kararsız kaldım nette yan etkilerini okudum havaleye kadar gidiyormuş Allah korusun.annem geldide kahvaltımı yaptım nihayet:)
ben rota yaptırdım 1.dozunu...şimdi 2.sozunu olcaz ishal aşısı...eşyalardan v.s bılaşabilen mikroplara karşın bir aşı diye okımuıştum...zorunlu değil diye biliyorum...
kararsız kaldım nette yan etkilerini okudum havaleye kadar gidiyormuş Allah korusun.
ateş,kusma,ishal,karında şişlik vb.... etkiler yapıyormuş.
yazın gezerken verirriz inş. şimdi hep evdeyiz yiyip içiyoruz sürekli.yaa kilo konusuna girince benimde çok moralim bozuluyor. nasıl vericez şu kiloları bilmiyorum. emzirmeye güvendim bende hep amaaaa. koca bi amaa işte.
ne güzel maşallah yaptığın özel bişey varmı ben hiç veremedim de
bende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadınama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
isteyen olursa mail atarım...
güzel bir liste...
içinde tatlı yasağı yoksa bende istiyorumm:roflol:bende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadınama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
güzel bir liste...
içinde tatlı yasağı yoksa bende istiyorumm:roflol:
doğru görmekte fayda varyaw kılomuz boyumuz bir degil o yuzden birebır uygulamak zaten olmazda fikir edınelım bklm
aynen bizim kızda ilk aylar ne kadar verirsen o kadar çok emiyodu şimdi doyduğu zaman asla emmiyo yürüyorum zıplatıyorum kısacası 9 takla atıyorum ama yok keşke anlamazken bol bol emzirseydim kilosu iyi ama hareketlenince vermez inşallah
günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) *YAĞMUR*, babybay+, serinus, esrtml+, lkeser, MotherandBaby+, green.blue.eyes, sevgii:)+, nigarmalatya, mambaa, senemsss, crstal18+ :teytey:
günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü
bu konunun uzmanı pelin :)Kızlar biri bana ticker konusunda yardımcı olabilirmi unuttum nasıl yapıldığını, 52 haftalık gebe gözüküyorum. İdil 16.12.2009
selam kızlar,
ssk'dan 16 haftalık doğum izninin maaşını alan var mı? benimki hala yatmamış, sinir oldum
Kızlar biri bana ticker konusunda yardımcı olabilirmi unuttum nasıl yapıldığını, 52 haftalık gebe gözüküyorum. İdil 16.12.2009
bende vermiyordum ama mama vermeye başlayınca merak ettim.sen mama veriyormusun..
evet canım bende öyle düşündüm.zaten suyla hazırlıyoruz gerek yoktur diye.evet ama benimki yatmıyor daha doğrusu mama bitince basıyor çığlığı sanırım daha istiyor bende susması için mecburen hemen kaldırıp gezdiriyorum.sanırım ondan çok kusuyor..
kızlr arda nezle oldu sanırım.. yavrum gözleri kızarmış.. burnu komple tıkalı.. hapşırıyor ve öksürüyor.. allahtan bugün zaten kontrolümüz var.. başka napmalıyım.. hafif ateşi var gibiydi calpol verdim
kıyamam çok geçmiş olsun calpol dr a kadar idare eder heralde dr gerekli birşey olursa söyler heralde
kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl
biz 2. ay yaptırdık bide 4. ay olacak 2 doz yani ama 3 doz olanı da varmışgünaydıın kızlaar yaa kafama takılan birşey vaar. siz rota virüsü aşısını yaptırdınızmıı? peki bunu hangi aya kadar son yaptırmamız gerekiyor.
arkadaşlar cine 5 i açın mutlaka izleyin önemli bilgiler veriyor dr
bende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadınama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
güzel bir liste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?