2009 Aralık Anneleri

kararsız kaldım nette yan etkilerini okudum havaleye kadar gidiyormuş Allah korusun.
ateş,kusma,ishal,karında şişlik vb.... etkiler yapıyormuş.

kararsız kaldım nette yan etkilerini okudum havaleye kadar gidiyormuş Allah korusun.
ateş,kusma,ishal,karında şişlik vb.... etkiler yapıyormuş.

Allah Allah hımm ama genelde tüm aşıların yan etkileri vardır diye biliyorum bilinen yada bilinmeyen...doktora danış istersen alerjik bir durum varmı yaptırmam şart mı diye? ben yaptırdım 2.ayda şimdi 4.ayda olcaz..yan etkileri için yoruzmsuz kalıyorum senin bileceğin bir şey canım..

yaa kilo konusuna girince benimde çok moralim bozuluyor. nasıl vericez şu kiloları bilmiyorum. emzirmeye güvendim bende hep amaaaa. koca bi amaa işte.
yazın gezerken verirriz inş. şimdi hep evdeyiz yiyip içiyoruz sürekli.
benim 5 kilo fazlam kalmıştı vereceğime aksine 2 kilo daha almışım.
hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce koşu bandı almıştım
1 kez yürüyebildim sadece dr.kullanma düşersin sakıncalı falan dedi.
ona uyup kullanmadım hiç.bu yaz bebişten vakit kalırsa kullanırım inş. yoksa satıcam:1no2:

ne güzel maşallah yaptığın özel bişey varmı ben hiç veremedim de

bende 15 kilo almıştıım ki çoğu şişlikti...doğumdan sonra geldiğimde ik haftada 11 kilo gitti...4 kiloyuda verdim ama 2 kilo aldım...süt olsundiye yemekten::) benim knedi kilo fazlam var doğum öncesinden 10 kilo onu vermek istiyorum emizridğim için almıyorum aynı kalıyorum ama diyetisyene gittim..sağlık bakalnlığın emziren annelere diyet yasağı varmış ilk 6 ay ...geri dönderdi beni kadın ama bana bir liste verdi...emziren annelere diye
isteyen olursa mail atarım...
güzel bir liste...

ben istyrm senemmmmm

içinde tatlı yasağı yoksa bende istiyorumm:roflol:

tatlı tam anlamıyla yasak değil haftada 3 4 defa iki parmağınız kalınlığında bitter çikolatayı öğün arası olarak gece hariç dengeleyici bi yiyecekle mesela yeşil elma harika oluyo bence yiyebilirsiniz kilo aldırmaz o şekilde ayrıca kalbede iyi gelir

hayır canım ben mama hiç vermedim..şuan 3 bucuk aylık hala emiyor süreklide emziriyorum..ben dogum yapınca süt olsun diye neler neler yedim dut..ayva suları..humananın emziren annelerinin cayından içtim..bebegimin gelişimide maşallah iyi gidiyor şuan 6700kg..ben işe baslayınca mama takviyesi düşünüyorum oda bir ögün planım..[/QUOTE]

bende süt olsun diye çok şeyler deniyorum ama olmayınca olmuyor.var ama demekki ona yetmiyor.şimdide pek istemiyor emmeyi..

kızlar bu arada banyo yaptırmaktan çok zevk alıyordum artık kabusum oldu banyo anında gayet mutlu maşallah gıkı çıkmıyor ama bitip giyinirken bir çığlık bir feryat ağlıyor sonra tükürüğünden boğuluyor tam açılıncada kusuyor her banyo aynı senaryo dün akşam yıkayacaktım vaz geçtim sizinkiler nasıl[/QUOTE]

bizde çok uzun süredir aynı bu durum söz konusu.

canım benimkide öyle.daha doğrusu memeyi pek istemez oldu.10 dk emiyor sonra ne yaparsam yapayım almıyor.biberonun rahatlığına alıştı sanırım..

günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü

gözünaydın sevincini tahmin edebiliyorum..

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) *YAĞMUR*, babybay+, serinus, esrtml+, lkeser, MotherandBaby+, green.blue.eyes, sevgii:)+, nigarmalatya, mambaa, senemsss, crstal18+ :teytey:

valla ben yeni geçtim bilgisayarın başına :)) İdille ilgileniyodum, şimdi ayakta sallarken yazıyım dedim. Kızlar bi arkadaş yazmış cine5'İ açın diye, Kadir tuğcu var, çok popüler bi adam bu. caddede muayenehanesi, ben bi fiyat soruyum dedim de 250 idi.izleyin bedavaya zemuszemus

günaydın kızlar hadi gözümaydın kayınvalidem gelmicekmiş çok üzüldüm ayolllllllllllülülülülülü

ahhhhh canım kimbilir nasıl üzüldün canım benim aman fazla üzme kendini ne yapalım eminim gelmesede kalbin onunla sempatiksalakcinni

Kızlar biri bana ticker konusunda yardımcı olabilirmi unuttum nasıl yapıldığını, 52 haftalık gebe gözüküyorum. ıdil 16.12.2009

direk buraya ekliyim dedim ama olmadı özelden mail atarsanız yollarım listeyi kızlar...

slm kızlar nasılsınız ben kızıma salıncak almak istiyorum önericeniz bi marka model varmı:)

bende emzirdikten sonra bazen dolaştırıyorum durmadığı için kusuyo o zaman

çook geçmiş olsun kıyamam ya canım benim çok üzülüyorum ben bu bebelerin çaresizliklerine

bizimkide banyoyu çok seviyo ama giydirirken ağlıyo çabucak giydirmem gerekiyo yaz gelsede rahat rahat masaj falan yapsam üşütme derdi olmadan

günaydıın kızlaar yaa kafama takılan birşey vaar. siz rota virüsü aşısını yaptırdınızmıı? peki bunu hangi aya kadar son yaptırmamız gerekiyor.
biz 2. ay yaptırdık bide 4. ay olacak 2 doz yani ama 3 doz olanı da varmış

gözünaydın canım :))))

arkadaşlar cine 5 i açın mutlaka izleyin önemli bilgiler veriyor dr

teşekkürler şok oldum bu bilgilere bilmiyodum

maşallah sana canım ben çok isterim mailimi sana atim özelden aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…