2009 Aralık Anneleri

çok güzel şeyler var da hepsini almaya kalksak sanırım eve bir oda daha açmam gerekecek benim:):)

keşke 2008 aralık annelerine yazıp arkadas olsaymışım sevabına kullanmadıklarını verırılerdı ben dogum yapınca arkadaslarım kaydirigubbakcemile3

denız ıyı bır doktor buldunmu ıdıle

buldum canım Medipol'e Prof. Fahri Ovalıya götürüyorum. Yalnız bikaç gündür her beslemede gazla beraber kaka yapıyor, 10 gündür de iştahı baya bi azaldı eskiye göre, denemediğimiz mama kalmadı, eğer düzelmezse hafta sonu bi gastroenterologa götürecez.

hadi yaa, ne insanlar var.

minik bebişe geçmiş olsun dilerim düzelir en kısa zamanda...

baska çocuk yapacak olsam gözum görmezde bunları da artık kardeşimin bebegı olursa ona yollarım ankaraya

evet haklısın ...yapcakl bişi yok..:)
bana da dediğim gibi çoğu dostlarımdan geldi..senem ne istersen getirelim dediler ben teklif etmeden yoksa asla isteyemem zaten....slleper, puset, oyun barı, oyuncaklar , daha da bebek arabası getirceklerdi yeni:) yok dedim benim var zaten bebek arabasıda hediye geldi:):)
ama şöyle düşünüyorum bu paylaşım güzel ve doğru bişi...zten çocuk kaç ay kullanıyor ne kadar eskiyebilir benimde olsa bende veririm sevdiklerime..düşünmem..nitekimde öyle yapıcam.. bebeğimizin kısmetinde ne varsa artık:)

Kızlar dün bebek marketten sipariş verdim aynı gün kargoya vermişler, şimdi teslim aldım, diğer sitelere göre de daha uygun fiyatları.aklınızda olsun.

bende burcudaki oyun halısından düşünüyorum bir sürü aparatı tepesinde olandan bakıcam ...bulursam kafama uyan alıcam...:1rolleyes:

geçmiş olsun
demır takvıyesıne bsladımı o da ypyr yan etkı

ya yanı sorun bizdede var bir haftadır falan herb bezi kakalı gazla birlikte kaka yapıyo ve iştahı baya azaldı kaka ve idrar tahlili verdik temiz çıktı doktor kilosu da ii diyo ama ben görüyorum iştahı gözle görülür şekilde az bu konuda bişey öğrenirsen benide bilgilendirirmisin canım

ya bende aktıf etmek ıstyrm face'i kocayı ıkna etmem lazım

1-2 ay bınecegı şeye çok para ya

evet cnm katılıyorum ben fisher pricenin dönencesini almıştımda arızalı çıktı deiştirmeye gidicem dedim acaba onun üstüne farkı verip salıncakmı alıyım dedimde deiştirirlerse ama ora zaten fisher pricel playskool var deiştirmezlerse aynısını alıırım başka yerlerde daha uzun kullanabileceği salıncakalrdan var ondan alırım olmazssa

aslında varya kassam oyun halısın ı yaparım ben düşünüyorumda...iki tane sünger çapraz geçir...üzerine dik kuamştan ...bul sağdan soldan salınan oyuncak tak oldu bitti.. oyun halısını annem dikti zaten..yapılmayacak şey değilde bakıyım bulamazsam anneme söylicem bir proje üretitiz

organik olması güzel de gdo konusunda bilgi var mı. hero gdosuzmuş ben de kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…