2009 Aralık Anneleri

hadi bakalım toparlamıştır muhakkak sende kilo aldığını görünce moralin düzelir sütünde artar

ya gerçekten herkesin birşey söylemesinden,sütümle ilgili yorum yapmasından,bebek bakımıyla ilgili bilgi vermesin sıkılllldımmmmm...ya sonuçta çoğumuzun ilk bebeği ama bizde araştırıyoruz,okuyoruz,dinliyoruz..eskisi gibimi sanki herşey..şu an bile birçok kişi birbirimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz..

sabah 5 te kalktım hala uyuyamadım.bebiş uyuyorken bende yatayım.herkese iyi geceler.bebişlerede rahat huzurlu bol uykular..

maşallah senem söyleme böyle herkese nazar değer vallahi..bizim gece düzenimiz iyide gündüz hiç uyumuyo zeynep birazkestiriyo sadece okadar.. bugün kendinide aştı canım kızım sürekli ağladı meme emerken bie ağlıyo açmı acaba dedik ve mama aldık onuda 45 cc içti uyudu bakalım inşallah güze güzel uyur kuzum..

ay esra senenkinede maşallah..biz nezaman görücez günleri acaba((

Ah yavrum gazdan mı ağladı acaba Öznur? İnşallah gece boyu rahat rahat uyur.
Canberk te bugün acayip mızmızdı. Kahkahalarla gülerken aniden ciyak ciyak ağlamaya başlıyor. Ben haftanın 7 günü program yapıp hergün bir yere götürücem oğluşu.
Başka yerde hiç sesi çıkmıyor seviyor gezmeyi. Evde sürekli mızmız.

Oyun halımız geldi nihayet ama bugün hiç keyfi olmadığı için pek durmadı içinde.
Bu arada dondolinoyu da sattım akşam üstü gelip aldılar. Odanın ortasındaki koca kümbetten kurtuldum diye nasıl sevindim anlatamam.

ay esra senenkinede maşallah..biz nezaman görücez günleri acaba((

Vallahi maaşallah. Nazarım değecek diye korkuyorum okudukça maaşallah çeke çeke bir hal oluyorum.
Ben ümidi kestim artık. 3. aydan hayır gelmedi 4. aya da bir şey kalmadı sihirli değnek değmezse böyle geldi böyle gidiyor işte.
Şimdi bile uykusunda nasıl inliyor artık ağlarken ayyyy ayyy diye ağlıyor.
Allahım iyilik ver artık ne olur yaaa.

gececek inşallah allah bana acıdı küçük kardeşimde kolik kontenjanımı doldurmuştum gecenin bi yarısı annemle battaniyede salla da salla saatlerce ağlardı uyumak hayaldi 4 aya kadar sürdü kardeşim sonra pamuğa döndü o gün bugündür pamuk gibi dolanır

kızlar selam geçmişe bakamadım çooook uzun herşey ve herkes iyidir inşallah

benim merak ettigim biberon alıyormu bebekleriniz.
bn vermedm annem verme dedi biberob rahat gelr emmek zor gelr bırakır bide seni dedi korkuttu bni kaşıklav erdm bn
bn 70 ml hazırldm verdm cnm 1 kez veriyorm gnde emzirişyorm
ben bebegime şuana kadar hiç su vermedimm..anne sütünde var diye
bn verdm kaynamş su ağzı pamukçuk olmasın dediler ebeler ilk gittiğimde arada ver ağzına bir iki damla dediler arada veriyorum hala
[

ay ebru çok güldürdün beni valla kurtuldun demek hadi gözün aydın..
senin oğlan oyun halısını değil gezmeyi seviyomuş meğerse bak sen şu yaramaza:))

bitsin artık ağrıları sancıları inşallah rahat etsin kuzucuklar..

bizde sallıyoruz akşamları eşimle battaniyede..ona alıştığından beride ayağımda sallayamıyorum önceden böylede uyuyodu oysa.. şimdi bütün gün tek başıma ne yapacağımı şaşırıyorum o sussun diye..
inşallah bizimkilerde düzelir pamuk olur esra.

sağol canım benim ama benim kardeşim askerden 3 aralıkta döndü doğumdan önce geldi aminnn inşallah Arzunun kardeşi de biran önce gelir

:1shok:kafamçokkarıştı:a015:akannehirarkaşlar iyi geceler...bende pil bitti...nakavtttt:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…