face mı
teşekkur ederım mail geldi bakacm şimdi
chıcconunkını ben çok begendımde pahallı geldı
:)
dün görmüştüm cnm bu modeli bnmde hoşuma gitti ama ne yapıcam bilmiyorum biraz geç kaldım almak için bunu heralde 8kiloymuş kapasitesi
kabul ettim canım sağolasın eklemek isteyen olursa melike yılmaz biçen
evet canım
dün görmüştüm cnm bu modeli bnmde hoşuma gitti ama ne yapıcam bilmiyorum biraz geç kaldım almak için bunu heralde 8kiloymuş kapasitesi
ohaoldumsmile
denız ıyı bır doktor buldunmu ıdıle
hiçbişey yapamamıştım ben. evlendiğimin beşinci ayında çıktım kıdem tazminatımı almak için 3 gün içinde başvurdum çalışma bakanlığına. mafya eve zor gidersin diye tehdit ettiler vermediler geri çektim dilekçemi((
çok güzel şeyler var da hepsini almaya kalksak sanırım eve bir oda daha açmam gerekecek benim:):)
buldum canım Medipol'e Prof. Fahri Ovalıya götürüyorum. Yalnız bikaç gündür her beslemede gazla beraber kaka yapıyor, 10 gündür de iştahı baya bi azaldı eskiye göre, denemediğimiz mama kalmadı, eğer düzelmezse hafta sonu bi gastroenterologa götürecez.
hadi yaa, ne insanlar var.
baska çocuk yapacak olsam gözum görmezde bunları da artık kardeşimin bebegı olursa ona yollarım ankaraya
minik bebişe geçmiş olsun dilerim düzelir en kısa zamanda...
evet haklısın ...yapcakl bişi yok..:)
bana da dediğim gibi çoğu dostlarımdan geldi..senem ne istersen getirelim dediler ben teklif etmeden yoksa asla isteyemem zaten....slleper, puset, oyun barı, oyuncaklar , daha da bebek arabası getirceklerdi yeni:) yok dedim benim var zaten bebek arabasıda hediye geldi:):)
ama şöyle düşünüyorum bu paylaşım güzel ve doğru bişi...zten çocuk kaç ay kullanıyor ne kadar eskiyebilir benimde olsa bende veririm sevdiklerime..düşünmem..nitekimde öyle yapıcam.. bebeğimizin kısmetinde ne varsa artık:)
buldum canım Medipol'e Prof. Fahri Ovalıya götürüyorum. Yalnız bikaç gündür her beslemede gazla beraber kaka yapıyor, 10 gündür de iştahı baya bi azaldı eskiye göre, denemediğimiz mama kalmadı, eğer düzelmezse hafta sonu bi gastroenterologa götürecez.
bende burcudaki oyun halısından düşünüyorum bir sürü aparatı tepesinde olandan bakıcam ...bulursam kafama uyan alıcam...:1rolleyes:
ya bende aktıf etmek ıstyrm face'i kocayı ıkna etmem lazım
1-2 ay bınecegı şeye çok para ya
nerden aldın ve ney almıştın cnm:?Kızlar dün bebek marketten sipariş verdim aynı gün kargoya vermişler, şimdi teslim aldım, diğer sitelere göre de daha uygun fiyatları.aklınızda olsun.
ben meraklı anne gittim cam rende aldım elma ve havucu rendeleyip suyunu sıktım kaşıkla verdım içti ama vermesi cok zor yedirmek biberlo almıyor..2-3 günde bir vercem 15-20 cc..yogurdu kendim mayalıcam..haftada 2-3 gün 2 3 mama kasıgı yogurt vermeyi planlıyorum..hip organik yazıyor üstünde, aldım kutular beklıyor..6 aya kadar böyle devam etcem..yani bizim cocuklarımıza gerekli 4 ncü aydan itibaren başlamak alıştırmak zaman alcak çünkü..ben 4,5 aylıkken işede başlıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?