiyo bana yardım etmesini istiom oda dersten başını kaldırmıoo buarada sanki matahmış gibi kayınvalidem gelcekmiş.10 dakika uzakılkta oturuo ama kalmaya geliooo.bebğim doğalı 1 ay olmuştu geldi kayınvalidem 20 gün kaldı kabus gibiydi herseye karıştı 5 dk oğluıma bakmadı mutfaga yardıma girmedi hizmetini suyunu bile benden bekledi..yaşıda 57 yaşlı deil yani.bi akşam ateslendim sanırım süt birirkmiş göğüsümde ateş ve mide bulantısı yaptı 39 derece atesle ve ben o halde yemek yaptım demedi hastasın ben yapayım deli oldum ya bu yüzden eşimle kavga ettik yine...ben oğlumla mı kaynanam kayınbabamla yoksa evişi vs ile mi uğrasayım çok mu abartıom bilmiorum ki...
kızlr arda nezle oldu sanırım.. yavrum gözleri kızarmış.. burnu komple tıkalı.. hapşırıyor ve öksürüyor.. allahtan bugün zaten kontrolümüz var.. başka napmalıyım.. hafif ateşi var gibiydi calpol verdim
kıyamam çok geçmiş olsun calpol dr a kadar idare eder heralde dr gerekli birşey olursa söyler heralde
kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl
:teytey:günaydınnnnnnnnnnnnnnnlar herkeseeeeee :) hihoyyyt
günaydınnnnnnnnnnnnn işte bir bebesini uyutan anne daha diğerleri ya gece yorgun düştüler yada bebeleri besleme modundalar
:teytey:günaydınnnnnnnnnnnnnnnlar herkeseeeeee :) hihoyyyt
günaydınnnn
günaydınnnnnnnnnnnnn işte bir bebesini uyutan anne daha diğerleri ya gece yorgun düştüler yada bebeleri besleme modundalar
bende daha yapamadımkahvalt....ı s..o.s vericem birazdan anneme bu gidişle...karnımçok ağrıyo
ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorumgünaydıın kızlaar yaa kafama takılan birşey vaar. siz rota virüsü aşısını yaptırdınızmıı? peki bunu hangi aya kadar son yaptırmamız gerekiyor.
günaydıın kızlaar yaa kafama takılan birşey vaar. siz rota virüsü aşısını yaptırdınızmıı? peki bunu hangi aya kadar son yaptırmamız gerekiyor.
ben yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?